Spil på Tour de France online

Cykling har været en elsket tradition gennem årene. Folk har brugt cykler til at løbe personlige ærinder, blive mere fit, pendle individuelt eller i grupper og udforske. Adskillige cykelbegivenheder er blevet oprettet gennem årene, hvilket giver ryttere den tiltrængte platform til at konkurrere. Af alle cykelkonkurrencer er Tour de France uden tvivl den mest respekterede cykelkonkurrence, der udsendes i over 188 lande og med et rekordstort seertal på mere end 3,5 milliarder mennesker.

Tour de France forklaret

Tour de France forklaret

Tilbage til spørgsmålet, hvad er Tour de France?, Også kendt som "Le Tour" eller "Le Grande Boucle", dette er en af de største sportsbegivenheder, der normalt afholdes årligt. Denne konkurrence afholdes normalt i Frankrig eller et af dets grænselande. Amaury Sports Organisation kører Touren sammen med andre cykelbegivenheder.

Denne tur foregår i 21 etaper, der strækker sig 3.500 km. Hver etape af konkurrencen tager tæt på 6 timer og dækker cirka 225 km. Hver etape har en vinder, men titlen tildeles den rytter, der gennemfører flest etaper på kortest tid.

Med sin enorme størrelse, hvad angår popularitet, nyder deltagere i Touren imponerende kontantgevinster, omend ikke så meget som dem, der tilbydes i andre sportsbegivenheder som Masters eller Wimbledon. 2021 Tour de France havde sin præmiepulje sat til $2.642.340, med vinderen, Tadej Pogačar, tager 427.000 £ med hjem. Der er dog også pengepræmier på forskellige stadier af færdiggørelsen, såsom mellemspurter, etapesejre, bjergtoppe og kamppræmier.

Tour de France forklaret
Om denne cykelsportsbegivenhed

Om denne cykelsportsbegivenhed

Den moderne Tour de France fortsætter med at udvikle sig for hver dag, der går. Sportens regler er forblevet uændrede i de senere år, hvor de store ændringer er ændringer af ruterne. Hver etape ser tusindvis af fans trodse dårlige vejrforhold for at opmuntre deres yndlingsryttere.

Touren er kun en holdbegivenhed, hvor toppræmien tildeles en person. På Touren ses toogtyve hold med ryttere i topklasse fra hele verden, og hvert hold har op til ni ryttere. Hvert hold har dog en leder, normalt den stærkeste rytter. De andre teammedlemmer spiller en støttende rolle for at sikre, at deres leder vinder. Løbet har 21 etaper fordelt på 23 dage, hvilket betyder, at rytterne kun har to dages hvile.

Det er også værd at bemærke, at løbet normalt ikke afholdes Frankrig. Den flytter af og til til et nyt sted hvert andet år. Arrangementet i 2022 markerer den 109. udgave af Touren og afholdes i København, Danmark.

Om denne cykelsportsbegivenhed
Historien om Tour de France

Historien om Tour de France

Det første Tour de France-løb blev afholdt i 1903, med kun 60 individuelle ryttere. En sport og Rugby reporter, Henri Desgrange, er krediteret for at organisere og markedsføre den første begivenhed gennem hans redaktionelle værker. Det er også værd at bemærke, at den første begivenhed var et løb med seks etaper, der dækkede 2.428 km. Det betød, at rytterne i gennemsnit skulle tackle 405 km og tilbringe dage og nætter på cyklen.

Maurice Garin vandt den første Tour. Forekomster af snyd i den næste begivenhed risikerede dog også at kompromittere det følgende års Tour. Arrangørerne var dog hurtige til at tage fat på fejlbehandlingen ved at indføre nye regler i 1905.

Tour de France er blevet afholdt gennem årene, undtagen i 1918 under den spanske syge og begge verdenskrige. Touren har registreret massive forbedringer gennem årene, hvor nøglen blandt dem er skiftet fra asfalterede til asfalterede veje. Et andet kendetegn i konkurrencens historie er introduktionen af den gule trøje (Maillot Jaune på fransk) umiddelbart efter Første Verdenskrig for at hjælpe tilskuere med let at finde løbets leder.

Historien om Tour de France
Hvorfor er denne turnering populær?

Hvorfor er denne turnering populær?

Tour de France er særligt populær på online sportsvæddemålssider. Den uforudsigelige karakter af denne begivenhed gør faktisk Touren til en go-to-mulighed for spillere med et par mønter til overs. At satse på vinderen er altid den nemmeste indsats at placere. Desuden giver denne sportsbegivenhed spillere det privilegium at placere flere væddemål og øger dermed deres chancer for at vinde.

En anden grund til, at Touren er populær blandt spillere, der satser på sportsturneringer, er, at den er blandt de mest opslidende sportsbegivenheder. At se verdens bedste cyklister stå over for hårde stigninger i ugevis er en sjælden sensation for enhver fan.

Derudover skal spillere også forstå, at begivenheden mere er en holdsport end en individuel affære. Mens det meste af æren går til den bedste cykelrytter fra holdet, er det afgørende at forstå holdets balance og andre dynamik.

Tour de France nyder massiv dækning, især i denne digitale tidsalder, hvor fans kan følge al handlingen via livestreams. Touren har utvivlsomt cementeret sin plads blandt listen over sportsturneringer, der nyder godt af en global tilslutning. Dens popularitet blandt ivrige cykelfans kan også oversættes til øget interesse blandt spillere væddemål på sportsligaer eller turneringer online.

Hvorfor er denne turnering populær?
Hvordan satser man på Tour de France?

Hvordan satser man på Tour de France?

Enhver, der satser på Tour de France, bør være opmærksom på tre grundlæggende ting:

  • Turens varighed.
  • Arten af væddemålsmarkeder.
  • Behovet for at omfavne en strategi.

Som nævnt tidligt mest populære væddemålstype satser altid på Tourens samlede vinder. Men masser af andre væddemålsmarkeder giver værdi til væddere. Som med de fleste internationalt anerkendte sportsmesterskaber kan spillere, der satser på Tour de France, udforske en række forskellige oddsmarkeder, herunder:

  • Hoved til hoved: Vælg en duel, og vælg, hvem af de to der sandsynligvis vil slå den anden
  • Etapevinder: 21 muligheder for at satse på hver etape.
  • Points vinder: Hvem skal vinde Green- eller Points-trøjen
  • Samlet vinder: Sats på, hvem der vinder Tour de France
  • Top ti: Muligheden for, at en rytter er blandt de 10 bedste fungerer for det meste godt for lidt kendte ryttere, som sandsynligvis vil overraske.
Hvordan satser man på Tour de France?
Tour De France væddemålsstrategi

Tour De France væddemålsstrategi

Enhver indsigtsfuld spiller bør være i stand til at bedømme, om oddsene er et væddemål værd. En sådan beslutning er altid afgørende, når du satser på store sportsturneringer. Strategi, mens du satser på Touren, drejer sig ofte om at være vidende. Det betyder, at væddemålsstrategien skal være forankret på rytters form, tidskørsler, skader, hold, og alt andet, der direkte kunne påvirke løbets udfald.

Tour De France væddemålsstrategi