Bedste 10 MasterCard bookmakere i 2024

Mastercard har altid været et populært valg, når det kommer til finansiering af spillekonti. De fleste væddemålssider har flere indbetalingsmuligheder, men debet- og kreditkort er altid de mest populære og ofte accepterede - ligesom Mastercard. Nogle pengeinstitutter holder eller forbyder stadig transaktioner forkert, så backup-muligheder ved brug af Mastercard er altid gode at have for en sikkerheds skyld.

Et af fordelene ved Mastercard ved at lave en indbetaling på bettingsider er hastighed og sikkerhed. Der er også spørgsmålet om global tilgængelighed, hvilket er grunden til, at de fleste, hvis ikke alle, licenserede væddemålssider tillader Mastercard som betalingsmulighed.

Bedste 10 MasterCard bookmakere i 2024
Sådan laver du en indbetaling med MastercardSådan foretager du en udbetaling med MastercardSikkerhed og tryghed hos MastercardMastercard kundesupport muligheder
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Sådan laver du en indbetaling med Mastercard

Sådan laver du en indbetaling med Mastercard

Det er meget nemt at foretage en indbetaling med Mastercard. Faktisk, når først en bettingside er blevet udvalgt, er det ganske enkelt. Derfra skal spillere:

Opret en konto hos bettingsiden. Spillere skal muligvis give de nødvendige oplysninger. Nogle andre oplysninger kan også blive spurgt - ID'er, placering og andre KYC-standardkrav.

  1. Find indstillingen Cashier. Vælg Mastercard blandt de indbetalingsmuligheder stillet til rådighed.
  2. Indtast deres Mastercard-oplysninger, såsom kontonummer, udløbsdato og CVC.
  3. Indtast det beløb, de ønsker at indbetale til spillesiden, og godkend derefter overførslen. Transaktioner afspejles normalt i minutter.

Noget at huske på er, at mens mange banker regelmæssigt accepterer kreditkortindskud, nægter andre dem automatisk.

Nogle love, såsom Unlawful Internet Gaming Enforcement Act af 2006, forbyder finansielle institutioner i bevidst at handle med en anden person i forbindelse med ulovligt internetspil.

Selvom internetvæddemål ikke længere er ulovligt i mange jurisdiktioner, forbliver forbuddet i bøgerne, og nogle banker nægter at behandle online gambling transaktioner. Bettingsider er ikke skyld i dette, så det er bedst at lave lidt research på forhånd.

Indbetalingsgrænserne kan variere for betting-sider, men det er normalt et sted på $5000 maksimum og $10 til $50 minimum.

Hvad angår gebyrer, kan nogle banker på Mastercards netværk opkræve lave til ingen gebyrer. Nogle online sportsbøger behandle et depositum som et kontant forskud og kræve større gebyrer som følge heraf. Spilsider kan også opkræve gebyrer på deres side.

Sådan laver du en indbetaling med Mastercard
Sådan foretager du en udbetaling med Mastercard

Sådan foretager du en udbetaling med Mastercard

Mens de fleste væddemålssider lader spillere indbetale penge via Mastercard, tillader nogle dem muligvis ikke at hæve via den samme metode (eller et hvilket som helst andet debet- eller kreditkort for den sags skyld). Det betyder, at spillere normalt skal finde alternativer, når de vil foretage en udbetaling. Den nemmeste mulighed er at bruge e-wallets, såsom Skrill eller Neteller.

Spillere kan også vælge at hæve deres penge gennem bankoverførsler. Udbetalinger via bankoverførsler tager dog normalt alt fra to til fem arbejdsdage, hvilket kan være længere, hvis der er helligdage, weekender eller vedligeholdelse undervejs. Udbetalinger foretaget med e-wallets kan være hurtigere, men det er ikke sandt hele tiden.

Du skal blot gå til det foretrukne væddemålssted og gennemgå standardudbetalingsproceduren. Vælg derefter den ønskede betalingsmetode. Dette vil dirigere spillerne til den følgende fase, hvor spillerne vil angive det beløb, de ønsker at hæve. Det eneste, der er tilbage, er at bekræfte og godkende transaktionen, når alle de nødvendige oplysninger er blevet leveret.

Hvad angår hævningsgebyrer, kan nogle Mastercard-tilknyttede banker pålægge minimale eller ingen gebyrer. Spilsider kan opkræve gebyrer på deres side, såvel som gebyrer for e-wallets. Disse er dog normalt kun øre til dollaren, så det vil ikke skade midlerne så meget, som man tror.

Hvis spillere stadig er bekymrede for gebyrer, kan Mastercard stadig gøre spillere berettigede til first bet bonusser på betting sider, så betragte det som en modregning for dine midler.

Sådan foretager du en udbetaling med Mastercard
Sikkerhed og tryghed hos Mastercard

Sikkerhed og tryghed hos Mastercard

Mastercard er en af de største og mest betroede betalingstjenester på markedet, så en spillers transaktion og personlige oplysninger er sikre. 


Hvordan Mastercard fungerer sammenlignet med sine konkurrenter er, at virksomheden hævder, at dets systemer er mere sikre end nogen anden betalingstjeneste. De bruger et peer-to-peer, edge-baseret netværk, der dirigerer trafik til flere endepunkter.

Der er også Mastercard Secure Code, som er et ekstra lag af sikkerhed. Det hjælper med at bekræfte en spillers identitet gennem en engangskode (OTP) sendt via en SMS til det registrerede telefonnummer på spillesiden.

En anden stor ting er, at den finansielle institution, der udsteder Mastercards til spillere, ikke vil holde dem ansvarlige for eventuelle uautoriserede transaktioner. Mastercard tilbyder ansvarsbeskyttelse med transaktioner foretaget hvor som helst.

Spillere skal gøre deres del for at sikre sikkerheden på deres Mastercard. For at gøre dette skal de:

  • Tag rimelige forholdsregler for at forhindre dit kort i at blive tabt eller stjålet.
  • Når dit kort er tabt, stjålet eller brugt uden din tilladelse, skal du straks underrette din bank.
  • Oprethold et godt omdømme med din Mastercard-konto.
  • Find ud af, hvilke andre sikkerhedsforanstaltninger din bank har på plads for at beskytte dig mod svigagtige transaktioner ved at tale med dem.
Sikkerhed og tryghed hos Mastercard
Mastercard kundesupport muligheder

Mastercard kundesupport muligheder

Mastercard er en af de førende betalingstjenester i verden. Dem, der har det, bruger det til mange af deres daglige behov, såsom forsyninger, væsentlige ting, indkøb og mange flere. Når du bruger noget så ofte, har der en tendens til at være nogle problemer eller bekymringer.

Hvis spillere har nogle problemer eller spørgsmål, er der mange måder, hvorpå de kan kontakte Mastercard. Husk dog, at Mastercard faktisk ikke udsteder debet- eller kreditkort – det gør finansielle institutioner. Spillere skal muligvis kontakte deres bank først.

  • For den første rute kan spillere gå til Mastercards officielle side på mastercard.com. Find supportsiden, og find de ofte stillede spørgsmål. Disse lister er normalt omfattende og kan indeholde løsningen på spillerens problem.
  • For det andet kan du downloade en PDF-fil med Global Contacts of Mastercard, der indeholder listen over kontaktnumre for hver Mastercard-hotline. Hvert land eller område har sit eget, så det skader ikke at tjekke denne masterliste.

Bettors kan også bruge sociale medier til at nå Mastercard, som Facebook og Twitter. Virksomheder anerkender styrken af disse to websteder til at kommunikere med deres kundebase og reagerer ofte på chats, omtaler eller kommentarer der.

Mastercard kundesupport muligheder
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger
2023-08-02

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger

Når du leder efter en sportsbook at deltage i, er det vigtigt at overveje betalingsmulighederne og de tilgængelige velkomsttilbud. Heldigvis tilbyder de fleste bookmakere debet-/kreditkortbetalinger via Mastercard eller Visa. Endnu bedre, vil du modtage en sportsbook-bonus efter at have indbetalt penge og i nogle tilfælde foretaget dit første faktiske pengevæddemål.