Golf

Golf er en sport, der nydes over hele verden og har en enorm loyal tilslutning fra både mænd og kvinder, uanset alder. Ikke det første spil du kunne tænke dig at satse på, men det er en overraskende populær sport at vinde penge på. Spillet har sine rødder i det 15. århundredes Skotland, selvom det har vist sig, at andre gamle civilisationer har spillet et lignende spil så tidligt som i det første århundrede f.Kr.

Sportsbøger over hele verden tilbyder golf, især PGA-turneringer, som en populær væddemålsmulighed. Efterhånden som sportsvæddemål fortsætter med at vokse ind på nye markeder som USA, vil golfens popularitet kun stige, efterhånden som flere mennesker opdager spændingen ved at spille på en konkurrencedygtig turnering.

Golf
De bedste online sportsvæddemålssider til golf

De bedste online sportsvæddemålssider til golf

Golf, der nydes over hele verden, har en utrolig loyal tilhængerskare, uanset alder eller køn. Selvom golf måske ikke er den første sport, der kommer til at tænke på med hensyn til væddemål, er det ret populært at placere indsatser.

Golf, der går tilbage til det 15. århundredes Skotland, har vundet verdenskendthed. Det har vist sig, at gamle civilisationer spillede en sammenlignelig sport så tidligt som i det første århundrede f.Kr. Ikke desto mindre er golf lige så udbredt i dag, som det nogensinde har været, især på markedet for sportsvæddemål.

Sportsbooks online over hele verden inkluderer golf, især PGA-turneringer, som et berømt væddemål. Og efterhånden som sportsvæddemål vokser ind på nye markeder, herunder USA, vil golfens popularitet kun stige, efterhånden som flere individer opdager spændingen ved væddemål på en konkurrencedygtig turnering.

De bedste online sportsvæddemålssider til golf
Hvad er golfvæddemål?

Hvad er golfvæddemål?

Golfvæddemål begyndte sandsynligvis med begyndelsen af spillet. Det er en ligetil sport at satse på, især mellem to spillere i en matchup. Selvom der ikke er nogen bestemt dato for, hvornår væddemål på golf startede, kan det med rimelighed antages, at væddemål på sporten startede, da spillet blev oprettet.

I 2019 omfavnede PGA Tour sportsvæddemål, en skarp kontrast til andre professionelle sportsligaer, og siden da har golf været en af de mest populære sportsvæddemål i USA.

I dag er golf mainstream, især når det kommer til sportsvæddemål. Betydelige online golfsportsbøger præsenterer golfvæddemål, men sider som FanDuel og DraftKings tilbyder Daily Fantasy Sports til golf. I dag er der større adgang til streaming af turneringsudsendelser og endnu mere tilgængelig adgang til at placere indsatser.

Hvad er golfvæddemål?
Sådan satser du på golf

Sådan satser du på golf

Spil på golf online har udviklet sig, siden det oprindeligt blev præsenteret. Der er mange væddemålstyper tilgængelige, inklusive turneringsvindere. Denne stil er populær blandt spillere, der leder efter en stor udbetaling. At undersøge golfspilleres præstationer på specifikke baner eller under forskellige vejrforhold kan hjælpe med at indsnævre indsatsvalgene.

Andre væddemålstyper Ligesom golfspillermatchups tillader spillere at satse, hvem der vil have en mere succesfuld runde eller turnering mellem to lige matchede golfspillere. Derudover er der prop-væddemål for golfspillere. Hvad er dette?

Prop-væddemål er ekstremt populære i store sportsgrene, herunder basketball og fodbold. Da golf fortsætter med at vinde popularitet, giver det kun mening at bringe det til sportens væddemål.

Med golfprop-væddemål kan spillere satse på antallet af birdies, en golfspiller laver hver runde, den bedste nationalitetsspiller eller den øverste venstrehåndede spiller.

Sådan satser du på golf
Forståelse af golfbetting odds

Forståelse af golfbetting odds

Forskellige faktorer bestemmer golf betting odds. For det første spiller hver bane forskelligt, hvilket påvirker, hvordan en bestemt spiller præsterer i spillet. For eksempel, hvis en bestemt bane har udfordrende greens, kan putting-golfere med bedre præstationer have kortere odds.

For eksempel, hvis en anden bane har længere fairways, kan der være kortere odds på golfspillere, der kan drive bolden langt.

Da golf er et udendørsspil, påvirker vejret spillere og præstationer. Ligeledes bekæmper golfspillere konsekvent nagende skader på grund af det drejningsmoment, der er sat på deres kroppe. En golfspiller, der kommer tilbage fra en skade, kan virke som en værdi, men ret ofte kan de være rustne i den første turnering tilbage.

Oddsene for en golfmatch-up eller 2-bold, som nævnt i nogle golfsportsbøger, er afledt af den seneste præstation og tidligere præstationer på denne bane. Dog kan kampodds være toptunge, da nogle få højt placerede spillere ofte vil være bettingfavoritter, mens feltet vil have ekstremt lange odds at vinde.

Forståelse af golfbetting odds
Typer af golfvæddemål

Typer af golfvæddemål

Turneringsvinder

Kort sagt, i golf er væddemål på turneringslinjen væddemål på, hvem der vinder turneringen. I modsætning til holdsport skal spillere vælge vinderen fra en liste med over hundrede spillere, da de fleste golfturneringer er hver mand eller kvinde for sig selv. Belønningen for præcist at vælge mesteren er generelt høj.

Matchup vinder

Bettors kan satse på, hvem der vinder for spiller vs. spiller matchups (eller grupperinger). For eksempel, hvis pengelinje har Tiger Woods på +180 og Phil Mickelson på -110, Mickelson er den foretrukne spiller, og spilleren skal satse $110 for at vinde $100. Hvis en spiller placerer et væddemål på $100 på Tiger Woods, og han vinder, vil spilleren vinde $180.

Runde ledere

Bettors kan også satse på, hvem der vil være førende i slutningen af en runde. For eksempel kan en spiller satse på Justin Thomas for at vinde den første runde af Masters.

Så vil odds for de andre runder være tilgængelige, efter at spilledagen er afsluttet. At satse på en rundeleder er ofte uforudset, men hvis en spiller ved, at en spiller altid klarer sig godt i runde et af en turnering, kan det være en betydelig indsats.

Golfspiller nationalitet

Et nationalitetsvæddemål er, når en spiller satser på, at en spiller fra et bestemt land eller region vil vinde, eller at en bestemt spiller vil være topspilleren fra et land eller en region. For eksempel kan en spiller satse på, at Jason Day er den bedste australske spiller i Masters. Hvis han slår alle andre australske spillere, vil spilleren vinde væddemålet.

Parlays

Et parlay-væddemål er, når en spiller placerer et væddemål på adskillige udfald for at vise sig og har brug for, at alle udfald udpeges nøjagtigt for at vinde. For eksempel, hvis en spiller spiller $100 på, at Tiger Woods slår Phil Mickleson og Brooks Koepka slår Justin Thomas i US Open, har de brug for begge situationer for at få succes med parlay-væddemålet.

I betragtning af at en spiller skal være nøjagtig på hvert udfald i den samlede indsats, er parlays en mere udfordrende golfspilstil, men tilbyder større belønninger.

Futures

Tror du, at USA vil genvinde Ryder Cup? Derefter kan du placere et futures-væddemål på det. Hvis oddset er +300 lige nu, og du satser $100, vil det amerikanske hold, der vinder Ryder Cup, få dig $300. Det er vigtigt at bemærke, at futures tilbydes i god tid før enhver begivenhed.

Prop bets

Prop væddemål er ekstra væddemål knyttet til eksplicitte resultater i en turnering (turneringsrekvisitter) eller spillerpræstation (spillerrekvisitter). Tror du, at Dustin Johnson vil score bedst i runde 2 af US Open?

Nå, det kan du satse på. Vil en margin på kun tre slag vinde Masters? Det kan du også satse på. Udbredt kendt som sjove væddemål, er prop-væddemål almindeligvis tilgængelige for næsten alt, der er forbundet med spillet.

Typer af golfvæddemål
Se efter et websted med fremragende muligheder for live golfspil

Se efter et websted med fremragende muligheder for live golfspil

Live betting er muligheden for at satse på en kamp, efterhånden som den opstår. Oddsene er involveret og vil opdateres gennem hele turneringen baseret på udviklingen. Så for eksempel, hvis Tiger efter det femte hul ser lovende ud og er i spidsen, ville det påkrævet en spiller at sætte penge på ham for at vinde turneringen og høste belønningen.

De store golfturneringer

 1. Mestrene
 2. Det åbne mesterskab
 3. US Open
 4. PGA-mesterskabet
 5. Players Championship
 6. Mindesmærket
 7. Tourmesterskabet
 8. Arnold Palmer Invitational
 9. WGC-Fedex St. Jude Invitational
 10. Ryder Cup
Se efter et websted med fremragende muligheder for live golfspil
Spil ikke på hype

Spil ikke på hype

Fordi online golfvæddemål er meget populært, er det let for en spiller at satse på en anden bedre, idet han tror på, at de skal kende ins og outs, hvis de satser på denne sport. Det er dog ikke altid tilfældet.

Det er vigtigt for spillere at få deres eget kendskab til spillet og den aktuelle kamp og ikke følge med i, hvad publikum måske spekulerer på. Bare fordi publikum kan juble over ét navn, betyder det ikke, at det er den, der vinder kampen.

Spil ikke på hype
Almindelige fejl i golfvæddemål

Almindelige fejl i golfvæddemål

Satser kun på favoritter

Tilbage i sin bedste alder var væddemål på Tiger en sikker ting. Men i dag er de fleste turneringer åbne, og upsets er standard. Spillere skal undersøge spillerne og deres tidligere præstationer, før de placerer et væddemål. Favoritter kan ændre sig hurtigt fra uge til uge. Find kommende spillere, der har en fremragende chance for at vinde, men som ikke er bredt fulgt endnu.

Fokuserer ikke på kurset

Banelayoutet spiller en fremtrædende rolle i beslutningen om, hvem der vil præstere fremragende, og hvem der vil skrubbe. Hvis en spillers styrker matcher banen, vil en spiller have en meget bedre chance for at vinde et væddemål.

For eksempel, hvis en vidåben bane har lange drives, bør en spiller vælge en spiller, der kan få den til green. Hvis der er svære greens, bør en spiller vælge en spiller, der udmærker sig ved at putte.

Forkert administration af din bankroll

Inden du placerer det første væddemål, skal du afsætte penge til din bankroll. Den hurtigste måde at miste den bankroll på er at misforstå den. Lad være med at jage tab (sats mere end du plejer) for at kompensere for et tab. Det er vigtigt ikke at blive grådig, hvis du går på en sejrsrække.

Nøgle takeaways

 • Overvej alle væddemålstyper
 • Vær opmærksom på vejret
 • Hold øje med hver spillers tidligere og nuværende præstationer
Almindelige fejl i golfvæddemål