Rugby

Rugby er en af de mest populære sportsgrene at spille på. Hovedmålet i rugby er, at et hold skal score flere point end deres modstander. Der er en række forskellige måder, som spillere kan placere væddemål på, og de skal forstå, hvad hver væddemålstype betyder, før de placerer deres penge.

Dette indlæg skitserer nogle af det grundlæggende om rugby-væddemål for dem, der måske ikke er så fortrolige med sporten og dens gambling-aspekter. Det er ikke for sent for nogen at blive involveret i rugby-væddemål og se, om de kan nyde oplevelsen.

Rugby
Bedste Rugby Betting siderSådan satser du på rugbyTyper af rugby-væddemålForstå rugby betting odds
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Bedste Rugby Betting sider

Bedste Rugby Betting sider

Rugbyvæddemål er en form for sportsvæddemål, der involverer at forudsige resultatet af en rugbykamp. For at vinde skal spillerne vælge korrekt, hvilken side der skal vinde, eller om der vil være uafgjort mellem begge hold.

Væddemål på rugby begyndte, da sporten fik opmærksomhed verden over. I 1997 tjente bookmakere mange penge ved at satse på Rugby League. Det var da de indså, hvor potentiale sporten var i at tiltrække spillere, ligesom fodbold.

Veteran sportsbooks såsom BetWays og Unibet ville derefter begynde at tage væddemål på rugby, og som de siger, resten er historie. I dag er hvert minut af en rugbykamp af stor værdi for spillere.

Hvor populært er rugby-væddemål?

Mens online rugby betting måske ikke er så populær som væddemål på fodbold, er det stadig en meget populær form for gambling. Det skyldes primært, at rugby er en global sport med mange forskellige turneringer i løbet af året. Spillere kan finde masser af væddemålsmuligheder, når det kommer til rugby, hvilket er en af hovedårsagerne til, at branchen fortsætter med at vokse.

Turneringer, herunder Rugby World Cup er ekstremt populær blandt sportsvæddere. Så hold øje med vigtige sportsbegivenheder for at placere dine væddemål!

Bedste Rugby Betting sider
Sådan satser du på rugby

Sådan satser du på rugby

For at satse på rugby skal man:

 • Log ind på deres spillekonto og
 • Vælg rugby som den sport, de vil satse på.
 • Vælg en rugbykamp og den type væddemål, de vil placere
 • Vælg/indtast det beløb, de vil satse
 • Indsend væddemålet og vent på resultatet
Sådan satser du på rugby
Typer af rugby-væddemål

Typer af rugby-væddemål

Rugby betting tilbud mange typer væddemål. Her er nogle eksempler:

 • Match Vinder: Denne type væddemål involverer at forudsige vinderen af en rugbykamp.
 • Handicapvæddemål: Det er, når et hold får et forspring for at gøre oddsene mere lige.
 • Point Spread-væddemål: Denne type væddemål ligner handicapvæddemål, men det involverer at forudsige, hvor mange point et hold vil vinde eller tabe med.
 • Turneringsvinder: Dette er et væddemål på, hvem der vinder en bestemt rugbyturnering.

Over/Under: Dette er, når spillere forudsiger, om de samlede resultater for en rugbykamp vil være over eller under et bestemt tal.

Mange andre væddemålstyper er også tilgængelige, og spillere bør gøre deres undersøgelser, før de placerer nogen indsatser.

Typer af rugby-væddemål
Forstå rugby betting odds

Forstå rugby betting odds

Rugby odds beregnes anderledes i forhold til andre sportsgrene. Det skyldes, at rugbykampe kun består af 80 minutter, hvorimod fodboldkampe for eksempel varer 90 eller 120 minutter. Bookmakerne tjener deres penge ved at sikre, at de har et forspring i forhold til spillerne på et givet marked. Dette giver dem mulighed for at tjene et overskud og forblive i forretningen, hvilket man bør huske på, når man satser.

Hvad påvirker rugby odds?

Rugby odds påvirkes af mange forskellige faktorer. Nogle af de vigtigste er:

 • Formen på begge hold: Dette er nok den vigtigste faktor i rugby-væddemål. Hold i god form bliver normalt belønnet med mindre odds, mens kæmpende hold vil have større odds.
 • Tidligere head-to-head resultater: Hvis to hold har en historie med at spille tæt mod hinanden, vil oddsene for uafgjort være højere.
 • Vejrforholdene: Dette kan være en væsentlig faktor, især hvis det regner eller blæser kraftigt.
 • Hvilke spillere er utilgængelige for begge sider: Dette er en anden vigtig faktor. Hvis et hold skal spille uden dets topspillere, vil oddsene afspejle dette, og spillere bør justere deres indsatser i overensstemmelse hermed.
 • Kampsted: Nogle spillesteder ses som mere udfordrende at spille på end andre, hvilket afspejles i oddsene.
Forstå rugby betting odds
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen