Bedste 10 Trustly bookmakere i 2024

Trustly er en online betalingstjeneste grundlagt i Sverige i 2008. Denne tjeneste lader spillere og spillere indsætte og overføre penge uden besvær eller forsinkelse. Denne metode er i øjeblikket tilgængelig i over 30 lande og er blevet accepteret som en levedygtig betalingsmulighed af over 800 forhandlere online i 2015.

Innovationerne lavet af Trustly er lavet til at tilpasse sig tiden, hvilket gør overførsler mellem enheder mere problemfri og nem. Dette gør Trustly til en attraktiv mulighed for væddemålsplatforme. Det har også partnerskaber med PayPal, Groupon og TransferWise. Virksomheden introducerede også Payout Express-produktet i samarbejde med Paypal.

Bedste 10 Trustly bookmakere i 2024
Sådan betaler du med TrustlyUdbetalinger med Trustly
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Sådan betaler du med Trustly

Sådan betaler du med Trustly

En af fordelene ved at vælge Trustly på betting sider er, at det er bemærkelsesværdigt enkelt og hurtigt. For det første kræver Trustly ikke, at spillere registrerer sig for en konto eller downloader en app.

Alle betalinger foretaget med denne service bruger midler direkte fra din bankkonto - ingen indbetaling er påkrævet. Det betyder, at det er hurtigere, enklere og mere sikkert end at skulle forbinde din bankkonto til en anden tredjepartskonto.

For at betale med Trustly skal du blot udføre disse trin ved udtjekning:

  1. Vælg Trustly som en betalingsmulighed på købmandens hjemmeside.
  2. Log ind på din bankkonto som normalt.
  3. Vælg hvilken konto du vil trække penge fra.
  4. Bekræft betalingen med den godkendelsesproces, du foretrækker.

Bemærk, at Trustly ikke accepterer virksomhedskonti, så sørg for, at den valgte bankkonto er en privat konto, der giver mulighed for bankoverførsler. Din tilgængelige saldo kan heller ikke krediteres af banken, og Trustly kræver også, at bankkonti er i den lokale valuta.

Der er en øjeblikkelig indbetalingsgrænse, der kan sættes op af handlende, som begrænser, hvor meget der kan overføres gennem Trustly i realtid. Overførsler, der overskrider denne grænse, vil tage op til to (2) arbejdsdage. I de fleste tilfælde kan du fortsætte med dette eller vælge at annullere transaktionen.

Det er også værd at bemærke, at Trustly fungerer som en digital mellemmand. Det betyder, at de ikke kan udstede kvitteringer eller officielle dokumenter - kun handlende kan.

Sådan betaler du med Trustly
Udbetalinger med Trustly

Udbetalinger med Trustly

Udbetalinger med Trustly er intuitive og nemme. Du skal blot vælge Trustly som tilbagetrækningsmulighed på forhandlersiden, indtaste beløbet og fortsætte som normalt. Det er også hurtigere, da brug af trustly eliminerer behovet for at logge ind på din bankkonto for at foretage en overførsel.

Pengene bør krediteres din bankkonto højst i løbet af få minutter. Modtager du ikke dit hævede beløb med det samme, er der et par forklaringer på dette.

Det kan være på grund af bankens håndteringstid eller måske planlagt eller akut vedligeholdelse. Bankoverførsler har også en tendens til at blive sat i bero på helligdage eller weekender. En anden mulighed var, at banken afviste hævningen på grund af begrænsninger eller begrænsninger på din konto.

Det mindste udbetalingsbeløb for Trustly er 10 USD ækvivalent, op til et maksimum på 10.000 USD ækvivalent. Alle udbetalinger foretaget med Trustly sættes i gang automatisk og øjeblikkeligt, så annullering er ikke en mulighed.

En vigtig ting at bemærke er, at Trustly er en e-betalingsudbyder, der fungerer som en slags mellemmand mellem handlende og kunder. De behandler ikke transaktionerne i sig selv, og de har heller ikke midler, og alle midler, der rejser gennem dem, krediteres direkte til bankkonti eller handlende.

Hvis du ikke kan se en konto på listen, når du foretager en udbetaling, skal du sikre dig, at kontoen er en privat konto, der giver mulighed for bankoverførsler og ikke en virksomhedskonto

Udbetalinger med Trustly
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen