Lande

Online betting har taget verden med storm, og spillere fra ethvert land kan nu få adgang til de bedste betting sider fra hele verden. Support som næsten altid gives på engelsk, så uanset hvilket land du er baseret i, vil du næsten helt sikkert finde en operatør, der passer til dine behov. Online betting er en universel tidsfordriv i disse dage. Specifikke nationale love kan dog afholde spillere fra at deltage i en sportsbook og satse på et væddemål.

Uden en tød af tvivl varierer online sportsbooks afhængigt af landet. Så formålet med dette indlæg er at give dig en liste over de bedste spilsider sorteret efter deres lande. Derudover er der noget om spillerens rolle, og hvad man skal gøre, hvis sportsvæddemål er ulovligt i dit land.

Lande
Er væddemål lovligt i alle lande?Væddemål fra hele verden
Tyskland
de flag

Tyskland

Tyskland har en rig historie og ligger i det centrale Europa. Betting her har været populært i århundreder, og i dag nyder tyskerne stadig at spille online. For nylig har online betting i Tyskland været igennem en on-and-off situation. Borgere over 18 kan spille væddemål og alle andre former for gambling, uanset om de er online eller i landbaserede huse i Tyskland. Men væddemålsrettighederne er uklare, fordi hosting af spil er ulovligt, og ingen kan få en licens fra regeringen i Tyskland.

Vis mere…
USA

Online sportsvæddemål i USA er steget til nye højder i løbet af de sidste par år. Indtægterne fra sportsvæddemål er en god indikator for branchens voksende popularitet. For eksempel genererede sportsvæddemål mere end tre milliarder dollars inden for de første ti måneder af 2021. 

Vis mere…
Norge

Uanset Norges stramme spillelovgivning er online sportsvæddemål uden tvivl en populær aktivitet. Mange udenlandske væddemålsselskaber er faktisk villige til at tage imod spillere fra Norge, fordi norske myndigheder har en tendens til at vende det blinde øje til 'ulovlige' væddemålsoperationer. 

Vis mere…
Storbritannien

Sportsvæddemål har været en populær aktivitet i Det Forenede Kongerige i århundreder. Optegnelser, der går tilbage til 1539, viser, at spillere placerede væddemål på hestevæddeløb. I årenes løb fortsatte væddemål på sport med at vokse i popularitet og voksede til at dække andre sportsgrene. I dag har næsten halvdelen af den voksne befolkning i Storbritannien en historie med sportsvæddemål.

Vis mere…
Sverige

Gambling og væddemål har altid været et varmt emne i Sverige. Sverige har satset i årevis. Især i de nuværende tider er online gambling i top-listen aktiviteter. Andelen af svenskere i væddemål stiger mange gange med tiden. Svenske folk spiller disse spil, når de har fritid.

Vis mere…
William Hill Bans kreditkort i Irland
2022-06-01

William Hill Bans kreditkort i Irland

I Irland er brugen af kreditkort i hasardspil ikke præcist forbudt, men er konstant blevet frarådet. Flere undersøgelser har dog vist, hvordan adskillige online bookmakere fortsætter med at understøtte kreditkortspil via deres apps. Nogle af dem, der siges at undgå kreditkortindsatser, er i stand til at gøre det via apps som Revolut og Apple Pay.

Er væddemål lovligt i alle lande?

Er væddemål lovligt i alle lande?

Er lovligt onlinevæddemål en universel praksis? Selvom dette lyder som et simpelt spørgsmål, er det det desværre ikke. Det er fordi love for sportsvæddemål kan være komplekse og forvirrende, da hvert land opretter sin egen lovgivning. Faktisk har mange lande ikke klare love til at regulere sportsvæddemål. Et godt eksempel er Indien og Japan, hvor online væddemål er udbredt, selvom praksis forbliver stort set ureguleret.

For at vide, at væddemål er lovligt i et land, skal du undersøge landets væddemålslovgivning og få alle oplysninger om lovlige online sportsvæddemål. Hvis dette er overvældende, skal du ikke bekymre dig, for denne side har allerede gjort æselarbejdet.

Bare klik på landet og tjek detaljerne og tilgængelige bookmakere. Husk dog, at siden ikke dækker alle lande globalt. Ikke desto mindre er der nok information om de mest populære væddemålsmarkeder.

Er væddemål lovligt i alle lande?
Væddemål fra hele verden

Væddemål fra hele verden

Online væddemål kan være uregulerede, lovlige eller ulovlige. Mens væddemål på et lovligt marked utvivlsomt er sikkert, er uregulerede markeder lige gode. På uregulerede markeder tager offshore bookmakere væddemål fra spillere og tillader dem endda at udbetale. Dette afsnit tager et dybere kig.

Internationale sportsvæddemål

Som tidligere nævnt er det ikke alle lande, der kræver online-væddemålssider for at få en lokal licens til at drive. Det er grunden til, at lande som Indien, Malta, Curacao, Costa Rica og Isle of Man er gambling paradis for internationale sportsbooks. I stedet behøver et internationalt spilwebsted kun en gyldig licens fra organer som UKGC, MGA, Swedish Gambling Commission eller Kahnawake Gaming Commission.

Satser alle nationer på sport?

Desværre kriminaliserer nogle nationer sportsvæddemål fuldstændigt. I sådanne lande blokerer lovlige online-væddemålssider spillere fra at få adgang til deres tjenester. Interessant nok giver disse lande ikke en specifik forklaring på, hvorfor de kriminaliserer sportsvæddemål. Mens nogle nævner religiøse årsager, mener andre, at hasardspil kan fremme hvidvaskning af penge.

Er fodbold den største sport at satse på?

Fodbold eller europæisk fodbold er den mest fulgte sport globalt. Som sådan er det kun logisk, at fodbold er den største væddemålssport i dag. Det skyldes, at de fleste spillere klart forstår spillereglerne, og at placere et fodboldvæddemål er ret ligetil. Desuden byder fodboldvæddemål på flere væddemålsmarkeder som det endelige resultat, over/under, dobbelt chance og mange flere.

Væddemål fra hele verden