Volleyball

Volleyball er et af de mest populære spil for folk i alle aldre, hvor indsatser normalt placeres på udfaldet af spil, ikke individuelle spilleres præstation. Dette betyder, at forudsigelse af vinderen er den eneste vigtige faktor i online volleyball-sportsvæddemål, da resultater ikke påvirker dem i de fleste tilfælde.

De to spiltyper er beachvolley og indendørs volleyball. Hver side optager den ene side af et centralt net, og bolden må ikke hoppe fra jorden. Når et hold laver en fejl, går et point til det modsatte hold. Et hold kan også vinde point for sit eget spil.

Volleyball
Det grundlæggende i volleyballvæddemål

Det grundlæggende i volleyballvæddemål

Volleyball har været populær over hele verden blandt spillere, tilskuere og sportsvæddere. Det hurtige spil er velegnet til cardiotræning, morsomt at observere og en spændende sport at spille på live og før spillet.

I denne sport er indsatser generelt placeret på et spils resultat, ikke en enkelt spillers præstation. Dette lægger vægt på at forudsige det vindende hold, da scoringer generelt ikke påvirker de fleste begivenheder.

Der er to forskellige typer volleyball: beachvolley og indendørs volleyball. For at spille spillet tager hvert hold en anden side af nettet, og spillerne er forpligtet til at slå bolden over nettet uden at lade den røre jorden. Et hold vinder et point, når det andet laver en fejl eller ved deres eget spil.

Solid viden om spillet og en pålidelig væddemålsstrategi er blot to elementer, der kan bidrage til dit succesniveau, når det kommer til at få en udbetaling. Succes på lang sigt er ikke let, men det er uden tvivl opnåeligt, hvis du anvender dig korrekt.

Igennem denne guide vil vi skitsere, hvad væddemål på volleyball indebærer. Det vil det også give tips og strategier, som skal være med til at forme dit væddemål.

Det grundlæggende i volleyballvæddemål
Hvad er volleyballvæddemål?

Hvad er volleyballvæddemål?

Kampe spilles i sæt, der har et bestemt antal point. Det første hold, der får 21 point, er mesteren i indendørs volleyball. For beachvolley skal et hold opnå 25. Point kan opnås, hvis bolden hopper på jorden af modstanderholdets område, eller hvis en bold bliver ramt uden for banen.

Hvis et medlem af den modsatte gruppe rammer det centrale net, sendes volleyballen ikke tilbage over nettet, eller hvis et modstanderhold fanger bolden, vindes point. Derudover, hvis der er en grænselinjeovertrædelse af det modsatte hold, mens de serverer bolden, vil de score et point.

Volleyballvæddemål er fortsat med at vokse i popularitet, bemærket af antallet af internationale turneringer og væksten i væddemål. Det er nu en ekstremt populær sport verden over, med øgede volleyball-væddemålswebsteder tilgængelige for folk til at placere væddemål.

Folk er også mere fortrolige med spillet, hvilket har ført til, at der oftere spilles på det. Populariteten af volleyballvæddemål er stigende på grund af tilgængeligheden af flere onlinekasinoer, tv-udsendelser og anden mediedækning af sporten.

I øjeblikket har online sportsvæddemål gjort gambling på volleyball endnu mere udbredt. Enkeltpersoner kan risikere i oversøiske væddemålsvirksomheder og erhverve deres gevinster med det samme. Væddemålsselskaber har også udvidet markederne ved at tilbyde live in-play væddemål, udbetalinger og virtuelle volleyballspil og ligaer.

Hvad er volleyballvæddemål?
Sådan satser du på volleyball

Sådan satser du på volleyball

Spil på volleyball har eksisteret siden begyndelsen af 1900-tallet, hvor spillere kunne satse på sportsbegivenheder, herunder volleyball. De fleste væddere, der måske havde satset dengang, var velhavende aristokrater eller politikere; der findes dog ingen registreringer af spil, der spilles for penge.

Hvorfor er dette tilfældet? Nå, det kan være, fordi det ikke er helt så intenst som sport som basketball eller baseball. Men i dag fortsætter det med at stige i popularitet, især hos unge mennesker. Det er nemt at finde forskellige websteder, der tilbyder volleyballvæddemål.

Desuden er det en billigere form for gambling end dyrere sportsgrene, herunder fodbold og fodbold.

Her er en oversigt over væddemål:

 1. Tilmeld dig en bettingside, der tilbyder volleyball-væddemål, og lav en indbetaling.
 2. Vælg den volleyballbegivenhed, du ønsker at spille på.
 3. Vælg det hold, du ønsker at spille på.
 4. Vælg et indsatsbeløb.
 5. Placer et væddemål.

Indsatser til indendørs eller beachvolley er meget ens. Nogle få sportsbetting tips til forskellige typer væddemål omfatte:

 • Den enkleste væddemålstype er, hvor en spiller satser på det hold, de tror vil vinde kampen. Der er to hold pr. kamp: hjemme og ude, markeret som 1 og 2. Efter at have valgt odds, kan en spiller placere en indsats ved at deltage i indsatsen.
 • Et mere spændende væddemål er et, hvor der er et handicap, som bruges til at hæve oddsene i en kamp, der favoriserer ét hold.
 • En tredje type er, hvor en spiller kan satse på de scorede point i hele spillets løbetid. En anden variation er, hvor volleyball-bookmakeren giver et bestemt tal, og en spiller skal forudse, om antallet af komplette sæt vil overgå eller være mindre.
Sådan satser du på volleyball
Beregning af volleyball væddemål

Beregning af volleyball væddemål

Moneyline væddemål er for spillere, der ønsker at satse på, hvilket hold der vinder spillet. Det kan have tre forskellige formater: plus/minus, decimal og brøk.

Når det kommer til nyere spillere, kan plus/minus odds være sværere at overskue. De bliver dog hurtigt favoritten blandt de fleste spillere. Et positivt tal angiver underdog, og et negativt tal er for favoritten.

For underdog er tallet, hvor meget en spiller kan vinde på et væddemål på $100. Favoritten er, hvor meget en spiller skal risikere for at vinde $100. Lad os f.eks. sige, at en spiller ser en kamp mellem Chicago Icemen og Phoenix Ascension, og Chicago er -150 og Phoenix er +140.

Chicago er beregnet til at vinde, så en spiller skal satse $150 for at vinde $100. Phoenix er underdog, så en spiller, der satser $100, ville få $140.

Decimal odds er udtrykt med et decimaltal, såsom 2,55. Det betyder, at uanset hvad en spiller satser, ganges med 2,55, som de vil modtage, hvis deres indsats vinder.

Brøkodds er forvirrende og ligner 11/1 eller 21/38. Tallet til venstre repræsenterer det beløb, en spiller kan vinde, og tallet til højre angiver den andel, en spiller skal risikere. For eksempel ville 10/1 odds betale $100 for et $10 bet. Dette format bruges typisk kun til mere betydelige væddemål, men en spiller kan se det fra tid til anden i pengelinjen.

For en simpel opdeling, betting odds er tallene for en procentdel af en udfordrer. For eksempel, hvis en spiller har odds på et (favorit), er spillet lettere for dem end for en spiller med odds 10.

Det betyder, at for spillere, jo større odds, jo mere vil de vinde. Så væddemål på en underdog er høj risiko; derfor er afkastet bedre.

Moneyline odds har et "+" eller "-" tegn før tallene. Favoritter har "-" odds, mens underdogs har "+" odds. En sejrherre opnår deres indsats plus den mængde, der er angivet på pengelinjen.

Beregning af volleyball væddemål
Volleyball væddemålstyper

Volleyball væddemålstyper

Der er flere forskellige væddemål, en spiller kan satse på i volleyball. Læs videre for at lære mere om dem.

Match Bet

Et kampvæddemål er et væddemål på hvilket hold du tror vil vinde kampen. Du skal først gå til en sportsbog og identificere den volleyballkonkurrence, du vil spille på, for at placere et kampvæddemål. Find derefter, hvilket spil du vil spore. Her kan du se "hjemme" holdet til venstre og "ude" holdet til højre.

Volleyball har ikke uafgjort, så du kan kun spille på ét hold. Når du er klar, skal du klikke på oddsene, indtaste den indsats, du ønsker at spille på, og derefter klikke på "Placer bet". Hvis dit hold vinder, vinder du!

Handicapvæddemål

Et handicap er en indsats inden for kampen, der hjælper med at gøre spillet mere engagerende. Handicapet bruges i sportsvæddemål til at øge oddsene på et ensidigt spil. Så en sportsbog vil skabe et handicap, hvor et hold skal vinde med et udvalgt underskud. Du kan satse på, at Icemen vinder med et -2,5 handicap, hvilket betyder, at de skal vinde spillet 3-0 på sæt for at dit væddemål kan vinde!

Samlet antal point

Du kan også spille på samlede point i indendørs- og beachvolleyball, hvor du gætter på, hvor mange point der bliver scoret i løbet af spillet. Husk, at indendørs volleyballkampe løber til fem sæt, mens de kun løber til tre sæt i beachvolley.

Der er også disse væddemålstyper:

 • Samlet score
 • Indstil væddemål
 • Turneringsvæddemål
Volleyball væddemålstyper
Forstå volleyball betting odds

Forstå volleyball betting odds

 • Decimalodds: Når du har placeret et væddemål, afspejles det forventede afkast i decimalodds. Dette vil vise dig din indsats såvel som fortjeneste.
 • Fraktionelle odds: Det beløb, du kan vinde, vises som en brøkdel, som igen afhænger af, hvor meget du satser.
 • Amerikanske odds: Tallet vil enten være positivt, hvilket viser den forventede fortjeneste på et væddemål, eller negativt, hvilket viser, hvor meget du skal satse for at tjene et bestemt beløb.

Spillet er påvirket af sandsynligheder. Disse er udtrykt som procenttal, hvilket betyder, at en 50% sandsynlighed er 0,5. Hvis 4/6 er givet som sandsynlighed, betyder det 60% chancer for at vinde, dvs. 6 divideret med summen af 4 og 6.

Forstå volleyball betting odds
Spil ikke på hype

Spil ikke på hype

Fordi volleyall er en meget populær væddemålssport, er det let for en vædder at satse på en anden bedre, i den tro, at de skal kende ins og outs, hvis de satser på denne sport. Det er dog ikke altid tilfældet.

Det er vigtigt for spillere at få deres eget kendskab til spillet og den aktuelle kamp og ikke følge med i, hvad publikum måske spekulerer på. Bare fordi publikum kan juble over ét navn, betyder det ikke, at det er den, der vinder kampen.

Det er også vigtigt at erkende, at selvom statistik og spillestile er vigtige, har hvert hold sine egne styrker og svagheder. Det betyder, at mens et hold måske har vundet sine seneste 10 kampe, kan de tabe, hvis det er op imod et andet hold med en anden spillestil, end det har.

Når spillere ser på deres odds, skal de overveje forskellige spillestile, og om to hold tidligere har gået indbyrdes.

Nøgle takeaways

 • Frisk op på volleyballhold og deres statistik
 • Sørg for at kende de forskellige odds
 • Overvej både indendørs- og beachvolleykampe at satse på
Spil ikke på hype