Spil på MLB World Series online

Begivenheden er et slutspil i baseball, der stiller vinderne af de to bedste professionelle ligaer i Nordamerika mod hinanden. Disse to ligaer, der udgør MLB, er American League (AL) og National League (NL). World Series er et årligt mesterskabsspil, der spilles mellem disse to sportsturneringers mestre.

Mange amerikanere betragter ofte World Series som baseballs verdensmesterskab. De baserer dette på det faktum, at Major League Baseball tiltrækker de bedste baseballspillere i verden. Med spillere fra mere end 20 lande er det en af de største sportsbegivenheder globalt. Men i reel forstand er World Series-mestrene ikke verdensmestre. Den ære tilhører vinderne af World Baseball Classic, et internationalt sportsmesterskab, der begyndte i 2006.

Alt hvad du behøver at vide om MLB World Series

Alt hvad du behøver at vide om MLB World Series

Disse to sportsligaer kæmpede om husholdningernes fordele i turneringen indtil 2002. Mellem 2003 og 2016 modtog den respektive liga, der vandt All-Star Game, fordelen.

Senere indtil 2020 modtog ligaens vindende side, der havde det mest utrolige sejr-tab i den ordinære sæson, en hjemmebanefordel. Undtagelserne er, når alle kampene blev spillet på en neutral boldbane, hvilket var et lignende tilfælde i 2020.

Alt hvad du behøver at vide om MLB World Series
Historien om MLB World Series

Historien om MLB World Series

Baseball-serien begyndte efter afslutningen på rivalisering mellem National League og den nyligt lancerede amerikansk League i 1903. Den første begivenhed involverede en bedst af ni-serie, hvor Pittsburgh tabte mod Boston, tre kampe til fem.

I det følgende år afviste NY Giants at møde Boston, som var mestrene i AL. Ikke desto mindre blev serien genoplivet i 1905 og spillede derefter hvert år. Desværre blev begivenheden i 1994 afbrudt af en omfattende spillerstrejke. Et set-up med syv spil har været typisk siden 1922. Desuden har hver serie haft én spiller valgt som den mest værdifulde spiller fra 1955.

Canadas inklusion

I 1969 blev Montreal det første hold fra Canada at dukke op på MLB. Toronto ville være det andet i år 1977. Toronto vandt videre i 1992 og blev det første hold uden for USA til at vinde de store sportsturneringer. New York-baserede Yankees har i øjeblikket flest titler i American League.

Indtægter fra playoff-gatesalg er delt mellem playoffholdene. World Series-mesteren modtager den største andel af puljen, efterfulgt af andenpladsen og så videre. Præmiepengene til MLB World Series-mestrene bestemmes af summen af "Player's Pool". "Puljen" er pengene indsamlet fra alle MLB playoff billetsalg.

Før MLB-slutspillet mødes klubberne typisk for at forhandle, hvor mange penge der skal fordeles til sæsonens vindere og tabere svarende til de bedste esports-mesterskaber. Sejrherrerne modtager den største andel af "puljen" eller belønningspenge. Andre eftersæsonhold modtager en mindre del af MLB playoff-indtægterne.

Historien om MLB World Series
Ligger til baseball

Ligger til baseball

Baseball som sport er blevet spillet siden 1744. Formatet på spillet har været stort set det samme til dato. Canada, Nordamerika og Japan er spillets hovedmarkeder, men baseball er en global sport. World Series of Baseball fungerer som sit klimaks.

Målet, mens du spiller dette spil, er at overgå modstanderen med antallet af runs. Spillere sigter efter at slå en baseballbold til det fjerneste sted, og så vil de score point ved at løbe rundt på baserne. Hvis det lykkes dem at komme rundt om alle fire baser og undgå at blive mærket ud, bliver deres plads overtaget af en anden dej.

I et spil konkurrerer to hold, der hver består af ni spillere, mod hinanden. Spillet er ni innings langt, hvor hvert hold slår og derefter skiftevis i hver inning. De sidste inningss score for hvert hold lægges til dets samlede score, og det hold, der samler flere point, vinder.

Ligger til baseball
Hvorfor er Major League Baseball World Series populær?

Hvorfor er Major League Baseball World Series populær?

World Series kan være en nordamerikansk turnering, men det er uden tvivl den bedste baseball-begivenhed på planeten. Selvom der ikke er hold fra hele verden, er der talrige udenlandske spillere. YouTube TV, en internet-tv-tjeneste, der blev lanceret i 2017, blev World Series' præsenterende sponsor som en del af en flerårig aftale, der begyndte i 2017.

Mange mindre baseballturneringer er blevet døbt "World Series". Disse inkluderer Junior World Series blandt en liste over andre sportsturneringer. Junioren sportsturneringer matche vinderen af American Association og mesteren af International League.

Disse to er professionelle mindre ligaer i Amerika. Der har også været en stigning i sports-onlineturneringer, der involverer baseball-videospillere.

Hvorfor er det populært at spille på?

World Series er det ældste mesterskab i professionel sport, og det er ingen hemmelighed, at baseball har en stor nok fanskare til at hjælpe med at promovere sæsonens vigtigste baseball-begivenhed.

Når det kommer til de mest acceptable World Series-odds, holder sportsvæddemålstjenester sig ikke tilbage og giver et væld af muligheder for hvert spil i serien. Futures-væddemål er, når spillere satser på World Series-odds og -linjer før mesterskabsserien.

Hvorfor er Major League Baseball World Series populær?
Sådan satser du på MLB World Series

Sådan satser du på MLB World Series

Når det kommer til World Series-væddemål på sportsturneringer, har praktisk talt alle bookmakere på markedet et stort udvalg. Det egentlige problem er at beslutte, hvilke væddemålsmuligheder der passer til spillere. Sportsbooks tilbyder en bred vifte af væddemålsalternativer, herunder nogle bedste esports mesterskaber.

Moneyline er den mest bekvemme måde at spille på sportsturneringer. MLB-oddsene bestemmer udbetalingerne. Dette væddemål kræver blot, at en spiller satser på, hvilket hold der vinder et bestemt spil.

Strategier til at satse på MLB World Series

Den anden metode er at satse på pointspænd. Når spillere satser på en World Series-pointspredning, satser de på, hvor mange point et hold skal vinde eller tabe med.

Favoritholdet, angivet med et negativt fortegn, skal enten vinde kampen direkte eller tabe med en mindre margin end spreadet. Underdog, angivet med et negativt symbol, skal vinde med flere runs end spreadet for at dække spreadet.

Enkeltpersoner behøver ikke at satse på et bestemt hold eller et bestemt resultat, når de satser på totaler. Væddemålet er normalt på det samlede samlede antal kørsler for begge hold. Hvis et World Series-spil har en total på 7,5, kan spillere satse over, hvilket betyder, at de forudsiger, at begge hold vil score mere end 8. I tilfælde af under, er det modsatte sandt.

Prop (proposition) væddemål er en sjov måde at satse på World Series uden at satse på et bestemt resultat. Et prop-væddemål tager ikke hensyn til det vindende hold eller det endelige resultat, men koncentrerer sig i stedet om, hvad der vil ske i løbet af spillet. Prop-væddemål kan foretages på en enkelt spiller eller alle hold i et sammenstød.

Sådan satser du på MLB World Series