Boksning

Boksning er en af de ældste konkurrenceformer, der går tilbage til så tidligt som det 3. århundrede f.Kr. På et tidspunkt var boksning den mest populære sport i verden at satse på, og den var kendt for at se nogle af de største indsatser i sportsvæddemålsindustrien. Boksning består af to kæmpere i en firkantet ring, der hver bærer beskyttelseshandsker i et forudbestemt tidsrum.

Professionelle boksekampe varer generelt i op til tolv runder af tre minutter for mænd og to minutter for kvinder. Som du sikkert kan se, åbner dette en verden af muligheder for at satse på boksekampe.

Boksning
Det grundlæggende i boksevæddemål

Det grundlæggende i boksevæddemål

En af de ældste former for konkurrence er boksning. Det går tilbage til så tidligt som det 3. århundrede f.Kr. Der var en pointe, at boksning var den mest populære sport globalt, når det kom til væddemål. Det var også kendt for nogle af de højest placerede indsatser inden for alle sportsvæddemål.

Hvad er boksning? Det er en sport, hvor to spillere er placeret i en firkantet ring. De bærer polstrede handsker for at beskytte sig selv under en kamp.

Opdelingen er ret enkel. Hver professionel boksekamp varer normalt op til 12 runder, og hver runde varer omkring 3 minutter for mænd. For kvinder lander den på omkring 2 minutter. På grund af hvor mange runder hver kamp har, er der mange muligheder for spillere til at placere deres indsatser.

Det grundlæggende i boksevæddemål
Hvad er boksevæddemål?

Hvad er boksevæddemål?

Boksning dateres tilbage så tidligt som gamle civilisationer, så det kommer ikke som en overraskelse, at folk har sat væddemål på sporten, siden den startede. Mens boksning plejede at være den mest populære sportsgren til væddemål, blev den i de senere år overskygget i gambling popularitet af sportsgrene som Blandet kampsport forfremmelse.

Før sportsvæddemål blev stærkt fulgt, så boksning stadig sin rimelige andel af væddemål. Det tiltrak endda nogle af de rigeste mænd til at placere høje væddemål. Selvom det måske ikke er den mest populære sportsgren til betting længere, er den stadig ret populær for spillere over hele verden.

At satse på boksning er et helt andet dyr, hvilket betyder, at du ikke bare kan vælge en hvilken som helst væddemålsstil fra en anden sport og anvende den til boksning. Du skal vælge strategier, der er eksklusive for denne sport. Hvis du forsøger at stjæle en strategi, som du måske brugte når væddemål på basketball, det vil bare ikke fungere eller give mening. Væddemålene for boksning har en tendens til at måle forskellige komponenter i boksning, såsom for runder eller sejre.

Hvad er boksevæddemål?
Hvordan satser man på bokskampe?

Hvordan satser man på bokskampe?

I lighed med de fleste en-til-en konkurrencesportsgrene er standardmetoden for boksevæddemål at satse på resultatet af kampen. Dette svarer til væddemål på pengelinjen for holdsport. Det er også det samme, som når spillere satser på den direkte vinder i UFC og tennis. Boksekampsformatet giver også andre væddemålstyper, der kan afgøres inden for kampen.

Det samme som med UFC, kan spillere satse, hvor mange runder de tror, kampen vil have, og de kan også satse, hvem de tror vil vinde.

Generelt kan der satses på, at kampen ender med knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation. Eller spillere kan satse på en beslutning eller teknisk beslutning, hvis kampen rent faktisk går langt. Hvis du virkelig har lyst til at tage dine chancer, kan du også spille på en sjælden ende, at kampen ender uafgjort eller teknisk uafgjort.

Derudover kan du også spille på over-under af det samlede antal runder kampen vil vare. Du kan også placere en indsatstype kaldet Round Group Betting; dette giver dig mulighed for at satse på kampen, der ender i runde 1 eller 2 eller runde 3 eller 4, eller så videre.

For at tage det et skridt videre, kan du også parlaye separate resultater fra en anden kamp på det samme kort. Udbetalingen vil være væsentligt større; men dermed er risikoen også meget større.

Når det kommer til online-væddemål, er det også vigtigt at vælge en sportsbook-side, der fungerer bedst for dig. Bare sørg for, at siden er pålidelig, ansvarlig, og at du faktisk vil modtage dine penge tilbage med dine gevinster, hvis du satser korrekt. Der er en masse bedrageriske websteder derude, så sørg for, at du lægger dine penge på det rigtige sted og i hænderne.

Hvordan satser man på bokskampe?
Forstå oddsene ved boksevæddemål

Forstå oddsene ved boksevæddemål

Boksning betting odds skabes ved hjælp af forskellige faktorer og sandsynlige scenarier. Hvis de to første kæmpere er gået imod den anden før, spiller dette en væsentlig rolle i at sætte oddsene. Sportsbooks og spillere vil bruge disse resultater til at bestemme deres bedste strategi for den forestående kamp, og hvordan de tror, den vil udspille sig.

Hvis de ikke har været imod hinanden før, vil hver spillers statistik stadig blive analyseret. Hvor ofte vinder de? Hvad er deres kampstil? Hvordan forsvarer de sig selv og angriber deres modstander? En sportsbook vil også måle, hvem offentligheden tror vil vinde i kampen og justere odds på boksning derfor.

Ligesom UFC igen, kan en bokser vinde når som helst. Det er vigtigt ikke at tage favoritterne og forvente, at de vinder.

Forstå oddsene ved boksevæddemål
Fokuser på match-up

Fokuser på match-up

For at lave de bedste boksningsvæddemål kan du ikke bare vide, hvilken bokser der er bedre eller dårligere. Du skal kende hver styrke og svaghed, især hvis de har matchet med denne modstander før. Analyser deres udholdenhed, restitution, hastighed og længden af deres rækkevidde.

Når det kommer til online væddemål på boksning, skal du muligvis studere statistikken mere, end hvis du satser på en anden sport. Det er ikke nok at se på rekorder og placeringer. Du skal være bekendt med hver enkelt bokser og vide, hvordan de står i konkurrencen.

Det er denne type viden, der vil hjælpe dig med at få et ben op og vinde stort. Det er også meget vigtigt, at du er opmærksom på vægtklasser, og hvordan hver fighter præsterer mod deres modstandere.

Lad være med at satse på hype

Selvfølgelig kan publikum være ved at miste sindet over en bestemt spiller, men bare fordi der er hype, betyder det ikke, at de vinder. Køb ikke ind i, hvordan folk føler eller tænker. Gå efter de statistikker og forskning, du selv har lavet, fordi du ved langt bedre, hvordan resultaterne kan komme frem, hvis du har lavet din forskning.

Mange fans af boksning er tilbøjelige til bare at overbevise deres tro fra en anden fan. Dette er ofte blindt og med god intention, men når det kommer til bedre, kan du bare gå med en stemning. Vil du være vinder eller taber? Nå, du skal basere dine væddemål på, hvem du tror, der bliver vinderen – eller taberen.

Fokuser på match-up
Se efter et websted med fremragende muligheder for live-væddemål

Se efter et websted med fremragende muligheder for live-væddemål

Selvom det kan virke lidt bagvendt, kan du spille på kampen, mens kampen stadig er i gang. Det er faktisk et af de mest populære væddemål, når det kommer til boksning specifikt. På grund af dette er live betting tilgængeligt med de fleste online sportsbøger.

Der er mange smarte grunde til at satse på boksning, mens alt stadig er i gang. Nogle eksempler omfatter:

  1. Læg en masse arbejde i væddemål, især på sjældne kampe og alt, hvad de skal være
  2. Bemærk, at der er flere odds for hvert væddemål
  3. Gå imod de bedste spillere og test dine klogskaber
  4. Test, hvordan odds påvirkes, efterhånden som hver kamp skrider frem

Hvis du planlægger at spille live online, har du masser af muligheder for at foretage indsatser. Den gode nyhed for dig er, at næsten alle væddemål er tilgængelige i online bookmakere gennem hele spillet. Så uanset din komfort eller viden, kan du finde en type, der fungerer bedst for dig, når det kommer til online box betting.

Se efter et websted med fremragende muligheder for live-væddemål
Grundlæggende om indsatslinjer

Grundlæggende om indsatslinjer

Der er rigelig tid til, at du kan bruge din viden og placere et væddemål. Marquee-kampe vil dog blive sat måneder i forvejen, så efterfølgende vil dets indsatslinjer også være det.

Der har endda været tilfælde, hvor hvis der går et rygte om en større kamp (tænk: Floyd Mayweather Jr. og Conor McGregor), vil sportsbooks acceptere væddemål, før forhandlinger overhovedet er på plads. I gode nyheder, hvis kampen faktisk ikke finder sted inden for en bestemt tidsramme, vil indsatserne blive returneret.

Du kan også hæmme dit væddemål ved at rådføre dig med en bokseekspert. Parring hjælper dig også med at holde dig opdateret om bettingnyheder og hvad der sker i væddemålsverdenen. Du ved også, hvor oddsene står – altid.

Hvad du skal vide om ugyldige væddemål

For ethvert spil skal du virkelig have din spiller til at begynde at spille for at din indsats er gyldig. Så hvis din bokser af en eller anden grund trækker sig og erstattes af en anden fighter, vil din indsats blive returneret til dig. Du kan ikke satse på en spiller, hvis de faktisk ikke spiller.

Grundlæggende om indsatslinjer
Parlay-væddemål til boksning

Parlay-væddemål til boksning

Hvis du ønsker at få en stor udbetaling, er der en god måde for dig at hæve din indsats: Et Parlay-væddemål. Spillere kan parlaye et par resultater fra det samme kort for at hæve indsatsen. Du kan parlay enhver pengelinje, runde eller metode til sejr til en begivenhed fra en anden. Det skal bemærkes, at du faktisk ikke kan parlaye to begivenheder sammen fra den samme begivenhed.

For eksempel: Du kan ikke satse på en McGregor pengelinje (-600) og McGregor vinder i runde tre (+1200). Hvad du kan gøre, er at placere enkeltvæddemål for hinanden disse hændelser hos den samme online bookmaker - du kan ikke bare binde dem sammen i et parlay.

Satser på metoden til sejr

En af de mest populære metoder til at placere væddemål er "sejrsmetoden". Det specifikke ved, hvordan kampen afsluttes, kan betale sig og er især nyttigt for en kamp, der styrer ret ensidigt. Så du kan vædde på, at en bokser med KO deres modstander eller omvendt. Du kan også satse på, at kampen ender uafgjort. Du kan vælge hver bokser til at vinde ved KO/TKO eller beslutning i boksning. Du kan også spille på den sjældne forekomst af uafgjort.

Nøgle takeaways

  • Har spillerne mødt hinanden før?
  • Hvordan har hver spiller præsteret?
  • Hvad er kampstilen for hver spiller?
  • Har du overvejet, hvilken type væddemål du gerne vil placere?
  • Er der specifikke live-væddemål, du skal holde øje med?
Parlay-væddemål til boksning