Spil på US Open golfmesterskaber online

Golf har en rig historie og traditioner. Oprindeligt fra Skotland, denne individuelle sport plejede at være eksklusiv for mænd, men den er nu åben for alle. Formålet med denne sport er at få bolden ind i hullet med de lodrette slag. Golf kan spilles for sjov eller konkurrence. I dag nyder golf enorm popularitet, hvor internationale golfkonkurrencer tiltrækker et stort publikum både på golfbanen og i massemedierne. Hvad angår konkurrencemæssigt guld, har US Golf Open en særlig plads i golfentusiasternes hjerter.

Hvad er US Golf Open?KonkurrencenHvorfor er US Open populært?Hvordan satser man på US Open?
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hvad er US Golf Open?

Hvad er US Golf Open?

US Open Golf Championship er en årlig turnering, der afholdes i USA. Det er højt anset i golfindustrien, da det er den anden af de fire største golf hovedfag. Denne årlige konkurrence har en stor historie, der går tilbage til 1895, under United States Golf Associations (USGA) vagt. Denne begivenhed afholdes ofte omkring juni, bortset fra 2020. 2022's begivenhed afholdes fra den 17. til den 20. juni 2022 på Pebble Beach-banen i Californien.

I årenes løb er US Open blevet afholdt på flere kurser over hele USA. Denne turnering anses for at være blandt de sværeste tests for golfspillere i de fire majors. De fleste US Open mesterskaber spilles på høje roughs og hurtige greens. Det PGA Tour er også værd at tjekke ud, hvis du kan lide at satse på golfturneringer.

Enhver golfspiller med ægte ambitioner har normalt øjnene rettet mod at præsentere og muligvis vinde US Open Golf Championship. Turneringens omfattende kvalifikationsstruktur gør, at 2.500 golfspillere konkurrerer om 156 slots.

US Open har normalt en tung pengepung for vinderne. I løbet af de sidste par år har US Opens samlede præmiepulje i gennemsnit ligget på omkring $11 millioner. 2022-udgavens præmiepulje er på omkring $12,5. Sidste års vinder fik omkring 2 millioner dollars hjem. Hvad angår individuelle præmier, er det fortsat en afventende affære.

Kvalifikation

Hvert år lister USGA kvalifikationsbegivenheder på mere end 100 steder i USA og et par internationale websteder. Det bedste ved US Open er, at det er åbent for alle. Men kvalifikationsposterne er normalt tilgængelige for professionelle golfspillere og armaturgolfere. Armaturgolfspillere skal have et handicapindeks på højst 1,4 under USGA-handicapsystemet for at være med i de lokale kvalifikationsrunder.

Golfspillere, der går videre fra lokale kvalifikationer, går til den sidste kvalifikationsrunde, der afholdes på 11 kvalifikationssteder, hvoraf de fleste er i USA. De bedste spillere fra de endelige kvalifikationer slutter sig til 20 spillere i den undtagne kategori, normalt baseret på deres golf-legitimationsoplysninger.

Hvad er US Golf Open?
Konkurrencen

Konkurrencen

Siden starten i 1898 har US Open været 72 hullers slagspil. Efter at have gennemført hele banen, kåres spilleren med det mindste antal slag som vinder. Men hvis der er uafgjort efter de 72 huller, går turneringen til et slutspil. En 18-hullers runde (hel runde) bruges til at bryde uafgjort. Det betyder, at det er den eneste af de fire store golfbaner, der udsætter spillere for en hel runde golf for at bryde uafgjort.

Historien om US Opens

Fra en beskeden begyndelse blev det første US Open spillet på en 9-hullers bane i Newport Country Club i 1895. Den indledende konkurrence var en endags slagbegivenhed med kun ti professionelle golfspillere og en armatur, hvor Newport Country Clubs pro, Horace Rawlins deltog. , vinde det første trofæ. De første år blev domineret af britiske golfspillere, som vandt de første 16 udgaver.

I 1911, efter afslutningen af 18-hullers banen i Chicago Gold Club, vandt den første amerikaner, John McDermott, konkurrencen, hyldet som amerikansk gennembrud. Siden den historiske sejr har amerikanske golfspillere domineret US Open Golf Championships.

Konkurrencen
Hvorfor er US Open populært?

Hvorfor er US Open populært?

US Open er højt respekteret. Dens omdømme går ud over golfsamfundet og er hurtigt ved at blive en favorit blandt sportsvæddere. Det er uden tvivl en af de største sportsbegivenheder, da det samler professionelle golfspillere i alle aldre. I de senere år er US Open blevet mere synlig blandt spillere på væddemål på sportsturneringer, en udvikling, der har fået online sportsvæddemålssider til at dække begivenheden udtømmende.

Golf bliver mere synlig

Forbedret synlighed er afgørende for at gøre US Open og andre store sportsturneringer populære. Tv-seere og livestreamere bliver forkælet med timevis af førsteklasses golf, som arrangeres af golfentusiaster, der giver uvurderlig indsigt i spillet. En bedre forståelse af spillet giver uden tvivl spillere mere motivation til at placere et væddemål.

Golf giver høje odds

Guld er uden tvivl blandt listen over sportsturneringer, der giver gode odds. Ofte kan favoritten til disse sportsturneringer prissættes til 8-1. Selvom alt kan gå galt ved alle sportsmesterskaber, er så gode odds ikke almindelige i online betting-kredse.

Golfudbydere Talrige væddemålsmarkeder

Ligesom de bedste esports-mesterskaber tilbyder US Opens store væddemålsmarkeder. Nogle af de almindelige væddemålstyper, der tilbydes i konkurrencen, inkluderer head-to-head væddemål, fremtidige væddemål, vinde væddemål og versus feltvæddemål.

Hvorfor er US Open populært?
Hvordan satser man på US Open?

Hvordan satser man på US Open?

De vigtigste krav til væddemål på US Open og andre sportsligaer er normalt to, intentionen om at spille og penge at satse. Når først disse to grundlæggende elementer er sorteret, er der kun tilbage at deltage i sports online-turneringer at deltage i en velrenommeret online sportsbook. Nå, at tilmelde sig en online bookmaker burde være en let sag på denne digitale kant – at klikke på tilmeldingslinket og følge op med nogle udførlige anvisninger.

Enhver spiller, der er interesseret i at satse på US Open, bør forstå, hvordan man finder værdi, når de satser. Men med adskillige elitespillere ved US Open og flere variabler, håber selv de bedste spillere på at vinde en brøkdel af tiden. Enhver opfattende vædder bør således være opmærksom på dette faktum. At placere indsatser på US Open går ud over at fokusere på nogle få elitespillere.

Spillere bør også være ivrige efter at forstå de forskellige tilgængelige væddemålstyper. For eksempel kan man satse på antallet af runder, en elitespiller, hvis odds måske er faldet efter et par dårlige huller, eller spilleren kunne slutte med en bedre score efter en twosome eller en trekant.

Det er svært at drage fordel af en turnering af denne størrelsesorden ved at støtte de bedste. Til tider er ordentlig forskning nøglen. Det er endnu bedre at satse på en spiller i form, der har evnen til at overraske på den store scene end at holde sig til favoritterne.

Hvordan satser man på US Open?
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen