Bedste 10 Klarna bookmakere i 2024

Klarna Bank AB, eller blot kendt som Klarna, er en svensk bank, der tilbyder onlinebetalinger til millioner af mennesker i hele Europa. Det blev grundlagt i 2005. Klarna-virksomheden, som har over 85 millioner kunder og udfører over 1 million transaktioner hver dag, er vokset i popularitet blandt spillere som betalingsmulighed hos online bookmakere.

Betting med Klarna er enkelt, og tusindvis af spillere og spillere foretrækker bookmakere, der accepterer Klarna. Dette skyldes, at det giver dem mulighed for både at indbetale og hæve penge fra deres spillekonti, hvilket betyder enklere, nemmere og hurtigere transaktioner.

Bedste 10 Klarna bookmakere i 2024
Tilføjelse af midler gennem KlarnaUdbetaling af penge på Klarna
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tilføjelse af midler gennem Klarna

Tilføjelse af midler gennem Klarna

Indbetaling af penge via en Klarna-konto kræver, at en bankkonto eller et kort er tilknyttet. Dette kan gøres enten via deres app eller hjemmeside.

Gennem appen:

  1. Log ind med dine legitimationsoplysninger
  2. Gå til 'Min Klarna'-indstillinger og vælg 'Betalingsmetoder'
  3. Derfra skal du vælge "Tilføj en bankkonto", "Tilføj et kort" eller "Fjern"

Gennem hjemmesiden:

  1. Gå til Klarna.com og log ind med dine kontooplysninger
  2. Vælg 'Betalingsmetoder'
  3. Vælg 'Tilføj en bankkonto', 'Tilføj et kort' eller 'Fjern'

Kun én bankkonto kan gemmes og knyttes til en Klarna-konto på et givet tidspunkt. Hvis der er behov for at ændre den tilknyttede bankkonto, skal du blot fjerne den og tilføje en ny.

For kort er det tilladt at gemme flere kort, men det er påkrævet at have et som primært kort til betalinger.

For at tilføje penge til din spillekonto skal du gå til siden og logge ind. Vælg Klarna som den foretrukne betalingsmulighed, indtast beløbet, angiv bankoplysningerne og bekræft overførslen. Denne transaktion afspejles, så snart indbetalingen er foretaget, og en betaling til Klarna vil afspejles på dit næste kontoudtog.

Som skrivende kan betalinger gennem Klarna foretages i USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK og NOK.

Klarnas ekspeditionsgebyr afhænger af det beløb, der indsættes, men disse er normalt små og påvirker ikke midlerne så meget. De fleste online betalingsmetoder opkræve transaktionsgebyrer som en standardfunktion.

Tilføjelse af midler gennem Klarna
Udbetaling af penge på Klarna

Udbetaling af penge på Klarna

At hæve penge fra spillekonti gennem Klarna er lige så enkelt og ligner de fleste betalingsmetoder på markedet.

Du skal blot logge på din forhandlerside (i dette tilfælde en bettingside) og gå til den sædvanlige tilbagetrækningsmulighed. Vælg derefter Klarna som den foretrukne betalingsmetode. Dette vil føre dig til næste trin med at angive det ønskede beløb til udbetaling. Når alle relevante detaljer er givet, er det eneste, der skal gøres, at bekræfte og godkende transaktionen.

Så snart dette er gjort, vil hævningen blive behandlet og afspejlet på din bankkonto så hurtigt som muligt.

Det er også værd at huske på, at selv når en betting side accepterer indskud gennem Klarna, accepteres det muligvis ikke til udbetalinger. Dette er en af de største ulemper, der holder spillere tilbage fra at bruge denne betalingstjeneste, da Klarna allerede er begrænset til 13 lande og en håndfuld betting-sider.

I dette tilfælde kan alternative betalingskanaler være påkrævet for at hæve penge som e-wallets såsom Neteller eller Paypal, eller måske vil en direkte bankoverførsel gøre det.

Husk, at hvis der er en forsinkelse, skyldes det højst sandsynligt bankens holdetid, vedligeholdelse eller helligdage og weekender.

Nogle gebyrer kan være gældende for at hæve penge gennem Klarna, og beløbet afhænger af det beløb, der hæves. Dette er ikke meget af et rødt flag, da dette stort set er standardpraksis for de fleste betalingsmetoder derude.

Udbetaling af penge på Klarna
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Katy Perrys spektakulære Halftime Show: The Birth of a Viral Sensation
2023-11-10

Katy Perrys spektakulære Halftime Show: The Birth of a Viral Sensation

I denne uges Pop Culture Rewind tager vi et tilbageblik på det uforglemmelige øjeblik, hvor Katy Perrys halvtidsshow i Super Bowl blev en viral sensation. Mens Patriots og Seahawks kæmpede ude på banen under Super Bowl XLIX, leverede Katy Perry en imponerende præstation, der efterlod et varigt indtryk.

Optimer dit helbred og dit velvære med regelmæssig motion
2023-11-02

Optimer dit helbred og dit velvære med regelmæssig motion

Regelmæssig motion har mange fordele for både fysisk og mental sundhed. Det kan hjælpe med at forebygge kroniske sygdomme som hjertesygdomme, diabetes og visse former for kræft. Motion forbedrer også kardiovaskulær sundhed, styrker muskler og knogler og hjælper med at opretholde en sund vægt. Ud over de fysiske fordele har træning vist sig at reducere symptomer på depression og angst, forbedre humøret og forbedre kognitiv funktion. Regelmæssig motion kan også forbedre søvnkvaliteten og øge energiniveauet. Overordnet set kan det have en positiv indflydelse på dit generelle velbefindende at inkorporere regelmæssig motion i din rutine.

Remembering Bob Knight: A Legendary Coach's Lasting Legacy
2023-11-02

Remembering Bob Knight: A Legendary Coach's Lasting Legacy

Bob Knight, en legendarisk basketballtræner, døde i en alder af 83. Kendt for sin succesrige karriere på Indiana University, hvor han vandt tre nationale titler, inklusive en ubesejret sæson, efterlader Knight en varig arv i universitetsbasketballens verden.

The Future of Live Sports Content: Expanding Beyond Live Broadcasts for at imødekomme kravene fra digital-medie multitasking
2023-10-31

The Future of Live Sports Content: Expanding Beyond Live Broadcasts for at imødekomme kravene fra digital-medie multitasking

Den næste generation af yngre, live sports-tv-fans engagerer sig i digital multitasking-adfærd, som kræver, at der skabes mere kortvarigt, sportsrelateret indhold for at bevare deres interesse. Brancheledere erkender dette behov, hvor næsten 80 % mener, at sportsindhold bør udvides ud over direkte sportsudsendelser og -udsendelser.