Spil på Wimbledon online

Denne Wimbledon-bettingguide er den ultimative ressource for tennisfans, der ønsker at komme ind i tennisvæddemål. Den har alt, hvad spillere har brug for at vide om tennisvæddemål og, hvad der er vigtigt, hvordan man satser på tennis' mest prestigefyldte turnering, Wimbledon. Wimbledon, også kendt som The Championships Wimbledon, eller The Championships, er et tennissportsmesterskab, der er blandt de fire Grand Slam tennisturneringer sammen med French Open, Australian Open og US Open.

Det, der gør Wimbledon unik, er det faktum, at det spilles på græs. Dette sportsmesterskab er den ældste tennisturnering og er blandt de største sportsbegivenheder i verden.

Hvorfor er Wimbledon populær?

Hvorfor er Wimbledon populær?

Mesterskaberne, Wimbledon er blandt de store sportsturneringer i verden, der tiltrækker fans fra alle hjørner. Ifølge Statista tiltrak 2019 Wimbledon Championships 500.397 besøgende, en stigning fra 2018's Wimbledon, hvor 473.169 fans deltog. Når det kommer til tv-rækkevidde, havde 2018-mesterskaberne en tv-rækkevidde på cirka 26 millioner (BBC) og 29,42 millioner (ESPN). Disse tal viser, at Wimbledon faktisk er populært.

Udover fansene er Wimbledon også med på online sportsbetting-sider, nu hvor spillere også satser på deres yndlingsspillere og -hold. Det er interessant, at i dag satser spillere ikke kun på sportsturneringer, der går på tværs af populære sportsgrene såsom fodbold og kun basketball, de satser også på tennis som tennis i stort antal. Så hvad gør Wimbledon populær i væddemålsscenen?

Nå, tennis og i særdeleshed Wimbledon har en enorm tilhængerskare. En god del tennisfans, der følger The Championships, er bettors. Når det er sagt, vil de helt sikkert satse under sportsbegivenheden.

Desuden er der masser af Wimbledon-væddemålssider i dag, så tennisentusiaster kan pumpe adrenalinen op ved at sætte deres penge på deres yndlingsspillere og -hold. Ud over tilgængeligheden af bookmakere med Wimbledon-væddemålsmarkeder, har turneringen masser af kampe at satse på - hver kamp med en række forskellige markeder.

Hvorfor er Wimbledon populær?
Hvordan satser man på Wimbledon?

Hvordan satser man på Wimbledon?

At satse på Wimbledon er måske ikke en tur i parken, især for begyndere. Men heldigvis deler dette segment nogle af de væsentlige tips, der kan hjælpe spillere med at komme ind i spillet. Så hvordan går spillere om at satse på The Championships?

  1. Nå, det første skridt er at finde en bettingside med Wimbledon-væddemålsmarkeder. Ikke alle sportsbooks har tennisvæddemålsmarkeder, lad være med Wimbledons. Efter at have fundet en bettingside med Wimbledon-markeder, skal du kontrollere, om den har en gyldig licens, og sportsvæddemålsbonusser, også.
  2. Det næste trin er at vurdere de tilgængelige Wimbledon-væddemålsmarkeder. Der er bookmakere med alle kampene, mens nogle kun dækker de bedst bedømte kampe i denne turnering. Det er også vigtigt at vurdere antallet af tilgængelige markeder for hvert spil. Den bedste bookmaker har en bred vifte af væddemålsmarkeder, inklusive in-play eller live betting.
  3. Nu er det sidste trin at finde ud af den aktuelle form for de forskellige spillere og hold, der deltager i konkurrencen. Tjek de tidligere kampe for at vide, hvilken spiller eller hold der er favorit. For dem, der ikke er til tennis, vil løsningen her være at tjekke, hvad Wimbledon-forudsigelsessider siger.

At analysere oddsene er også kritisk. Husk, jo højere odds, jo mindre er chancerne for at vinde, mens jo lavere odds, jo højere er chancerne for at vinde!

Hvordan satser man på Wimbledon?
Historien om Wimbledon-mesterskaberne

Historien om Wimbledon-mesterskaberne

Mesterskaberne i Wimbledon tiltrækker de bedste talenter inden for tennis fra alle dele af verden. Som den mest prestigefyldte turnering tiltrækker den en enorm præmiepulje. Det sidste Wimbledon skød svimlende £35.000.000.

Som nævnt ovenfor er Wimbledon den ældste tennisturnering, der startede i 1877. Den indledende begivenhed, der blev udfordret af 22 spillere, var en affære for alle mænd.

En af de interessante ting ved 1877 Wimbledon er det faktum, at spillerne skulle betale en guinea for at kvalificere sig, og begivenheden tog ni dage i stedet for de planlagte fem, da regn spolerede showet. Spencer Gore slog William Marshall ud for at blive den første Wimbledon-vinder i finalen.

Efter det indledende Wimbledon vandt turneringen indpas og blev en succes undtagen under 1. og 2. verdenskrig, hvor den blev aflyst. Arrangementet blev også aflyst i 2020, på højden af Covid19-pandemien.

I dag er Wimbledon den mest eftertragtede tennisturnering. Sportsbegivenheden afholdes normalt i All England Club i Wimbledon, London. Det seneste Wimbledon var 2021 Wimbledon Championships, den 134. udgave af turneringen.

Historien om Wimbledon-mesterskaberne
Mest succesrige Wimbledon-stjerner

Mest succesrige Wimbledon-stjerner

Gennem årene har der været dominerende atleter, der har sat et præg på Wimbledons historie.

Sådanne som William Renshaw, Roger Federer, Laurence Doherty, Todd Woodbridge, Helen Wills, Billie Jean King, Venus Williams og Martina Navratilova har domineret mesterskaberne. Indtil videre inkluderer de store i turneringen Novak Djokovic, Nikola Mektić, Mate Pavić, Ashleigh Barty, Hsieh Su-wei, Elise Mertens og Desirae Krawczyk. De var hovedrollerne ved Wimbledon 2021.

Mest succesrige Wimbledon-stjerner
Wimbledon-begivenheder og kampformater

Wimbledon-begivenheder og kampformater

Før du begynder på Wimbledon-væddemål, er det vigtigt at forstå de forskellige Wimbledon-begivenheder. Desuden skal spillere sætte sig ind i turneringens kampformater.

Wimbledon-begivenheder

Wimbledon-begivenheder er blevet kategoriseret i tre. Der er Main Events, Junior Events og Invitations Events.

  1. Hovedbegivenheder - Der er fem hovedbegivenheder, herunder herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mixeddouble. Herre- og damesingle tiltrækker hver 128 spillere, mens herre- og damedoublen har 64 hold hver. Med hensyn til mixdouble er der 48 hold.
  2. Junior arrangementer - Her er der drengesingle, pigesingle, drengedouble og pigedouble. Singlerne tiltrækker 64 spillere, mens doublerne har 32 hold.
  3. Invitationsbegivenheder - Der er syv invitationsbegivenheder, herunder gentlemen-invitations-double, dame-invitations-double og senior gentlemen-invitations-double, som alle er 8 par round-robin-begivenheder. De øvrige er herrer kørestols-enkelt, dame-kørestols-enkelt, herrer kørestols-dobbelt (4 par) og dame-kørestol-double (4 par).

Wimbledon kamp formater

I Wimbledon er alle Gentlemen's Singles og Doubles kampe bedst af fem (bo5), mens alle andre begivenheder er bedst af tre (bo3). Wimbledon-begivenheder er single-elimineringskampe med undtagelse af round-robin-turneringerne, dvs. Gentlemen's Invitation Doubles, Ladies' Invitation Doubles og Senior Gentlemen's Invitation Doubles.

Wimbledon-begivenheder og kampformater
Alt om tennis

Alt om tennis

Tennis stammer fra Frankrig i det 12. århundrede og er blandt de mest populære sportsgrene globalt med over 1 milliard følgere. Cirka 87 millioner mennesker, svarende til 1,17% af den globale befolkning, dyrker denne ketchersport. Tennis er populært da det spilles på et amatør- og professionelt niveau af både kvindelige og mandlige spillere.

Der er to varianter af sporten, single og double. Den olympiske sport spilles ved hjælp af en ketsjer og en bold, hvor formålet med spillet er at slå bolden på en måde, så modstanderen ikke vil være i stand til at slå en gyldig retur tilbage.

Alt om tennis