Ishockey

Ishockey har bragt varme om vinteren til spillere og fans i næsten 130 år nu. Siden den første kamp blev spillet i Canada i 1895, har ishockey cementeret sin plads som nationalsport i landet og spredt sig til mange andre dele af verden. Og i dag tiltrækker det også en anden gruppe af befolkningen; ishockey-væddere.

Jubelen har spredt sig til hele verden, hvor folk nyder spændingen ved at placere væddemål og vente på resultater. Glæden bliver endnu bedre med online sportsvæddemål. Ishockeyfans har nu flere platforme, hvor de kan placere væddemål hjemmefra.

Ishockey
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt du behøver at vide om ishockeyvæddemål

Alt du behøver at vide om ishockeyvæddemål

Ishockey er blandt de mest populære vintersport, opvarmning af sport blandt sneen. Oprindelse for næsten 130 år siden var den første ishockeykamp i Canada i 1895. Det er siden blevet et nationalt og internationalt fænomen. Med stigningen i spillets popularitet kommer også stigningen i sportsvæddemål på det.

Ud over spændingen ved at se hold kæmpe på isen, kan spillere også nyde spændingen ved at lægge deres penge ned til deres egne store præmier.

Alt du behøver at vide om ishockeyvæddemål
Hvad er ishockey-væddemål?

Hvad er ishockey-væddemål?

Væddemål på ishockey begyndte oprindeligt i Canada - uformelt. Det startede med, at venner samledes og placerede uregulerede indsatser på lokale spil. Så, i det tidlige 20. århundrede, begyndte bookmakere at gå ind på spilleområderne og citere odds.

Fremme af online sportsvæddemål gør muligheden for at spille på ishockey meget mere udbredt. Seere værdsætter sporten på grund af, hvor hurtig den er, og hvor voldelige selv spillene kan blive.

Mange seere deltager stadig fysisk og ser ishockeykampe, selv med stigningen i online sportsvæddemål. Nogle sportsbooks ved endda, hvor meget folk nyder væddemål på sporten at de streamer begivenheden live.

I 1923 blev Ishockeyligaen oprettet, og det var her, der blev en struktur for betting. Det startede med, at regeringen regulerede væddemål, og ligaen ønskede betaling fra bookmakere. Bookmakerne var på dette tidspunkt rigtige enheder med fysiske forretninger. Alligevel var væddemål begrænset til lokaliteter.

Efterhånden som spillet udviklede sig og blev stort, spredte væddemål sig også til nye områder i Canada og verden over. Udviklingen af spil, der blev udsendt, gjorde det muligt for flere mennesker at satse på spil, selvom de var i et andet land.

Hvad er ishockey-væddemål?
Sådan satser du på ishockeysport

Sådan satser du på ishockeysport

I øjeblikket, Ishockey er en af de mest populære sportsvæddemålsmuligheder blandt spillere. Der er spidser i løbet af vinteren for væddemål, da der er en stigning i begivenheder, herunder vinter-OL, der afholdes. Ishockey er dog tilgængeligt at spille på året rundt, da der kan spilles på indendørs skøjtebaner.

Online-væddemål har forbedret ishockey-væddemålsindustrien markant. Det har udvidet sig til adskillige dele af verden og er blevet lidt af et indgangspunkt for sportsbettere. Derudover lokker spalter med tips til sportsvæddemål til ishockey fantastiske læserskare. Oven i det hele er Ice Hockey League i Canada i dag mærket "bet-at-home" ishockeyligaen.

For at satse er det eneste, en spiller skal gøre, at finde en online bettingside, der tilbyder ishockey på deres marked. Derefter kan spillere åbne og indlæse en væddemålskonto og komme i gang med at satse med det samme.

Her er en oversigt over væddemål:

 1. Tilmeld dig en bettingside, der tilbyder ishockey-væddemål, og lav en indbetaling.
 2. Vælg den ishockeybegivenhed, du ønsker at spille på.
 3. Vælg det ishockeyspil, du vil satse på.
 4. Vælg et indsatsbeløb.
 5. Placer et væddemål.

Ishockey-væddemål er en fantastisk måde for spillere at slutte sig til sportsligaen på. Ishockey er tempofyldt, med mange muligheder for væddemål. Bettors kan satse på det vindende hold, målscorere, pointlinjer, advarsler og meget mere.

Live betting har ekspanderet til ishockeymarkeder, specifikt online betting sider. Spillere kan satse på, hvad de ser i øjeblikket. Oddsene for sådanne væddemål kan ændre sig øjeblikkeligt, hvilket gør væddemål endnu mere spændende.

Sådan satser du på ishockeysport
Beregning af ishockey væddemål

Beregning af ishockey væddemål

Her er den enkle opdeling: Odds for væddemål er sandsynligheden for, at en begivenhed finder sted. Hvis der er sandsynlighed for, at noget vil ske (f.eks. favoritholdet, der vinder), har det lavere odds og giver spillere et ringe afkast.

Odds bestemmes af mange faktorer, såsom holdform, nye signeringer, skader, head-to-head rekord, en bestemt spillers temperament (f.eks. når man satser på en advarsel) og position i ligaens stilling.

Odds er generelt estimeret og leveret af bookmakere. Spillere gennemfører kun deres valg baseret på en eksamen eller en raffineret intuition. Det ishockey odds for en bestemt kamp kan ændre sig inden for ugen eller enhedsperioden.

For eksempel, hvis et hold sandsynligvis vinder, men deres stjernespiller bliver skadet under træning, justeres deres odds. De, der ønsker at placere væddemål, vil gøre det efter de nye ishockey-odds online er delt. De, der havde placeret tidligere væddemål, beholder deres sedler.

Odds kan afvige mellem væddemålssider, så en vædder skal lave deres research. Forskellen er dog sjældent signifikant, medmindre en spiller satser en formue.

Odds vises normalt som en pengelinje (+/-), brøker (f.eks. 10/1) eller decimaler (f.eks. 5,2).

Faktorer for odds i ishockey

Der er mange faktorer, der påvirker ishockey odds. Spillere skal overveje individuelle spilleres tidligere præstationer. Fans af ishockeyvæddemål kan se på statistikker online for at afgøre, om de kan få succes. Har en spiller haft en manglende streak på det seneste? Hvordan måler et hold deres konkurrence? Hvordan har de præsteret især på det seneste?

Beregning af ishockey væddemål
Odds for NHL Moneyline-væddemål

Odds for NHL Moneyline-væddemål

Moneyline væddemål er for spillere, der ønsker at satse på, hvilket hold der vinder spillet. Det kan have tre forskellige formater: plus/minus, decimal og brøk.

Når det kommer til nyere spillere, kan plus/minus odds være sværere at overskue. De bliver dog hurtigt favoritten blandt de fleste spillere. Et positivt tal angiver underdog, og et negativt tal er for favoritten.

For underdog er tallet, hvor meget en spiller kan vinde på et væddemål på $100. Favoritten er, hvor meget en spiller skal risikere for at vinde $100. Lad os f.eks. sige, at en spiller ser en kamp mellem Tampa Bay Lightning og Washington Capitals, og Tampa er -150 og Washington er +140.

Tampa er beregnet til at vinde, så en spiller skal satse $150 for at vinde $100. Washington er underdog, så en spiller, der satser $100, ville få $140.

Decimal odds er udtrykt med et decimaltal, såsom 2,55. Det betyder, at uanset hvad en spiller satser, ganges med 2,55, som de vil modtage, hvis deres indsats vinder.

Brøkodds er forvirrende og ligner 11/1 eller 21/38. Tallet til venstre repræsenterer det beløb, en spiller kan vinde, og tallet til højre angiver den andel, en spiller skal risikere. For eksempel ville 10/1 odds betale $100 for et $10 bet. Dette format bruges typisk kun til mere betydelige væddemål, men en spiller kan se det fra tid til anden i pengelinjen.

Odds for NHL Moneyline-væddemål
Ishockey væddemål

Ishockey væddemål

 • Puck Line: Denne linje er mere ligetil, da de fleste sportsfans er bekendt med de grundlæggende principper. Andre sportsgrene kan referere til denne væddemålsstil som spredningen. For hockey-væddemål er pucklinjen et væddemål om, hvorvidt favoritten vil slå det andet hold med to eller flere mål versus underdog, der giver efter med et mål eller vinder.
 • Totaler (Over/Under): Over-under-væddemålet er for antallet af mål scoret af begge hold i spillet. Odden vil angive, om den er over eller under nummerindsatsen.
 • Live væddemål:Live-væddemål indebærer, når spillere satser væddemål gennem et live spil. De opdaterer deres indsatser og ændringer i realtid, og odds justeres i overensstemmelse hermed. Dette kan også kaldes in-play betting.
 • Periodevæddemål: Dette er en væddemålsstil, når en spiller satser på udfaldet af hver periode.
 • Rekvisitter: Props-væddemål koncentrerer sig om specifikke begivenheder i spillet, ikke spillets udfald. For eksempel kan en spiller satse på, at en bestemt spiller vil score et mål, eller at en anden kan stoppe mere end 20 skud.
 • Parlay: Dette er, når en spiller kan afrunde flere begivenheder til en enkelt indsats.
 • Futures: Futures kræver, at spillere satser på, hvad der kan ske i fremtiden, ikke det nuværende spil. De fleste futures-væddemål er omkring Stanley Cup-vindere, konferencefinaler, playoffs eller at vinde visse trofæer.

Lav din research

Eventuelle kommende NHL- og internationale hockeyligakampe kan allerede have valg. Hver spiller bør undersøge, hvad disse kan være. Ishockeyfans ved, at dette er et godt sted at komme i gang.

Ishockey væddemål
Spil ikke på hype

Spil ikke på hype

Fordi ishockey er en populær væddemålssport, er det let for en vædder at satse på en anden bedre, i den tro, at de skal kende ins og outs, hvis de satser på denne sport. Det er dog ikke altid tilfældet.

Det er vigtigt for spillere at få deres eget kendskab til spillet og den aktuelle kamp og ikke følge med i, hvad publikum måske spekulerer på. Bare fordi publikum kan juble over ét navn, betyder det ikke, at det er den, der vinder kampen.

Nøgle takeaways

 • Når du ved, at den direkte vinder er en af de eneste væddemålsstile, så gør din research
 • Lad være med at satse på underdog; holde sig til mestrene
 • Hvis løbet er udendørs, så overvej hvordan vejret kan spille en rolle for en hunds præstation
Spil ikke på hype
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen