Tennis

Tennis har været en populær sport for spillere, tilskuere og sportsvæddere verden over siden slutningen af 1800-tallet. Det hurtige actionspil er velegnet til en cardio-træning, underholdende at se og en spændende sport at satse på både live og pre-game. Det er et populært spil blandt både spillere og sportsbooks. Der er så mange tennisturneringer at satse på, hvilket gør det endnu bedre.

Denne artikel har nogle indsigtsfulde oplysninger om tennisvæddemål for både nybegyndere og erfarne spillere.

Tennis
Grundlæggende om tennisvæddemål

Grundlæggende om tennisvæddemål

Tennis har været populært over hele verden blandt spillere, tilskuere og sportsvæddere siden 1800-tallet. Det hurtige spil er velegnet til cardiotræning, morsomt at observere og en spændende sport at spille på live og før spillet.

Det er et yndet spil blandt spillere og sportsbooks, og der er betydelige tenniskampe at satse på.

Tennisvæddemål kan være meget fordelagtige pengemæssigt, da det er en af de mest populære sportsvæddemålsdiscipliner. Solid viden om spillet og en pålidelig indsatsstrategi er blot to elementer, der kan bidrage til dit succesniveau, når det kommer til at få en udbetaling.

Succes på lang sigt er ikke let, men det er uden tvivl opnåeligt, hvis du anvender dig korrekt.

Igennem denne guide vil vi skitsere, hvad væddemål på tennis indebærer. Det vil også byde på tips og strategier, som skal være med til at forme dit væddemål.

Grundlæggende om tennisvæddemål
Hvad er tennisvæddemål?

Hvad er tennisvæddemål?

Tennis har eksisteret i lang tid nu, og den nuværende struktur starter omkring 1859. I øjeblikket er der uformelle væddemål på resultaterne af kampene. Da officielle sportsvæddemål blev mainstream, var tennis blandt de primære sportsgrene, der blev omfavnet af bookmakere.

Tennis er usædvanligt tempofyldt og indeholder nogle af de verdens største sportsstjerner. Da det er et højt scorende spil, er det udbredt i online betting.

Tennisvæddemål er fortsat med at vokse i popularitet, bemærket af antallet af internationale turneringer og væksten i væddemål. Det er nu en ekstremt populær sport på verdensplan, med flere websteder med tennisvæddemål tilgængelige for folk til at placere væddemål.

Folk er også mere fortrolige med spillet, hvilket har ført til, at der oftere spilles på det. Populariteten af tennisvæddemål er stigende på grund af tilgængeligheden af flere onlinekasinoer, tv-udsendelser og anden mediedækning af sporten.

Hvad er tennisvæddemål?
Top tennisturneringer og bedste spillere

Top tennisturneringer og bedste spillere

Raseriet for tennisvæddemål er vokset konstant, siden det først startede. I dag tiltrækker store turneringer og stjernespillere spillere i hobetal til at spille på kampresultater. For mange spillere er navne som Maria Sharapova, Roger Federer, Venus Williams og Serena Williams ofte ufejlbarlige indsatser.

Store turneringer som Opens (Wimbledon, australske og franske) og olympiske Lege er altid udbredt hos spillere.

Nogle andre virale tenniskonkurrencer inkluderer Davis Cup og ATP-turen.

I øjeblikket har online sportsvæddemål gjort gambling på tennis endnu mere udbredt. Enkeltpersoner kan risikere i oversøiske væddemålsvirksomheder og erhverve deres gevinster med det samme. Væddemålsselskaber har også udvidet markederne ved at tilbyde live in-play betting, cash-outs og virtuelle tennisspil og ligaer.

Top tennisturneringer og bedste spillere
Sådan satser du på tennis

Sådan satser du på tennis

Tenniskampe spilles som single eller double. Det forreste trin er at vælge en bettingside, der giver spillerne mulighed for at deltage på store markeder (dvs. mange spil at satse på), er brugervenlig, har acceptabel support og er hurtig til at betale.

Når dette er gjort, kan enhver spille på tennis hurtigt og forhåbentlig med succes. Populære væddemål inkluderer pengelinje, spilspredning, sætspredning, over/under, futures og rekvisitter.

Her er opdelingen:

Moneyline

Den mest ligetil væddemålstype er, hvor en spiller satser på, hvilket hold der vinder. De kan også spille på, hvilket hold de tror vil vinde hver halvdel af kampen.

Spilspredning

Dette er, når en spiller kan satse på en spiller/hold, der vil vinde flere kampe over en bestemt periode (f.eks. en turnering eller serie).

Sæt Spredning

Dette er, når en spiller vil satse på, hvor mange sæt der vil blive vundet i en enkelt kamp. Vinder en spiller to sæt i træk? Vil de vinde den første og tabe den anden?

Over/Under indsats

At satse på over betyder, at en spiller tror på, at et hold/spiller vil score flere mål, point eller løb end det samlede antal, der er anført. Modsat er et under bet, når en spiller tror, at holdet/spilleren vil score mindre end det samlede anførte.

Futures

Et future-væddemål er meget ligetil: det er, når en spiller ønsker at satse på noget, der vil ske i fremtiden. De kan vædde på, at Serena vinder Wimbledon eller at Maria vinder Opens.

Tennis Prop væddemål

Denne er lidt mindre ligetil, fordi der er mange prop-væddemål, som en spiller kan satse på!

Her er nogle af de mere populære muligheder:

 1. Vinder af første sæt: Det er præcis, hvad det lyder som, og det er et nemt væddemål for nogen, der bare får tæerne våde i bettingverdenen.
 2. Sæt væddemål: Når en spiller satser på et sæt væddemål, satser de på det nøjagtige antal sæt, hver spiller/hold vil vinde eller tabe i løbet af en kamp.
 3. Samlede esser: Mere fremtrædende i mænds tennis vs. kvinder, samlede esser er, når en spiller satser på, om det samlede esser vil være over eller under et beløb sendt af bookmakeren.

Indstilling af disse indsatser kræver, at en spiller indsætter en indsats på sin spillekonto. Derefter giver væddemålssiden oddsene for hvert resultat.

Her er en oversigt over væddemål:

 1. Tilmeld dig en bettingside, der tilbyder tennisvæddemål, og lav en indbetaling.
 2. Vælg den tennisbegivenhed, du ønsker at spille på.
 3. Vælg det hold, du ønsker at spille på.
 4. Vælg et indsatsbeløb.
 5. Placer et væddemål.
Sådan satser du på tennis
Beregning af tennisvæddemål

Beregning af tennisvæddemål

For en simpel opdeling, tennis betting odds er tallene for en procentdel af en udfordrer. For eksempel, hvis en spiller har odds på et (favorit), er spillet lettere for dem end for en spiller med odds 10.

Det betyder, at for spillere, jo større odds, jo mere vil de vinde. Så væddemål på en underdog er høj risiko; derfor er afkastet bedre.

Tennisvæddemål svarer til andre sportsgrene, men væddemålene identificeres forskelligt i forskellige dele af verden. Der er britiske/brøk-odds, europæiske/decimal-odds og amerikanske/moneyline-odds.

For brøkodds er det første tal de gevinster, en spiller får ved at satse, angivet med det andet tal. For eksempel betyder 7/1 odds, at en spiller vinder syv dollars for hver satsede dollar.

Decimalodds angiver tallet for at gange indsatsen for at få den endelige gevinst. For eksempel betyder en 3,0 ulige en person, der satser $10, vil modtage $30, hvis de vinder, inklusive deres indsats.

Moneyline odds har et "+" eller "-" tegn før tallene. Favoritter har "-: odds, mens underdogs har "+" odds. En vinder opnår deres indsats plus den mængde, der er angivet på pengelinje.

Beregning af tennisvæddemål
Spil ikke på hype

Spil ikke på hype

Fordi tennis er en meget populær væddemålssport, er det nemt for en vædder at satse på en anden bedre, idet han tror på, at de skal kende ins og outs, hvis de satser på denne sport. Det er dog ikke altid tilfældet.

Det er vigtigt for spillere at få deres eget kendskab til spillet og den aktuelle kamp og ikke følge med i, hvad publikum måske spekulerer på. Bare fordi publikum kan juble over ét navn, betyder det ikke, at det er den, der vinder kampen.

Det er også vigtigt at erkende, at selvom statistik og spillestile er vigtige, har hver spiller deres egne styrker og svagheder. Det betyder, at mens en spiller måske har vundet deres seneste 10 kampe, kan de tabe, hvis de er oppe imod en anden spiller, der har en anden spillestil end dem.

Når spillere ser på deres odds, skal de overveje forskellige spillestile, og om to spillere tidligere har gået sammen.

Spil ikke på hype
Tennisstatistik at overveje

Tennisstatistik at overveje

Når det kommer til væddemål på tennis, er der fire specifikke faktorer at overveje.

Breakpoint samtale

Tennis er stærkt afhængig af store øjeblikke; i teorien tæller hvert point det samme, men nogle kan påvirke en kamp væsentligt, mens nogle primært er ligegyldige.

Den vigtigste indikator for et stort problem kommer fra breakpoints, hvor servere er på randen af at tabe et spil, som de næsten altid forventes at vinde.

Dette aspekt er alt sammen variabelt baseret på konteksten af spillet og hvilken spiller der er derude, men at genkende spillere, der udfører godt på disse punkter, kan lede til mere betydelige gevinster. For eksempel kan en spiller undre sig over, hvorfor en tennisspiller har vinderrekorder mod en anden.

Et kritisk element er fremherskende flere breakpoints, gemme dem på deres egen serv og konvertere dem, når de vender tilbage.

Træthed/Rejser

Der afholdes kampe rundt om i verden, hvilket betyder, at de bedste af de bedste flyver fra land til land. Selvom det kan være meget spændende at se en amerikansk favorit i England, skal en spiller overveje tidszoneforskelle, og hvordan de kan påvirke en spillers præstation.

Derudover, hvis en spiller optræder i back-to-back-kampe i uger i træk, vil de til sidst brænde ud. De kan præstere utroligt uge et, og derefter uge to kan de være på toppen af deres spil. Men når de kommer til uge fire, vil de begynde at bremse fysisk og mentalt.

Overflade

Noget, som ikke mange nye spillere forstår, er, at nogle spillere præsterer bedre på nogle overflader i forhold til andre. For eksempel præsterer nogle spillere bedst på græs som på Wimbledon, men de præsterer måske ikke så godt på Roland-Garros, som har en leroverflade. Hver overflade har forskellige træk, påvirkninger, fordele og ulemper.

Nøgle takeaways

 • Overvej den væddemålstype, der fungerer bedst for dig
 • Sørg for, at rejser, præstationer og overflade spiller en rolle i dit væddemål
 • Tjek forskellige prop-væddemål for hver kamp
Tennisstatistik at overveje