Spil på Unibet Premier League online

Unibet Premier League er et dart-sportsmesterskab, der blev lanceret på Sky Sports den 20. januar 2005. Oprindeligt fandt turneringens to ugers kampe sted på beskedne steder i hele Storbritannien. Men i øjeblikket spilles matchups nu hver uge fra februar til maj.

Konkurrencen begyndte med syv spillere, men er vokset til at omfatte otte deltagere fra Professional Darts Corporations kredsløb i en eliminationsformation. Der afholdes også kampe rundt omkring i andre europæiske nationer. Ligaens liste består af de bedste fire spillere. PDC's Order of Merit og fire wildcard-valg bestemmer de valgte spillere. Bilforhandler Cazoo er den nuværende sponsor af Premier League Darts.

Historien om Unibet Premier LeagueOm Unibet Premier LeagueHvorfor er Unibet Premier League populær?Sådan satser du på Unibet Premier League

Ligarunden varer ni uger, før de to nederste spillere er elimineret. De resterende otte spillere står derefter over de næste seks ligaaftener. Senere går de fire bedste spillere videre til slutspillet.

2022 Premier League Darts-udgaven er i gang. Det er turneringens attende udgave. Konkurrencen begyndte torsdag den 3. februar 2022 på Motorpoint Arena i Cardiff. Afslutningen af disse mesterskaber vil være mandag den 13. juni 2022. Slutspillet spilles i Mercedes-Benz Arena i Berlin.

Section icon
Historien om Unibet Premier League

Historien om Unibet Premier League

Dart voksede hurtigt i popularitet siden starten som en sport. Den blev først sendt på tv i 1930'erne for et lille publikum. Mange lande anerkendte hurtigt deres officielle regler, og organisationer blev dannet omkring spillet i 1970'erne.

Phil 'The Power' Taylor dominerede begivenheden under sin tid på banen. Han vandt seks af de tretten turneringer han spillede i. Taylor var ubesejret i tre sæsoner. James Wade afbrød dog Taylors 44-kamps ubesejrede række i 2008-sæsonens kick-off kamp.

I 2009-turneringen vandt Mervyn King over Taylor i semifinalen. Wade ville fortsætte med at vinde 13-8 i finalen. Han modtog præmieafdelingen på £125.000 ($163.871). Året efter, 2010, opnåede Taylor sit femte mesterskab i konkurrencen. Han vandt over Wade for at blive den eneste spiller, der opnåede festen. Taylor er den eneste spiller i finalen, der har to ni-dart-afslutninger.

Epoke med dominans

Selvom Unibet Premier League har haft seks samlede vindere, har Taylor og van Gerwen domineret ligafasen. I de første otte sæsoner toppede Taylor tabellen. Derefter tog van Gerwen over for de næste syv ligaudgaver. I 2020 var der en ny spiller til at slutte først i ligaen.

Glen Durrant blev den tredje spiller til at slutte først efter ligakampene. Glen ville senere gå hele vejen for at vinde den prestigefyldte Darts-titel. I Premier Leagues darthistorie vinder alle vinderne af ligaudgaverne til sidst slutspillet med deres første forsøg.

Præmiebudgettet er langsomt steget hvert år og nåede £1.000.000 ($1.310.968) i 2022. Det startede ved £265.000 ($334.296.) i de første år af konkurrencen. Præmiesummen er i øjeblikket £275.000 ($360.516)

Historien om Unibet Premier League
Om Unibet Premier League

Om Unibet Premier League

Dart er et kastespil, hvor spillere bruger tre sæt 'pile' kaldet dart. Det bestrides af to spillere, der skiftes til. I spillet affyrer deltagerne de tre sæt små missilpile mod målet kendt som en dartskive. Spillet er meget almindeligt i hele pubber i Europa, især i Det Forenede Kongerige. Dart er også en konkurrencesport i disse regioner. Både mænd og kvinder kan spille dette spil, selvom der ikke er nogen regler, der forbyder kvinder at konkurrere mod mænd.

En dartskive kan bruges til at spille en række forskellige spil. Alligevel er det mest hyppige et spil, hvor spilleren kaster tre pile pr. besøg på brættet for at sænke en fast score, generelt 501 eller 301, til nul.
Mens hver organisation har sit eget sæt regler, forbliver de grundlæggende principper de samme. Dart Regulation Authority har udgivet de officielle regler for PDC (DRA).

Dette er en non-profit organisation baseret i Storbritannien, hvis primære mission er at levere, opdatere og kontrollere dartregler. Organisationens regulativer blev ændret og revideret så sent som i 2019. Dette for at forbedre sportens globale image og popularitet. BDO har sine egne regler, opdelt i to sektioner: spilleregler og turneringsregler.

Om Unibet Premier League
Hvorfor er Unibet Premier League populær?

Hvorfor er Unibet Premier League populær?

Premier League Darts er meget populær på grund af tv-udsendelser med massive følgere. Siden turneringens debut er kampene sendt live torsdag aften af Sky Sports. Premier League Darts plejede at veksle uger mellem Premier League Snooker. I 2006 blev Snooker flyttet til det sene efterår. Siden da kører Premier League dart hver uge i foråret.

I august 2006 udsendte OLN, en amerikansk sportskanal, 2006 Premier League Darts-sæsonen på trods af nogle indledende forsinkelser. I 2018 begyndte BBC America også at sende Premier League Darts torsdag aften. Udsenderen begyndte at vise Premier League Darts søndag morgen i 2020.

Den tyske sportsstation, Sport1, viser de fleste Premier League Darts-kampe og dækker et par andre. På YouTube kan brugere også se mange vintage dart-kampe gratis.

Hvorfor er denne turnering populær at spille på?

Premier League Darts er en af de mest populære turneringer blandt dartspilfans. Der er mange forskellige måder at spille på dart. Efterhånden som dart bliver mere populært i Storbritannien og på verdensplan, bliver det også dart væddemål. Direkte vindervæddemål er blot væddemål på, hvem der vinder Premier League of Darts.

Disse indsatser placeres ofte før konkurrencen for maksimal profit. Der er dog tilfælde, hvor fans tror, at en spiller, der er faldet bagud i tabellen, kan få et comeback og komme op i ligaen.

Hvorfor er Unibet Premier League populær?
Sådan satser du på Unibet Premier League

Sådan satser du på Unibet Premier League

I modsætning til tidligere dartbegivenheder har Premier League Darts et minimum antal spil, hvor alle spillere skal deltage. De fleste 180'er-væddemål nyder godt af dette. Dette er et turneringslangt væddemålsmarked, hvor spillere vil ramme flest maksimum i løbet af konkurrencen.

Antag, at spillere placerer en sådan indsats i en knockout-turnering, og deres valg bliver elimineret i første runde. I så fald vil spillernes indsats næsten også blive elimineret. Udvalget i Premier League skal derimod spille mindst ni kampe for at erhverve så mange 180'ere som muligt.

Brugere satser på, hvad de tror, den højeste checkout i en valgt kamp vil være, når de satser på Highest Match Checkout. Dette er en ligetil over/under-indsats, hvor bookmakeren sætter grænsen for, hvad de mener vil være den højeste finish.

Den hellige gral af dartpile er en ni-dart finish. Det betyder simpelthen at bruge det absolutte minimum af ni pile fra 501 for at fuldende det perfekte ben. Dette er en enestående bedrift, selv for de mest dygtige eksperter.

Sådan satser du på Unibet Premier League