Spil på IBU Biathlon World Cup online

På listen over skiskydningsbaserede turneringer rangerer IBU World Cup meget højt. Det er kun nummer to efter de olympiske vinterlege. Kun de bedste skiathleter er i stand til at konkurrere. Der er separate sæsoner for mænd og kvinder. Tidligere faldt kvindelige skiskydningsligaer under Europa Cuppen. Men folk uden for dette kontinent var stadig i stand til at konkurrere.

Samlet set kommer hovedseertallet og deltagerne til VM fra de nordiske lande. Den Internationale Biathlon Union afholder denne begivenhed. Det er en serie, som starter i november før den slutter i marts. Værtsnationen for World Cup-begivenheder kan variere fra år til år.

Alt hvad du behøver at vide om betting på IBU Biathlon World Cup

Alt hvad du behøver at vide om betting på IBU Biathlon World Cup

Hovedkriteriet er, at det har passende skiløjper. Siden 1977 har disse turneringer fundet sted årligt. Sammenlignet med atleter fra de største internationale sportsgrene skiskydning spillere tjener ikke mange penge. Den dårlige præmie for World Cup er forholdsvis lav, og vinderne af hver begivenhed bliver belønnet omkring 15.000 dollars.

Mesteren får kun 28.000 dollars. Så små beløb til højprofilerede skiskydningsturneringer kan forklare, hvorfor bookmakere ikke fokuserer på denne sport. De bedste bookmakersider vil dog have IBU-eventmarkeder til rådighed.

Alt hvad du behøver at vide om betting på IBU Biathlon World Cup
Historien om IBU Biathlon World Cup

Historien om IBU Biathlon World Cup

I skandinaviske lande traditionen for skiskydning har oprindelse i legenderne om den nordiske gud Ullr. Han siges at være både en gud for skiløb og jagt. I Norge blev den udviklet som et alternativ til at blive trænet af militæret. Denne nation organiserede ski-/skydningsturneringer allerede i det 18. århundrede.

Det tog ret lang tid, før et verdensmesterskab i skiskydning blev skabt. Den første nogensinde fandt sted i 1977. Et trofæ kaldet Big Crystal Globe blev hovedpræmien for denne begivenhed. Den tildeles den bedste skiskytter. Små krystalkugler uddeles til dem, der udmærker sig højest i enten skiløb eller skydning. Der har været tilfælde, hvor folk har vundet begge dele. Disse spillere plejer at være bookmakerfavoritter.

Frank Ullrich vandt det første verdensmesterskab. Han vandt også topplaceringen fra 1978 - 1981. I 1982 blev der skabt en version af turneringen for kvindelige skiskytter. Den første kvinde til at vinde den var Gry Østvik. Magdalena Forsberg dominerede dette mesterskab ved at komme først fra 1996 til 2001. Ullrich og Forsberg er gode eksempler på, hvad man skal kigge efter hos en konkurrent, når de placerer et online sportsvæddemål.

Historien om IBU Biathlon World Cup
Alt du behøver at vide om skiskydning

Alt du behøver at vide om skiskydning

Som navnet antyder skiskydning sportsbegivenhed omfatter to segmenter. Først skal konkurrenterne køre mod hinanden gennem en langrendsløjpe. I løbet af løbet skal de stoppe og deltage i skyderunder (typisk to eller fire). Halvdelen af skyderunderne skal udføres i liggende stilling, de øvrige stående.

Deltagere kan få tilføjet ekstra tid eller distance til deres endelige score, hvis de klarer sig dårligt i skydefærdighedssegmenterne. Dem med den samlede korteste tid erklæres som vinder. Skiskydning anses for at være ret unik inden for sportens verden. De, der deltager i konkurrencer, skal have exceptionelt gode skireflekser, nøjagtighed og syn.

Biathleter skal ramme fem af skiverne under skyderunden. Hvis ikke vil hvert misset mål medføre en straf. Dette kan variere afhængigt af reglerne for den specifikke konkurrence. Nogle gange skal en straffesløjfe på 150 meter ski ned. De fleste mennesker foretrækker at bruge skateski-teknikken.

Under skiløb bæres riflen af deltageren. Deres fremskridt er opdelt i mellemtider, som tælles ved checkpoints. Dette hjælper både dommere og skiathleter med at holde styr på, hvem der vinder.

Alt du behøver at vide om skiskydning
Hvorfor er verdensmesterskabet i skiskydning populært at satse på?

Hvorfor er verdensmesterskabet i skiskydning populært at satse på?

Selvom skiskydningsturneringer har mindre fanskarer sammenlignet med fodbold og cricket, har IBU World Cup stadig en dedikeret tilhængerskare. Folk, der følger disse årlige turneringer, har en tendens til at komme fra lande, hvor skiløb er udbredt. Der er adskillige typer vintersport at satse på. Skiskydning skiller sig ud på grund af deres spændende natur. Konkurrenterne skal køre til målstregen, mens de viser deres våbenfærdigheder.

Skiskydning er også populære, fordi de appellerer til folk, der nyder to karakteristiske tidsfordriv: langrend og skydning. Sporten vil tiltrække nordiske borgere på grund af dens forbindelser til skandinavisk historie og mytologi. Det skal også bemærkes, at sportsvæddemål ikke kun handler om at opnå en udbetaling. Gambleren skal se de turneringer, de satser på.

IBU Biathlon World Cup byder på masser af højoktan action. Selvom væddemålet ender med at tabe, vil tilskueren stadig have hygget sig. De bedste vintersportsfokuserede bookmaker-websteder vil have markeder relateret til denne begivenhed. Spilleren kunne følge karrieren for dem, der konkurrerede i det. Dette vil hjælpe dem til bedre at forstå deres ski-/skydefærdigheder sammenlignet med de andre skiathleter.

Hvorfor er verdensmesterskabet i skiskydning populært at satse på?
Sådan satser du på IBU World Cup i skiskydning

Sådan satser du på IBU World Cup i skiskydning

Selvom sporten i sig selv er noget unik, minder væddemålsstilene til skiskydning meget om dem, der ses i andre spiltyper. Det vigtigste at huske på er, at mesterskaber stort set altid finder sted om vinteren. Derfor, online bookmakere vil ikke altid have markeder åbent hele året rundt. Når de endelig bliver tilgængelige, kan spilleren foretage en række indsatser.

De kan forudsige, hvilken skiathlet der ender med at vinde løbet. Denne væddemålstype er udbredt i et stort antal forskellige sportsgrene. Den største forskel er, at skiskydning er opdelt i to begivenheder. Dette giver spilleren mulighed for at vælge en vinder for både skiløb og skydning.

Nogle mennesker foretrækker at vælge de tre bedste. Skiskydningseksperter kan lide disse væddemål, fordi de kan bruge deres viden om hver enkelt skiskytter. Målet er at bestemme de nøjagtige podieplaceringer for de tre bedste.

Bets med højere finisher er populære, men findes ikke på alle online bookie-websteder. Det involverer at forudsige, om skiathleter vil parre højere med andre. Sammenligning er en stor del af dette væddemålsformat. Spilfirmaer, der primært fokuserer på vintersport, er mere tilbøjelige til at tilbyde det.

Sådan satser du på IBU World Cup i skiskydning
De bedste væddemålssider for VM i skiskydning i 2023

De bedste væddemålssider for VM i skiskydning i 2023

Med flere større sportstyper vil en gambler have et stort udvalg af sportsbook-sider. Problemet er, at betting-miljøet betragter mesterskaber i skiskydning som en niche. Heldigvis er der stadig en håndfuld velrenommerede bookmakere af høj kvalitet, der henvender sig til dette marked.

BetVictor er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker fleksible bankmetoder. Det er muligt at spille på IBU Biathlon World Cup ved at bruge både bankkort og e-wallets. Denne online bettingside tilbyder også konkurrencedygtige bonusser til nye brugere. Hvis spillere leder efter anstændige odds på indsatser og en god brugergrænseflade, så er BetVictor bookmakeren for dem.

Det samme kan også siges om 10bet. I de sidste 20 år har det etableret sig som et populært sportsbook-mærke. Siden har licenser fra spillemyndigheder i Storbritannien, Irland, Sverige og Malta. Over en million mennesker over hele verden vælger 10bet. En anden mulighed er 22Bet. Det tilbyder online væddemål på skiskydning til folk i Europa.

Det er yngre end BetVictor og 10bet. Dette firma formår dog stadig at give en sjov spiloplevelse. Hvis spillere stadig er i tvivl om, hvilken de skal vælge, kan de læse kundeanmeldelser.

De bedste væddemålssider for VM i skiskydning i 2023