Baseball

Baseball er kendt som Amerikas tidsfordriv og er blandt de mest populære sportsgrene i USA. Det har en lang tradition med tradition i Amerika, da Major League Baseball blev etableret helt tilbage i 1903. Siden da har baseball fundet vej rundt i verden, med meget loyale følgere i hele Asien såvel som Latinamerika.

Major League Baseball er en fornøjelse for sportsvæddere, hvor hvert hold er planlagt til at spille 162 kampe alene i den ordinære sæson. Det betyder, at der gennem hele sæsonen altid er masser af spil for spillere på en given dag.

Baseball
De bedste baseball-betting-bookmakere 2022

De bedste baseball-betting-bookmakere 2022

En af de mest populære sportsgrene i USA er baseball bedst kendt som Amerikas tidsfordriv. Grundlagt i 1903, har Major League Baseball produceret nogle af landets mest legendariske figurer, herunder men ikke begrænset til Babe Ruth, Jackie Robinson og Lou Gehrig.

Med stigende popularitet i USA er det siden blevet et verdensomspændende fænomenal, hvor lande på alle kontinenter har etableret en baseball-liga. Mellem kammeratskab, hjertepumpende skuespil og hotdogs er det svært ikke at blive fan af sporten.

På grund af MLB's popularitet er det ikke underligt, at det er blevet et hotspot for sportsvæddere overalt. Der er uendelige muligheder for spillere med hvert hold planlagt til 162 kampe i en regulær sæson, og så endnu flere i løbet af forårssæsonen. På en given dag i højsæsonen kan spillere deltage i mange spil.

En anden almindelig baseballturnering at satse på er KBO League Korean Series. Det er værd at tjekke mulighederne for at satse på denne begivenhed.

De bedste baseball-betting-bookmakere 2022
Hvordan satser man på baseball?

Hvordan satser man på baseball?

Baseball er unik ved, at der er utallige muligheder for at placere væddemål på hvert spil. Fordi spil består af ni innings, bliver nye væddemålsmuligheder gjort tilgængelige i hver inning. Den mest almindelige måde for spillere at placere væddemål på er på pengelinjen. Spillere kan også satse på runline, hvis de ønsker at gå efter en højere udbetaling.

Moneyline vs. Runline

Moneyline er et udtryk, der almindeligvis bruges til, når spillere satser på, hvilket hold der vinder. Runline ligner en pointspredning, hvor indsatser placeres med -1,5 trin. Det betyder, at for at vinde stort, skal det hold, der vinder, gøre det ved at afslutte spillet med mere end et løb mod deres modstander.

Et andet væddemål kan på en stigning på +1,5, hvilket betyder, at det tabende hold skal slutte inden for på løb, før spillet er slut. Alternativt kan de vinde spillet.

En storspiller skal satse $150 for at tjene $100 i gevinst på den vindende favorit. Underdogs har typisk et "+" foran deres moneyline odds. For eksempel kan det være +130, hvilket betyder, at en spiller skal satse $100 for at opnå en fortjeneste på $130.

For spillere, der foretrækker at holde deres penge lavt, behøver du ikke risikere $100 for at tjene penge. Hvis du lige er begyndt på baseball-væddemål, så overvej at droppe nullerne i enderne af tallene. Sats f.eks. $15 for at opnå en fortjeneste på $10.

Hvordan satser man på baseball?
Andre baseball-væddemålstyper

Andre baseball-væddemålstyper

Hvis det er svært at få et overblik over præcis, hvordan spillet ender, kan du endda prøve at satse på det samlede antal scorede runs. Denne indsats på det samlede antal runs kan svinge for det udpegende samlede antal, der er indstillet for spillet.

Du kan satse på flere aspekter af baseballspillet, inklusive den første fem-innings runline, specifikke inning runs og det vindende hold i en set inning. Lige når du tror, at baseball ikke kan blive mere kompliceret, forstærker væddemålet det på en eller anden måde!

På det seneste har der været en øget popularitet af spillerrekvisitter. Tilgængelig næsten alle online sportsbøger, du satser på antallet af strikeouts, en pitcher vil have, eller hvor mange homeruns, der vil være.

Prop indsatser: Prop-væddemål er vejen at gå, hvis en spiller er usikker på vinderen af et spil, men har en god fornemmelse for en bestemt spiller. Disse indsatser kan inkludere, hvor mange strikeouts en specifik pitcher vil have, og hvor mange RBI'er en bestemt spiller vil have.

Totaler: Baseballtotaler er væddemål baseret på antallet af scorede løb. For eksempel kan en spiller satse på, om det samlede antal runs vil overstige eller falde under et tal fastsat af oddsmakere. Hvis over/under for New York og Boston er 7, skal du have mindst 8 scorede løb for at vinde over og maksimalt 6 løb for at vinde under.

Sig dog, at slutresultatet er 3-4 for en titel på 7 løb, og hvis du satser over, vil du vinde. Baseball-total er ofte sat til et tal som 7,5, hvilket betyder, at det samlede antal runs skal være 7 eller mindre for at vinde under, eller 8 eller mere for at vinde over. Denne pause hjælper med at undgå problemer, hvor de sidste løb kommer ud til totalen, hvilket kaldes et "skub". I dette scenarie er det hverken over eller under, så indsatsen refunderes.

Futures: Tror du, at Cleveland vinder World Series? Sæt et væddemål på det! Disse kaldes futures, fordi du placerer dem så langt i forvejen. Hvis baseballoddset er +750, satser du $100, og Cleveland vinder, får du $750 hjem. Jo tidligere du satser, jo flere penge har du chancen for at tjene i sidste ende. Futures tilbydes tidligt og justeres i overensstemmelse hermed, efterhånden som tiden skrider frem.

Andre baseball-væddemålstyper
Alt hvad du behøver at vide om baseball odds

Alt hvad du behøver at vide om baseball odds

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at hver baseballkamp kommer med forskellige odds udspringer af unikke omstændigheder. Mest bemærkelsesværdigt kan startpitcherne lave eller bryde, hvordan et spil vil optrevle.

Forskellene vil i høj grad påvirke oddsene for at sikre, at det ene hold har et fair spil som det andet. Startopstillinger er lige så afgørende for at bestemme undertonen af begge holds offensive og defensive film, hvilket påvirker spillernes væddemål.

Et andet bemærkelsesværdigt element i baseballspil er, at hvert spil afholdes i en anden park, og hver boldbanedimension spiller en væsentlig rolle i, hvordan det samlede antal løb beregnes. Oven i det, hvis parken er udendørs, spiller vejret en massiv faktor, når det kommer til succes med spilbarhed. Det er vigtigt at notere sig alle ændringerne mellem spil, når det kommer til væddemål for at beholde din baseball betting odds høj og dine gevinster endnu højere.

Alt hvad du behøver at vide om baseball odds
Hvad du skal vide, før du begynder at spille på baseball

Hvad du skal vide, før du begynder at spille på baseball

Når det kommer til betting, skal du være mere end blot fortrolig med spillet. For at vinde stort skal du kende ins og outs, hvem der spiller, hvem der klarer sig godt, hvem der klarer sig dårligt og mere.

Du skal kende historien for hvert hold og spiller, som du satser på eller imod, for at sikre dig, at du sikrer din taske. Selvom alle elsker en underdog-historie, kan væddemål på mindre erfarne spillere kun skade din pengepung i det lange løb.

I samme åndedrag, mens det er virkelig fantastisk at støtte og følge dit yndlingshold, kan satsning kun på det hold og dets spillere også skade dig.

Selvfølgelig kan Yankees have en utrolig sidste sæson, men hvis de byttede deres bedste spillere til rookies, kan du ikke se på deres nye værste sæson. Så så meget som du måske vil satse på, at de vinder World Series fordi de har været utrolige i fortiden, så lav din research på spillerne først.

En anden god til lige at komme i gang ville være at satse på de hold, der ikke ofte er favorit. Dette kan holde indsatsen lav – eller høj, afhængigt af hvilken slags spiller du er – men det giver dig også flere chancer for at lære rebet og se, hvordan væddemål virkelig fungerer i baseballvæddemål fra førstehåndsoplevelse.

Et tip, der har fungeret godt for mange spillere tidligere, er at satse mod offentligheden. Faktum er, at offentligheden oftere taber, fordi de satser på deres mavefornemmelse, ikke tallene. Når du satser mod offentligheden, er du den, der spiller med oddsene og undersøger, hvem der vinder og på hvilken måde.

For ikke at nævne, men offentligheden satser ofte på sentimentale måder, inklusive deres favoritter, hjemmehold og stjernespillere. De bliver også ofre for væddemål baseret på track record. Så hvis holdet vandt sidste gang, vil de satse på, at de vinder igen. At drage fordel af disse kunstigt oppustede tal vil hjælpe dig med at vinde.

Det er også afgørende, at du kender dommerne, deres tidligere opkald og deres nuværende tendenser. Hvordan kan du vide dette? Alle væddemålsdata for dommere siden 2005 er offentliggjort på Bet Labs. Dommerne er opmærksomme på alt, hvad der sker på banen, så de kan mærke tilskuernes energi og kan blive påvirket i overensstemmelse hermed, hvilket i sidste ende kommer hjemmeholdet til gode.

Shop betting linjer

Det er vigtigt at satse på en platform, der fungerer for dig, ikke kun fordi alle dine venner bruger den. Væddemål er en utrolig individuel handling, der bør udføres i henhold til, hvad der er bedst for din væddemålsstil. I slutningen af dagen er det dine penge, og du vil have dem tilbage – og lidt til.

Hvad du skal vide, før du begynder at spille på baseball
De første fem innings-væddemål

De første fem innings-væddemål

Det kan tage hold tid at finde deres spor i den ordinære sæson. Unge spillere kan være med, nye ledere lærer deres hold, og dyrlæger kan starte langsomt. Alle disse faktorer kan påvirke den endelige score og hvordan du satser. Så hvordan klarer du dette? Med et værktøj kaldet first five innings betting.

Denne væddemålsstil, også kendt som F5-væddemål, ligner pengelinjevæddemålet, men den største forskel er, at du kun satser på de første fem innings, ikke hele spillet. Du behøver kun at handicappe startende pitchere og se på, hvordan de klarer sig i fem innings for at opnå denne indsats. Der er mindre risiko med F5-væddemål, da du ikke behøver at overveje hele pitching-staben, kun starteren.

Held og lykke derude, når du begynder din online baseball-væddemålsrejse.

Her er nogle vigtige takeaways:

  1. Ved, hvornår du skal placere et Moneyline- eller et Runline-væddemål
  2. Tænk på Prop-indsatser
  3. Overvej totaler
  4. Kalder Futures dit navn?
  5. Tjek vejret
  6. Overvej størrelsen af stadion
  7. Kender du dommerens statistik?
  8. Hvad er det offentlige væddemål?
  9. Vil du starte med et F5-væddemål?
  10. Hvad kan de forskellige bettinglinjer gøre for dig?
De første fem innings-væddemål