Nyheder

November 15, 2021

De vigtigste dele i Connor McGregors karriere i UFC indtil videre

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

En af de mest mindeværdige atleter nogensinde, og bestemt en af ​​de største atleter i den moderne tidsalder, Connor McGregor er en gåde. Lad os se nærmere på hans karriere.

De vigtigste dele i Connor McGregors karriere i UFC indtil videre

Connor McGregors UFC-debut

Conor McGregor debuterede på Ericsson Globe (nu Avicii Arena) i Stockholm i 2013, han tænkte ikke kun på sin første kamp, ​​han planlagde en UFC-overtagelse.

Den 6. april samme år var den 24-årige kun den anden atlet fra Irland, der kæmpede for UFC. Connor gik til arbejdet på Brimage med præcision, sendte amerikaneren til lærredet i første runde og tjente McGregor hans første Knockout of the Night-pris. MMA-kommentator Kenny Florian råbte: "Det er derfor, alle taler om Conor McGregor!"... Bare han vidste, hvor god en forvarsel han ville have gjort.

Første gang Connor overskriften UFC Fight Night

Med kun to kampe under Connors bælte havde UFC allerede McGregor fastgjort som en sikker ting. De var så overbeviste om dette, at det gav ham en overskrift ved UFC Fight Night i Irland den 19. juli 2014. UFC betting odds på -690 havde McGregor kridtet som den klare favorit.

Da han kæmpede foran sit Dublin-hjemmepublikum, slukkede McGregor lyset for brasilianske Diego Brandão med en stor venstrehånd, der gav ham en første runde TKO (teknisk knockout) og Performance of the Night-prisen. Efter kampen udtalte en stadig pumpet McGregor, at der ikke var en mand i live, der kunne slå ham på irsk jord!

Det berygtede opgør mellem Aldo og McGregor

Da Connor McGregor endelig havde en chance for Aldo i en kamp før jul ved UFC 194 i Las Vegas den 12. december 2015, bragte ireren kampen til ende på 13 sekunder!

Det eneste, der skulle til, var en misset venstre krog fra Aldo, før brasilianeren bukkede under for et hammerlignende venstrehåndsslag mod kæben, der sendte ham med forsiden nedad på lærredet. Nogle havde forudset en tættere kamp. Inden kampen viste online sportsvæddemål en snæver fordel på -105 i McGregors favør.

Nate Diaz - En underkastelse ... som fører derefter til triumf

Fans vil huske den 5. marts 2016, som dagen, hvor Conor McGregor slog ud til en submission i anden runde efter at være blevet fanget i en bageste nøgen choke af amerikanske Nate Diaz.

Men det, der virkelig skilte sig ud ved dette afgørende resultat, var McGregors svar. Blot fem måneder senere, den 20. august 2016, vendte han tilbage til Vegas for igen at møde amerikaneren i en UFC 202-revanche. Denne gang var det en snæver flertalsbeslutning til McGregors fordel, og McGregor vandt over et helt nyt sæt ved at overvinde sit tidligere nederlag.

Connors første gang, han tog titlen

Det var et kæmpe højdepunkt i McGregors karriere. Eddie Alvarez ved UFC 205 i Madison Square Garden den 12. november 2016 så den nu 28-årige føje verdens letvægtsbælte til sin fjervægtstitel. Denne gang brugte McGregor en venstre-højre-kombination til at slippe amerikaneren ned på lærredet og gå væk med en dobbeltkrone.

Kampen gik over i historiebøgerne, da ireren var den første UFC-kæmper nogensinde, der havde to verdenstitler på samme tid.

Opdateringen fra 2020 - Connors tilbagevenden til UFC

Mere end et år efter at have annonceret, at han trak sig tilbage fra sporten, vendte McGregor tilbage til UFC 246 den 18. januar 2020 til et weltervægtsopgør med Donald "Cowboy" Cerrone.

Denne kamp varede kun 40 sekunder inde i første runde. Cerrone var KO, og McGregor tog en anden Performance of the Night-pris med hjem, ligesom han fik prestigen som den første fighter i UFCs historie, der har opnået KO-placeringer i tre divisioner: fjervægt, letvægt og weltervægt. Det er ikke svært at se, hvorfor folk kalder ham "The Notorious!"

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser

Nyheder