Bedste 10 Payz bookmakere i 2024

Payz er en af ​​de mest bekvemme e-wallets til at foretage transaktioner på online betting sider. Grundlagt i 2000, accepterer det over 45 valutaer fra hele verden. Payz ejes og drives af PSI-Pay, et aktieselskab registreret og licenseret af Storbritanniens Financial Conduct Authority til at tilbyde online betalingstjenester.

Onlinespillere kan vælge en af ​​tre typer konti: ecoCard, ecoAccount og ecoVirtualcard. EcoCard er en forudbetalt debetkonto, ligesom MasterCard, der letter øjeblikkelige onlinebetalinger. Økokontoen er en privat online konto, som spillere kan fylde op når som helst eller sende penge til hvem som helst. Endelig er ecoVirtualcard et engangs online betalingskort. Den bliver ugyldig, når transaktionen er gennemført.

Bedste 10 Payz bookmakere i 2024
Sådan laver du et indskud med PayzDaglig indbetalingsgrænse for PayzSådan foretager du en udbetaling med Payz
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Sådan laver du et indskud med Payz

Sådan laver du et indskud med Payz

Payz gør det muligt for brugere at oprette forbindelse til deres bankkonto og overføre penge. Det er hurtigt og gratis at åbne en Payz-konto. Kunder skal udfylde deres personlige data som telefonnummer, adresse og bopælsland. Der sendes et aktiveringslink til den nye bruger, hvorefter ejeren kan bruge kontoen. Der er forskellige måder at indlæse en Payz med penge: lokal bankoverførsel, international bankvirksomhed, forudbetalt kort, kredit- og betalingskort.

At foretage en direkte indbetaling med Payz til en væddemålsplatform er gratis og næsten øjeblikkeligt. Spillere med rigtige penge, der ønsker at booste deres bankroll, vælger Payz på kassesiden og indtaster det beløb, der skal indbetales.

Navnet på denne side er forskelligt fra den ene udbyder til den anden. Så popper Payz-siden os, hvor spilleren logger ind med et brugernavn og en adgangskode. De tre tjenester, ecoAccount, ecoCard og ecoVirtualCard, kan bruges til transaktionen. Typisk opkræver Payz ikke et gebyr for disse typer af indskud.

Sådan laver du et indskud med Payz
Daglig indbetalingsgrænse for Payz

Daglig indbetalingsgrænse for Payz

Grænserne afhænger af kontoniveauet for en Payz-bruger og vilkårene og betingelserne for spillesiden. Payz-konto er tilgængelig på VIP-, platin-, guld-, sølv- og klassisk niveau.

Tilmelding til disse niveauer er gratis, men de tjenester, der er tilgængelige på hvert niveau, vil variere. Jo højere status, jo højere indbetalingsgrænse og omvendt. Kontogrænser er designet til at beskytte midler, der opbevares på en Payz-konto.

Når du fylder op på en bettingside, er den maksimale grænse på alle niveauer €250 pr. transaktion. Daglige grænser spænder fra €1500 til €11.000 for de højeste niveauer på Payz-kontoen (Guld, Platinum og VIP).

Kan jeg indbetale med mobil?

Payz tilbyder en sikker og sikker mobilapp, der kan downloades fra App Store og Google Play. Brugere kan få adgang til deres konti fra iOS- og Android-enheder.

Daglig indbetalingsgrænse for Payz
Sådan foretager du en udbetaling med Payz

Sådan foretager du en udbetaling med Payz

Så længe en spilleplatform understøtter Payz, er udbetalinger mulige med ecoAccount- og ecoCard-konti. De involverede trin er som følger:

  • Spilleren navigerer til kassesiden
  • De vælger Payz fra listen over betalingsmuligheder
  • De indtaster det beløb, der skal hæves fra spillekontoen
  • De udfylder de ønskede oplysninger for at webstedet kan godkende tilbagetrækningen

Når du anmoder om en udbetaling, vises transaktionen med det samme på spillekontoen, og penge når spilleren i løbet af to eller tre hverdage.

Spiludbydere opkræver næppe et gebyr for Payz-udbetalinger. Men afhængigt af kontoens niveau kan Payz opkræve noget lille.

Daglig udbetalingsgrænse hos Payz

Hver udbyder af væddemål sætter en udbetalingsgrænse, så det er godt at tjekke vilkårene og betingelserne, før du udbetaler. Udbetalingsgrænsen forbundet med ecoCard er baseret på status eller niveau på kontoen.

Det maksimale beløb, en Payz-konto kan indeholde på sølv- og guldniveau, er henholdsvis €15.000 og €100.000. Brugeren kan indlæse sin konto i en enkelt transaktion med €10 - €200 på det klassiske niveau.

Konti med sølvstatus kan modtage alt mellem €10 og €1.000 på én gang. En guldkonto kan tage €10 til €1.500 i én transaktion.

Kan jeg hæve på mobilen?

Udbetaling via ePayz mobilapp er en ligetil proces. En spiller logger ind på sin konto på en Android- eller iOS-smartphone og følger ovennævnte trin.

Sådan foretager du en udbetaling med Payz
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen