Alt om Rugby Odds

Uden tvivl har enhver online bookmaker, der følger med i dag, et overdådigt udbud af rugbykampe og følger enhver version af denne sport, hvoraf den mest populære er den, der hedder Rugby Union.

I hvert fald væddemål på rugby er det, der interesserer flere og flere spillere, og derfor bringer vi dig en detaljeret guide til, hvordan du kan forudsige resultatet af denne spændende sport, med et overblik over de bedste strategier og odds til rådighed.

Alt om rugby odds, betting linjer og spreads

Alt om rugby odds, betting linjer og spreads

Rugby er en sport, der dukkede op i det 19. århundrede, men mange ved ikke, at der faktisk var en splittelse mellem paraplyorganisationerne for dette spil, så der har været to forskellige versioner i lang tid, som startede med de samme regler, kun at flytte væk fra en af dem med årene.

Rugby Union

Så vi har Rugby Union-versionen, som spilles med 15 spillere i feltet, hvoraf fløjangriberne har de største chancer for at score. Kampen varer 80 minutter, og holdet kan få flest point, hvis det scorer et "forsøg", altså krydser endelinjen på modstanderens forsvarshalvdel og afleverer bolden.

Han kan få 5 point for det træk og 2 yderligere point, hvis han slår et frispark og sender bolden mellem gaflerne på modstanderens mål. Yderligere 3 point kan holdet tage gennem et "drop goal", altså et spark fra spillet, men også fra et straffespark, som dømmes for alvorlige overtrædelser af spillereglerne.

Rugby League

En anden version er Rugby League, hvor antallet af spillere i feltet er reduceret til 13, og scoringen er også anderledes. For et forsøg får holdet 4 point, med 2 ekstra point hvis det tager frispark. "Drop goal" giver kun ét point her, og et straffespark giver 2 point.

Der er en anden berømt version, der spilles i OL, og det er Rugby Sevens. Reglerne ligner Rugby Union-versionen, kun spillet på et mindre felt, kun 10 minutter pr. halvleg, med syv spillere på banen.

Alt om rugby odds, betting linjer og spreads
Hvordan satser man på rugby?

Hvordan satser man på rugby?

Hvis du har til hensigt at satse på rugby, skal du først og fremmest sætte dig ind i de forskellige regler for hver version af dette spil, samt styrken af holdene, fordi klubber fra de samme byer ikke er lige gode i Unionen og Ligaen versioner, mens det samme gælder for landshold.

Det hjælper bestemt at se så mange videoudsendelser af kampene som muligt ved hjælp af livestreaming, som er gratis tilgængelig på den førende rugby online sportsbook i Europa.

Der vil du stifte bekendtskab med de regler, der opstår under kampene, hvorefter det vil være meget nemmere at spille på specifikke væddemål, relateret til spillernes præstationer, effektiviteten af hver halvleg, samt handicap og det samlede antal af point.

Hvordan satser man på rugby?
Rugby betting linjer forklaret

Rugby betting linjer forklaret

Rugby pengelinje

Som i enhver anden boldsport er den grundlæggende indsats at gætte, hvem der vinder på rugbybanen. Favoritter kan have lav betting odds, som kan øges med specifikke indsatser. Men nogle gange er de generøse. Sørg for at tjekke holdopstillingerne forud for kampen, såvel som tidligere head-to-head kampe, før du betaler din billet, for at undgå uønskede overraskelser.

Vindere af rugbyturneringer

Udover selve kampene kan du altid spille på den samlede vinder af en liga, turnering eller pokal. Det er et væddemål, der som regel går med høje odds selv på favoritten, især hvis du betaler billetten i den tidlige fase af konkurrence.

Tjek dog først formen på hvert hold gennem åbningskampene, før du beslutter dig for at forudsige mesteren, for det kan ske, at et hold kommer til turneringen og ikke viser, hvad det har objektive evner til.

Hvis du satser på en outsider, der har store odds i begyndelsen af konkurrencen, skal du sørge for at bruge "cash out", for at tjene penge allerede inden den sidste kamp.

Rugby betting linjer forklaret
Sådan finder du de bedste odds på rugby

Sådan finder du de bedste odds på rugby

Hver gang du satser på sport, er odds altid en vigtig faktor. Så når du vil satse på rugby, skal du sørge for at tjekke oddsene for denne sport.

Rugby er en sport, hvor der er mange forskellige strategier, du kan prøve, men det vigtigste er at blive informeret om alt, der har med spil du satser på. Heldigvis er der talrige medier, der følger rugbykonkurrencer i detaljer, så det er ikke et problem at finde ud af, hvem der er skadet, og i hvilket humør holdene venter på en kamp.

Alle disse har indflydelse på selve oddsene og linjerne i en given kamp. Store rosterændringer eller skader hos nøglespillere vil helt sikkert påvirke oddsene, selvom du forsøger at placere et væddemål på en turneringsvinder.

De fleste af de bedste online bookmakere tilbyder rugby odds så sammenligning af disse og sporing af oddsbevægelsernes retning kan helt sikkert være til stor nytte, når du beslutter dig for at placere dit væddemål på en bestemt rugby-bettinglinje.

Sådan finder du de bedste odds på rugby
De bedste online betting sider for rugby odds

De bedste online betting sider for rugby odds

Rugby betting online bliver mere og mere populært over hele verden med mange nye online betting sider, der åbner op på daglig basis. Med så mange muligheder kan det være ret svært at vurdere, hvilken bookmaker der tilbyder de bedste odds og linjer for en given sport.

Uanset hvad, rugby online sportsbooks som 10Bet, BetVictor, 22bet, Betwinner tilbyder en række forskellige ligaer, der spilles rundt om i ligaen med alle de linjer, der er nødvendige for en fantastisk rugby væddemålsoplevelse.

De fleste bookmakere tilbyder live betting på rugbyspil, som er perfekt til denne sport.

Når vi ser kampens udsendelse, har vi mulighed for at justere vores udvalg og placere et mere passende væddemål. Desuden, hvis væddemålet, vi placerede før kampen, ikke gik igennem, så har vi mulighed for at placere et andet under kampen og i det mindste genvinde den tidligere placerede økonomi.

I sportsgrene som rugby 15s og rugby sevens varer hver halvleg 40 minutter, og holdene har masser af muligheder for at komme tilbage. Hvis den klare favorit i starten er i underskud, og vi tror på, at han vinder, kan du i dette tilfælde også spille på favoritten. På dette tidspunkt vil det have øgede odds, og du kan ikke gå ned på det.

De bedste online betting sider for rugby odds
Tips og tricks til odds på rugby

Tips og tricks til odds på rugby

I rugby kan du satse på mindre odds og vinde, men før eller siden vil der ske en forstyrrelse, der vil gøre din langsigtede indtjeningsplan svær, så det er bedre at fokusere på odds 1,70 eller mere, så du har en chance at få overskud.

Derfor skal man bruge et spredning, når man er sikker på et holds dominans, men også et modspredning, hvis man tror på, at underdog ikke ender med at blive kørt over.

Hold øje med det samlede antal point, som et af de meget nyttige væddemål, især når du ikke er sikker på, hvem der vinder og ikke viger tilbage for at satse på spillernes præstationer, hvis du er fortrolig med hovedstjernernes evner af hvert hold.

Uden tvivl er rugby en sport, der tilbyder dig nok kampe i løbet af året, så du kun kan bygge din strategi med rugby-væddemål. Og uanset om du satser live eller før kampene starter, så sørg for at forberede dig fejlfrit til den kamp, du har tænkt dig at placere penge på, og forsøg altid at spille det mest sandsynlige væddemål, hos den bookmaker, der giver dig mest for dine penge.

Tips og tricks til odds på rugby