Spil på FIVB World Cup online

Denne artikel vil hjælpe spillere med at foretage et informeret væddemål på FIVB World Cup, et af verdens bedste volleyball-mesterskaber. FIVB står for Federation Internationale de Volleyball grundlagt i Schweiz i 1947 og er det styrende organ for volleyball på verdensplan. Blandt antallet af volleyball-mesterskaber, som de arrangerer, er verdensmesterskabet for mænd, der afholdes hvert 4. år.

Tolv landshold konkurrerer i denne turnering og bliver udvalgt som de 2 bedste hold fra hvert af de 5 kontinentale forbund, og de 2 andre er værtsnationen Japan og verdensmesteren fra det foregående år.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt hvad du behøver at vide om betting på FIVB World Cup

Alt hvad du behøver at vide om betting på FIVB World Cup

FIVB World Cup finder sted året før de olympiske lege og fungerer som en kvalifikationsturnering for olympiske Lege hvor de 2 bedste hold går igennem. De første 3 FIVB World Cups blev afholdt i forskellige lande, men fra 1977 har turneringen altid været afholdt i Japan.

Præmiepuljen er lidt over $1 million dollars, hvor det vindende hold deler $600.000 mellem sine spillere og $30.000 givet til deres forbund. Holdet på andenpladsen får $300.000 til spillerne og $15.000 til forbundet. Holdet på tredjepladsen får $100.000 mellem spillerne og $10.000 for deres forbund.

Alt hvad du behøver at vide om betting på FIVB World Cup
FIVB World Cup-format

FIVB World Cup-format

FIVB World Cup er en af de store volleyballturneringer, der involverer 12 landshold, der spiller over en periode på 2 uger hvert 4. år i oktober. Der spilles 6 kampe hver dag over en række spillesteder/byer i Japan med en fridag hver 2.-3. dag, så spillerne kan komme sig.

De 12 hold er opdelt i 2 puljer med turnering spillet i 2 forskellige faser. I den første fase spiller hvert hold mod hvert af de andre hold i deres pulje. Den anden fase er, hvor hvert hold spiller mod hvert af de andre hold i den anden pulje.

Den samlede stilling udregnes ved hjælp af matchpoint, antal vundne kampe, sætforhold og pointforhold. De 2 hold, der scorer flest samlet set, er automatisk kvalificeret til at deltage i de olympiske lege året efter.

Der har været 14 FIVB World Cups til dato, hvor det næste skal være i 2023. Nogle landshold har skilt sig ud i disse volleyballturneringer, hvor Rusland har vundet 6 World Cups efterfulgt af Brasilien med 3 og USA med 2.

FIVB World Cup-format
Historien om FIVB World Cup

Historien om FIVB World Cup

Det første FIVB World Cup blev afholdt i Polen i 1965 og blev virkelig startet som en måde at øge den daværende 2 major volleyball tidens turneringer - de olympiske lege og verdensmesterskaberne. De første 2 VM var udelukkende for mænd, men i 1973 blev VM for kvinder etableret og har været i gang lige siden.

90'erne oplevede en øget liste over sportsturneringer for volleyball med etableringen af World League og Grand Prix. Disse ekstra konkurrencer gjorde næsten VM uden betydning, men turneringen blev reddet ved at ændre den til året før de olympiske lege for at fungere som en kvalifikationsturnering.

Historien om FIVB World Cup
Alt du behøver at vide om volleyball

Alt du behøver at vide om volleyball

Volleyball er et spil, der spilles mellem 2 hold af hver 6 spillere på en bane med et net i midten. Et spil består af bedst af 5 sæt med de første 4 sæt spillet til 25 point og det femte til 15 point. Et hold skal vinde med 2 point for at vinde et sæt, men da der ikke er nogen grænse for antallet af point, der kan spilles, kan sættet fortsætte i det uendelige, indtil 2 point forskellen er opnået.

Bolden serveres over nettet ved at ramme bolden med en spillers hånd, og kan kun berøres 3 gange af modstanderholdet, hvilket betyder, at tredje berøring skal være skuddet over nettet. Point opnås ved at jorde bolden på modstanderens bane, eller at modstanderholdet ikke er i stand til at returnere bolden, eller de slår den ud af banen.

Alt du behøver at vide om volleyball
Hvorfor er FIVB World Cup populært at satse på?

Hvorfor er FIVB World Cup populært at satse på?

Uanset om spillere satser på FIVB World Cup, verdensmesterskaberne eller volleyball-ligaerne, er der en række populære væddemål, der kan foretages på online sportsbetting-sider. Den mest populære form for satse på online betting sider for volleyball er pointspredningen.

Det er her, spillerne satser på, hvor godt holdene præsterer og ikke på, hvem der vinder kampen. Et mere simpelt væddemål, der findes på en online sportsbook, er moneyline-væddemålet, der blot satser på, hvem der bliver det vindende hold.

Til de største volleyball-begivenheder såsom FIVB World Cup kan spillere spille på, hvem de tror, der vinder volleyballturneringerne. Så er der over/under-væddemål, der forudsiger, om det samlede antal scorede point i kampen vil være over eller under det tal, der er angivet af online sportsbook.

Der kan også satses på, hvad der bliver den endelige score i form af vundne sæt. Sæt væddemål er en anden type væddemål relateret til sæt. Dette er, hvor spillere satser på, hvem der vinder det første sæt af spillet, eller hvor mange point der vil blive scoret i et bestemt sæt.

Hvorfor er FIVB World Cup populært at satse på?
Sådan satser du på FIVB World Cup

Sådan satser du på FIVB World Cup

Efter at have fundet et velrenommeret websted med korrekt licens, der tilbyder volleyball, skal en spiller registrere sig på siden, finansiere sin konto, navigere til volleyball-sektionen, vælge et spil, vælge et væddemål og bekræfte væddemålet.

Spillere kan dog gøre deres indsatser mere effektive ved at studere en række faktorer relateret til spillet. En spiller bør i det mindste forstå spillets regler for at placere indsatser korrekt. At læse om spillet og se kampe vil hjælpe i denne henseende.

En af de vigtigste tilgange er at undersøge statistikker om hold og spillere og sørge for at følge de seneste nyheder om holds og spilleres form, kondition, skader mv.

For eksempel, hvis en nøglespiller eller libero er skadet, kan det påvirke deres holds præstation negativt. Et andet eksempel er, hvis et hold, der er kendt for sin stærke servering, stilles mod et hold, der er kendt for at have en svag tilbagevenden, ville resultere i et bedre informeret væddemål for spilleren.

En tipper kan også tjekke med professionelle tipstere online for at se, om deres tips ligner hinanden. Endelig for at drage fordel af bedste odds, bør spillere ideelt set være registreret hos en række online sportsbooks, så de nemt kan spille, hvor der kan tjenes flest penge.

Sådan satser du på FIVB World Cup
De bedste FIVB World Cup-væddemålssider i 2024

De bedste FIVB World Cup-væddemålssider i 2024

Bettingranker gør det nemt for spillere at finde den bedste online bookmaker for dem med deres omfattende anmeldelser af online sider. Der er en række anbefalede sider med 1xBet har en høj placering på bettingranker, betjener 183 lande, 78 valutaer og 31 udbetalingsmetoder.

Den blev etableret for 15 år siden og henvender sig til 29 sprog, så spillere fra hele verden kan deltage trygt, og den har en velkomstbonus på op til $130. 22 Bet figurerede også højt på ranglisten og gav adgang til mange lande og valutaer og have fuldt optimerede apps tilgængelige. Deres hjemmeside er tilgængelig på 39 sprog fra hele Europa, Asien og Afrika.

Megapari er et andet anbefalet websted, der er relativt nyt, men som allerede er ved at blive en favorit blandt spillere verden over. Det tilbyder en 100% første indbetalingsbonus samt en række andre kampagner. Sidst men ikke mindst er Parimatch der kan prale af en bonus på 20% cashback. Det tilbyder også velkomstbonusser fordelt på de første 5 indbetalinger op til i alt $3.000.

Parimatch har en række velrenommerede licenser, der opererer i 8 lande og 2 sprog, engelsk og portugisisk. Det accepterer brasilianske reals, fantastisk, hvis du satser fra Brasilien, såvel som euro og USD.

De bedste FIVB World Cup-væddemålssider i 2024
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen