Alt om Baseball Odds

Hvad er specifikt for baseball væddemål er det faktum, at der normalt ikke er så mange linjer som for de andre sportsgrene såsom fodbold eller basketball. De fleste af de online bookmakere med baseball-væddemål tilbyder kun pengelinjen, spreads og over/under-linjerne.

En anden ting, der gør baseball odds specifikke, er det faktum, at de ikke er så forskellige som for de andre sportsgrene, og spændene er stort set de samme for de fleste af spillene.

Alt om Baseball Odds
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt om baseball odds, indsatslinjer og spreads

Alt om baseball odds, indsatslinjer og spreads

Hvad får baseball til at skille sig ud fra andre holdsportsgrene er det faktum, at der ikke er noget ur. Spillet varer mindst ni innings, hvis vinderen kan afgøres inden for den ramme. Hvis spillet er uafgjort efter ni innings, så spilles der en ekstra inning, indtil et af holdene vinder den ekstra inning.

MLB besluttede at ændre reglen om ekstra inning i 2020 for at forkorte de kampe, der vil gå i ekstra innings, og placere en spiller på anden base, før hvert hold starter den ekstra inning.

Baseball er den sport med flest regulære sæsonkampe af alle som hver MLB Holdet spiller 162 kampe i en regulær sæson. I løbet af den regulære sæson spiller holdene normalt 6 kampe på 7 nætter, hvilket gør baseball-skemaet til den mest dynamiske af enhver sport. Hold spiller serier af spil på to til fire indbyrdes kampe i et dagligt tempo og nogle gange endda to kampe om dagen.

Baseball odds

Intet baseballspil kan ende uafgjort, hvilket betyder, at der kun er to pengelinjer for hvert hold at vinde. Nogle af baseball-bookmakerne online tilbyder linjer for uafgjort i slutningen af reguleringen, der er meget lavere end det samme scenarie i basketball eller Amerikansk fodbold.

Baseball væddemål odds på, hvilket hold der vinder, kan ikke være så lavt eller så højt, som de gør i fodbold eller basketball. I betragtning af antallet af kampe i sæsonen og den tidsplan, hvor to hold spiller flere kampe mod hinanden dag efter dag, er der ingen store favoritter eller underdogs, som det kan være tilfældet i fodbold eller basketball.

Baseball breder sig

Ligesom for enhver anden holdsport tilbyder baseball online sportsbooks spread betting. Fælles for baseball er, at der ikke er mange forskellige spreads, da det er et lavscorende spil, hvor begge hold i gennemsnit kombinerer fra 5 til 8 point. De eneste to opslag, du ville løbe ind i, før en baseball-kamp stjerner er -1,5 og -2,5.

Alt om baseball odds, indsatslinjer og spreads
Sådan satser du på baseball-spredning

Sådan satser du på baseball-spredning

Så hvis hjemmeholdet får et spredning på -1,5, og du beslutter dig for at placere dit væddemål på det, skal hjemmeholdet vinde med mindst 2 runs, for at dit væddemål kan vinde. Og omvendt, hvis du placerer et +1,5 væddemål på det gæstende hold, skal det enten vinde spillet eller tabe med ikke mere end ét løb.

Baseball-væddemålslinjer forklaret

Baseball har et unikt scoringssystem, som er ret svært, hvis du ikke har en baseball-fanatisk ven, der er villig til at forklare dig dette. Alle bookmakere tilbyder grundlæggende baseball-væddemålslinjer såsom pengelinjen, pointspredningen og over/under. Men det virkelig sjove ligger i baseball-væddemål online med bedste online bookmakere.

Kun få af disse tilbyder linjer på separate innings og spillerstatistik. Her kan du finde linjer på, om et hold vil score et løb, lave et hit eller nå en base i en given inning.

Når det kommer til spillernes individuelle præstation, er der flere linjer for enhver given position eller målbar indflydelse, en spiller kan have på spillet. Disse er temmelig svære at forudsige, men hvis du formår at vinde dem, er følelsen sandsynligvis, som om du selv har ramt et hjem.

De andre baseball-væddemålslinjer, der kan findes, er de individuelle samlede løb for hvert hold, begge hold til at score et vist antal løb, eller har et vist antal hits samt det første eller sidste hold til at score, holdet med højest scorende inning og et hold til at lede på et bestemt tidspunkt af spillet.

Sådan satser du på baseball-spredning
Sådan finder du de bedste baseball odds

Sådan finder du de bedste baseball odds

Baseball er formentlig den sport, hvor betting odds hos forskellige bookmakere er så tæt på, som de kan være i denne branche. Dette er hovedsageligt tilfældet med spredningen, da de det meste af tiden er -1,5 for favoritterne, og oddsene for de givne muligheder også er tætte.

Når det kommer til over/under totalen af løb, kan der være forskellige tilbud fra bookmakere, men i de fleste tilfælde ikke mere end 0,5 løb. Når det kommer til pengelinje, forskelle er mulige, især da starten af spillet nærmer sig.

Uanset hvad der bliver sagt, kan det varmt anbefales at sammenligne odds og finde den, der skiller sig ud, måske endda mere end for de andre sportsgrene.

Sådan finder du de bedste baseball odds
De bedste online betting sider for baseball odds

De bedste online betting sider for baseball odds

At vælge den bedste online bookmaker til at satse på baseball er meget mere end blot at holde sig til den, der tilbyder flest væddemålslinjer. Baseball er en sport, der har et travlt program med kampe, der spilles hver dag, og meget ofte møder de samme modstandere hinanden et par dage i træk.

At have al information til det kommende spil, såsom startpitcherne og batting-opstillingen er afgørende for at skabe baseball-odds.

Tidsplanen påvirker i høj grad oddsene, da de ikke offentliggøres dage før, men efter det forrige spil er afsluttet. At have odds for de næste spil ret tidligt, efter at de foregående er færdige, er noget, som kun de bedste i branchen tilbyder.

Det er ikke usædvanligt, at oddsene er meget forskellige i dag, selvom de samme hold spillede i går, og oddsene før den kamp ikke lignede disse.

Ved at kende ovenstående, bør du helt sikkert tjekke baseball betting odds, der tilbydes af 1xBet, Betwinner, 22bet, Megapari, Melbet, Gunsbet, Casumo, Betvictor og 10 bet.

De bedste online betting sider for baseball odds
Tips og tricks til odds på baseball-væddemål

Tips og tricks til odds på baseball-væddemål

Hvis du undrer dig over, hvordan du satser på baseball, vil vi give nogle tips og tricks. Det vigtigste, når det kommer til at forudsige vinderen, er at sammenligne startpitcherne for begge hold. Pitcherne har den største indflydelse på spillet, og deres sejr-tab-rekord og ERA (optjent løbsgennemsnit) er noget, du absolut bør tjekke, før du placerer et væddemål.

Der er flere aktive pitchere på et givet hold, og den pitching, de giver, kan til tider være meget anderledes. På trods af at det i slutningen af dagen kun er én spiller, afhænger resultatet af et spil meget af den spiller.

Så de fleste af holdene har spillere, der har vinderrekorder, og holdet spiller godt med dem på bjerget, mens der også er dem, der har en negativ rekord, og holdet vinder knap med dem i rækken.

En anden faktor er at rejse. Holdene rejser normalt to gange om ugen, men ofte spiller de to kampe med en lang flyvetur imellem og alt det på ikke mere end 30 timer. Dette er endnu en situation, hvor planlægningen kan tage en stor vejafgift på et hold, der rejser til den næste serie.

Et andet trick, som enhver seriøs spiller bør tage i betragtning, er serieresultatet. I mindst to tredjedele af serien vinder begge hold mindst én kamp, hvilket kan være en god føring, når serielukningen er det spil, du vil satse, og et hold har vundet alle kampene i serien på det tidspunkt.

Tips og tricks til odds på baseball-væddemål
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen