UFC

UFC eller "Ultimate Fighting Championship" er verdens mest kendte og konkurrencedygtige Mixed Martial Arts-kampagne. Virksomheden blev etableret tilbage i 1993 og har hovedkvarter i Las Vegas, Nevada, selvom det afholder arrangementer i lande over hele verden. I sin næsten 30-årige historie har UFC afholdt langt over 500 begivenheder, hvoraf de fleste kun kan ses på Pay Per View-kanaler.

I takt med at sportsvæddemål er vokset i USA, er populariteten af betting på UFC-kampe også vokset. UFC har flere officielle væddemålspartnere, herunder DraftKings i USA, Neds i Australien og Stake.com i Latinamerika.

UFC
Alt du behøver at vide om UFC-væddemålSådan satser du på UFCForstå UFC betting odds
Alt du behøver at vide om UFC-væddemål

Alt du behøver at vide om UFC-væddemål

Mens UFC har eksisteret siden 1993, ramte væddemål på sporten virkelig ikke mainstream før midten af 2000'erne. Selvfølgelig var du i stand til at placere indsatser, mens du var i Las Vegas, hvor kampagnen er baseret, men udbredt anvendelse af UFC-væddemål kom ikke i spil, før sportsvæddemål blev mere accepteret i USA.

I dag vil enhver legitim UFC-sportsbog tilbyde muligheden for at satse på UFC-kampe, og sporten er hurtigt ved at blive et af de mest populære valg på et spillekort. Det har endda overgået boksning, en sport, der engang blev tænkt som mest populære sport at spille på i verden.

Alt du behøver at vide om UFC-væddemål
Sådan satser du på UFC

Sådan satser du på UFC

At satse på UFC kan være ret ligetil med hensyn til væddemålstyper. Den mest almindelige måde at satse på UFC er at vælge den direkte vinder af kampen, som normalt bare kaldes et væddemål 'for at vinde kampen'.

Hvis du dykker lidt dybere ned i UFC-betting, kan du faktisk spille på, hvordan kampen bliver afgjort. For eksempel er valgene normalt ved en beslutning eller ved knockout, teknisk knockout, diskvalifikation eller underkastelse.

Du kan endda blive mere specifik og satse på hvilken runde kampen afgøres i, eller en sjælden gang, hvis kampen ender uafgjort. Endelig kan du placere et væddemål på over under af de samlede runder i kampen, eller blot et direkte væddemål på, om kampen vil gå langt.

Nogle sportsbooks tilbyder endda prop-væddemål til kæmpere, som kan omfatte antallet af nedtagninger eller endda kampens samlede tid. Efterhånden som sportsvæddemål bliver mere populært, online sportsvæddemålssider bliver mere kreative med de typer væddemål, de har at tilbyde.

Sådan satser du på UFC
Forstå UFC betting odds

Forstå UFC betting odds

Da UFC-væddemål kun er baseret på to kæmpere, er oddsene for det meste baseret på tidligere præstationer. Hvis de to kæmpere har stået over for hinanden før, så tages det i betragtning, når oddsene laves. Hvis dette er deres første matchup, så vil sportsbooks tage hensyn til den seneste præstation såvel som hver fighters kampstil.

Som du kan forestille dig, er det ofte svært for en sportsbookie at finde de rigtige odds til et matchup, så hvis du undersøger hver enkelt fighter, kan du helt sikkert drage fordel af kampe med forkert linje.

Når du satser på UFC, vil du også bemærke, at væddemål på antallet af runder i kampen kan sendes med ret høje odds. Tag ikke fejl, i løbet af de seneste fem år har den gennemsnitlige procentdel af kampe for at gå distancen været 51 %.

Så der er en lille kant til kampe, der går distancen, og så skal du oven i købet vælge den specifikke runde, det ender i. Oddsene er stablet imod dig her, men hvis du opdager, at en bestemt fighter har en tendens til at lande flere knockout-slag, så kan der være et incitament til at satse på en tidlig rundeafslutning.

Forstå UFC betting odds