Vandpolo

mod hinanden. Formålet med vandpolo, som fodbold, håndbold og andre målorienterede sportsgrene, er at score et mål ved at kaste bolden forbi målmanden og ind i modstanderens mål. Vandpolo har været en olympisk sport siden 1900, og dens popularitet fortsætter med at stige, især da kvindehold har været berettiget til at spille ved OL siden 2000.

Selvom et spil som vandpolo eksisterede i Japan gennem middelalderen, var det først i midten af det nittende århundrede, at det blev introduceret til England i sin nutidige form.

Vandpolo
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Historien om vandpolo spil

Historien om vandpolo spil

Vandpolo blev først spillet i lande i Centraleuropa ved århundredeskiftet, og den blev inkluderet i de olympiske leges program i 1900. De europæiske herrehold i Ungarn, Spanien, Rusland, Italien og det tidligere Jugoslavien har typisk stået stærkt i herrelodtrækningerne til VM og OL Spil, mens det amerikanske kvindehold er det største.

I alt deltog 260 atleter fra 20 lande ved OL i 2016. Serbien vandt guldmedaljen i mændenes turnering efter at have besejret Kroatien i finalen. Vandpolo tilbyder, ligesom mange andre undervurderede sportsgrene, fantastiske væddemålsmuligheder for erfarne spillere.

Historien om vandpolo spil
Hvorfor er vandpolo populær at satse på?

Hvorfor er vandpolo populær at satse på?

Selvom vandpolo er en veludviklet sport, er den kun interessant for en lille gruppe mennesker. Professionelle spillere, på den anden side, finder den lave belysning af denne sport tiltalende, da det er meget nemmere at spille mod bookmakeren, når der er få eksperter inden for dette specifikke sportsområde.

Vandpolo har måske ikke det største internationale publikum, men det har et stort nok antal til, at det er tilgængeligt på de fleste større betting-sider. Det gælder især hvert fjerde år, når OL finder sted, og sporten genintroduceres for et globalt publikum. Vandpolo-bookies dækker andre nøglebegivenheder såsom betydelige NCAA-kampe, store europæiske ligaer og FINA Water Polo World League mellem olympiske turneringer.

Vi skal dog huske på, at betting på vandpolo ikke har samme niveau af online tilstedeværelse som andre større sportsgrene. At finde et godt sted at satse på vandpolo online kræver en indsats. Under OL er det nemt at finde steder at satse på vandpolo, men i lavsæsonen er det en rigtig jagt.

En anden grund til populariteten af vandpolo-væddemål online er, at det kan sammenlignes med andre sportsgrene, hvilket gør det nemt at forstå. I basketball spiller alle for eksempel forsvar og angreb. Der er en center, en guard, en point guard og udefrakommende skytter, som alle konstant flytter bolden - ligesom i vandpolo.

For at etablere vinkler for skud, skal du konstant være i bevægelse, ligesom i landhockey. Den eneste måde at score på er at slå målmanden, ligesom i fodbold. Vandpolo spilles derimod helt i vandet, uden kontakt med bassinets bund – i 32 minutter ad gangen.

Hvorfor er vandpolo populær at satse på?
Sådan satser du på vandpolo

Sådan satser du på vandpolo

Oprethold konti hos mindst to forskellige vandpolo-bookmakere for at holde dine valg åbne. Dette vil gøre det nemt for dig at få odds på enhver specifik kamp, du er interesseret i. Selv på bedste online bookmaker, er vandpolo hit-or-miss, så det er en god idé at have et par steder at tjekke og satse med.

Dette råd er baseret på det faktum, at ingen enkelt bookmaker tilbyder komplette, omfattende vandpolo-væddemål hele tiden. For at opdage aktive væddemålsmarkeder skal du besøge et par forskellige væddemålssider.

Sådan satser du på vandpolo
Er online vandpolo-væddemål lovligt?

Er online vandpolo-væddemål lovligt?

Enhver kan satse på vandpolo ved alle licenserede online sportsbooks turneringer og begivenheder. Der gælder dog specifikke landespecifikke begrænsninger, hvorfor du bør undgå at spille i lande, der forbyder online sportsvæddemål – hvis noget går galt, vil dit land ikke kunne hjælpe dig.

Bedste vandpolo-væddemål

For det meste almindelige typer væddemål på vandpolo-væddemålsmarkederne er hvem der vinder kampen, hvad den samlede score bliver og det vindende holds sejrsmargin. Når det kommer til vandpolo, holder bookmakere tingene enkle, fordi det ikke er den mest populære sport med hensyn til det samlede betting-håndtag.

Er online vandpolo-væddemål lovligt?
Forstå odds på vandpolo-væddemål

Forstå odds på vandpolo-væddemål

Moneyline odds

I en vandpolo-pengelinje er dit mål at vælge det vindende hold.

Her angiver oddsene ved siden af hvert hold, hvor meget du vil blive bedt om at risikere i forhold til, hvor meget du kan vinde. Oddsene justeres af bookmakere for at afspejle opfattede talentforskelle mellem hold.

Oddsene er sat på en sådan måde, at spillere vil være interesserede i begge sider af væddemålet. Det svagere hold modtager bedre odds, mens det stærkere hold får lavere odds. Bookmakeren håber at tiltrække penge på begge sider af væddemålet på denne måde, så taberne kan bruges til at betale vinderne ud, mens bookmakeren beholder et lille overskud.

Handicap odds

Et handicap for online vandpolo-væddemål fungerer på samme måde som et moneyline-væddemål, for at forudsige den vindende side korrekt. Forskellen er, at handicap-væddemål giver en kunstig pointulempe for det ene eller det andet hold for at tage højde for den ene sides overlegne styrke.

Her er et eksempel: Serbien: -6,5 (2,10) versus Slovakiet: +6,5 (1,76).

Dette scenarie viser, at Serbien har et handicap på 6,5 point og er stærkt favoriseret til at vinde kampen. Hvis du satser på Serbien, skal de vinde med mindst syv point for at blive betragtet som en vinder. Din indsats er tabt, hvis Serbien taber eller kun vinder med 5 point, for eksempel.

Hvis du i stedet satser på Slovakiet, vil du modtage et handicap på 6,5 point til din fordel. Dette indebærer, at Slovakiet kan tabe med op til 6 point og stadig vinde dit væddemål. Oddsene i parentes angiver også, hvor meget du kan vinde ved at satse på hvert hold.

Satser på totaler

Målet med en pointtotal indsats er ikke, hvem der vinder spillet. Målet er at gætte, om det samlede antal scorede point i kampen vil være højere eller lavere end et tal, som bookmakeren har sat.

Følgende er et eksempel på en samlet pointindsats:

  • Over 18,5: 1,90
  • Under 18,5: 1,90

I dette tilfælde er totalen fastsat til 18,5 point af bookmakeren. Ved slutningen af spillet er dette den samlede score for begge hold. Du ville vælge over til odds 1,90, hvis du tror, at begge hold ville ende med en samlet score på 19 eller flere point. Du skal vælge under, hvis du mener, at den samlede score vil være 18 eller færre point.

Forstå odds på vandpolo-væddemål
Vandpolo-væddemålstips

Vandpolo-væddemålstips

Vandpolo er et spil, hvor favoritter kan vinde 20-30 kampe i træk, selv i internationale kampe, hvilket gør det svært at præcist måle et holds form, især når kvaliteten af konkurrenterne for vandpolospillere konstant varierer. Hold øje med, hvor hurtigt hold skifter fra forsvar til angreb. Sammenlignet med et hold med en dårlig defensiv linje, vil et hold, der udfører dette godt, have en fordel i spillet.

I vandpolo spiller målmanden en afgørende rolle. Når en målmand bliver skadet, er holdets odds for sejr meget formindsket, hvilket er hvad bookmakere reagerer på, selvom de nogle gange er sene med at justere noteringerne. Hvert vandpolohold har yderligere vigtige spillere, hvis skade kan forårsage, at holdets spil bliver forstyrret.

Individuelle hold har spillere, der kun holdes i spillet for at holde modstanderens bedste spillere ude (baseret på prototyperne af hockeyspillere i hockey). Hvis holdet har en nøglespiller, vil hans fravær have en væsentlig indflydelse på spillet. Du bør undgå at satse på venskabskampe, da holdene nemt kan identificere den eksperimentelle opstilling og spille for at mestre nye teknikker i stedet for for at vinde.

Vandpolo-væddemålstips
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Du bør forvalte dine midler omhyggeligt for at undgå at tabe en stor sum penge uventet. Husk altid, at du aldrig bør risikere flere penge, end du er villig til at tabe på en indsats. Du bør dele din økonomi for at undgå at spilde alle dine penge på én gang.

Hvis du har en negativ stribe held, så prøv ikke at kompensere ved at hæve din indsatsstørrelse. Sæt enten en grænse for det beløb, du kan indbetale hver måned, eller en grænse for det beløb, du kan tabe i et enkelt spil.

Du skal være i stand til at kontrollere dine følelser og vide, hvornår du skal give op. Du er mere tilbøjelig til at træffe impulsive beslutninger, når du er ophidset, hvilket er dårligt, når det kommer til gambling. Hav altid et klart hoved og tænk din næste mulighed helt igennem.

Prøv selvudelukkelse, hvis tingene bliver værre, og du begynder at føle, at du er ved at udvikle en afhængighed. Selvudelukkelse hjælper personer, der kæmper med ludomani, til at tage en pause fra det og fokusere deres liv og penge på noget andet.

Det kan hjælpe dig med at oprette forbindelse til yderligere fællesskabsprogrammer for at hjælpe dig med at håndtere dit spilproblem, samt give dig den støtte, du har brug for, hvis du er usikker på, hvordan du skal håndtere de næste trin i din genopretning.

Ansvarligt spil
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen