Sports teams worth betting on in 2022

Lande verden over legaliserer sportsspil. Lovlige rammer for at deltage i væddemål på foretrukne sportshold har ført til et boom i online og offline væddemål. Fans bruger milliarder hvert år på sportsvæddemål. Sportshold består af personer, der samarbejder på et hold, mens de spiller en bestemt sport. Antallet af spillere på hvert hold varierer, afhængigt af den enkelte sportsgrens regler.

Et sportshold skaber en brandidentitet på nogle få måder. Kollegiale hold modtager ofte navnet på holdets college- eller universitetsmaskot. Pro-teams identificerer sig normalt med regionen på det sted, hvor holdet er baseret. I tilfælde af sponsorerede hold kan holdet bære navnet på det selskab, der betaler regningen for alle holdets udgifter. For fans kan et holds branding og popularitet bestemme, hvor mange væddemål spillere placerer på holdet under en konkurrence.

Mest populære sportshold at satse påSats på et sportsholdEr det værd at satse på et sportshold?Sådan satser du på sportsholdVerdens bedste sportsspillere
Bundesliga

Bundesligaen er den tyske klubfodbolds øverste division. Det omfatter et stort netværk af organisationer, der aktivt fremmer sporten i hele det europæiske land. Den tyske forbundsfodboldliga eller Bundesliga komplekse netværk af foreninger, hold og medlemskab spænder over hele landet og omfatter forskellige spille- og organisationsniveauer. Den ordinære sæson går fra august til maj. Hver side spiller 34 kampe, både hjemme og ude, hvilket giver Bundesliga-betting online bookmakere store markeder.

Vis mere…
Bundesliga

Bundesligaen er den tyske klubfodbolds øverste division. Det omfatter et stort netværk af organisationer, der aktivt fremmer sporten i hele det europæiske land. Den tyske forbundsfodboldliga eller Bundesliga komplekse netværk af foreninger, hold og medlemskab spænder over hele landet og omfatter forskellige spille- og organisationsniveauer. Den ordinære sæson går fra august til maj. Hver side spiller 34 kampe, både hjemme og ude, hvilket giver Bundesliga-betting online bookmakere store markeder.

Vis mere…
Eredivisie

Eredivisie er Hollands førende professionelle fodboldkonkurrence, der involverer 18 klubber. Hver klub i ligaen spiller mod alle andre to gange i løbet af kampagnen. Én kamp er normalt hjemme. Returopgøret finder sted på modstanderens bane, i alt fireogtredive kampe for hvert hold i løbet af en kampagne. Disse mange spil gør det muligt for Eredivisie bookmaker-onlinesider at give spillere enorme væddemålsmarkeder. Football League-systemet i Holland består af to helt professionelle divisioner, der også er tilgængelige på online sportsbetting-sider. 

Vis mere…
La Liga

La Liga er en populær spansk fodboldkonkurrence i fanship- og bettingverdenen. Det er elitefodboldkonkurrencen i det europæiske land, og det er berømt kendt som Primeira Division blandt lokalbefolkningen. Den højest rangerende professionelle liga er en division af det spanske fodboldligasystem og drives af Liga Nacional de Futbol Professional. 

Vis mere…
Le Ligue

På grund af kommercielle interesser hedder Frankrigs Le Ligue formelt Ligue 1 Uber Eats. Det er landets primære fodboldmesterskab i Frankrig. Le Ligue spilles af tyve hold og kører på en nedryknings- og oprykningsstruktur til og fra Ligue 2. Ligaen administreres af det franske fodboldforbund, LFP. Før kampagnen 2023/24 er planerne at reducere Le Ligue til atten hold. De fleste spil finder sted i weekenden. 

Vis mere…
Premier League

Den engelske Premier League, almindeligt kendt som The Premier League, skiller sig ud som verdens største og mest populære fodboldliga og mest sete sportsbegivenhed. Tyve hold udgør denne liga og konkurrerer i hjemme- og udekampe. Der er i alt 380 spil i løbet af sæsonen, hvilket giver de bedste online bookmaker-sider med mange væddemål. Premier League fungerer på nedryknings- og oprykningsbasis. 

Vis mere…
Serie A

Serie A er også kendt som Serie A TIM på grund af national sponsorering. En Scudetto præsenteres for vinderen af denne topliga-turnering for professionelle klubber, der er toppen af Italiens fodboldstruktur. Siden 1930 har ligaformatet brugt en round-robin-planlægning. Ligaen er bredt anerkendt som en af verdens bedste fodboldligaer og er populær blandt Serie A betting online bookmakere. Konkurrencen bliver også ofte portrætteret som en af de mest taktisk og solide defensive fodboldligaer i verden.

Vis mere…
Mest populære sportshold at satse på

Mest populære sportshold at satse på

Et stort flertal af sportsholdsdeltagere er amatøratleter. Pro-hold og ligaer er dog blevet en integreret del af det moderne sportslige landskab. Her er en liste over sportshold, som er de mest værdifulde i verden.

  • Real Madrid CF - 4,8 milliarder dollars
  • Dallas Cowboys – 5,7 milliarder dollars
  • FC Barcelona - 4,8 milliarder dollars
  • New York Knicks - 5 milliarder dollars

I 2012 satsede spillere, der satsede på sportshold, mere end $58 millioner på Wimbledons finalekamp kl online sportsvæddemålssider. Mere end 1 milliard fans stillede op for at se Wimbledon-kampe under konkurrencen. Spillet har en fjerdeplads i væddemålspopularitet blandt sportsgamblere.

Med cirka 93.000 kampe har tennisfans masser af muligheder for at satse. Verdens nr. 1 Iga Swiatek er en favorit i enhver tenniskonkurrence, især efter at have vundet French Open i Paris i 2022.

Under March Madness satser spillere omkring 10 milliarder dollars på basketball, hvilket er tredje i væddemålspopularitet blandt sportsfans. Da 68 hold konkurrerer om det nationale mesterskab, satser holdenes fans på udfaldet af individuelle kampe og det sidste mesterskabsspil. Kansas Jayhawks vandt NCAA-mesterskabet i 2022, hvilket gjorde holdet til et, der skal ses efter indsatser i 2023.

Amerikansk fodbold er næstefter kun én sport i globale væddemål. National Football League tiltrækker halvdelen af alle sportsvæddemål i Amerika. Faktisk tiltrak Super Bowl rekordhøje 158 millioner dollars i lovlige væddemål i 2018. Skøn over ulovlige væddemål på mesterskabet sætter mængden af det samlede væddemål tættere på 5 milliarder dollars.

Selvom Rams slog Bengals i Super Bowl 2022, har kun syv største sportshold vundet mesterskaber i træk, og det er ikke sket siden 2004. I 2023 kan oddsmagere se på andre store sportshold for at vinde Super Bowl, bl.a. the Buccaneers, ledet af den ikoniske, 7-dobbelte Super Bowl-mester quarterback Tom Brady.

Som verdens mest populære sport, fodbold udkonkurrerer det bedste sportsholdsvæddemål. Fodboldmesterskabet, FIFA World Cup, tiltrækker hold fra 210 lande, som deltager i turneringen. Fra kvalifikationskampe til at komme til finalen konkurrerer holdene om, hvem der vinder det hele. Bettors ser og satser hvert trin på vejen. Både FC Barcelona og Real Madrid er hold, som sportsbook odds favoriserer.

Mest populære sportshold at satse på
Sats på et sportshold

Sats på et sportshold

Med tusindvis af månedlige sportskonkurrencer har de bedste sportshold at spille på favorable odds. Fans placerer væddemål på populære offline-virksomheder, onlinewebsteder eller mobilapps, der kan downloades i Apple og Googles appbutikker. Hold med en høj chance for at vinde er en højere monetær risiko for spillere, der deltager i væddemål på sportshold. Derfor er det afgørende for en gambler kun at satse penge på sport, som han har råd til at tabe.

De fleste sportsbooks tilbyder flere måder at satse på den samme konkurrence. For eksempel kan en spiller satse på, hvem der vinder kampen, hvilken spiller der scorer først, eller den spiller der får flest point. Oddsene for et begunstiget hold vil have odds med et minustegn. Oddsene for et hold, der forventes at tabe, vil have et plustegn med oddsene.

Spil baseret på marginen for forventet sejr i point er en populær måde at satse på. Hvis et hold forventes at vinde med 10 point, fordeler pointet -10. Spillere, der satser på favoritholdet, får de satsede penge tilbage plus yderligere gevinster, hvis odds-on-favoritten vinder med 10 point.

Sats på et sportshold
Er det værd at satse på et sportshold?

Er det værd at satse på et sportshold?

For sportsentusiaster, væddemål på sportsligaer er en form for underholdning, som forbedrer spillet. Vind eller tab, væddemål er oplevelsen værd for de fleste. For eksempel er moneyline-væddemål en anden populær måde at vinde en indsats på. Hvis favorittens odds er -400, satser en spiller $400 for en chance for at vinde $200.

Spilleren vinder dog sin indsats plus $200, hvis favoritten vinder, men kan tabe $400, hvis favoritten taber kampen. Money line-væddemål er populært til sportskonkurrencer med lav score, såsom fodbold og baseball. Erfarne spillere har mestret, hvordan man håndterer risiko, og individuelle fans spiller ofte bare for sjov.

Er det værd at satse på et sportshold?
Sådan satser du på sportshold

Sådan satser du på sportshold

Erfarne spillere satser smart. At holde sig orienteret om væddemål på foretrukne sportshold er en måde at vælge de bedste hold at satse på. De fleste spillere ser kampene for at finde ud af, hvilke spillere der præsterer godt, og hvilke hold der ved hvordan man vinder. At undersøge historiske vind/tab-statistikker er også en smart måde at træffe en informeret beslutning på. Faktisk kan computersoftware analysere sejrene for at producere den sandsynlige vinder i en head-to-head hold-matchup.

Statistik og data er dog kun to måder at bestemme den sandsynlige vinder på. Information i nyhederne giver nøgler til et holds fremtidige præstationsevner og giver indsigt i væddemål på sportshold. Hvis et hold anskaffer en superstjernespiller, er oddsene for at vinde muligvis stige. Omvendt, hvis et hold mister en vigtig spiller på grund af en skade, kan det blive udsat for udfordringer ved at konkurrere på samme niveau.

At følge sportsholdets betting odds er også en effektiv måde at satse på. Sportsbooks' medarbejdere er erfarne i at udvælge vindere og har ret mere end 50 procent af gangene. For at sikre en sejr kan en bedre også satse på begge sider af kampen. Ved at vælge at adskille bookmakere, kan en gambler placere to indsatser, hvilket næsten størkner en gevinst. Selvfølgelig vil en uafgjort kamp i dette scenarie betyde, at spilleren taber, hvis han satser på at begge hold vinder.

Sådan satser du på sportshold
Verdens bedste sportsspillere

Verdens bedste sportsspillere

At mestre en sport kræver intens dedikation, talent, grus og atletik. Få spillere opnår ikonisk status, som inkluderer tilbedelse fra fans og en masse penge fra lønninger, gevinster og påtegninger. Her er fem spillere, der er begunstiget af fans og sportsbook-odds.

  • Cristiano Ronaldo tjener hele 26,4 millioner dollars i 2022-løn og nyder en Twitter-tilhængerskare på 42 millioner følgere. Som den mest populære fodboldspiller i verden akkumulerede han mere end $1 milliard i indtjening i løbet af sin karriere fra løn og påtegninger og har en anslået nettoværdi på $500 millioner.

  • LeBron James tjener 23 millioner dollars for at spille basketball for Los Angeles Lakers, og han tweeter til mere end 31 millioner Twitter-tilhængere. Forbes anslår, at James' nettoformue overstiger 1 mia.

  • Serena og Venus Williams rystede tennisverdenen med individuelle og doublesejre gennem deres karriere. Begge har ydet uvurderlige bidrag til sporten ved at vinde flere mesterskaber, inklusive Wimbledon. Serena fører med 19 Wimbledon-sejre til Venus' 12 sejre. Begge har nydt status som de nr. 1 rangerede tennisspillere i verden.

Hver af disse spillere anses bredt for at være de bedste, der nogensinde har spillet deres respektive sportsgrene og ofte begunstiget af spillere.

Verdens bedste sportsspillere