Basketball

Basketball er en af de mest populære sportsgrene i verden og kan med rimelighed ses som næstefter fodbold. Sammenlignet med andre sportsgrene er basketball ret nyt, da det er blevet opfundet så sent som i 1891. Basketball har virkelig en international opblussen, som det kan ses af dens konkurrenceprægede karakter under de olympiske sommerlege, såvel som mængden af forskellige lande repræsenteret af spillere i NBA.

Regn basketball som en af de bedste sportsgrene at satse på. Der er bogstaveligt talt satset milliarder af dollars på NBA alene hver sæson, og det inkluderer ikke nogle større basketballbegivenheder som March Madness for NCAA basketball.

Basketball
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Det grundlæggende i basketball-væddemål

Det grundlæggende i basketball-væddemål

Som en af de mest populære sportsgrene på verdensplan, basketball kommer næst efter fodbold. National Basketball Association (NBA) blev grundlagt i Amerika i kun 1946, oprindeligt under navnet Basketball Association of America, hvilket gør det til en af de nyere sportsgrene i amerikansk historie. Sporten har produceret nogle af landets mest bemærkelsesværdige sportsstjerner, herunder Kareem Abdul-Jabbar, LeBron James og Michael Jordon.

Hver sæson er der milliarder af dollars på væddemål alene for NBA's regulære sæson – ikke inklusive March Madness. Det er en hidtil uset sum for et spil, der varer omkring 2 timer for i alt 82 spil.

Det grundlæggende i basketball-væddemål
Hvordan satser man på basketball?

Hvordan satser man på basketball?

Som en ny sport startede væddemål på basketball sandsynligvis, da sporten kom til virkelighed. Og selvom der ikke er nogen fast dato for, hvornår væddemålet startede, har det stadig vundet verdensomspændende berømmelse, idet det er en del af basketball sportsbooks overalt. Efterhånden som sportsvæddemål fortsætter med at blive legaliseret over hele landet, vil populariteten af online basketballvæddemål kun stige.

På samme måde som Superbowl er den mest ventede dag i fodbold, marts galskab er en af de mest ventede begivenheder i basketball. Dette bringer endnu en runde af væddemålsmuligheder for spillere til at afsætte deres penge til vinderen af hvert spil, og så for hvilket vindende hold vil tage det hele.

På grund af hvor stort væddemål er på basketball, er NBA var en af de første ligaer, der brugte firmasponsorer med deres partnerskab med DraftKings. Oven i det har NBA også udtalt, at de gerne vil samarbejde med alle sportsbooks i USA, hvilket gør det hele så meget inkluderende for spillere.

Hvordan satser man på basketball?
Sådan placerer du dine væddemål på basketball

Sådan placerer du dine væddemål på basketball

Det, der gør basketball så fantastisk for spillere, er, at der er et væld af måder at satse på spillet på. Og hvad gør det universelt blandt online sportsvæddemål er, at det grundlæggende ved betting er universelt. For at satse direkte, kan du bruge et Moneyline-væddemål til at sætte en indsats på det hold, du tror vil vinde spillet.

I moneyline væddemål, punktspredningen er ret enkel. Bettors vil sætte et væddemål på, hvor mange point de tror, at det triumferende hold vil vinde med, eller de kan satse på, hvor mange point det tabende hold vil falde bagud ved slutningen af spillet.

Alle kampens statistikker er også fair game for væddemål i enhver sportsbook, inklusive rebounds, blokeringer og hvor mange trepointere der laves. Bettors kan også satse på et holds samlede gevinster og individuelle priser, inklusive MVP eller Rookie of the Year. Det giver spillere mange chancer for at lære, hvordan holdet præsterer kollektivt og individuelt, og tilføjer flere lag til deres muligheder for at vinde stort.

Sådan placerer du dine væddemål på basketball
Forstå oddsene for basketball-væddemål

Forstå oddsene for basketball-væddemål

Som med ethvert spil, oddsene for en basketballkamp er baseret på mange aspekter, men væddemålsmarkedet påvirker også dem. Hvert holds rekord og præstation spiller de højeste roller, men tidsplaner og skader vil også have en drastisk indflydelse. De største hold, inklusive Los Angeles Lakers og New York Knicks, vil også have en stor pulje på grund af deres betydelige tilhængerskare.

Den individuelle spillers matchup mod forsvareren på det modsatte hold og spillerens seneste statistiske præstationer kan bestemme oddsene for spillerens prop-væddemål. Spillets samlede odds afgøres af hvert holds præstation, tempo og defensive styrke. Odds for at en spiller bliver MVP kan afhænge af en skade, og et hold, der vinder sin division eller mesterskab kan stole på en sejrsrække.

Forstå oddsene for basketball-væddemål
Hvad er at satse på en basketballspiller/teaser?

Hvad er at satse på en basketballspiller/teaser?

Den mest almindelige type basketball-væddemål online er et "straight bet", som er, når indsatser er på et hold mod pointspredningen. Derudover kan spillere endda tilføje flere hold på et væddemål, kendt som et parlay. Du kan dog også kombinere flere hold i et væddemål. Du kan tilføje alt fra to til otte hold på et parlay, hvor alle holdene og totalerne skal dække pointspredningen.

Disse er oddsene:

 • 2 hold: 13/5
 • 3 hold: 6/1
 • 4 hold: 11/1
 • 5 hold: 22/1
 • 6 hold: 40/1
 • 7 hold: 80/1
 • 8 hold: 150/1

Dine gevinster og indsats vil blive refunderet til dig i håndkøbs-parlays. Hvilken slags penge kan du forvente? Nå, for en $50 parlay på to hold, ville du vinde $130, hvilket giver dit bruttoafkast $180. For en $100 parlay på fem hold ville du bringe hele $2200 hjem.

Noget der skal bemærkes er, at hvis der er et "push" eller et uafgjort, vil pointspredningen gå et hak ned. Hvad er et skub? Det er, når du satser på et hold, og det vindende nummer er præcis det tal, du satser. Så sig, at du satser på, at Miami Heat vil slå Cleveland Cavaliers med over 10 point, men så vinder de med præcis 10 point. Du har ikke vundet eller tabt. Det er simpelthen et skub.

Hvad betyder det hele? Dybest set, hvis du deltager i en fire-holds parlay, og der er tre vindere og et push, går det ned til en tre-holds parlay. På samme måde, hvis du satser på en otte-holds parlay, og der er et tryk, bliver det en syv-holds parlay. Dog kan over-the-counter parlays udspille sig lidt anderledes for parlay-kortudbetalinger og regler.

Hvis der er uafgjort, vil en to-holds teaser blive "Ingen handling", og dine penge vil blive refunderet til dig. Hvis der er uafgjort for en tre-holds teaser, bliver det en to-holds teaser. Tilsvarende vil det for en fire-holds teaser blive til en tre-holds teaser.

Hvad er at satse på en basketballspiller/teaser?
Sats på kvart/1. halvleg linjer

Sats på kvart/1. halvleg linjer

Den grundlæggende opdeling af et 48-minutters NBA-spil er, at det er opdelt i fire 12-minutters kvarter. Bettors kan placere indsatser på det første kvartal og første halvleg før spillet begynder for et spil inden for et spilindsatselement.

Du kan bestemme, hvilket hold du tror vil dække spredningen i slutningen af kvartalet på kvartalslinjen. De første halve linjer fungerer også på samme måde, med den eneste forskel er, at den inkorporerer mere tid.

Der er meget at overveje i disse væddemål, herunder at et hold kan starte med en tidlig føring, men komme bagud i anden halvleg. Alternativt kan et hold også være tilbøjeligt til en langsom start, men tage føringen i fjerde kvartal, også kendt som "hold i fjerde kvartal."

At kende tidligere præstationer er således afgørende, men ikke kun hvordan holdet præsterer i sidste ende. Denne væddemålsstil er snarere, hvordan de vil præstere i starten.

Sats på kvart/1. halvleg linjer
Hvad er futures-væddemål på basketball?

Hvad er futures-væddemål på basketball?

At satse på en fremtid betyder, at du tror på, at et hold vil klare sig så godt, at de vil tage det hele. Selvom du selvfølgelig kan satse på en anelse, kan den også være baseret på tidligere præstationer og aktuelle statistikker. Lad os sige, at Philadelphia 76-erne er blæst deres første tre kampe ud af banen, så kan du vædde på, at de vinder deres konference eller et ligamesterskab. Disse betting odds kan vises på spilletavler eller udstillede stativer.

Hvis du ikke kan se, hvad du vil satse på, skal du altid tale med en billetskribent for at få ordentlig hjælp. Odds kan også ændre sig uden varsel, men vær sikker på, din udbetaling vil være baseret på de odds, der var til stede, da du fastsatte dit væddemål.

Hvad er futures-væddemål på basketball?
Hvordan satser man på basketball rekvisitter?

Hvordan satser man på basketball rekvisitter?

Også kendt som eksotiske væddemål er væddemål på basketballrekvisitter baseret på statistikker og kan være tilgængelige på marquee betting. Du satser stort set på en spiller, og hvor godt – eller dårligt – de vil præstere i løbet af spillet. Du kan vædde på, at de scorer over 110 point, eller alternativt, at de ikke får over 60 point.

Tilgængelige propositionsvæddemål kan ses på et spillebræt eller arkstativ, men det afhænger af tilgængeligheden af plads.

Hvordan satser man på basketball rekvisitter?
Basketball væddemål Tips og tricks

Basketball væddemål Tips og tricks

Når det kommer til sportsvæddemål, skal du bruge en masse research for at sikre, at du i det mindste break-even for at gemme din indsats. Selvfølgelig vil du gerne vinde stort, så du kan ikke bare se på nuværende eller tidligere præstationer for at lægge dine penge ned og forvente at modtage et betydeligt beløb til gengæld.

Når det kommer til basketball bookmakere, såvel som med alle andre sportsvæddemål, er der meget at overveje. Først skal du overveje, hvor godt holdet klarer sig i den nuværende sæson. Blæser de andre hold op af vandet? Er der en skytte, der konsekvent har scoret mindst 120 point?

Ud over den nuværende statistik skal du også overveje holdets tidligere præstationer. Har de nået det halvvejs gennem deres sæson, hvor de har vundet hver kamp, og begynder så at blive kvalt, når indsatsen bliver mere intens?

Du skal også se på individuelle spilleres præstationer. Sig, at pointguarden bliver slået ned og er ude resten af sæsonen på grund af en skade. Hvordan ser de spillere ud, der tidligere var på bench, nu hvor de muligvis rammer banen? Ser deres statistik lovende ud til at hjælpe dig med at vinde dit futures-væddemål?

Du skal også se på holdets skemalægning. Med at spille 82 kampe i en fortættet sæson, flyver de måske rundt i landet hvert par dage for at slå deres næste bane, som er kendt som en "cirkus roadtrip." Trætheden forårsaget af hektiske tidsplaner kan påvirke deres præstationer. Har det hold, du satser på, back-to-back-kampe på tværs af landet.

Nøgle takeaways

 • Sats på Moneyline baseret på tidligere præstationer og aktuelle statistikker
 • Når det kommer til parlay-væddemål, så overvej chancerne for et push.
 • For væddemål på kvart eller første halvleg skal du se på, om et hold generelt starter stærkt eller får deres slack op senere.
 • For futures-væddemål skal du overveje tidligere skader, aktuelle statistikker og tidligere præstationer.
Basketball væddemål Tips og tricks
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Deltag i eksklusiv Basketball Profit Boost Promo hos LeoVegas
2023-10-17

Deltag i eksklusiv Basketball Profit Boost Promo hos LeoVegas

LeoVegas blev lanceret i 2012 og er blandt de mest populære sportsvæddemålsudbydere i hele verden. Denne multi-prisvindende bookie er kendt for sine yderst konkurrencedygtige odds og en række væddemålskampagner, herunder personlige tilbud som den eksklusive Basketball Profit Boos-kampagne. Så hvad er denne bonus, og hvordan fungerer den? Læs videre for flere detaljer!