Betting Strategi

Sandheden er, at de fleste sportsbetting-begyndere ikke er ligeglade med strategier. Selvom dette er tilgiveligt, i betragtning af at en nybegynder har meget at lære, er det en fejl at ignorere en væddemålsstrategi fuldstændigt. Med den rigtige tilgang træffer spillere fornuftige beslutninger, der fører til hyppige gevinster. Vær dog opmærksom på, at ingen af disse væddemålssystemer garanterer øjeblikkelig succes. Men alligevel er det værd at forstå og bruge et eller to væddemålssystemer til at vippe oddsene. Fortsæt med at læse for at lære!

Alt hvad du behøver at vide om sportsvæddemålsstrategier

Alt hvad du behøver at vide om sportsvæddemålsstrategier

En sportsvæddemålsstrategi er et sæt systemer eller tips, der undersøges for at skabe et rentabelt scenario. Med andre ord, et passende udformet væddemålssystem overfører den fordel, som bookmakeren nyder godt af, til spilleren. Dette er muligt, fordi sportsvæddemål involverer faktiske menneskelige aktiviteter, så der er ingen fordel for at sikre, at bookmakeren altid vinder.

Som forventet har online bookmakere tidligere indregnet en masse statistikker skaber deres odds. Selvom dette naturligvis gør det udfordrende at forudsige resultaterne, bliver væddemål mere rentable med en ordentlig statistisk analyse. I almindeligt sprog øger strategier spillerens vinderchancer udover at minimere grundlæggende fejl.

Tag for eksempel pengestyring. Sagen er, at de fleste rookies fejler i sportsvæddemål, fordi de ikke ved, hvordan de skal beskytte deres kapital. Det er altid en fremragende strategi at vide, hvor meget man skal satse med og på hvilke særlige spil.

Pengehåndtering hjælper også grønne hænder med at minimere eventuelle yderligere tab ved at styre deres spilletid. Så alt i alt skal du lære de primære sportsvæddemålssystemer og tilpasse dem i overensstemmelse hermed for at øge effektiviteten.

Alt hvad du behøver at vide om sportsvæddemålsstrategier
Strategi for væddemål på fodbold

Strategi for væddemål på fodbold

En fodboldbettingstrategi er ikke en hvilken som helst anden sportsvæddemålsstrategi. Det er fordi at vinde penge fra fodboldvæddemål kan være udfordrende på trods af at det er det mest foretrukne væddemålsmarked. I en fodboldstrategi skal spillere være villige til at ofre en betydelig mængde tid, færdigheder og engagement for at få succes.

De skal evaluere spil fra alle mulige vinkler, inklusive individuelle spillerstatistik, head-to-head resultater, nyere form, manglende spillere, hjemmebanefordel og mere. Nedenfor kan du se, hvordan du finder på en vindende strategi for fodboldvæddemål.

Strategi for væddemål på fodbold
Hvordan laver man en fodboldbettingstrategi?

Hvordan laver man en fodboldbettingstrategi?

Først og fremmest, for at opnå langsigtet profit fra fodboldvæddemål, skal du bære en iværksætterhat. Som sagt tidligere kræver det en enorm indsats og tid at researche for at satse på fodbold. Derfor er det altafgørende at forblive organiseret og udarbejde en klar køreplan for at få succes. Husk, at bookmakeren ser på snesevis af holdfaktorer, før han kommer med oddsene.

Nu hvor du er oppe at køre, er det tid til at sætte dig ned og finpudse en strategi. I dette tilfælde skal du evaluere alle de mulige resultater af en specifik fodboldkamp og indsamle så mange oplysninger som muligt.

Begynd altid med rene tal og detaljerede spilstatistikker som gennemsnitligt indkasserede og scorede mål for hvert hold. Se også på teknisk statistik som den spiller, der med størst sandsynlighed scorer eller får et book og hjemmebanefordel. Det er aldrig en dårlig ting at favorisere et formstærkt fodboldhold, der spiller hjemme.

For at afslutte en vindende fodboldstrategi skal du overveje, hvad professionelle spillere siger om det specifikke spil. Dette er sandsynligvis den eneste måde at få rå, ligetil information om spillet. Der er hundredvis af kampdagsblogs og tv-shows dedikeret til at diskutere kampstatistikker og forudsigelser. Bemærk dog, at ikke alle meninger tæller i dette tilfælde.

Hvordan laver man en fodboldbettingstrategi?
Top tip til fodboldspil

Top tip til fodboldspil

At lave dine lektier alene hjælper ikke på det glatte væddemål på fodbold verden. Det er fordi, der er nogle indlysende, men vitale pointer at huske på, når du satser på fodbold. Nedenfor er de mest oplagte:

  • Bankroll/pengehåndtering: Uanset om du satser på fodbold, golf, baseball, tennis eller et hvilket som helst andet spil, er det altafgørende at sætte spillepenge til side. Du skal være tryg ved at leve uden disse penge, hvis du går tabt. Den optimale bankroll management strategi i sportsvæddemål er kun at bruge 1% til 5% af den samlede bankroll på et enkelt væddemål.
  • Vælg en god bookmaker: Her er et andet vigtigt, men ofte overset punkt i væddemål på sport. Mens der er mange gambling sider derude er alle ikke ens. De bedste sportsbooks vil normalt tilbyde spillere bedre odds, flere markeder og en sikker all-around oplevelse. Så gør nok research på dette.
  • Væddemålsmarkeder: At forstå de tilgængelige markeder for fodboldvæddemål er lige så vigtigt som at skabe en optimal strategi. Fodbold består af væddemålsmarkeder som dobbeltchance, over/under, slutresultat, halvleg/fuld tid, det første hold til at score og meget mere. Undersøg derfor for at finde ud af, hvilket væddemålsmarked der passer til begivenheden.
  • Få bonussen: Alle spillere er naturligt fødte vindere. Og fordi sportsbooks kender dette faktum ret godt, lokker de ofte spillere med flere bonusser og kampagner. Som den smarte, kræve bonussen og brug den til at booste bankrollen. Bare ignorer ikke bonusbetingelserne.
Top tip til fodboldspil
Baseball-væddemålsstrategi

Baseball-væddemålsstrategi

Der er ikke den store forskel mellem en fodbold- og baseball-væddemålsstrategi for en nybegynder. Men i virkeligheden er forskellen som dag og nat. I modsætning til i fodbold, hvor pointspredning hersker, handler baseball mest om pengelinje. Kort sagt, spillere behøver kun at forudsige det vindende hold og ikke hvem der dækker.

Selvom det er ualmindeligt, kan spillere også satse på "spreads" og markeder såsom over/under. Uanset hvad, kræver det en klar plan at være en succesrig baseball-vædder.

Baseball-væddemålsstrategi
Sådan opretter du en baseball-væddemålsstrategi

Sådan opretter du en baseball-væddemålsstrategi

Først skal du se på holdplanerne. Ofte spiller baseballhold omkring 162 kampe på cirka seks måneder hver sommer. Det betyder nu, at de fleste hold har daglige kampe, hvor nogle rejser lange afstande for at spille. Det er klart, at et gæstende hold vil lide af trætte ben. Også et hold, der spiller efter en fridag, nyder friskere ben.

For det andet, forskning om individuelle spillerstatistik. På nuværende tidspunkt bør du vide, at baseball er en hitter vs pitcher duel. For eksempel, hvis et hold med eksemplariske højrehåndede slagere møder en med 'gennemsnitlige' højrehåndede pitchere, vil førstnævnte sandsynligvis have den kortere baseball odds. Så overvej disse statistikker.

Til sidst, hvad er vejrforholdene på kampdagen? Typisk har spil, der spilles i koldt vejr, færre scoringer end dem, der spilles i varmt vejr. Det er fordi kold luft betyder mere lufttæthed, hvilket fører til mindre boldfriktion og bevægelse. Derfor vil en mindre voldsramt bold rejse kortere afstande. Plus, kraftig vind vil gøre livet mere udfordrende for hitterne.

Sådan opretter du en baseball-væddemålsstrategi
Top tip til baseball-væddemål

Top tip til baseball-væddemål

Nu hvor en dræber baseballstrategi er ved hånden, er det tid til at booste den med disse afprøvede og testede baseball væddemål Tips:

Undgå de varme favoritter: De bedste online bookmakere ved, at "Average Joes" elsker korte odds. Men som du måske allerede ved, kan oddsene snyde. Tag for eksempel EPL, hvor et formstærkt Chelsea altid er sikker på at slå Brighton. Men i MLB vinder de bedste hold som Yankees, Dodgers og Cubs kun 65% af de samlede kampe i løbet af sæsonen. Så drag fordel af underdogs.

Følg den omvendte linjebevægelse (RLM): Baseball-væddemål handler ikke kun om at favorisere underdogs. Sportsvæddere skal følge bookmakerens RLM for at vide, hvordan væddemålslinjen bevæger sig. For eksempel kan Yankees have -150 mod Cubs ved +120. Derefter justeres de respektive odds til henholdsvis -135 og +110. I så fald har linjen flyttet sig til fordel for Cubs. Husk, der er ingen klare favoritter i baseball.

Fokus på underbukser: Når du satser på totaler, foretrækker baseballspillere altid overs. Generelt er spil med høj score mere tiltalende end den kedelige snooze. Men hvis du er blandt de skarpe, er spil fyldt med dobbeltspil, strikeouts og 1-2-3 innings læskende. I en nøddeskal ved bookmakere, at flertallet vil gå til overs. Så de kyndige kloge fyre tilbyder flere penge på underbukserne.

Forfølge ikke parlays og teasere: Ideen om at transformere $10 til $100 med en enkelt indsats kan være uimodståelig. Parlays og teasere tilbyder dog urimelige odds på trods af, at de er forklædt med store odds. Så hold dig til individuelle spilindsatser og anvend bankroll management til enhver tid.

Top tip til baseball-væddemål
Golf betting strategi

Golf betting strategi

Golfvæddemål kan være lidt kompliceret for begyndere end fodbold- eller baseballvæddemål. Det er fordi golf mest handler om at forudsige vinderen af hele turneringen. Udvælgelsen af de store navne inden for golfvæddemål kan også være et "sukker"-væddemål, da store mesterskaber og turneringer normalt vindes af spillere, der ikke er omtalt af pressen.

Udover at satse på den endelige turneringsvinder, kan golfspillere også satse på en individuel golfspillers præstation. Derudover er der markeder, hvor du kan satse på lederen i første runde, gruppekampe, nationalitet, head-to-head og mere. Ikke desto mindre væddemål på direkte vindere af turneringer som The Masters, US Open og PGA mesterskab er den mest bekvemme måde.

Golf betting strategi
Sådan opretter du en golfvæddemålsstrategi

Sådan opretter du en golfvæddemålsstrategi

Når man skal lægge grunden til et top golfbetting-system, er det altafgørende at kende de tilgængelige markeder. Simpelthen, sats på den direkte eller vinder af turneringen, selvom dette kan være en høj ordre.

Så for at være sikker, vent, indtil turneringen er begyndt, med at placere en mere præcis indsats, afhængigt af statistikken. Overvej også markeder som Top 5 Finish, Top 10 Finish, First Round Leader og andre populære markeder.

I mellemtiden ville det hjælpe at vide en ting eller seks om golfbanen. Dermed er der ikke behov for at kende hver eneste kop i banen, men kun banens layout og placering. For eksempel er West Coast Swing golfbaner traditionelt ujævne, hvilket betyder, at spillere fra sydøst kan kæmpe. Overordnet set, se på, hvor behagelig en spiller kan være på en spilleflade, før du bakker op om dem.

Til sidst, se på vejrudsigten, ligesom i baseball. Som sagt indledningsvis er kold luft langt tættere end varm luft. Så når en kold kølle rammer en kold golfbold, er træk en sikker ting. Kort sagt reducerer køligere energi rejseafstanden med 1 eller 2 yards for hver 100 yards. Andre vejrfaktorer at overveje omfatter regn, vind og sne.

Sådan opretter du en golfvæddemålsstrategi
Top tip til golfbetting

Top tip til golfbetting

Nedenfor er nogle nyttige tips til at maksimere golfvæddemålsstrategien:

Støt ikke altid favoritterne: Golf mangler ikke chokere som i andre sportsbegivenheder. Nogle gange kan underdogs trække sig ud for at gøre krav på trofæet. Et eksempel er Tiger Woods, som altid har korte odds for at vinde en turnering, når han er i topform. Det kan dog være en kostbar fejl at støtte ham i stedet for en hjemmelavet spiller i form med lange odds. Oddsmageren er altid glad for at tilbyde længere odds til en uprøvet golfspiller.

Ignorer ikke den formelle golfspiller: At satse på en velinformeret golfspiller er uden tvivl den bedste måde at vinde noget på her. For eksempel kan en bookmaker tilbyde +200 for Abraham Ancer at slutte inden for top 10. Antag, at spilleren er færdig i fem på hinanden følgende top 20'ere, så er oddsene bare for gode til at gå forbi. Man ved aldrig; Abraham kan endda ende med at slutte blandt de 10 bedste.

Bedste spillere til store turneringer: De seneste store mesterskaber har været domineret af kendte navne, hvis statistikken ikke er forkert. For eksempel blev Koepka nummer fire på verdensplan, da han vandt PGA 2018. På den anden side var Patrick Reed, 2018 Masters-vinderen, rangeret som nummer 24 før turneringen. Det betyder nu, at chancerne for en golfspiller i verdensklasse (Top 25) for at vinde en stor begivenhed er høje.

Kursushistorie: Det er dumdristig at placere penge på hovedet af en bestemt golfspiller uden at tage hensyn til deres rekord på den respektive bane. Med almindelige ord, se altid på, hvordan en golfspiller præsterer på en bestemt bane. Derudover bør regional kendskab aldrig overses, da en hjemmelavet golfspiller sandsynligvis vil præstere godt på en lokal golfbane.

Top tip til golfbetting

Seneste nyheder

En Matched Betting Guide for Newbies 2022
2022-08-03

En Matched Betting Guide for Newbies 2022

Matchet væddemål, også kendt som 'bonusjagt', er en unik form for gambling for spillere, der ønsker at indbringe risikofri fortjeneste ved at udnytte deres bookmakers tilbud. Ligesom andre gambling bestræbelser såsom sportsvæddemål og spille online casino spil, indebærer det at bruge bedste betting hjemmesider ledig. Men i modsætning til almindelige væddemål, satser spillere ikke på held eller erfaring. I stedet behøver de kun følgende for at få en fortjeneste:

Undgåelige fejl, som spillere begår
2022-07-27

Undgåelige fejl, som spillere begår

Ingen nyder at lave fejl, især når de koster dem penge. Fejl kan koste spillere mange penge i den spændende verden af sportsvæddemål. Selv den mindste fejl kan betyde forskellen mellem en vellykket dag og en, der får en spiller til at græde.