Gør krav på din Henvisningsbonus 2024

At indkøbe kunder er en af de udfordrende opgaver, sportsvæddemålssider står over for i dag. De behøver dog ikke at prøve dette alene, når de har et hold af spillere, der kan udnytte en pulje af gode kandidater fra deres personlige og professionelle netværk. De eksisterende kunder har simpelthen brug for et lille incitament til at få væddemålshenvisninger til at tilmelde sig siden. Den bedste måde at opnå dette på er gennem henvisningsbonusser.

En henvisningsbonus til sportsvæddemål er et tilbud, der motiverer eksisterende spillere til at bringe venner i gang med dem. Det er normalt en del af et henvisningsprogram. Bonussen tildeles, når den henviste kandidat åbner en konto og foretager en indbetaling.

Gør krav på din Henvisningsbonus 2024
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Spillesider med henvisningsbonus tager ikke hensyn til dem, der allerede har konti hos virksomheden eller tidligere har tilmeldt sig. Dette forhindrer eksisterende spillere i at misbruge tilbuddet til personlige fordele.

Henvisningsbonus til sportsvæddemål er en win-win for spillere og deres venner. Begge modtager gratis væddemål eller kredit, selvom vilkårene og betingelserne kan være forskellige. Det er en af de nemmeste måder at tilføje penge til bankrollen. I særlige tilfælde forsøder henvis-en-ven-bonussen handlen med et ekstra velkomsttilbud til den nye kunde.

Section icon
Sådan bruger du henvisningsbonus

Sådan bruger du henvisningsbonus

Det sportsvæddemålsbonus virker på inviterede venner, der registrerer sig med et unikt link. Efter at deres konti er blevet bekræftet, gør de krav på bonussen ved at satse med et bestemt beløb. Et relativt lille beløb er påkrævet i de fleste tilfælde, normalt mellem $10 og $100.

Nogle bookmakere begrænser antallet af henvisningsbonusser, der kan optjenes. Andre tillader spillere at henvise så mange venner, som de kan. Men nogle stater har juridiske begrænsninger, så det er godt at tjekke de relevante spilleregler.

Sportsbooks, der betaler rigtige penge og giver henvisningsbonusser, bør ikke ses ned på. Spilfirmaer, der tillader spillere at gøre krav på begge dele velkomstbonusser og henvis-en-ven-bonustilbud er yderst ønskværdige.

En vigtig ting at bemærke er, at nogle sportsvæddemålssider tillader nye spillere at vælge enten en henvisnings promo-bonus eller en velkomstpakke. Ofte er en velkomstbonus større end en henvisningsbonus. Hvis den nye kunde vælger en velkomstpakke, vil den eksisterende spiller stadig blive belønnet for henvisningen.

Sådan bruger du henvisningsbonus
Ting at holde øje med i en henvisningsbonus

Ting at holde øje med i en henvisningsbonus

At omdanne en henvisningsbonus til rigtige penge kræver en lille indsats. Så længe en eksisterende spiller opfylder de grundlæggende berettigelseskrav, kan de sende et invitationslink til deres venne- og bekendtskabskreds. Invitationslinket findes på deres sportsbook-konto og kan have en udløbsdato. Eksempler på berettigelseskrav fra de bedste henvisningsbonus-væddemålssider inkluderer:

  • Spilleren skal have en væddemålshistorik hos bookeren.
  • Kontosaldoen skal være positiv.
  • Nogle sider kræver, at spillerens konto har været aktiv i nogen tid eller har satset et bestemt beløb.

For eksempel kan sportsbook kræve, at den henvisende kunde har satset mindst $1.500 og at have haft deres konti i mindst 30 dage. Nye spillere vil finde disse krav restriktive. Faste spillere kan dog sagtens opfylde betingelserne.

Ting at holde øje med i en henvisningsbonus
Sådan henviser du en ven til en sportsbook

Sådan henviser du en ven til en sportsbook

Et større antal venner, der elsker gambling, vil gøre sportsvæddemål sjovere. Det er nemt at henvise nogen og fungerer på samme måde som ethvert andet online henvisningsprogram. Spillere, der har inviteret deres venner og familie til at bruge rideshares, ferieboliger eller butikker online, vil finde henvisningsprogrammer til sportsvæddemål at være bekendt.

Her er en generel proces for et sportsbook-henvisningsprogram.

  1. Find henvisningslinket på bookmakerens hjemmeside
  2. Tryk på henvisningsbonusknappen for at dele den med venner
  3. Den henviste spiller tilmelder sig og bekræfter sin sportsvæddemålskonto
  4. Den nye kunde placerer det mindst nødvendige indskud og begynder at satse
  5. Både den gamle og den nye spiller får en gratis indsatskredit, når alle omsætningskrav er opfyldt

Det er afgørende at minde en ven om gyldighedsperioden for henvisningsbonussen, så de ikke går glip af den af uvidenhed. I meget sjældne tilfælde kan bonussen trækkes ud med det samme uden omsætningskrav, der skal opfyldes. Om kontanterne føjes til den eksisterende bankroll afhænger helt af sportsvæddemålssiden.

Sådan henviser du en ven til en sportsbook
Forstå vilkår og betingelser for henvisningsbonus

Forstå vilkår og betingelser for henvisningsbonus

Det er normalt umuligt at stole på noget, der virker for godt til at være sandt, og det er det samme med sportsvæddemålsbonusser, især de mest generøse. Da online bookmakere først blev introduceret, var de mindre strenge. Bonussen var tilgængelig til at bruge som spillere ønskede.

I dag kommer henvisningsprogrammer til sportsvæddemål med specifikke regler kendt som indsatskrav eller rollover. Gratis væddemål eller kontanter skal gennemspilles et vist antal gange, før de kan udtages. Hvis bookmakeren kræver, at spilleren satser bonuspengene 30 gange før udbetaling, vil omsætningskravet blive angivet som x30.

Omsætningskrav findes på alle sportsvæddemålssider med en henvisningsbonus. Bonusserne, såvel som eventuelle gevinster som følge af dem, vil blive fortabt, hvis den nye spiller ikke opfylder kravene, og/eller de forsøger at hæve pengene, før betingelserne er blevet ryddet. Det er derfor, det er vigtigt at forstå det med småt for at se, om der er bindinger. En ven, der bruger linket til at tilmelde sig, er også ansvarlig for at overholde reglerne.

De, der ønsker at klare henvisningsbonussen hurtigt, bør vælge at satse på sider, der skelner mellem penge-tilbage-tilbud og indskudte midler. Et omsætningskrav på x20 på bonuspengene er nemmere at opnå end x10 på summen af de indsatte midler + bonus.

Forstå vilkår og betingelser for henvisningsbonus
Populære sportsgrene med henvisningsbonus

Populære sportsgrene med henvisningsbonus

Antallet af stater, der legaliserer sportsvæddemål, stiger dag for dag. Med tilføjelsen af henvisningsbonus til sportsvæddemål bliver denne form for gambling lettere. Sportsvæddemålsmarkederne er forskellige med unikke tilbud til nye og eksisterende spillere.

Nogle gange er det skræmmende at vælge den præcise sportsbegivenhed at satse på, men dette afsnit berører nogle spændende muligheder. Online sportsvæddemålssides frigiver lejlighedsvis bonuskoder. Denne side opdaterer regelmæssigt spillere om ædle tilbud fra top betting sider med henvisningsbonusser. Det er tilrådeligt at tjekke dem ofte.

Fodbold: VM

VM er årets største, mest sete sportsbegivenhed, når det kommer omkring. I 2018 så anslået over 3,5 milliarder mennesker alle 64 kampe. Som rapporteret af FIFA og Sportradar, satsede fodboldfans omkring $155 milliarder (€136B) gennem hele turneringen. Den sidste kamp alene genererede $8,2 milliarder (€7,2B) i indsatser. For første gang vil amerikanerne spille lovligt på VM i 2022, som skal spilles i november.

Populære sportsgrene med henvisningsbonus
Basketball

Basketball

1. marts galskab

NCAA-afdelingen for mænd Basketball Turneringen er sandsynligvis den største college-basketball-begivenhed med hele 67 kampe. Millioner af amerikanere satser på March Madness med deres venner. Som forventet giver mange sportsbooks henvisningsbonusser under begivenheden.

2. NBA finaler

NBA-mesterskaber er nogle af de mest satsede på begivenheder i verden, da basketball er blandt de hurtigst voksende sportsgrene i verden. I betragtning af, at de fleste af væddemålene er placeret på ulovlige offshore-bøger, er det svært at vurdere, hvor meget der satses under NBA-finalerne. Med mere end 20 millioner fans, der ser kampene, er det indlysende, at så mange penge går til NBA-væddemål.

Den nemmeste måde at spore NBA-henvisningsbonusser på er gennem henvisningslinks, som kan deles med alle. Hvert link er unikt, og når en ven klikker på det, bliver de dirigeret til bettingsiden for at tilmelde sig. I mellemtiden bliver den eksisterende spiller belønnet. Den bedste måde at sende linket på er at dirigere det til en persons indbakke. Opslag på sociale medier hjælper også.

Basketball
Hestevæddeløb

Hestevæddeløb

1. Kentucky Derby

De fleste mennesker tænker ikke på hestevæddemål når det kommer til væddemål på store sportsbegivenheder. Alligevel er Kentucky Derby en af de mest undervurderede begivenheder. Spillere fra hele verden sætter deres hårdt tjente penge på spil for at vælge en vinder.

Hvert væddemålssted har en forskellig måde at behandle henvisningsbonusser til March Madness-begivenheden på. Spillere skal tjekke vilkårene, før de anbefaler websteder til deres venner. Men det vigtige er at overbevise en ven om at registrere sig og til gengæld få en bonus.

2. The Grand National

Grand National hestevæddeløbet finder sted i Storbritannien og er normalt overværet af den kongelige familie fra Storbritannien. Det er en af de hårdeste konkurrencer i verden. Mens de fleste amerikanere fokuserer mere på Kentucky Derby, ser og satser de også på Grand National-begivenheden, som er en topbegivenhed på verdensplan.

Hestevæddeløb
Boksning

Boksning

Selvom boksning har mistet meget af sin hype i de senere år, forbliver store kampe med Manny Pacquiao, Floyd Mayweather, Conor McGregor og andre store pengekampe lokkende. Spillet er især populært i Nevada og tiltrækker over $1 million væddemål. Floyd Mayweathers tilbagevenden til ringen vil sandsynligvis bringe mere af det samme.

Boksning
Baseball: World Series

Baseball: World Series

Store sportsgrene som NFL kan have en større tilhængerskare end baseball i USA. Alligevel er World Series fortsat blandt de mest sete sportsbegivenheder i Amerika. Sportsbooks tjener flere indtægter, jo længere serien varer. Nogle bookmakere udsteder henvisningskoder for at opmuntre eksisterende kunder til at invitere deres venner til at spille på baseball. Her er der ikke behov for henvisningslinks. Spillere beder kun deres bekendte om at indtaste henvisningskoden, når de tilmelder sig. Så krediteres begge konti med en særlig bonus.

Baseball: World Series
Rugby World Cup

Rugby World Cup

Rugby er ikke kun populær i USA, men også over hele kloden med spændende kampe. Rugby World Cup 2019 blev den mest sete turnering i historien, efter at have tiltrukket over 850 millioner seere verden over. Der er masser af velrenommerede bookmakere, der tilbyder henvisningsbonusser til væddemål på Rugby. Når du anbefaler sportsbooks, bør spillere kigge efter sikre sider.

Rugby World Cup
VM i cricket

VM i cricket

Cricket er mere populær i Indien, derfor kommer de fleste spillere fra dette land. England tilbyder også lovlige sportsvæddemålsplatforme med cricket som et af hovedspillene. Indiana Premier League samler verdenskendte hold fra Australien, England og Indien.

De bedste væddemålssider med henvisningsbonus bringer disse væddemålsmarkeder frem i rampelyset. Smarte spillere får henvisninger på et personligt plan uden at spam-links på sociale netværk eller andres personlige konti. Spamming anbefales ikke, men at tale med kendte mennesker gør det trick.

VM i cricket
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Ansvarligt spil indebærer kun væddemål for underholdning. Spil kan blive problematisk, hvis nogen bruger det som en måde at tjene penge på. Denne tilgang får en til at bruge ressourcer, de ikke har råd til at miste.

Ansvarlig spilpraksis har til formål at forhindre problemspil. Mange sportsvæddere ignorerer de bedste tips, fordi de aldrig indrømmer, at de er afhængige. Væddemålssider skal placere spilhjælp på en måde, der ser relevant ud i hovedet på en typisk spiller.

At spille ansvarligt betyder også at holde pauser, sætte grænser for tid og penge. Heldigvis giver mange betting-sider med en henvisningsbonus integrerede værktøjer til at hjælpe spillere med at sætte deres grænser direkte på webstederne. En sportsbook kan give kunderne en mulighed for at acceptere det antal timer, de vil satse om dagen.

Når grænsen er sat, vil siden underrette spilleren om, at deres daglige væddemålstid er forbi. Mange gange har online bookmakere en fortrydelsesperiode, normalt 24 timer eller mere, hvorved spillere midlertidigt blokerer deres konti.

Sportsvæddemålsoperatører forstår, at mange spillere henvender sig til væddemål på grund af kedsomhed, arbejdsløshed og stress. Disse faktorer fører til spilleproblemer. Men bevidsthed er grundlæggende for at spille ansvarligt.

Enhver, der er i risiko for negativ adfærd, bør ringe til hjælpelinjen med det samme. Hjælpen er tilgængelig døgnet rundt og holdes fortrolig. Denne form for assistance er ikke kun for de afhængige spillere. Det kan også udvides til familier og venner til den berørte person.

Ansvarligt spil