Vejledninger

Sportsvæddemål har været en af menneskets foretrukne tidsfordriv i århundreder nu. Det hele begyndte for over 2.000 år siden på græsk, da OL blev indført og hurtigt spredte sig til Rom, hvor sportsvæddemål blev legaliseret. I dag har sportsvæddemål ramt næsten alle hjørner af verden, takket være fremkomsten af sportsbooks.

Med det i tankerne er det almindeligt kendt, at tab kan være mere almindelige end gevinster i sportsvæddemål. Og uden ordentlig vejledning som nybegynder er det uundgåeligt at holde op. Så denne indsigtsfulde side giver dig et smugkig på, hvad du kan forvente i den store sportsvæddemålsverden. Læs videre!

Mest populære væddemålsartiklerUdforsk vores bedste væddemålsguiderOrdliste for væddemål
Arbitrage Betting

Arbitrage-væddemål involverer en gambler, der placerer et væddemål på et væddemål for et bestemt resultat med en bookie og samtidig placerer et væddemål på det modsatte resultat et andet sted. Disse sikre væddemål garanterer, at spilleren får en fortjeneste uanset udfaldet. Under de rette forhold dækker arbitrage matematisk alle væddemålsresultater af en specifik kamp eller konkurrence. De spillere, der ofte placerer arbitrage-indsatser, er mærket arbers. For at tjene penge satser arbers betydelige beløb. 

Vis mere…
Betting Forklaring

Væddemål kan være kompliceret for uerfarne. Nogle gange kan det endda virke som om, at væddemålsverdenen har sit eget sprog! Bare rolig. På denne side vil vi forklare ins og outs af væddemålsvilkår, og hvordan væddemål fungerer generelt. Sport er blevet en stor del af folks liv, med nogle, der nyder at spille spillet, og nogle, der er tilfredse med at heppe på deres yndlingshold. Der er dog nogle, der vælger at vise deres passion for en sport eller et hold ved at satse på dem.

Vis mere…
Betting Lines

Indsatslinjen er det punkt, der adskiller det foretrukne hold fra underdog i sportskonkurrencer. Bookies opnår odds på sportskampe fra en kompleks matematisk model eller computeralgoritme. Baseret på statistik bestemmer oddsmakere den sandsynlige sejrsmargin mellem to hold, som er baseret på styrken af tidligere præstationer. 

Vis mere…
Betting Picks

Hvis du har vist interesse for sportsvæddemål, er begrebet "betting picks" noget, du støder ind i regelmæssigt. Sportsvæddemålene kan findes overalt på internettet, de refererer til enhver sport og enhver given spillemulighed, som du kan finde i sportsbooken. 

Vis mere…
Betting Strategi

Sandheden er, at de fleste sportsbetting-begyndere ikke er ligeglade med strategier. Selvom dette er tilgiveligt, i betragtning af at en nybegynder har meget at lære, er det en fejl at ignorere en væddemålsstrategi fuldstændigt. Med den rigtige tilgang træffer spillere fornuftige beslutninger, der fører til hyppige gevinster. Vær dog opmærksom på, at ingen af disse væddemålssystemer garanterer øjeblikkelig succes. Men alligevel er det værd at forstå og bruge et eller to væddemålssystemer til at vippe oddsene. Fortsæt med at læse for at lære!

Vis mere…
Crypto Betting

Den stigende popularitet af kryptovalutaer over hele verden har fået virksomheder til at begynde at tilpasse sig kryptovalutaer. iGaming- og sportsvæddemålssiderne er banebrydende, når det kommer til vedtagelse af kryptovaluta. Vi mener, at væddemål på sport ved hjælp af kryptovaluta er den næste store ting, der vil ændre fremtiden for online gambling industrien. 

Vis mere…
Hvordan Vædder Man

Sportsvæddemål er nemt, underholdende og giver enkeltpersoner mulighed for at tjene penge. Begyndere, på den anden side, bør ikke skynde sig med at satse. Så simpelt som sportsvæddemål er, er det ikke nemt at gøre alt rigtigt i begyndelsen. Det er tvivlsomt, om spillere vil nyde sportsvæddemål, hvis de griber det forkert an, da de højst sandsynligt ikke vil være på rette vej til at vinde.

Vis mere…
Live Betting

For kort tid siden havde spillerne ingen anden mulighed end at placere et væddemål og holde styr på resultatet, indtil spillet var slut, for at finde ud af, om væddemålet vandt eller ej. Men traditionelle sportsvæddemål føles nu fuldstændig forældet for mange spillere. 

Vis mere…

Matched Betting

Forstå startprisen i sportsvæddemål
2022-09-14

Forstå startprisen i sportsvæddemål

Mange mennesker elsker sportsvæddemål, især online sportsvæddemål. Det er spændende, nemt og fuld af sjov. Også disse mennesker, der er væddemål på sport kan blive meget rigere i løbet af natten, hvis de satser på profitable sportsgrene med store afkast. Det er godt at lære nogle sportsvæddemålstips, før du gør det. Denne artikel fokuserer på startprisen i sportsvæddemål. Det tager blandt andet et kig på, hvad det er, hvordan det besluttes, og hvornår det skal tages.

De bedste væddemålssider til tennis
2022-08-31

De bedste væddemålssider til tennis

Tennis er en meget populær sport, at være blandt de 5 mest populære sportsgrene i verden og den anden favoritsport i Storbritannien. Der er en lang historie med væddemål på tennis, næsten lige så lang som hestevæddeløbets favoritter. Derudover er der masser af tennisligaer og grand slam-konkurrencer rundt om i verden, der tilbyder masser af chancer for sportsvæddemål på næsten daglig basis.

Hvor meget tjener professionelle spillere?
2022-08-10

Hvor meget tjener professionelle spillere?

Sportsvæddere har alle forestillet sig, hvordan det ville være at leve af deres hobby. Nogle har fremtryllet tanker om at gå væk med et kæmpestort 6-cifret beløb, bruge en formue på luksuriøse mærker og rejse til deres drømmedestinationer. Synet af professionelle spillere på TV virker spændende. 

En Matched Betting Guide for Newbies 2022
2022-08-03

En Matched Betting Guide for Newbies 2022

Matchet væddemål, også kendt som 'bonusjagt', er en unik form for gambling for spillere, der ønsker at indbringe risikofri fortjeneste ved at udnytte deres bookmakers tilbud. Ligesom andre gambling bestræbelser såsom sportsvæddemål og spille online casino spil, indebærer det at bruge bedste betting hjemmesider ledig. Men i modsætning til almindelige væddemål, satser spillere ikke på held eller erfaring. I stedet behøver de kun følgende for at få en fortjeneste:

Mest populære væddemålsartikler

Mest populære væddemålsartikler

Afhængigt af hvem du spørger, kan sportsvæddemål være svært eller ret nemt. For begyndere involverer det hele bare vælge en sportsbegivenhed, vælge et hold, satse et beløb og håbe på det bedste. Endnu bedre, de fleste nye sportsvæddere satser på hold eller begivenheder, de allerede følger. Denne rene enkelhed er uden tvivl grunden til, at sportsvæddemål er berømt verden over.

Men for erfarne spillere bør enkelhed og rentabilitet ikke forveksles. Mens alle kan placere et sportsvæddemål, kan ikke alle vinde et væddemål. Det er fordi en succesfuld sportsvædder skal investere rigelig tid og kræfter i forskning og strategi. Kort sagt kræver det noget engagement og hårdt arbejde at skabe en niche i denne branche.

For eksempel bør håbefulde spillere kende til de populære spilmarkeder og odds. Derfra kan du fortsætte med at undersøge kritiske statistikker såsom seneste form, hjemme/ude, head-to-head, vejr, manglende spillere og meget mere. Samlet set kan det at kende de fleste af disse statistikker afsløre mere om holdets evne til at vinde.

Det er også vigtigt at huske, at bookmakeren overvejer en masse faktorer, før han sætter oddsene. Som sådan påhviler det spilleren at overveje alt, hvad der kan påvirke kampens resultat. Så indhent så meget information som muligt.

Mest populære væddemålsartikler
Udforsk vores bedste væddemålsguider

Udforsk vores bedste væddemålsguider

Heldigvis er eksperterne her hos BettingRanker dedikeret til at bevæbne spillere med al vigtig information for at få succes. Her er nogle af de bedste guider at læse:

 • Hvordan – i verden af sportsvæddemål, nogle ting kan se enkle, men udfordrende at mestre. Men med indsigtsfuldt how-to-indhold er det hurtigt og nemt at få styr på sportsvæddemål. Guiderne her lærer spillere, hvordan man laver et væddemål, vælger de rigtige markeder, hvordan betting odds beregnes og løser de fleste sportsvæddemålsproblemer.
 • Strategi – Når det handler om at vælge det perfekte sportsvæddemålssystem, er meningerne forskellige. Under alle omstændigheder præsenterer guiderne her de bedste vinderstrategier til at øge profitten på ingen tid. Væddemålsstrategierne gælder for populære markeder som fodbold, golf og baseball.
 • Forklaringer – Forståeligt nok kan det være overvældende at starte en ny væddemålsrejse. Heldigvis vil disse topbettingguider holde din hånd igennem processen. Du vil tydeligt forstå typerne af væddemål, mekanik af sportsvæddemål, tips til ansvarligt spil, e-sportsvæddemål og mere.
 • Odds – Det er dumdristig at tænke på at satse på sportsbegivenheder uden at få et godt greb om oddsene. Så hold det her for at lære de primære typer af betting odds, og hvordan de betaler.
Udforsk vores bedste væddemålsguider
Ordliste for væddemål

Ordliste for væddemål

Som i enhver anden gamblingverden er sportsvæddemål fuld af forvirrende udtryk. Faktisk skal du ikke placere det væddemål uden at lære nogle af disse udtryk. Så nedenfor er en tabel med alle traditionelle sportsvæddemål, du skal forstå:

 • Handling - En indsats eller indsats.
 • AET - Tilføjet ekstra tid eller blot ekstra tid
 • Against the spread - Spillets resultat, som inkluderer pointspredningen
 • Amerikanske odds - Betting odds baseret på en 100-enhed. De er alternativer til decimal- eller brøkodds og har et plus (-) og minus (+) for at vise henholdsvis favoritterne og underdogs.
 • Bankroll - Det samlede beløb af midler til spilformål
 • Bonus - Incitamenter eller belønninger tilbudt af sportsbooks til både nye og loyale spillere
 • Bookie - Kort form af en bookmaker, oddsmaker eller linemaker. Bookies sætter markedsodds på en sportsbook
 • Kridt - Et hold eller en spiller, der er den varme favorit til begivenheden
 • Closing Line - Hvor pointspredningen er i starten af spillet
 • Korrekt score - Indsatser for korrekt at forudsige spillets endelige resultat
 • Decimalodds - Nogle gange kaldet europæiske odds, er disse ulige typer hovedsageligt på de europæiske markeder. De er repræsenteret med decimaler
 • Dime - Det refererer til indsatser til en værdi af $1.000, $100 eller $10
 • Hund - Kort form for underdog eller hold, der er mindre tilbøjelige til at vinde
 • Dobbelt chance - Har to muligheder for at vinde indsatsen. For eksempel væddemål på et tab eller uafgjort i en enkelt kamp
 • Edge - Spillerens fordel i forhold til sportsbook og omvendt
 • Even Money - En indsats på $100 for at vinde $100
 • Fixed Odds - Odds, der ikke ændres efter at have placeret en indsats
 • Brøkodds - Odds angivet i brøkform. For eksempel 1/3 i stedet for -300 i amerikanske odds
 • Håndtag - Samlet indsatsbeløb på et spil
 • Handicapping/handicapper - En spiller, der analyserer et væddemål, før han placerer et væddemål
 • In-play væddemål - Et andet navn for Live Bets
 • Juice - Bookmakerens kommission fra vindende væddemål
 • Lock - Den varme favorit til at vinde spillet
 • Longshot - At favorisere underdog i et væddemål
 • Moneyline - En direkte sejr eller et tab uden pointspænd
 • Ingen handling - Et spil, der ikke længere kræver indsatser
 • Odds på Favorit - Et hold eller spil, der sandsynligvis vil vinde
 • Oddsmaker - Et andet navn for bookmaker eller linemaker
 • Over/Under satsning - Den kombinerede score fra begge hold eller spillere til at være mere end eller mindre end hvad bookmakeren satte
 • Spillerrekvisitter - væddemål på individuel spillerhandling under spillet. Som den første spiller, der scorer eller får et gult kort
 • Point Spread - Det tal, linjemakeren beslutter sig for at repræsentere forskellen mellem det tabende og vindende hold
 • Sharp - En klog professionel sportsvædder
 • Steam - Et brat linjeskift på grund af mange indsatser
 • TKO - Teknisk Knockout
 • Totaler - Et kombineret antal point, som en spiller vælger at blive scoret af spillere eller hold
 • Wire-to-Wire - Satser på, at et hold fører i hvert kvarter eller halvdelen af spillet
 • Underdog - Et hold eller en spiller med lange odds eller mindre sandsynlighed for at vinde
 • Indsats - Et væddemål placeret på en sportsbook
Ordliste for væddemål