Betting Lines

Indsatslinjen er det punkt, der adskiller det foretrukne hold fra underdog i sportskonkurrencer. Bookies opnår odds på sportskampe fra en kompleks matematisk model eller computeralgoritme. Baseret på statistik bestemmer oddsmakere den sandsynlige sejrsmargin mellem to hold, som er baseret på styrken af tidligere præstationer.

Under analysen sammenligner sportsbooks hold for at afgøre, hvilket hold der er favoriseret til at vinde og med hvilken margin. For eksempel kan bookmakere forudsige, at et begunstiget hold vil vinde med 10 point. Derfor kan underdog-holdet modtage et handicap på 10 point til væddemål.

Alt om væddemålslinjerHvordan fungerer indsatslinjer?Moneyline betAlt om parlay-væddemålHvordan læser man indsatslinjer?
Alt om væddemålslinjer

Alt om væddemålslinjer

Gamblere satser på hvert hold baseret på de odds, som sportsbooks stiller til rådighed. Analysen tager også hensyn til spillernes præstationer. Resultaterne er nøjagtige omkring 50 procent af tiden. Betting odds er i konstant udvikling og er baseret på, hvordan teams præsterer.

Bettors tjekker oddsene for at bestemme den opdaterede præstationsforventning for konkurrerende hold. Fremtidige odds ændrer sig konstant og afspejler holdets præstation gennem hele sæsonen.

Sportsbooks har en tendens til at stole på konsulenter, der tilbyder information om sandsynlige odds baseret på brancheerfaring. Efter at have gennemgået computergenererede ranglister giver professionelle oddsmakere et estimat af odds på hver sportskonkurrences udfald baseret på holdets samlede præstationer.

Professionelle oddsmakere justerer væddemålslinjen baseret på forudbestemte kriterier, som kan omfatte skader, fordele på hjemmebane, vejr og holdrejseplaner. Selv en dominerende afleveringsforseelse kan spille en rolle i at bestemme odds og den efterfølgende indsatslinje.

Hvis et hold spiller back-to-back-kampe, kan denne tidsplan påvirke sportsbookens analyse af odds og betting-linje.

Alt om væddemålslinjer
Hvordan fungerer indsatslinjer?

Hvordan fungerer indsatslinjer?

Efter at oddsene er sat, vil online bookmaker gør forudsigelserne tilgængelige for offentligheden som en 'åbner' eller de indledende odds, som forudsiges for hver kamp. Bettors bestemmer, hvilket hold de vil satse på baseret på oddsene.

Oddsmagere sætter væddemålsgrænserne på et lavt niveau til at begynde med for at bestemme, hvordan væddere satser, før de hæver væddemålsgrænserne.

Når markedet for væddemål på en specifik kamp vokser, kan sportsbook justere oddsene eller væddemålslinjen i løbet af tidsrammen forud for spillet baseret på, hvor meget gambling de konkurrerende hold tiltrækker.

Top gambling lande omfatter Australien, Singapore, Irland og Canada. I Europa har Storbritannien, Italien, Frankrig og Spanien en tendens til at have høje bruttospilindtægter. Bookmakere over hele kloden bruger dog spillelinjer, når de tilbyder odds til dem, der satse på sportskonkurrencer.

Hvordan fungerer indsatslinjer?
Moneyline bet

Moneyline bet

Ifølge sportsbetting guider, er Moneyline-væddemålet en ligetil proces, der har to til tre mulige udfald. Med to hold eller spillere i et Moneyline-væddemål vælger spillere, hvilken spiller der vil vinde.

For fodbold- eller MMA-kampe er der en tredje væddemålsmulighed, kaldet uafgjort, når der ikke er erklæret en vinder eller taber. Sportsbook-applikationer tilbyder ofte lodtrækningen som en Moneyline-indsats. Andre tilbyder uafgjort uden mulighed for indsats. I dette tilfælde vælger spilleren et vindende hold eller en konkurrent uden lodtrækningsresultatet.

Hvis en spiller forudsiger det korrekte resultat af konkurrencen, udbetaler sportsbooken på oddsene. Moneyline-væddemålet adskiller sig fra indsatslinjen ved, at der kun er mulighed for at vinde, tabe eller uafgjort.

Favorit

I den moneyline bet, vil oddsene forudsige favoritholdet eller -spilleren til at vinde kampen. En gambler kan satse det beløb, der er angivet i oddsene for at vinde. For eksempel, på odds -15, kan en person satse $15 for at vinde $10.

Udbetalingen er $25, som inkluderer indsatsbeløbet på $15 plus gevinstbeløbet på $10. Med Moneyline-væddemålet vil det hold eller den spiller, der foretrækkes at vinde, altid have odds med et minustegn.

Underdog

Gamblere foretrækker nogle gange at satse på underdog hos en online bookmaker, som er den konkurrent, der er mindre tilbøjelig til at slå modstanderen. Ved at bruge $10 som enhedseksempel, ville en spiller, der satser på underdog, skulle satse $10 for at vinde $15 og modtage en udbetaling på $25. I Moneyline-væddemålet vises underdogs odds med et plustegn, dvs. +15.

Også selvom

Hvis holdene er så tætte, at oddsene er lige, kan en spiller satse på lige odds. I dette tilfælde kan spillere modtage en udbetaling på $20 på en indsats på $10 for lige +10 odds.

Moneyline bet
Alt om parlay-væddemål

Alt om parlay-væddemål

Parlay-væddemål er et enkelt væddemål, som forbinder yderligere enkeltvæddemål sammen og afhænger af, at alle væddemål vinder, for at vædderen kan vinde væddemålet. Disse typer væddemål tilbyde høje gevinster, som er væsentligt mere end blot at placere en enkelt indsats.

Årsagen til den høje fortjeneste er, at oddsene for at vinde på tre væddemål er sværere end at vinde én indsats. Hvis vædderen kun taber én indsats i de forbundne væddemål, taber han penge satset på hele parlayen. Hvis nogen af de individuelle væddemål i parlay-væddemålet er uafgjort, vender væddemålet tilbage til reducerede odds i henhold til resultaterne for alle kampe inkluderet i parlay-væddemålet.

Normalt er korrelerede parlays begrænset. Korrelerede parlay-indsatser inkluderer to eller flere væddemål på samme kamp, som er afhængige af et lignende resultat. Indsatser på lignende resultater kan føre til høje udbetalinger, hvilket er grunden til, at bookmakere ofte begrænser korrelerede parlay-væddemål for at undgå betydelige tab i tilfælde af, at flere spillere vinder.

Varians

Et andet parlay-væddemål er et væddemål på to eller flere konkurrenter for at vinde i samme konkurrence. Bookies multiplicerer udbetalingen for de spil, hvor spilleren vælger de korrekte vindere. Hvis spilleren vælger tre hold, og alle tre hold vinder, udbetaler bookmakeren til de højere odds, som er mere end et enkelt væddemål.

Parlays kan variere fra to til ti hold i en indsats. Selvom spillere har blandede tanker om fordelene ved betting parlay, er det stadig en populær måde at satse online på.

Rentabilitet afhænger af en spillers evne til at vinde mere end 50 procent af de placerede parlay-indsatser. I sidste ende udbetaler parlays flere penge, selvom det er sværere at vinde. Men erfarne professionelle kan spille på et parlay baseret på dybdegående forskning om konkurrerende hold og en individuel gamblers historiske evne til at vinde parlay-væddemål.

Alt om parlay-væddemål
Hvordan læser man indsatslinjer?

Hvordan læser man indsatslinjer?

Sportsentusiaster, der satser på konkurrencer, ved, at der er mange ligheder, som omfatter væddemål specifikt på, hvem der vinder en kamp, pointspredninger, over- og undervæddemål og en række muligheder relateret til væddemål på favoritten eller underdog. Her er eksempler på, hvordan du læser væddemålslinjer på forskellige sportsgrene og indsatser.

Fodbold betting linjer

I fodbold, minustegnet angiver det hold, der foretrækkes at vinde, og plustegnet angiver det hold, der forventes at tabe. + tegnet er altid en indikation af, hvilket hold der er underdog i konkurrencen.

Hvis et tal er angivet efter et (-) minustegn, forventes det foretrukne hold at vinde med det specifikke antal i point. Moneyline er simpelthen oddsene for, at konkurrenter i en kamp vinder eller taber.

Uanset om det er 2 til 1 eller 5 til 1, så udtrykker odds det numeriske resultat af matematisk analyse af et holds forudsagte sejr eller tab i en konkurrence. Indsatslinjen er punktet mellem de forventede point vundet eller tabt, dvs. -15 eller +15. Men i fodbold kan en spiller blot satse på hvilket hold, han tror, kan vinde og slet ikke behøver at bekymre sig om pointspredninger eller odds.

Basketball-væddemålslinjer

Dallas Mavericks Sportsbooks tilbyder en række forskellige væddemålsmuligheder for professionelle basketball spil. I NBA-væddemål er en måde at satse på Moneyline-væddemål, hvor en spiller vælger vinderen af spillet. Det er en bredt accepteret metode til væddemål i sportsvæddemål. Pengelinjer er også et aspekt af point-spreads. For eksempel betyder -55 odds, at en spiller vinder for hver korrekt indsats mod -55 odds.

Spillere kan også satse ved at satse på den samlede score ved at satse over eller under det forventede beløb, som bookeren har lagt ud. Hvis den samlede score for begge hold går over sportsbookens forudsagte beløb til den nøjagtige score, som spilleren valgte og satsede på, vinder spilleren.

Baseball-væddemålslinjer

Baseball væddemål er ligesom andre Moneyline indsatser. Bettors vælger det foretrukne hold, der investerer $115 på -115 odds for at vinde $100, hvis det er korrekt. Udbetalingen inkluderer $215, som er en kombination af det beløb, som spilleren satsede på $115 plus gevinstbeløbet på $100.

Gevinstskalaen repræsenterer det nøjagtige beløb, som spilleren spiller på det foretrukne hold eller underdog. Dog repræsenterer oddsene altid basislinjen for en gevinst på $100. Sportsbook-kommissioner opstår, når en favoritkonkurrent taber.

Hvis favoritten taber, udbetaler bookeren til underdog, hvilket tjener på det højere favoritspredning. Hvis favoritten vinder, giver sportsbook ingen fortjeneste. Hvis favoritten har en optimal chance for at vinde, er det usandsynligt, at sportsbooken vil give overskud. Men sportsbookie giver odds på tusindvis af kampe hver måned. Sejrene og tabene udligner, hvilket gør det muligt for sportsbooken at vinde samlet.

Væddemålslinjer på hestevæddeløb

I hestevæddeløb, oddsene er enkle at forstå. Jo flere penge, de spillere satser, jo kortere er oddsene. Odds angiver det forventede overskud i forhold til det investerede beløb. Ved 10-1 odds kan spilleren forvente at vinde $10 for hver satsede dollar. Lige penge giver en spiller $2 for hver $2 satset for et samlet $4 tilbage.

Det kan tage lidt tid for nye spillere at forstå, hvordan man satser på sport. Selvom nogle sportsgrene tilbyder lignende odds for væddemål, såsom væddemål på den direkte vinder, over og under det samlede antal point eller pointspredningen, er der andre sportsgrene med mere forenklede eller udfordrende væddemålsmuligheder. For spilleren vil det at forstå oddsene og undersøge konkurrenterne hjælpe med at vælge vinderen.

Hvordan læser man indsatslinjer?