Atletik

Atletikvæddemål omfatter en række forskellige sportsbegivenheder. Disse aktiviteter er centreret omkring sprint, spring og kast, og mange af disse sportsgrene er kombineret til én begivenhed. De fleste spillere er nok klar over, at størstedelen af disse begivenheder er fra sommer-OL, men som vi vil diskutere i vores atletik-betting-guide, er der konkurrencer afholdt i løbet af året, som også kan spilles på.

Den mest udbredte form for væddemål er, hvilken deltager der vinder et løb, eller hvilken atlet der tager en guldmedalje med hjem. Det vil også være muligt at satse på, om en atlet vil ende på podiet eller slå en verdensrekord.

Atletik
Hvorfor er atletik populært at spille på?Sådan satser du på atletikEr online atletikvæddemål lovligt?Alt om atletik oddsAtletik væddemål tipsAnsvarligt spil
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hvorfor er atletik populært at spille på?

Hvorfor er atletik populært at spille på?

En af hovedårsagerne til, at både professionelle og nybegyndere nyder at spille på atletik, er, at det kan være ret underholdende, fordi du ikke er begrænset til at spille på en enkelt sport.

Atletik består af en forskellige sportsgrene. Nogle af disse sportsgrene skaber superstjerner, som er blandt de mest anerkendte atleter, mens andre er mere obskure og kun får en brøkdel af opmærksomheden. Dette betyder ikke, at disse begivenheder ikke er underholdende at satse på. Sportsgrenene nedenfor er en oversigt over, hvad du kan forvente at se under en atletikbegivenhed.

Hoppe

Springbegivenheder i atletik kan opdeles i to kategorier i deres mest basale form. Til at begynde med er der konkurrencer, hvor man bliver bedømt på, hvor langt man kan springe. Længdespring og trespring er navnene på disse to begivenheder. Begge kræver at dykke ned i en sandkasse fra et forudbestemt startsted. Stævnet vindes af den atlet, der tilbagelægger den længste distance.

Andre begivenheder involverer at hoppe over en bar i luften. Højdespring og stangspring er navnene på disse begivenheder. Højdespring er en begivenhed, hvor en atlet skal hoppe over en stang foran dem, og atleten med den største distance vinder. Stangspring er en begivenhed, hvor en atlet bruger et stykke apparat til at løfte sig selv op i luften, men koncepterne er de samme.

Løb

Det er næppe et stræk at sige, at løbebegivenhederne i atletik høster størst interesse fra den brede offentlighed. Nogle af de navne, der er blevet superstjerner rundt om i verden, er Mo Farah, Usain Bolt og Michael Johnson. 100m, 200m og 400m er de mest bemærkelsesværdige begivenheder. Forhindringer, samt mellemdistanceløb (op til 10.000 meter).

Kaster

At kaste begivenheder i sport har alle det samme mål. Kuglestød, diskoskast, hammerkast og spydkast er alle begivenheder, hvor atleter kaster deres respektive genstande så langt de kan. Denne begivenhed vil blive vundet af den atlet, hvis projektil rejser den længste distance.

Løbebane

Forestil dig, at du er midt i en sportsbegivenhed. Der er en løbebane rundt om arenaen, hvor der afvikles løb som 100 meter. Mens der er i centrum, er der et stort felt, hvor sportsgrene såsom Javelin finder sted. På grund af denne kombination omtales disse sportsgrene almindeligvis som atletikbegivenheder.

At blive diskvalificeret

Fordi det er et af de nemmeste markeder at korrumpere, vil ikke alle begivenheder eller bookmakere have dette som en mulighed til det bedre. Selvom diskvalifikation forekommer regelmæssigt i sport og til større begivenheder, er sådanne vanskeligheder meget mindre bekymrende, og derfor kan bookmakere give deres kunder dette valg. Konklusionen på dette væddemål er ligetil: For at du skal vinde, skal den atlet, du har valgt, diskvalificeres fra den begivenhed, hvor de deltager.

Hvorfor er atletik populært at spille på?
Sådan satser du på atletik

Sådan satser du på atletik

At placere et væddemål, skal du først registrere dig hos en velrenommeret sportsbook. For at minimere risiciene skal du først gennemgå bookmakerens retningslinjer for væddemål på atletik. Desværre er der ikke mange væddemålsmuligheder for denne sport. Du kan dog satse på et af to vigtige resultater. Husk at du ikke må binde dig til kun én sportsbook. Ikke alle bookmakere bliver gjort lige, når det kommer til atletikvæddemål. Nogle kunne blot give nogle få markeder, mens andre kan give et større udvalg.

Det vigtigste er, at ikke alle bookmakere er lige så omhyggelige eller dygtige til at prissætte deres markeder som andre. Så før du satser, skal du overveje alle muligheder. Du vil måske opdage, at du snart vil have en fornemmelse af, hvilke bookmakere der er mest givende at satse med.

Sådan satser du på atletik
Er online atletikvæddemål lovligt?

Er online atletikvæddemål lovligt?

Atletikvæddemål er lovligt i jurisdiktioner, hvor sportsbookmakere er lovlige. Individuelle spillere kan bruge offshore bådkapløbsvæddemålssider i jurisdiktioner, hvor onlinespil ikke er forbudt.

Selvom det teoretisk set er ulovligt at få adgang til offshore atletik betting sider, er der få eller ingen regler, der forbyder dig at gøre det. De eneste spilrestriktioner, der kan påvirke dine væddemål, er dem, der forhindrer finansielle institutioner i at handle med spiludbydere. Dette forhindres let ved at bruge alternativ betalingsmetoder.

Er online atletikvæddemål lovligt?
Alt om atletik odds

Alt om atletik odds

Der er adskillige væddemålsmarkeder tilgængelige i atletik. Du tror måske, at den eneste tilgængelige mulighed for de fleste er at satse på den samlede vinder af et løb eller en begivenhed. Der er dog andre atletiske væddemålsmarkeder, der tilbydes spillere, og denne variation vil kun vokse, efterhånden som begivenheden bliver mere fremtrædende.

For at kvalificere væddemål

Der er forskellige begivenheder, hvor en atlet skal konkurrere i flere kvalificerende begivenheder, før han er berettiget til at konkurrere i den sidste begivenhed. For eksempel finder en atlet sig ikke blot i finalen på 100 meter; de skal først kvalificere sig i de konkurrencer, der går forud. Dette kan opnås ved at placere sig i top tre i et løb eller ved at sætte en af de hurtigste tider. Nogle bookmakere vil lade spillere satse på, hvilke atleter der vil kvalificere sig.

At vinde

Dette er den mest grundlæggende form for atletikvæddemål. Du kan satse på, hvem der vinder det pågældende løb eller event. Du kan for eksempel satse på atlet A for at vinde guldmedaljen i spydkastet. Individuelle løb kan også afvikles uden medalje på stregen. Du kan for eksempel satse på Runner B for at vinde løbet.

At være på podiet væddemål

Hvis en atlet slutter blandt de tre bedste i et løb, vil de være på podiet. For nogle konkurrencer er dette kun en gestus, men for mange højprofilerede atletikkonkurrencer betyder det, at en atlet har vundet en medalje. Medaljerne kl de Olympiske Lege, vil for eksempel være opstillet i den velkendte rækkefølge af guld, sølv og bronze. I dette tilfælde er de fleste atleters drøm at stå på podiet.

For at sætte en ny rekord

Nogle bookmakere giver dig mulighed for at satse på, hvorvidt en atlet vil etablere en ny rekord. I OL er det en stor sag at sætte verdensrekorder, og mange af dem kommer med en masse berømmelse. De bedste atleter i verden er ikke kun pressede for at vinde guldmedaljer, men de bliver også udfordret, hvis de kan knuse specifikke rekorder. 100m verdensrekorden er uden tvivl den mest eftertragtede i atletik. Usain Bolt har i øjeblikket rekorden med en tid på 9,58 sekunder.

At blive diskvalificeret

Da det er et af de nemmeste markeder at manipulere, vil ikke alle begivenheder eller bookmakere have dette som en mulighed til det bedre. På trods af dette forekommer diskvalifikation ofte i atletik, og til større begivenheder er sådanne vanskeligheder langt mindre bekymrende, og bookmakere kan derfor give deres klientel dette valg. Resultatet af dette væddemål er ligetil: For at du skal vinde, skal den atlet, du har valgt, diskvalificeres fra den begivenhed, hvor de konkurrerer.

Alt om atletik odds
Atletik væddemål tips

Atletik væddemål tips

Det er afgørende, til at begynde med, en stærk atletik væddemålsstrategi hvis du vil have succes med betting.

Da atletik omfatter adskillige sportsgrene, kan det være fristende at satse på dem alle for at gøre spiloplevelsen mere behagelig. Dette er dog ikke en metode, der vil resultere i et konsekvent overskud. De fleste gode væddemålsmetoder er afhængige af at udføre den samme proces igen og igen, og den nemmeste måde at opnå dette hurtigt på er at satse på en begivenhed, som du er mest bekendt med.

Vi har en tendens til at tro, at fordi vi kun ser/satser på atletik en gang hvert par år, er de mest populære atleter stadig de største i verden, men der er for eksempel lang tid mellem OL, og meget kan ændre sig i det. tid. Du ville være bedre stillet at tjekke for at se, om sådan en atlet har bevaret deres form siden da, eller om der er en ny på scenen, som sandsynligvis vil tage hele æren.

Skader kan for eksempel opstå pludseligt. I atletik kan selv den mindste skade reducere en atlets chancer for at vinde deres begivenhed. I racerløb kan brøkdele af et sekund betyde forskellen mellem første- og andenpladsen, hvorimod centimeter kan betyde forskellen mellem en første- og andenplads i kaste- og springbegivenheder.

Atletik væddemål tips
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

For at undgå at miste en stor del af penge på én gang, bør du omhyggeligt styre din økonomi.

Husk, at du aldrig bør satse flere penge, end du er klar til at tabe. Opdel dine ressourcer for at undgå at bruge alle dine penge på én gang. Hvis du lider under et tabende løb, så prøv ikke at kompensere for det ved at hæve din indsatsstørrelse. Du skal enten begrænse mængden af penge, du må indbetale hver måned, eller mængden af penge, du kan tabe i et enkelt spil.

Du skal kunne styre dine følelser og forstå, hvornår det er tid til at give op. Når du er ked af det, er der større sandsynlighed for, at du træffer forhastede domme, hvilket kan føre til katastrofe, når det kommer til væddemål. Hold hele tiden et klart hoved, og vurder omhyggeligt din næste handling.

Prøv selvudelukkelse, hvis tingene er ved at gå ud af hånden, og du frygter, at du er ved at blive afhængig. Selvudelukkelse giver dem, der er afhængige af spil, mulighed for at tage en pause og fokusere deres liv og penge andre steder. Det kan forbinde dig med andre fællesskabsprogrammer for at hjælpe dig med at klare dit spilproblem, samt give dig den hjælp, du har brug for, hvis du er usikker på, hvordan du skal håndtere de næste trin i din ædruelighed.

Ansvarligt spil
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen