Spil på Davis Cup online

Davis Cup er i øjeblikket en af de bedste internationale og en af de største sportsbegivenheder på tenniskalenderen. Organiseret og overvåget af International Tennis Federation (ITF), grundformatet er en hold knock-out-turnering. Vinderne af begivenheden hvert år har titlen som verdensmesterskabshold. Den første Davis Cup fandt sted i 1900 med kun to hold – Storbritannien og USA. Men i 2016 deltog hold fra 135 lande.

I årenes løb har de mest succesfulde hold været dem fra USA og Australien. USA har vundet 32 titler. Oprindeligt kunne kun amatørspillere deltage. Fra 1968 kunne nationalt registrerede spillere også konkurrere. Dette ændrede sig i 1973, da professionelle kunne begynde at deltage.

Alt du behøver at vide om Davis CupAlt om tennisHvorfor er Davis Cup så populær at spille på?Sådan satser du på Davis CupHistorien om Davis Cup
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt du behøver at vide om Davis Cup

Alt du behøver at vide om Davis Cup

Præmiefonden for Davis Cup er i øjeblikket €23 millioner. Det er dog ikke kun spillerne, der tager nogle af præmiepengene hjem. Forbundene i hvert land, der fører tilsyn med sporten, vil drage fordel af, hvor godt deres hold præsterer.

Den første turnering

Davis var en af spillerne i den første turnering og hans hold vandt deres første tre kampe. I årene efter blev turneringen udvidet til at omfatte andre lande, herunder Belgien, Østrig og Frankrig. Det var i 1972, at det blev en knockout-turnering. Arrangørerne skabte et trindelt konkurrencesystem i 1981, og siden da har der været regelmæssige revisioner af formatet.

Alt du behøver at vide om Davis Cup
Alt om tennis

Alt om tennis

Tennis er blevet en af de mest populære tilskuersportsgrene i verden. Mens spillere fra USA dominerede sporten i 80'erne og 90'erne, har spillere fra andre lande siden taget nogle af de store verdensturneringer som Wimbledon, French Open og US Open.

Alle disse er tv-transmitteret, og seertallene er altid høje. I de fleste mesterskaber vil mænd spille kampe, der er bedst af fem sæt, mens kvinder vil spille bedst af tre sæt.

Spillereglerne varierer dog ikke, og de fleste tennisturneringer vil byde på singleturneringer for både mænd og kvinder, doubleturneringer for både mænd og kvinder og mixed doubler. Nogle større sportsturneringer tilbyder sportsbegivenheder for kørestolsbrugere, juniorturneringer og seniorbegivenheder.

Alt om tennis
Hvorfor er Davis Cup så populær at spille på?

Hvorfor er Davis Cup så populær at spille på?

Tennis er en af de mest populære sportsgrene i verden. En af grundene til dette er, at den kan følges hele året rundt. Spillere rejser til turneringer over hele verden på forskellige tidspunkter af året og deltager i store sportsbegivenheder, som sendes på tv, og så når det kommer til væddemål på sportsturneringer, er der altid mulighed for tennis.

Davis Cup, som forklaret, finder sted over fire weekender, så selvom folk går glip af en del af det, kan de hurtigt indhente det, og der er masser af forskellige kampe, som de kan se.

Davis Cup er interessant, fordi den byder på landshold frem for individuelle spillere, så den person, der satser på disse tenniskampe, tænker på mere end blot resultatet af den ene kamp.

De tænker på, hvordan holdene præsterer i turneringen som helhed, hvis holdet er anderledes end sidste år, er det ikke let at basere nogen forudsigelser på sidste års præstationer. Den person, der placerer væddemålet, skal se på de individuelle spilleres præstationer.

Hvorfor er Davis Cup så populær at spille på?
Sådan satser du på Davis Cup

Sådan satser du på Davis Cup

Den første ting du skal gøre, når du spiller på sportsturneringer, er at finde en god sportsvæddemålsside og tilmeld dig. De vil kræve nogle personlige oplysninger for at tilmelde sig, og nogle websteder vil kræve, at den enkelte skal fremlægge bevis for alder og adresse. Dette vil afhænge af webstedet og brugerens egen placering.

Så skal brugeren tjekke for at sikre sig, at den betalingsmetode, de vil bruge til at sætte penge ind på deres spillekonto, er accepteret. De fleste vil tage betalingsmetoder som kredit- og betalingskort, e-wallets som f.eks PayPal men nogle vil også acceptere bankoverførsler.

Det næste trin er at placere indsatsen. Brugeren bør overveje den type væddemål, de ønsker at placere, om de ønsker at satse på resultatet af den individuelle kamp eller holdets knock-out sektioner eller den overordnede turnering og derefter placere væddemålene i overensstemmelse hermed.

Jo tidligere indsatsen placeres, jo lettere er det få gode odds. Efterhånden som kampene skrider frem, vil bettingsiderne justere oddsene i overensstemmelse hermed. Når væddemålet er placeret, vil oplysningerne på hjemmesiden vise resultaterne, og enhver gevinst vil blive indbetalt til brugerens onlinekonto.

Sådan satser du på Davis Cup
Historien om Davis Cup

Historien om Davis Cup

Det menes, at ideen til den første turnering kom fra James Dwight. I 1881 blev han præsident for det nyoprettede US National Lawn Tennis Association. Han var ivrig efter at vide, hvor godt de amerikanske spillere matchede deres britiske kolleger. Før 1900 blev der arrangeret et par ture mellem de to lande, men USA var opsat på at skabe en formel sportsbegivenhed.

Tre spillere fra Storbritanien deltog i en indledende turnering, som blev overværet af Dwight D Davis. Det var håbet, at han ville kunne tilbyde præmiepenge til deltagerne.

Dette blev efterfulgt af et par forsøg på yderligere turneringer, som enten blev opgivet eller ikke leverede stærke spillere. I 1899 rejste et hold af spillere rundt i USA for at udfordre de bedste spillere fra alle hjørner af landet. Dette førte til yderligere overvejelse af ideen om en international begivenhed.

Dwight Davis købte et trofæ af sterling sølv til en pris på omkring $1000. Men bortset fra dette er det ikke klart, hvordan turneringen kom til at bære Davis' navn. Der er historier om, at han udviklede konkurrencernes format, men forskning har vist, at dette er unøjagtigt.

Historien om Davis Cup
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen