Snooker

Snooker er en sport med en tæt lighed med billard og opstod i Storbritannien. Det spilles nu over hele verden og er et af de mest populære spil. Det er en kø-sport, der spilles på et bord med lommer. Formålet med spillet er at score flere bolde end ens modstander ved at slå boldene, så de rammer med en del af spillerens stødbold.

En spiller vil have deres køer og bolde på den ene side af bordet, mens deres modstander vil have deres køer og bolde på den anden side.

Snooker
Grundlæggende om snooker-væddemål

Grundlæggende om snooker-væddemål

Snooker er en sport, der minder mest om billard. Mens det opstod i Storbritannien, spilles det nu over hele verden og er blandt de mest populære spil. Denne kø-sport spilles på et bord med lommer, og formålet med spillet er at score flere bolde end modstanderen. En spiller slår boldene på en måde, der rammer en del af spillerens stødbold.

Spillet spilles af én spiller, der har deres køer og bolde på den ene side af bordet; i mellemtiden har modstanderen deres signaler og bolde på den anden side.

Grundlæggende om snooker-væddemål
Hvad er snooker-væddemål?

Hvad er snooker-væddemål?

Snooker-væddemål startede i slutningen af 1800-tallet, da gambling blev legaliseret i Storbritanien. De tidlige kampe blev afholdt i offentlige grønne områder, hvilket tiltrak tilskuere til at satse på resultatet af hver frame. Disse kampe udviklede sig hurtigt til en sport med dens regler og bestemmelser, hvilket førte til professionelle konkurrencer.

Snooker-væddemål har nået sin højeste popularitet, hvor millioner deltager i kampe hvert år. Selvom snooker ikke er så populær som fodbold og andre sportsgrene, fortsætter den med at vokse hvert år. I øjeblikket kan spillere deltage forskellige væddemålstyper, herunder kampvæddemål, handicapvæddemål og markeder, som giver spillerne mulighed for at satse på, hvor lang tid det vil tage for en bestemt spiller at vinde en ramme.

Snooker-væddemål er udbredt i Storbritannien, da spillet er blevet sendt på tv siden 1960'erne, og konkurrencer bliver sendt live. Mens den højeste popularitet af væddemål på snooker blev set på engelske pubber, foregår det meste af væddemålet online i dag.

Snooker-væddemål er nu et berømt tidsfordriv verden over, da spillet er vokset i popularitet. Selvom det ikke er den absolut mest populære sport at satse på, er snooker-betting online ret populært, hvor fritidsspillere og seriøse investorer deltager i væddemål.

Hvad er snooker-væddemål?
Sådan satser du på snooker

Sådan satser du på snooker

Så hvordan satser en sportsvædder på snooker? Det mest ligetil væddemål er, hvor en spiller forudsiger, hvem vinderen bliver. Denne væddemålstype kaldes matchbetting. Der er også et direkte væddemål, hvor en spiller kan satse, hvad hver betalers rute er på tidspunktet for trækningen. Derudover er der spread betting, hvor en spiller kan forudsige et eksakt match. Denne væddemålstype er en af de mest populære væddemålstyper.

Et handicapvæddemål er, når en spiller er begunstiget til at vinde fra yderligere point. Rammevæddemål involverer rammer, og hvor mange der vindes af en spiller. Omvendt involverer det også, hvor mange der går tabt. Den mest spændende type væddemål er en, hvor en spiller kan satse på den rigtige score, de forventer.

Online væddemål er tilgængeligt, så spillere kan se kampen i realtid og placere væddemål, mens spillet foregår. En spiller kan se, hvor spillet er på vej hen og satse på dets udfald.

Online-væddemål har forbedret snooker-væddemålsindustrien markant. Det har udvidet sig til adskillige dele af verden og er blevet lidt af et indgangspunkt for sportsbettere. For at satse er det eneste, en spiller skal gøre, at finde en online betting side der tilbyder snooker på deres marked. Derefter kan spillere åbne og indlæse en spillekonto og komme i gang med at satse med det samme.

Opdelingen af snooker-væddemål:

  1. Tilmeld dig en bettingside, der tilbyder snooker-væddemål, og lav en indbetaling.
  2. Vælg den snookerbegivenhed, du ønsker at spille på.
  3. Vælg det snookerspil, du vil satse på.
  4. Vælg et indsatsbeløb.
  5. Placer et væddemål.

Live betting har ekspanderet til snookermarkeder, specifikt online betting sider. Spillere kan satse på, hvad de ser i øjeblikket. Oddsene for sådanne væddemål kan ændre sig øjeblikkeligt, hvilket gør væddemål endnu mere spændende.

Sådan satser du på snooker
Beregning af snooker væddemål

Beregning af snooker væddemål

Her er den simple opdeling: Odds for væddemål er sandsynligheden for, at en begivenhed finder sted. Hvis der er sandsynlighed for, at noget vil ske (f.eks. favoritholdet, der vinder), har det lavere odds og giver spillere et ringe afkast. Odds bestemmes af mange faktorer, såsom form, vinderrækker, tabende streaks og meget mere.

Betting odds er generelt estimeret og leveret af bookmakere. Spillere gennemfører kun deres valg baseret på en eksamen eller en raffineret intuition. Oddsene for en bestemt kamp kan ændre sig inden for ugen eller enhedsperioden.

Odds kan afvige mellem væddemålssider, så en vædder skal lave deres research. Forskellen er dog sjældent signifikant, medmindre en spiller satser en formue.

Snooker-betting og sportsbetting-odds varierer meget på tværs af forskellige snooker-sportsbøger. Snooker-væddemål er i et brøkformat, hvor tallene er vist som 1/1, 1/4 og mere.

Nævneren angiver det beløb, en spiller ønsker at satse. Tælleren viser gevinstbeløbet. Så en indsats på 1/10 ville betyde, at en spiller ville vinde $1, når det samlede indsatsbeløb er $10.

Hvordan satser en spiller online? Beløbene vil automatisk blive beregnet, når en bedre er på en online sportsbettingside. Denne lethed giver en spiller mulighed for at satse uden at skulle lave deres egne beregninger. En spiller kan bruge lommeregneren til at få en idé om, hvor meget de kan vinde ved at satse på snookerspil.

Mange faktorer påvirker snooker-betting-odds, herunder en spillers færdighedsniveau, aktuelle præstationer, vejrforhold, deres konkurrents styrke, og hvor godt de spiller.

Beregning af snooker væddemål
De bedste snookerkonkurrencer

De bedste snookerkonkurrencer

Snooker foregår hele året rundt, med største turnering, verdensmesterskabet i snooker, der finder sted i april hvert år. Det er en to-ugers turnering med den bedste stødboldkontrol og potting-væddere nogensinde kan se.

Der er også Crucible showpiece, Masters og UK Championship. Den verdensomspændende snooker-turné kører over hele verden, hvilket giver mulighed for masser af væddemålsmuligheder for spillere.

Nogle af de største navne i spillet kan understøttes i en sportsbooks snooker direkte odds. Et af snookersæsonens største højdepunkter er verdensmesterskabet i Sheffield.

Mange sportsbooks vil have direkte snooker-odds til verdensmesterskabet i snooker. En spiller kan satse på nogle af topnavnene, såsom Mark Selby og John Higgins.

De bedste snookerkonkurrencer
Alt om verdensmesterskabet i snooker

Alt om verdensmesterskabet i snooker

Der er også Snooker World Championship, hvor spillere kan spille på hver VM-kamp fra kvalifikationen. Det er her den seksdobbelte finalist Jimmy White vil reservere sin plads i Crucible. Sørg for at se de seneste snooker-odds igennem, og støt nogle af formspillerne, når de søger efter den største gevinst inden for snooker.

Sheffield er dog ikke den helt rigtige. Der er yderligere turneringer, hvor de seneste snooker-odds vil være tilgængelige. For eksempel starter året med et brag, Masters på Alexandra Palace, en af snookers tre "Triple Crown"-begivenheder.

I den turnering kæmper verdens bedste spillere om Paul Hunter Trophy og ry for at være en mester i Masters. Samtidig afholdes Triple Crown lige før jul, når UK Championship finder sted, og en spiller vinder jævnligt turneringen i top 10 på ranglisten.

Men selvom en favoritspiller er ude af form i de tidlige stadier af en kamp, er der stadig en chance. For eksempel tilbyder mange sportsbooks "in-play" muligheder for snooker-væddemål, hvilket garanterer en fortjeneste.

En kamps odds vil konstant opdateres, efterhånden som spillet udfolder sig. Så hvis en spillers yndlingsspiller bliver slået ned en ramme eller to, så kan de opnå mere profitable odds på kampoddsmarkedet.

En spiller kan også placere snooker-væddemål på en spiller, som de forventer vil vinde den næste frame af en kamp. De kan også satse på, hvilken spiller der vil potte den første bold, hvilken farve den første lovlige farve i potten vil være, og om det samlede antal point for rammen vil overstige et valgt antal.

Alt om verdensmesterskabet i snooker
Odds for verdensmesterskabet i snooker

Odds for verdensmesterskabet i snooker

Selvom der er spændende turneringer på kalenderen, er den mest ventede begivenhed verdensmesterskabet, som Steve Davis dominerede i 80'erne, Stephen Hendry i 90'erne og Ronnie O'Sullivan i dette århundrede.

Der vil være 32 spillere, der konkurrerer i et knockout-format, der foregår over 17 dage. Antallet af frames stiger generelt gennem den tv-transmitterede turnering.

Første runde er bedst af 19 billeder og den endelige bedste af 35. Her skal vinderen ramme vindertallet 18 for at vinde titlen.

Spillere kan se på forskellige sportsbøger efter verdensmesterskabsodds til snooker. Der er odds på snesevis af spillere måneder før handlingen starter. Så når turneringen starter, vil sportsbooks tilbyde markeder på hver kamp, som alle er tv-transmitteret.

Spil ikke på hype

Fordi snooker er en populær væddemålssport, er det nemt for en vædder at satse på en anden bedre, idet han tror på, at de skal kende ins og outs, hvis de satser på denne sport. Det er dog ikke altid tilfældet.

Det er vigtigt for spillere at få deres eget kendskab til spillet og den aktuelle kamp og ikke følge med i, hvad publikum måske spekulerer på. Bare fordi publikum måske jubler over ét navn, betyder det ikke, at det er den, der vinder kampen.

Nøgle takeaways

  • Tjek forskellige sportsbooks for at beregne odds
  • Vælg hvilke kampe du vil deltage i
  • Foretag din research for bettingstatistik og odds, og stol ikke på hype
Odds for verdensmesterskabet i snooker