Alt du behøver at vide om: Prop Betting

De dage, hvor sportsvæddemål kun handler om det endelige resultat, er forbi. I stedet for at fokusere på resultatet eller hvem der vinder, har spillere i dag den luksus at spille på begivenheder, der sker under spillet. Det er, hvad Prop Betting handler om. Selvom denne form for væddemål kan være meget sjov, kan der være læringskurver, hvis du er ny til det. Så hvordan virker det? Hvad er den bedste måde at nærme sig Prop Bets på? Hvordan kan man sikre succes? Nedenfor har vi angivet alt, hvad du behøver at vide om Prop-væddemål. Ud over dette har vi også samlet de bedste Prop Betting sider til dig. Lad os tage et kig.

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Prop bets forklaret

Prop bets forklaret

Prop Betting, også kendt som Proposition Betting, tilføjer endnu et lag af kompleksitet og spænding til sportsvæddemål. Udgangspunktet for Prop Betting er, at indsatser ikke oplever nogen indflydelse på typiske indsatsresultater. Prop Bets giver spillerne mulighed for at placere indsatser på øjeblikke i spillet i stedet for spillets udfald. En af de mange grunde til, hvorfor Prop-væddemål er så populært, er fordi sportsbook-operatører giver dig mulighed for at inkorporere flere rekvisitter, hvilket øger ens mulige gevinst. På grund af dette kan spillere finde meget større potentielle udbetalinger med et Prop Bet end almindeligt sportsvæddemål.

Sådan ved du, om en spilleudbyder kan stole på

En spillers oplevelse vil alt afhænge af deres udvalg af online sportsbooks. At vælge pålidelige Prop Bets-sider er afgørende for at sikre, at spillere minimerer risikoen og får en positiv oplevelse, mens de spiller online. Hvis du ikke bruger et websted, du har tillid til, kan det resultere i at blive snydt, ikke blive betalt rettidigt eller støde på urimelige vilkår og betingelser for sportsvæddemål. Heldigvis er de fleste online sportsvæddemålssider sikre. Her er de funktioner, du skal kigge efter på et sportsbook-websted, som kan hjælpe dig med at afgøre, om det er lovligt og pålideligt:

 • Licenseret som væddemålswebsted af Malta Gambling Authority, United Kingdom Gambling Commission eller den svenske spillemyndighed
 • Kvalitetsmærker fra organisationer som Certified Fair Gambling og eCOGRA
 • Efter strenge regler vedtaget af staten eller landet
 • Hjemmesider krypteret med sikkerhedscertifikater såsom SSL
Prop bets forklaret
Typer af prop-væddemål

Typer af prop-væddemål

Prop bets odds ligner betting odds folk finder på andre sportsvæddemål. Din valgte sportsbook giver dig mulighed for at se dine prop-væddemål i brøk-, decimal- eller amerikanske oddsformater. Der er mange slags prop-væddemål derude, hvilket åbner muligheder for nogle meget spændende og ukonventionelle sportsvæddemål. Prop-væddemål kan dog indsnævres i tre hovedkategorier: Game Props, Player Props og Novelty Props. Lad os tage et dybere dyk ned i hver af disse typer:

Spil rekvisitter

Spilrekvisitter fokuserer på, hvordan en person præsterer og er bundet til holdbaserede præstationer. Det kan være noget så simpelt som at vælge hvilket MLB-hold der skal slå et hjem først for at vælge hvilket hold der får 10 point hurtigere. Denne form for rekvisit har en tendens til at fokusere på over- eller undersituationer, pengelinjeeksempler og kan omfatte ja eller nej-situationer.

Spillerrekvisitter

En spillerrekvisit er lige præcis, som den lyder. Dette er en type prop-væddemål, der er baseret på en specifik spillers præstation, statistik eller resultat. Det kan variere fra hvor mange touchdowns en quarterback vil kaste, til antallet af assists en start point guard ender med. Det meste af tiden indeholder spillerrekvisitter en total med en over og under.

Nyhedsrekvisitter

Nye rekvisitter er populære under store sportsbegivenheder, såsom Super Bowl, og er kendt for at være den mest interessante form for væddemål inden for sportsvæddemål. Det meste af tiden har disse prop-væddemål intet at gøre med selve spillet. I stedet fokuserer de mere på unikke øjeblikke, herunder møntkast, pauser og alt derimellem. Et eksempel på dette er at forudsige farven på den energidrik, der vil blive dumpet på den vindende træner. Et andet populært væddemål på nyhedsrekvisitter involverer væddemål på, hvor lang tid nationalsangen vil være før spillet. Men de fleste sportsbooks har normalt lavere grænser for nyhedsrekvisitter sammenlignet med andre prop-væddemål.

Andre Prop-væddemålsmuligheder

Holdrekvisitter

Holdrekvisitter er kendt for at være meget lig spilrekvisitter. Førstnævntes omdrejningspunkt er dog kun ét hold frem for begge. Et eksempel på et hold rekvisitter omfatter at vælge et hold der vil føre ved pausen under Super Bowl.

Typer af prop-væddemål
Sådan Prop Bet på Sport Online

Sådan Prop Bet på Sport Online

 1. Log ind på din sportsbook-operatørkonto.
 2. Vælg den rigtige kategori fra rullemenuen. Dette inkluderer .
 3. Når du gør dig klar til at satse, er en af de vigtigste ting, du bør gøre, at undersøge mulighederne. Du vil have en indsats, du har noget viden om eller har lavet din research på.
 4. Tag dig tid til at lave dit hjemmearbejde. Du bør undersøge alle aspekter af dit prop-væddemål for at træffe de mest passende valg.
 5. Begræns dine indsatser. Hvis du satser på adskillige spillere, vil handicapping af dine alternativer hjælpe dig med at vælge den bedste.
 6. Tilføj indsatsen til din liste over indsatser. Før du kan placere dit væddemål, skal du på de fleste sider tilføje det specifikke væddemål til din liste. Nogle vil dog give dig mulighed for at satse med det samme.
 7. Dernæst vælger du et indsatsbeløb.
 8. Til sidst skal du placere dit væddemål og sende det!

Unikke funktioner i populær prop-væddemålssoftware

Ligesom der er masser af sportsgrene og spillere at vælge imellem, når du ønsker at placere et væddemål, er der også mange forskellige populære sider at vælge imellem, som har unikke tilbud. Her er nogle af de unikke funktioner, der kan tilbydes til en spiller:

Bonus tilbud

Bonustilbuddene på populær Prop Betting-software er ofte mindre restriktive og har færre regler end alternative sportsbooks. Disse sider kan også tilbyde bonusser oftere.

Bedre layout

Populære Prop Betting sportsbooks har mere moderne layout og er nemmere at navigere. De kan indeholde den nyeste teknologi - hvilket gør brugeroplevelsen meget mere behagelig.

Bredt udvalg

Populær Prop Betting-software har ofte flere forskellige sportsgrene og yderligere begivenheder, som spillere kan placere deres indsatser på.

Sådan Prop Bet på Sport Online
Sådan vælger du den bedste online-prop-væddemålsside

Sådan vælger du den bedste online-prop-væddemålsside

Som tidligere nævnt, vil en spillers oplevelse afhænge af deres valg af en online sportsbook. Vælger de bedste online Prop Bets-sider er afgørende for at sikre, at spillere minimerer risikoen og får en positiv oplevelse, mens de spiller. Her er seks vigtige ting, du skal være opmærksom på, når du foretager dit valg:

Bonusser

Du vil sikre dig, at den Prop Bet-side, du vælger, har de bedste bonustilbud. Typen og antallet af bonusser varierer fra det ene sportsbetting casino til det næste.

UX oplevelse

Bettors ønsker at sikre, at deres valgte Prop Bet-side har moderne layout, den nyeste teknologi til rådighed og er nem at navigere. Dette vil gøre brugerens oplevelse mere positiv og behagelig.

Bredt udvalg

Flere sportsgrene at satse på betyder mere sjov! Du vil holde øje med online Prop Bets-sider, der tilbyder en bred vifte af sportsgrene og yderligere begivenheder, hvor spillere kan placere deres indsatser.

Licenseret af betroet organ

Du vil sikre dig, at online Prop Bet-siden kan stole på og vil følge reglerne. Dette kan fastslås ved at være licenseret af betroede organer såsom Malta Gambling Authority, United Kingdom Gambling Commission eller den svenske Gambling Authority.

Sådan vælger du den bedste online-prop-væddemålsside
Forskellige sportsgrene at satse på

Forskellige sportsgrene at satse på

Generelt er prop betting en af de mest populære former for sportsvæddemål derude. Det er dog ikke alle sportsrekvisitter, der er ens. Lad os tage et kig på de varianter af sportsgrene, du kan satse på:

amerikansk fodbold

Dette er en af de mest eftertragtede sportsgrene, når det kommer til prop gambling. NFL er kendt for at tiltrække flere indsatser end nogen anden professionel liga. Der kan være flere variationer af en enkelt NFL prop bet. Dette afhænger dog af sportsbook-siden. NFL prop-væddemål kan være:

 • Touchdowns
 • Bestå forsøg eller afslutninger
 • Passerende eller modtagende yards
 • Samlede modtagelser
 • Farende værfter

Baseball

Props-væddemål i baseball er lidt mere begrænsede, men stadig populære blandt spillere. De mest populære rekvisitter er pitcher strikeout totaler og ja eller nej markeder for individuelle slagere for at få et hjem. Eksempler på MLB prop-væddemål inkluderer:

 • Hvor mange strikeouts vil en bestemt spiller kaste?
 • Vil en bestemt spiller stjæle en base?
 • Hvor mange hits vil en bestemt spiller have?
 • Hvilket hold scorer to runs først?

Basketball

Efter NBL er NBA kendt for at have næstflest rekvisitter at vælge imellem. Det er der utallige muligheder for satse på basketball rekvisitter. Dette skyldes mest, at der spilles adskillige spil. Her er de mest populære spil på basketballprop:

 • Points
 • Rebounds
 • Assisterer
 • Stjæler
 • Blokke
 • Første basketballscorer
 • Tre-pointere
 • Dobbelt-dobler
 • Triple-double
 • Vindermargin

Fodbold

Fodbold eller fodbold er en anden populær sport med gode ligaer der giver spændende muligheder for væddemål. Mange sportsbooks tilbyder væddemål på fodboldrekvisitter. Her er populære eksempler på fodboldrekvisitter, herunder:

 • Første hold til at score
 • Spiller til at score flest mål i kampen
 • Spiller til at lave en assist
 • Gule eller røde kort

Hockey

NHL prop-væddemål er også tilgængelige på forskellige sportsbooks, men kan være svære at finde. Når en person kan finde en sportsbog, der har NHL rekvisitter til rådighed, her er nogle populære væddemål, de kan placere:

 • Spilleren skal krediteres med +1 samlet assists
 • Spilleren skal krediteres med +1 samlede point
 • Begge hold scorer
 • Metode til sejr
 • Straffeminutter
 • Målmand redder
Forskellige sportsgrene at satse på
Tips og tricks til prop-væddemål til succes

Tips og tricks til prop-væddemål til succes

Selvom denne form for væddemål kan være meget sjov, kan der være læringskurver, hvis du er ny til det. Hvis du vil have succes med Prop Bets, er det bydende nødvendigt, at du er godt øvet. Her er tre tips og tricks til en vellykket sportsvæddemålsoplevelse:

Lav dine lektier

Det er afgørende, at du tager dig tid til at lave din research på de forskellige hold, du skal spille på. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvilke rekvisitter der er mest tilbøjelige til at spille ind i disse resultater. Dybest set skal du lære, hvad der får hold til at tikke, og hvordan du anvender disse oplysninger på prop-oddsene. Internettet er en praktisk talt uendelig databrønd. Antallet af bloggere, vloggere, hjemmesider, journalister, dataanalyser osv. er enormt. Men ikke alle kilder har værdifuld indsigt. Derfor er det vigtigt at sprede dit syn, være objektivt kritisk og holde styr på dine kilder.

Administrer dine penge

Prop bets kan være meget attraktive. Med så mange tilgængelige rekvisitter kan spillere blive begejstrede for antallet af indsatser, der kan placeres. Under større sportsbegivenheder kan du blive fristet til at tage det et hak højere. Det er dog tilrådeligt, at spillere ikke satser baseret på følelser. Den korrekte måde at gå om prop-væddemål på er at afsætte en del af dine penge brugt specifikt på væddemål og dele dine rekvisitter ud.

Jo flere sportsbøger, jo bedre

Det er aldrig en dårlig idé at have adskillige betting sider ved hånden. Dette er især tilfældet, når det kommer til prop-væddemål. Bettors vil opdage, at odds vil være sammenlignelige fra en sportsbook til den næste, mens prop-odds vil variere meget. Vi anbefaler, at spillere leder efter rekvisitter, der understøtter deres synspunkt.

Tips og tricks til prop-væddemål til succes
About the author
Ethan Moore
Ethan Moore

Ethan "BetMaster" Moore, født midt i Londons pulserende energi, kombinerer et skarpt analytisk sind med spændingen ved sport. Som chefskribent for BettingRanker tilbyder han en unik blanding af statistikker, strategier og historier, hvilket gør verden af ​​sportsvæddemål både tilgængelig og spændende.

Send email
More posts by Ethan Moore

FAQ

Alt du skal vide om casinoer

Hvad er et Prop Bet?

Prop-væddemål eller proposition-væddemål giver spillere mulighed for at spille på begivenheder, der sker under spillet i stedet for at satse på det endelige resultat.

Er Prop Betting populært?

Ja. Prop-væddemål er en af de mest eftertragtede former for sportsvæddemål til dato.

Hvilken sport er den nemmeste at spille på?

Amerikansk fodbold er den nemmeste sport at spille på, da der er flere og sjove rekvisitter at spille på. Denne sport er kendt for at tiltrække flere indsatser end nogen anden sport.

Hvad er de vigtigste typer Prop Bets derude?

Spilrekvisitter, spillerrekvisitter og nyhedsrekvisitter er de mest populære former for væddemål på markedet.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om sportsbegivenheder for at foretage succesfulde væddemål?

Internettet er din ven. Der er et stort antal bloggere, vloggere, websteder, journalister, dataanalytikere til rådighed, som vil sikre, at du træffer velinformerede væddemålsbeslutninger.