Kabaddi

Kabaddi stammer fra den indiske region i verden. Sporten er populær i Iran og Bangladesh, og den fanger internationalt og er blevet en favorit for mange spillere. Som et let spil at forstå, er det en hurtig undersøgelse for nye og ivrige spillere, der søger en spændende sport at satse på. Lad os se på Kabaddi-spillet, og hvad spillere bør overveje, når de placerer et væddemål.

Syv spillere konkurrerer på hvert af to konkurrerende hold i kontaktsporten, kaldet Kabaddi. Under spillet plyndrer spillerne den anden side af banen for at mærke konkurrenterne, mens de råber "Kabaddi". Forsvarerne kaldes Antis og modstår de invaderende Raiders.

Kabaddi
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt hvad du behøver at vide om kabaddi

Alt hvad du behøver at vide om kabaddi

Efter at en Raider rører en Antis, er Antis-spilleren ude af spillet, indtil hans hold scorer under sit eget raid.

Med to måder at spille Kabaddi på, på et rektangulært felt eller en cirkulær bane, konkurrerer pro-spillere på det rektangulære felt. Hvert hold består af de tolv spillere, syv hovedspillere og fem udskiftere tilladt fra bænken. I et vellykket raid krydser en Raider linjen til konkurrentens territorium og tagger en spiller, inden han vender tilbage til hans side af banen inden for 30 sekunder uden at blive rørt under sit angreb på det modsatte hold.

For hver tagget deltager vinder raiding-holdet et point. Hvis en spiller passerer bonuslinjen, optjener han endnu et point. Men hvis Antis-holdet stopper den raidende spiller, vinder Antis-holdet et point.

Alt hvad du behøver at vide om kabaddi
Hvorfor er Kabaddi populær at spille på?

Hvorfor er Kabaddi populær at spille på?

Alternative regler gælder i populære ligaer, såsom supertacklingen, som øger en tacklingsværdi til to point for et raidende hold med kun fire spillere. Do or die-reglen eliminerer et hold for at udføre tre mislykkede raidforsøg. Disse regler gør pro-spil mere spændende. I takt med at Kabaddis popularitet fortsætter med at vokse, vokser antallet af pro-ligaer og konkurrencer.

Da Kabaddi er en spændende sport med masser af action, tiltrækker den væddemål fra internationale markeder. For hver turnering kan en spiller satse på individuelle spillere og spilledagsresultater. Da væddemålsmarkeder åbner for sporten over hele verden, tilbyder markedet en ekspansiv mængde af væddemålsmuligheder. Med letforståelige regler er det nemt for en person, der lige har lært om spillet, hurtigt at satse.

Hvorfor er Kabaddi populær at spille på?
Sådan satser du på Kabaddi

Sådan satser du på Kabaddi

Sportsbooks tilbyder flere væddemålsmuligheder for Kabaddi-gamblere, såsom kampvæddemål, handicapvæddemål, halvvæddemål, over/under og live-væddemål.

Match

I et grundlæggende kampvæddemål placerer spilleren et væddemål på det hold, han tror vil vinde i slutningen af de to 20-minutters spilperioder. En gambler kan også satse på bedste online bookmaker om, hvorvidt turneringen ender som en uafgjort kamp. Spillere kan også satse på ekstra tid, hvilket er en sjælden begivenhed, som vil have generøse odds.

Handikap

Hvis et hold er begunstiget til at vinde i Kabaddi-væddemål, kan en sportsbookmaker online introducere et handicap. Med et handicap på fem point trækkes fem point fra det vindende holds score, hvis det er det foretrukne hold. Hvis der satses på holdet med mindre sandsynlighed for at vinde, vinder spilleren, hvis dette hold ville have vundet efter at have tilføjet fem point til dette holds score.

Halvt

Når en gambler satser på halvdelen af kampen, satser han halvt. En person kan satse på, hvilket hold der vinder hver halvleg. Hvis et hold er kendt for at trætte inden afslutningen af hele kampen, kan satsning på en halv kamp øge chancerne for at vinde en indsats på det hold.

Forslag

Prop-væddemål giver en gambler mulighed for at satse på specifikke spillere eller resultater, såsom hvilket hold der er det sidste til at score. I Kabaddi er et prop-væddemål en sjov måde at tilføje spænding til en indsats.

Over under

I grundlæggende over/under sportsvæddemål vinder en gambler, hvis den er korrekt i at forudsige, om markedet er korrekt. For eksempel, hvis markedet forudsiger, at det samlede antal point scoret af begge hold er 70, vejer en gambler ved at placere sin egen indsats.

Hvis en spiller tror, at det samlede antal point vil svare til 70 eller mindre, vil spilleren satse Under. Hvis en gambler mener, at værdien vil være over 70, så satser han Over. Muligheder for over-/undervæddemål varierer og kan omfatte antal gange hold raid, pointtotal og fejl.

Sådan satser du på Kabaddi
Er online Kabaddi-væddemål lovligt?

Er online Kabaddi-væddemål lovligt?

Spil på Kabaddi online er lovligt mange steder over hele kloden, inklusive Bangladesh og USA. Væddemål på sport i Indien er underlagt den offentlige gamblinglov fra 1867 Akten, som ændret i 2014. Administreret af Indiens lov- og justitsministerium omfatter sportsvæddemål hestevæddeløb, fodbold, cricket og Kabaddi.

Indiens højesteret fastslår, at Kabaddi er lovlig, men kræver tilsyn for sporten for at kontrollere mindreåriges og uanede operatørers deltagelse. Efter at Højesteret slog ned på parlamentets lov fra 2013, som tillod kasinolicenser og andre former for spil, diskuteres lovligheden af sportsspil i landet. Det forhindrer ikke sportsbooks i at tilbyde gambling produkter og tjenester til borgere i regionen.

Loven gælder også for Bangladesh. Efter ændring tillader regionen lotterier, hestevæddeløb og bookmaker-operationer. Cricket fører som mest populære sport i landet. Kabaddi er dog Bangladeshs nationalsport. Amatører og professionelle spiller Kabaddi i hele landet. Det har tiltrukket sig bred opmærksomhed fra spillere, der leder efter muligheder for at satse på sport.

Er online Kabaddi-væddemål lovligt?
Bedste Kabaddi betting sider

Bedste Kabaddi betting sider

Live betting giver mulighed for at integrere det sjove ved spillet sportsbetting online. For in-play væddemål alias Kabaddi live betting, kan seere placere væddemål under en live kamp. Mens spillerne konkurrerer, opdateres odds i realtid for at afspejle handlingen, der er iboende i live-kampen.

Med en spændende type væddemål, kaldet 'Næste' væddemål, kan seeren også satse på, hvad der kan ske i spillet næste gang, såsom den næste spiller, der scorer. Ved at følge handlingen tæt, deltager en gambler i spændende live betting for en chance for at vinde. Det er en af de bedste spiloplevelser, sportsbooks tilbyder for Kabaddi-entusiaster.

Bedste Kabaddi betting sider
Forstå Kabaddi betting odds

Forstå Kabaddi betting odds

Ligesom andre sportsbetting-odds, beregner bookmakere de sandsynlige odds baseret på en oversigt over statistikker, historie og meninger for at fremskrive vinderne og udfaldssandsynligheder. En bookmaker trækker sin margin fra for at opnå odds for at tilbyde kunden favorable vilkår.

En sportsbook vil tage, hvor meget spillere sandsynligvis vil satse på kampens udfald for at bestemme oddsene. Bookies accepterer trods alt indsatser for profit. Marginerne er høje for upopulære væddemål og lave for forventede kampresultater.

Forstå Kabaddi betting odds
Hvordan satser du på Kabaddi

Hvordan satser du på Kabaddi

Efterhånden som sporten vandt popularitet i Indien og Bangladesh, begyndte spillere at satse på, hvilke hold der ville vinde. Efterhånden som populariteten fortsætter med at vokse internationalt, øger Kabaddi-fans spændingen ved at lære at spille på sportskampe.

Med ligaer og hold i Canada, Amerika, Storbritannien og rundt om i verden, har online sportsbooks tilføjet Kabaddi til listen over turneringer, der er tilgængelige for spillere at satse på internationalt. Sporten er ekstremt populær på grund af dens hurtige handling.

Som nationalsporten af Bangladesh, spiller deltager i Kabaddi i hele landet. Spillet er dog ved at blive internationalt populært for spillere og gamblere, der leder efter sportsvæddemålsmuligheder online.

For at satse på Kabaddi skal du blot få adgang til en online sportsbook, der tilbyder odds for ligaen kampe og turneringer. Opret en konto. Accepter sportsbookens servicevilkår. Indbetal midler og placer en indsats. Der er en række forskellige måder at satse på Kabaddi, inklusive kampvæddemål, halve væddemål og over/under, afhængigt af de væddemålsmuligheder, som en bestemt sportsbook tilbyder.

Hvordan satser du på Kabaddi
Største Kabaddi-begivenheder og turneringer

Største Kabaddi-begivenheder og turneringer

Det Internationale Kabaddi Federation producerer Kabaddi Masters, Asia Cup og World Cup. Pakistan, Indien, Storbritannien, Canada, USA deltager alle i World Kabaddi League.

Kabaddi Masters

I 2018 var Dubai vært for Kabaddi Masters, en 6-nations serie, der omfattede hold fra Iran, Argentina, Kenya, Pakistan, Republikken Korea og forsvarende verdensmestre fra Indien. I ni dage konkurrerede spillere i Dubais Al Wasl Sports Club.

Ordkop

Med både mandlige og kvindelige hold byder Kabaddi World Cup på bundne gruppespilskonkurrencer med fem hold. Anden- og førstepladsen fra to puljer går videre til semifinalerne.

Største Kabaddi-begivenheder og turneringer
Kabaddi væddemålstips

Kabaddi væddemålstips

Forskning er nøglen til at placere en vindende indsats på en Kabaddi-kamp. De, der placerer vindende indsatser, satser smart ved at forstå detaljerede oplysninger om sporten, holdene og spillerne. At se spil på regelmæssig basis kan hjælpe en spiller med at forstå individuelle spillere, holdkapaciteter og overordnede præstationssandsynligheder.

Nyheder om, hvilke spillere der er ved at komme sig efter en skade, kan påvirke, hvordan en gambler kan satse. Hvis et hold mangler en indflydelsesrig spiller, vil spillerens fravær sandsynligvis påvirke, hvordan holdet spiller.

Det er også vigtigt at gennemgå holdets statistiske rekord. Historiske sejre og tab er også en indikation af, hvordan et hold kan spille i specifikke kampe. Tidligere resultater er dog ikke nødvendigvis en indikation af det fremtidige resultat.

Tidsplaner er en faktor i teamets præstation. Hvis et hold rejser forud for en kamp, kan lang og konsekvent rejse påvirke kampens spil. Hvis et hold har spillet hjemmekampe konsekvent, kan muligheden for at hvile fra rejsen forbedre et holds chance for at slå modstanderholdet. Ved at indsamle information om Kabaddi-holdene og specifikke spillere, øger en gambler sin chance for at placere en nøjagtig indsats. At vælge at satse med odds er også måde at vinde på. Odds er generelt korrekte 50 procent af tiden.

Kabaddi væddemålstips
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Licenserede sportsbooks, der tilbyder Kabaddi-indsatsmuligheder, skal tilbyde information om ansvarligt spil. Platforme giver muligheder for selvudelukkelse, hvilket giver spilleren mulighed for at fravælge væddemål i en bestemt periode.

I løbet af selvudelukkelsesperioden vil platformen ikke tillade spilleren at satse. Innovative teknologier advarer nu spillere på deltagende websteder, hvis spilleren udviser en risikoadfærd for spilafhængighed. Ved at integrere kunstig intelligens i gambling software, kan nogle Kabaddi sportsbooks spore trends og vaner hos spillere online.

Gamblere kan også indstille en indbetalingsgrænse før væddemål. Grænser tillader spilleren at stoppe med at satse efter at have tabt et forudbestemt beløb. Disse checks og balances hjælper den enkelte til at arbejde i samarbejde med online casinoer og sportsbooks for at forhindre ludomani.

Ifølge loven kræver nogle lande, at licenserede Kabaddi-bookmakere skal verificere en kontoindehavers alder for at beskytte mindreårige mod at blive involveret i hasardspil i en tidlig alder. Der er også reklamerestriktioner på plads i forskellige lande for at sikre, at mindreårige ikke opfordres til at spille. Integrering af ansvarlige gambling-processer i sportsbook-gambling sikrer, at kasinoer beskytter spillere og beskytter mindreårige.

Ansvarligt spil
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen