Spil på NHL Winter Classic online

Winter Classic er ishockeyligaens mest fremtrædende sportsbegivenhed. Den udendørs ishockeykamp finder sted i januar i den ordinære sæson. Normalt sker det på et fodbold- eller baseballsted i en by med en NHL-klub. Begivenheden skiller sig ud fra NHL's andre udendørs begivenhedsserier og er på listen over sportsturneringer, der har fans hypet meget. Disse omfatter Heritage Classic og Stadium Series.

National Hockey League er vært for Winter Classic. Arrangementet blev startet som et tv-showpiece. Det har siden vist sig at være en ratingtriumf for sportsligaerne. Winter Classic er ofte det mest sete regulære sæsonspil i ligaen.

Hvor stor er NHL Winter Classic?Om ishockeyHvorfor er NHL Winter Classic populær?Sådan satser du på NHL Winter Classic

Siden starten i 2008 har NHL afholdt begivenheden næsten hvert år. Der var dog en aflysning af arrangementet i 2013. NHL-lockouten var skyld i dette. En arbejdskonflikt mellem NHL og NHLPA, ligaens spillerforening, var årsagen til denne lockout. Der var også en aflysning af 2021 store sportsturneringer på grund af den globale COVID-19-pandemi. Det blev dog genoptaget i år, hvor St. Louis Blues fra Missouri vandt den eftertragtede begivenhed.

Section icon
Hvor stor er NHL Winter Classic?

Hvor stor er NHL Winter Classic?

Vinterklassikerens popularitet fremgår tydeligt af det rekordstore fremmøde ved tidligere arrangementer. Kampen mellem Toronto Maple Leafs og Detroit Red Wings i 2014 slog NHL-sportsligaernes tilskuerrekord med 105.491 deltagere.

Sammen med ligaens All-Star Game betragtes Winter Classic som en topbegivenhed. Kampe er planlagt for at fremhæve stjerneholdene og spillerne i ligaen. På grund af dens popularitet er der planlagt flere udendørs hockeykampe.

Winter Classics præmiepulje

Vindernes og andenpladsernes præmiepenge er endnu ikke offentligt tilgængelige. Hver spiller på et hold elimineret i anden runde modtager dog en pengepræmie på $20.000. Samtidig modtager de holdspillere, der blev elimineret i første runde, en pengepræmie på $10.000. De endelige opdateringer af præmiepenge vil blive givet, når en officiel meddelelse er lavet. Billetsalget står for næsten to tredjedele af den samlede omsætning.

Hvor finder vinterklassikeren sted?

Det åbningsshow fandt sted i New York på Highmark Stadium. På det tidspunkt var stadion kendt som Ralph Wilson Stadium. Stedet varierer dog hvert år. Typisk annoncerer NHL den næste værtsby et par dage efter, at begivenheden slutter. Minnesota's Target Field er det seneste sted, hvor 2022-begivenheden blev afholdt. Fenway Park i New Jersey vil være vært for den næste begivenhed i 2023.

Historien om vinterklassikeren

Winter Classic debuterede i 2008. Den var inspireret af succesen med Cold War Tournament ved Michigan State University i 2001. Heritage Classic, der blev afholdt i 2003, inspirerede også denne åbning af den almindelige sæson udendørs begivenhed af NHL. Det blev til sidst et årligt ritual for ligaen.

Hvor stor er NHL Winter Classic?
Om ishockey

Om ishockey

Ishockey er en kontaktsport med stor lighed med konventionel hockey, bortset fra at den spilles på is og normalt om vinteren. Spillere bærer skøjter og konkurrerer om at spille en puck (en solid gummiskive) ind i modstanderholdets mål. Holdsporten har seks medlemmer på hvert af de to hold. Sportens kontaktkarakter nødvendiggør beskyttelsesudstyr som hjelme, mundbeskyttere, kort polstring, skulder- og albuebeskyttere, nakkebeskyttere og beskyttelseshandsker.

Den sport, der indgår i Vinter-OL har en rig historie, der går tilbage til marts 1875, hvor den første organiserede kamp blev spillet. Den professionelle æra startede omkring 1902, hvor Western Pennsylvania Hockey League tog imod den første gruppe spillere i et ansættelsesformat. Ishockey har sine rødder i Canada og det meste af dets spil og fanaktivitet foregår der. I dag spænder dens popularitet over hele kloden.

Om ishockey
Hvorfor er NHL Winter Classic populær?

Hvorfor er NHL Winter Classic populær?

NHL Winter Classic er en fantastisk måde at kurere januar-blues. Dens timing har gjort det til en af de største sportsturneringer. Selvom det er et regulært sæsonspil, har det følelsen af en udstillingsbegivenhed.

Holdene, der deltager, er begejstrede for at være blevet udvalgt, og mange af deres tidligere spillere er inviteret tilbage for at konkurrere i alumni-spil og andre aktiviteter. Begivenhedens popularitet har fået adskillige bookmakere til at benytte begivenhedsspillene hvert år. Arrangementet involverer også nogle af ligaens største hold og spillere. Dette øger yderligere populariteten blandt spillere.

Hvorfor Winter Classic er populært at spille på

Ishockey har et mangfoldigt sæt af væddemålsmarkeder. Fordi sportsmesterskaberne er så populære, kan deltagerne find oddsene givet af næsten alle bookmakere i USA. Som et resultat skal spillere vælge deres valgte bookmaker i overensstemmelse hermed. Nogle virksomheder har særlige tilbud under denne begivenhed, mens andre ikke har.

Det er nemt at satse på Winter Classic. Når spilleren har identificeret deres væddemålsside, er der kun tilbage at finansiere det.

Hvorfor er NHL Winter Classic populær?
Sådan satser du på NHL Winter Classic

Sådan satser du på NHL Winter Classic

Ligesom væddemål på sportsturneringer andre steder, er direkte væddemål på et bestemt hold for at vinde den bedste måde at satse på Classic. Det er det mest udbredte væddemålsmarked. Et kampresultat er, når spillere gætter rigtigt, hvem der vinder. De kan for eksempel forudsige, at triumfen vil finde sted i løbet af den 60-minutters ordinære session eller overarbejde. Online sportsvæddemålssider, der dækker de største sportsbegivenheder, har en masse væddemålsmarkeder for Classic. At satse på Classic adskiller sig ikke fra væddemål på sport online turneringer eller væddemål på de bedste e-sportsturneringer.

Erfarne spillere kan derimod bruge nogle alternative metoder. Den ene placerer en indsats på den rigtige score. Disse væddemål forudsiger kampens nøjagtige afslutning ved slutningen af den ordinære tid.

Den anden strategi kan være baseret på det samlede antal scorede mål. Spillere satser på deres prognose for det samlede antal scorede mål ligesom i andre ishockey-sportsligaer. Denne sum kan være større end eller mindre end et specifikt tal, såsom 5. Spillere skal være bekendt med formen og historikken for de hold, der deltager i denne mulighed.

En anden metode er at bruge er puck line handicaps. Det er i bund og grund en variant af almindelig spread betting. En pointspredning anvendes til både favoritten og underdog. Pucklinjen er sat til 1,5, hvor underdog tjener et +1,5 handicap. Favoritten får -1,5. Det angiver, at hvis væddemålet skal vinde, skal det valgte hold vinde med en margin på mindst to mål.

Sådan satser du på NHL Winter Classic