Alt du behøver at vide om: Betting app

For blot et par år tilbage var sportsvæddemål en tidskrævende og dyr affære. Det skyldes, at spillere skulle tage højde for tid og budget for at spille i en fysisk spilbutik. Men det er nu i fortiden, takket være de bedste betting-apps.

Så på denne side vil du kende de bedste betting-apps i 2021 og nogle nyttige oplysninger om mobil sportsvæddemål. Sportsvæddemålsapp er en mobil- eller desktopsoftware, hvor spillere satser på flere sportsbegivenheder.

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Hvad er online betting apps?

Hvad er online betting apps?

Typisk er topbetting-apps tilgængelige via instant-play (web-baseret) eller dedikerede apps til pc'er og mobile operativsystemer. Spillere starter med at oprette en spillekupon, før de placerer en indsats med rigtige penge eller bonuspenge. Apps giver også spillere mulighed for at se live spilresultater og statistikker samt spore sejre og tab.

Hvad er online betting apps?
En kort historie om væddemål

En kort historie om væddemål

Først og fremmest har sportsvæddemål eksisteret lige så længe, som sportsbegivenheder har eksisteret. Det hele startede for mere end 2.000 år siden, da grækerne introducerede OL, som senere spredte sig til det antikke Rom. I Rom placerede tilskuere enorme summer på at vinde gladiatorer, hvor sportsvæddemål efterhånden blev lovligt.

Senere i historien blev væddemål udbredt i England, med hestevæddeløb være centrum for attraktion. Det varede ikke længe, før de engelske bosættere eksporterede denne tidsfordriv til de amerikanske kyster og andre dele af verden. I dag kan spillere spille på fodbold, hockey, rugby, tennis, hestevæddeløb, greyhound-væddeløb og meget mere.

En kort historie om væddemål
Nyere sportsvæddemålsudvikling

Nyere sportsvæddemålsudvikling

I 1950'erne legaliserede Las Vegas sportsspil for at gøre det mere attraktivt for mange. Dog måtte væddemålene planlægge turen i overensstemmelse hermed, hvor de, der bor uden for byen, var uheldige. Det er på grund af sådanne besvær, der førte til fremkomsten af online sportsspil. Den første sportsvæddemålsapp (Interlops) blev lanceret i 1996.

Succesen med denne bettingside motiverede andre bookmakere til at lancere. Som forventet havde de fleste bookmakere allerede vellykkede landbaserede operationer. Men ligesom med online casinoindustrien var konkurrencen hård. Som et resultat begyndte sportsbooks at tilbyde lokkende bonusser som gratis væddemål og bonuspenge for at tiltrække og beholde spillere.

I mellemtiden live betting kom meget senere i 2002. Dette markerede en væsentlig milepæl i branchen, da spillere kunne placere væddemål på live-kampe. For erfarne spillere ved de, at live betting er mere lukrativt og underholdende end væddemål før kampen.

Her har spillere allerede arbejdet ude, da kampens udfald nu er nemmere at forudsige. Samlet set har online betting apps revolutioneret branchen en hel del.

Nyere sportsvæddemålsudvikling
Populariteten af betting-apps

Populariteten af betting-apps

Det kan ingen argumentere for online sportsvæddemål er i øjeblikket det mest fremtrædende væddemålsmarked globalt. Ifølge resultater fra Zion Market Research opnåede sportsvæddemålsindustrien en kæmpestor omsætning på $131,1 milliarder i 2020 på trods af Covid-19-pandemien.

Desuden siger den samme rapport, at markedet vil registrere omkring 179,3 milliarder dollars i 2028. Nu er dette en imponerende vækst på 8,83%.

Men hvorfor registrerer denne industri svimlende tal selv i udfordrende år? For det første og mest åbenlyst kunne den øgede internetpenetration ikke være kommet på et bedre tidspunkt.

Ifølge rapporter var der cirka 4,66 milliarder aktive internetsurfere i januar 2021. Af dette antal brugte næsten 90 % deres mobiltelefoner til at få adgang til internettet. Hvis disse statistikker er noget at gå efter, betyder det, at omkring 63% af verdens befolkning kan spille online.

Ud over en bredere internetdækning fik industrien et skud for armen fra den stadigt voksende mobilteknologi. Da den første iPhone og Android blev udgivet i henholdsvis juni 2007 og september 2008, betød det kun, at branchen ville blive større og bedre.

I dag matcher disse mobile operativsystemer desktop-systemer med hensyn til sikkerhed og funktionalitet. Faktisk er væddemål på mobil den eneste måde at nyde dedikerede gambling app-tjenester på.

Populariteten af betting-apps
Hvad med lovgivningen om sportsvæddemål?

Hvad med lovgivningen om sportsvæddemål?

En anden ofte overset grund til, at betting-apps er blevet så populære, er den seneste lovgivning på de fleste markeder. Tag for eksempel Storbritannien, hvor bookmaking blev lovligt i 1960'erne.

I dag kan branchen prale af mange licenserede hjemmesider med mere end 100 væddemålsbutikker spredt over hele landet. Den nuværende markedsværdi er over £650 millioner med over 2 millioner aktive spillere. Imponerende!

Ved at flytte over Atlanten til USA bliver stater mere modtagelige for online-væddemål efter mange års politisk modstand. For eksempel vedtog lovgivere i Arizona enstemmigt lovforslaget om online sportsvæddemål i 2021 for at tillade mobilspil.

Som et resultat gik flere sportsbooks live i september. Nevada, Colorado, Illinois og Iowa er andre stater, hvor online betting-apps blomstrer.

Hvad med lovgivningen om sportsvæddemål?
Fordele og ulemper ved betting-apps

Fordele og ulemper ved betting-apps

Der er så mange grunde til at bruge de bedste online sportsbetting-apps.

Fordele

 • Bekvemmelighed: Ligesom det sparer tid at foretage opkald med en mobiltelefon i stedet for en statisk fastnettelefon, gælder det samme for mobilvæddemål. Med andre ord behøver spillere ikke at finde en desktop eller en personlig væddemålsbutik for at placere væddemål. Træk i stedet din telefon frem, lav en spillekupon og vind nogle penge.
 • Bedste odds og bonusser: Mange landbaserede betting shop-kunder vil være enige om, at der ikke er gratis frokoster her. At satse på en af disse butikker uden et minimumsindskud er næsten umuligt. Omvendt bonusser og gratis væddemål er dagens orden hos de bedste betting-apps. Ofte nyder nye spillere gratis væddemål for kun at oprette en konto med succes.
 • Nem udbetaling: Nem udbetaling er et væsentligt salgsargument for betting-apps. For at hæve gevinster skal spillere blot gå til kassen og vælge en udbetalingsmetode, der er knyttet til kontoen. Og det er uden at glemme hurtige indbetalinger via Betal med telefonregning.

Ulemper

 • Spilafhængighed: Spillere, der ikke kan kontrollere deres spiltørst, kan finde på at synke dybere ned i afhængighed. Det faktum, at gambling-apps tager væddemål overalt, når som helst, betyder ikke, at væddemål skal erstatte andre tidsfordriv i dit liv.
 • Begrænsede funktioner: Så gode som de kommer, er betting-apps på en eller anden måde begrænset sammenlignet med instant web-apps. I mange tilfælde indeholder hjemmesideversionerne flere funktioner såsom yderligere betalingsmetoder, flere bonusoplysninger og mere.
Fordele og ulemper ved betting-apps
Sådan satser du ved hjælp af apps

Sådan satser du ved hjælp af apps

Dette afsnit diskuterer, hvordan du kommer i gang med de bedste gambling-apps. Du lærer at vælge den rigtige operatør, downloade en kompatibel app og oprette en konto med succes.

Vælg en udbyder med den bedste betting-app

Nedenfor er et par ting, du skal overveje, når du vælger en top gambling-app:

 • Lovlighed: Se ved dette, hvor pålidelig væddemålsplatformen er. De bedste sportsvæddemålsapps skal være licenseret og reguleret af et juridisk organ for at garantere retfærdighed og sikkerhed. For eksempel, hvis du bor i Storbritannien, er noget, der ikke er godkendt af UKGC, ikke en mulighed at overveje.
 • Tilgængelige odds: Jo saftigere odds, jo bedre sportsbook. Men først, lær at læse oddsene. For eksempel bruger de fleste europæiske sportsbooks Decimal odds, mens amerikanske sportsbooks bruger amerikanske odds. Uanset hvad, skal du ikke nøjes med mindre.
 • Live betting: Hvis en sportsbook-app ikke tilbyder live betting og streamingtjenester, skal du springe den over helt. Som sagt i begyndelsen, er live betting den rigtige vare i den moderne sportsvæddemålsindustri. I denne form for gambling kan spillere se, hvordan oddsene svinger under spillet og træffe præcise beslutninger.
 • Indsatsgrænser: De maksimale og mindste indsatsgrænser varierer afhængigt af sportsbooks. Standard sportsbooks tillader spillere at satse så lidt som $0,50 og så meget som $10.000. Indsatsgrænserne for in-play-væddemål er dog altid forskellige. Nogle jurisdiktioner som Tyskland sætter også et loft over den maksimale indsats, som en spiller kan placere.
 • Kunde support: Mange gange støder spillere på problemer som forsinkede udbetalinger, ID-bekræftelse, suspenderede spilkonti og så videre. I så fald bør betting-appens support give hurtig 24/7 service. Hvis det er muligt, er live chat support, der ikke administreres af bots, et must.
Sådan satser du ved hjælp af apps
Download appen

Download appen

Efter at have identificeret den perfekte betting-app, er det tid til at installere den. Oplevelsen kan dog variere lidt, afhængigt af væddemålsenheden og bookeren. Så nedenfor er, hvad du skal huske på, når du spiller på Android og iPhones:

Android sportsvæddemål apps

Android er faktisk det mest udbredte operativsystem til mobiltelefoner. Som sådan er det tydeligt, at de fleste mobile betting-apps er skræddersyet til Android. Men overraskende nok er de fleste sportsvæddemålsapps ikke tilgængelige i Google Play Butik. I 2013 forbød Google alle hasardspil-apps med rigtige penge i Play Butik og hævdede, at der ikke var noget system til at bekræfte brugernes alder.

Heldigvis blev det generelle forbud ophævet i 2017, selvom det kun var begrænset til brugere i Storbritannien, Frankrig og Irland. Tidligere i år føjede virksomheden yderligere 15 lande (inklusive USA) til listen. Selvom dette er et vigtigt skridt, sidder de fleste brugere stadig udenfor. Men bare rolig, fordi spillere stadig kan installere APK-apps direkte fra sportsbookens hjemmeside.

iOS-apps til sportsvæddemål

I modsætning til Google har Apple været en mere gambler-venlig platform. Som et resultat er chancerne for direkte at downloade disse lovlige sportsbøger på iPhone eller iPad fra App Store ret høje. Endnu bedre er det gratis at downloade og installere iPhone-betting-apps, ligesom med Android.

Følg disse trin for at installere sportsvæddemålsappen på iPhone:

 • Besøg App Store og søg efter sportsbookens navn.
 • Tryk på navnet på den gambling-app, du vil downloade.
 • Klik på GET og tryk derefter på INSTALLER.
Download appen
Sådan opretter du en bookmaker-app-konto

Sådan opretter du en bookmaker-app-konto

Det er ret ligetil at oprette en sportsvæddemålskonto, når appen allerede er installeret. Bemærk, at processen er helt den samme, uanset om du bruger en iPhone eller Android gambling app. Du skal blot finde knappen Tilmeld dig, Tilmeld dig eller Tilmeld dig og klik på den.

Derefter lanceres en elektronisk formular for at indtaste navn, køn, fødselsdato, personnummer og adresse. De fleste gambling-apps kræver også, at nye spillere opgiver deres mobilnumre og besvarer sikkerhedsspørgsmål. Indtast endelig en e-mailadresse og adgangskode.

Når du er med, skal du gå videre og tilknytte en bankmetode, der understøttes af sportsbook. Hvis du bliver bedt om det, skal du foretage en minimumsindbetaling, før du gør krav på velkomstbelønningen ved hjælp af en kampagnekode. Til sidst skal du tilføje dit kampvalg til spillekuponen og placere et væddemål. Tillykke!

Sådan opretter du en bookmaker-app-konto
Populære app-betalingsmetoder

Populære app-betalingsmetoder

Som ny gambler kan du naturligvis ikke vente med at indbetale og hæve penge fra sportsbook-kontoen. Men før du foretager et valg, skal du sikre dig, at betalingsmetode er praktisk og behagelig at bruge. Nedenfor er en liste over nogle standard bankmuligheder, der skal overvejes:

Kredit-/betalingskort: Næsten alle gambling-apps accepterer betalinger via Visa og MasterCard. Men selvom indbetalinger kan være øjeblikkelige, kan udbetalinger tage op til 5 hverdage, afhængigt af sportsbook og banken.

Forudbetalt kort: Hvis du er bevidst om sikkerhed, så burde bankmetoder som PayNearMe være attraktive. Med denne metode kan spillere indbetale kontanter på en tankstation eller en købmand ved hjælp af en stregkode genereret på gambling-appen.

Bankoverførsel eller checks: Denne gode gamle bankmetode kan også være praktisk i de bedste gambling-apps. Faktisk er det en af de bedste muligheder, når du skal indsætte/hæve betydelige beløb.

E-wallets: Ved du noget om PayPal, Neteller eller Skrill? Nå, du har sandsynligvis ikke brug for nogen introduktion til e-wallets.

Kryptovaluta: Spil på kryptovaluta er ved at blive trendy i dag. Udover at tilbyde uovertruffen anonymitet, kommer kryptovæddemål også med øjeblikkelige transaktioner. Og det er uden at nævne den høje værdi af digitale mønter.

Populære app-betalingsmetoder
Find de bedst bedømte sportsvæddemålssider

Find de bedst bedømte sportsvæddemålssider

Det er ikke nogen nem opgave at afgøre, hvilken betting-app der er den bedste, da man kan have brug for en lang tjekliste. Nogle nøglefaktorer vil dog føre dig til den perfekte løsning. Nedenfor er en oversigt:

Sikkerhed og sikkerhed: For at en gambling-app kan få grønt lys fra BettingRanker, skal den først bestå sikkerheds- og tryghedstesten. Med en sikker og sikker sportsvæddemålsapp kan spillere være rolige, velvidende at deres dyrebare penge ikke er i fare. Udover licensoplysninger graver teamet af eksperter også efter information som SSL-kryptering og spilleromdømme.

Bankmuligheder: I en tid, hvor internetbank er normen, er det dumdristig at anmelde en sportsbook med kun en håndfuld bankmetoder. Som sådan tilbyder alle de anbefalede bookmakere til iPhone og Android flere sikre, sikre og pålidelige indbetalingsmetoder. Indbetalinger er også øjeblikkelige, og udbetalinger tager kun et par timer/dage.

Tilgængelighed: Før du vælger en sportsbook, er det altafgørende at sikre, at den er tilgængelig i din lokale jurisdiktion. Find ud af, om en lokal vagthund har licens til sportsbooken for at undgå at blive i varm suppe med loven. Alternativt kan du satse på den bedste offshore sportsbook, der er licenseret af lovlige internationale organer.

Support: En professionel og hurtig kundesupport er afgørende, især for nye spillere. Spillere kontakter ofte sportsbook-support for at bede om oplysninger som udbetalingsvarighed, bonuskoder og meget mere. Det er på grund af dette, at supporten skal være hurtig, lydhør og vidende.

De skal kunne nås via live chat, telefon, e-mail eller endda sociale medier.

Bonusser: Til sidst, overse ikke vigtigheden af bonusser og kampagner. Disse belønninger hjælper nye spillere med hurtigt at finde sig til rette på en spilleside. For loyale spillere kan bonusser hjælpe med at minimere tab.

Og det er derfor, spillere bør være på udkig efter store belønninger med spillervenlige vilkår og betingelser. Interessant nok tilbyder de bedste betting-apps også spillere de bedste bonusser.

Find de bedst bedømte sportsvæddemålssider