Australsk Fodbold

Aussie Rules er den korte form for australske fodboldregler, og som navnet antyder, stammer den fra Australien. Det er et ekstremt populært spil, der har elementer af rugby, amerikansk fodbold, britisk fodbold og basketball samlet i et spil. Aussie regler er et utroligt hurtigt bevægende spil, der er spændende med sine forskellige måder at afgive bolden på.

Spillet er en populær mulighed for sportsvæddemål på grund af de mange forskellige tilgængelige væddemål, herunder live-væddemål og futures-væddemål. Med en 23 ugers sæson og 4 ugers slutspil er der masser af kampe at spille på.

Australsk Fodbold
Alt du behøver at vide om australske fodboldregler

Alt du behøver at vide om australske fodboldregler

Aussie Rules spilles på en oval bane med en oval bold. Det er en kontaktsport, hvor to hold på 18 spillere hver sigter efter at score mål eller bagud, og holdet med flest point til sidst vinder. Et spil varer 80 minutter og består af 4 kvarter á 20 minutter hver. Spillerne får hvile i 6 minutter i slutningen af første og tredje kvartal og hviler i 20 minutter ved pausen.

Scoring

Scoringsområdet i hver ende af feltet består af 4 stolper, 2 indre høje stolper og 2 ydre kortere stolper. Et mål (værdi 6 point) scores ved at sparke bolden gennem de 2 inderste stolper i enhver højde. En bagud (værd 1 point) scores, hvis bolden sparkes mellem en inderste og en ydre stolpe.

En bagud scores også, hvis bolden går mellem de indre målstolper, der drives frem af en hvilken som helst del af kroppen undtagen fødderne, eller hvis den rammer en målstolpe eller hopper af en modstander i målet. Scoren viser antallet af mål, bagud og samlet scorede point.

Kampen

Kampen ledes af en dommer, der kaster en mønt for at bestemme, hvilken retning holdene vil spille. Dommeren starter spillet ved at kaste bolden i midten af det midterste felt, som begge hold kan tage i besiddelse af.

Når en spiller tager bolden i besiddelse, skal han bortskaffe den med det samme ved at sparke den, håndbolde den (slå eller banke med åben hånd) eller løbe med den. Når en spiller løber med bolden, skal han hoppe bolden hver 15. meter. Spillere må ikke kaste bolden.

Tackling

Spillere i besiddelse af bolden kan blive tacklet eller stødt af modstandsspillere. Når en spiller bliver tacklet, skal de bortskaffe bolden, ellers kan de blive straffet for at 'holde bolden'. Tackling er kun tilladt mellem skuldre og knæ, over eller under disse områder vil resultere i frispark, afstandsstraf eller udvisning.

Farlig tackling såsom at skubbe en spiller i ryggen eller forstyrre et mærke (en slags frispark) vil også blive straffet. Modspillere kan blokere modstandere med deres hænder eller bruge hele deres krop.

Alt du behøver at vide om australske fodboldregler
Er online Aussie Rules-væddemål lovligt?

Er online Aussie Rules-væddemål lovligt?

Aussie Rules-væddemål er tilladt i alle lande, hvor landbaserede og online-væddemål er lovlige. Sportsvæddemål online til Aussie Rules er tilladt Australien bortset fra inplay online betting, i modsætning til de fleste andre lande, der tillader det.

Ikke alle stater i USA har legaliseret online-væddemål, men hvor de har, vil en spiller sandsynligvis være i stand til at spille på Aussie-reglerne. Mens Aussie Rules-væddemål kan findes på mange sportsbooks, er der nogle, der ikke inkluderer det. Så er der de lande, der forbyder gambling direkte, såsom UAE, Qatar, Brunei, Kina og andre.

Sådan satser du på australske regler

Det bedste online bookmaker for australske regler er væddemål bet365, efterfulgt af 1xBet, 22BET, Unibet, Casumo og 10bet, som alle er sikre. 1xBet har en masse Aussie Rules bookie-markeder at vælge imellem, livestreamer kampe og har alle kampstatistikker ved hånden.

Selvom live-væddemål er ulovligt i Australien, tilbyder offshore-selskaber væddemål online i modsætning til de fleste australske bookmakere, der ikke gør. Der er stadig væddemålsmuligheder, selv efter at sæsonen slutter i september, herunder hvem der vinder den næste sæson, hvem der vil være i de sidste 8 og de populære futures-markeder.

Aussie regler betting odds

De mest populære australske regler sportsbetting odds er et pointspredning og pengelinjeodds. Disse væddemål forudsiger, hvem der vinder med hvilket spread, og hvem der vinder spillet. Futures-væddemål er også meget populært med højere odds givet, når væddemålet foretages tidligt på sæsonen. En god Aussie Rules sportsbookmaker online vil tilbyde en række innovative futures. Futures-væddemål er tilgængelige hele året rundt, inklusive nogle proposition-futureodds.

Er online Aussie Rules-væddemål lovligt?
Hvordan satser du på australske regler?

Hvordan satser du på australske regler?

Australiere elsker væddemål og har gjort det lovligt og ulovligt i mange år. Med stigningen i online gambling sites, blev Interactive Gambling Act 2001 vedtaget for at regulere sportsbookmakere online og sætte nogle begrænsninger på, hvad webstederne lovligt kan gøre.

Aussie Rules er et andet navn for australske fodboldregler og er den absolut mest populære sport i Australien med det fjerde højeste tilskuertal i verden af en indenlandsk sportsliga. Det vinder også popularitet over hele verden med et stigende antal spillere, der satser på sporten.

Processen involveret i hvordan man satser på sport, herunder Aussie regler er meget enkel. Spillere skal først vælge en sportsbook, der appellerer til dem, og åbne en konto hos dem ved at følge instruktionerne på skærmen. For det andet skal de finansiere kontoen ved hjælp af de tilgængelige betalingsmuligheder. For det tredje, naviger til Aussie Rules (også kendt som australsk fodbold), vælg en kamp, vælg væddemålstype og bekræft derefter væddemålet.

Hvordan satser du på australske regler?
Typer af Aussie Rules-væddemål

Typer af Aussie Rules-væddemål

Der er hundredvis af forskellige væddemål, der kan foretages på Aussie Rules-kampe. Den absolut mest populære er Head to Head (money line-væddemål), hvor spillere satser på, hvilket hold der vinder kampen. Linjevæddemål er nyttigt, når holdene er ulige matchede, og spilleren kan forudsige, om det handicappede hold vinder med et vist antal point.

Margin-væddemål er også meget populært. Dette væddemålsmarked er, hvor en spiller vælger den margin, som et hold vil vinde med, normalt mellem 1-39 eller 40+ point.

Der er afledte væddemål tilgængelige, hvor spillere kan placere væddemål, såsom linjevæddemål, på en halv eller en fjerdedel af spillet. Der kan laves masser af propositionsvæddemål, herunder det første hold, der scorer, antal mål og bagud osv.

Live betting er også meget populær, hvor væddemål kan placeres, mens kampen er i gang. Futures-væddemål kan foretages på fremtidige begivenheder, såsom hvem der bliver vinderen af AFL-finalen, hvilke spillere vil vinde AFL Brownlow-medaljen, AFL Coleman-medaljen eller være AFL Rising Star blandt andre.

Typer af Aussie Rules-væddemål
Største australske regler-begivenheder og turneringer

Største australske regler-begivenheder og turneringer

Den klart største begivenhed i Aussie Rules-kalenderen er AFL League. Atten hold konkurrerer i løbet af sæsonen, hvor top 8 automatisk kvalificerer sig til AFL Final Round og AFL Grand Final. Det er den eneste mænds professionelle Aussie Rules-turnering, der spilles i verden. Slutspillet finder sted over 4 uger i september, og vinderen tildeles premierskabet.

Der er en anden turnering der finder sted hvert 3. år med amatørhold fra hele verden undtagen Australien kaldet The Australian Football International Cup. En amatørkonkurrence for kvinder fandt sted for første gang i 2011. Der afholdes også andre amatør- eller semi-pro-konkurrencer rundt om i verden, inklusive i Australien.

Største australske regler-begivenheder og turneringer
Aussie fodboldregler betting tips

Aussie fodboldregler betting tips

Ethvert sportsvæddemål er underlagt held, men der er en række faktorer, der kan tages i betragtning for at forbedre chancerne for at vinde. At undersøge statistik og følge med i trends kan give en spiller en fordel, når han skal beslutte sig for et væddemål.

For eksempel kunne sporing af, hvordan individuelle spillere præsterer, hjælpe, hvis en spiller ville placere nogle forslagsindsatser på individuelle spillere. Også individuelle holdmedlemmers skadesniveau og kondition kan påvirke deres holds præstationer i dette hektisk tempofyldte spil. At holde sig ajour med de seneste oplysninger vil helt sikkert hjælpe en spiller med at vælge væddemål på en mere informeret måde.

Det er også værd at overveje at satse på derivater (væddemål på en fjerdedel eller halvdelen af kampen), da der kan være nogle bløde linjer. Det er her, en spillers viden kommer i spil igen, da det at vide, hvilken del af spillet et hold spiller deres bedste, kan hjælpe med at træffe bedre væddemålsbeslutninger.

At kende vejrudsigten for et bestemt spil kan også have betydning for, hvem eller hvad en spiller satser på. Nogle hold præsterer bedre eller dårligere afhængigt af vejrtypen. Så er der hjemmebanefordelen, der kan gælde for nogle hold, mens andre kan have en mere fordelagtig rekord ved at spille på udebane.

Aussie fodboldregler betting tips
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Dette firma værdsætter ansvarligt spil som en førsteprioritet for at hjælpe spillere med at nyde deres oplevelser og bevare kontrollen. Mange operatører tilbyder muligheder for at hjælpe med at beskytte folk, såsom indbetalingsgrænser, tidsgrænser og selvudelukkelse.

Spillere kan vælge at sætte en grænse for deres indskud, som ikke bør være mere, end spilleren har råd til at tabe. Grænsen kan reduceres til enhver tid, men kan kun øges efter en forud aftalt tidsramme.

Tidsgrænser kan også indstilles til at forudbestemme længden af spillesessioner eller som påmindelser om at tage en pause. Hvis en spiller føler, at de bruger for meget tid på at spille, kan de vælge at tage lidt timeout. Igen vil tidsbegrænsningen på dette blive bestemt af spilleren selv. Det kan være forskellige tidsintervaller fra 24 timer og opefter til seks måneder.

Denne mulighed for selvudelukkelse kan efter deres egen beslutning blive permanent, hvor spillerens konto lukkes og al kontakt med operatøren stoppes. Operatørerne giver disse værktøjer til deres spillere for at hjælpe med at beskytte deres velvære. Beskyttelse af spillere er en topprioritet for online betting sider.

Ansvarligt spil