Spil på The Triple Crown online

De, der nyder at bruge websteder med online-sportsvæddemål, vil bemærke, at hestevæddeløb fylder størstedelen af væddemålsmarkederne. Denne type sport er populær blandt mennesker over hele verden. I stedet for at falde ind under én paraply, består Triple Crown faktisk af tre forskellige hestebegivenheder med separate arrangører. Disse er Kentucky Derby, Preakness Stakes og Belmont Stakes. Det finder sted hvert år mellem maj og juni.

Hestevæddeløbsaficionados anser Triple Crown for at være den ultimative udfordring for fuldblods. De samlede præmiepuljer for Belmont og Preakness Stakes er $1,5 millioner hver. Kentucky Derby har det beløb at sprede mellem jockeys. I 2020 blev vinderen af Belmont Stakes tildelt $800.000.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt hvad du behøver at vide om Triple Crown

Alt hvad du behøver at vide om Triple Crown

Kun 13 heste har formået at vinde alle tre løb i Triple Crowns historie. Det er en af de mest udfordrende bedrifter at opnå i denne type sport. Det Kentucky Derby er den mest profilerede af de tre arrangementer.

Det er blevet et vigtigt aspekt af ikke kun hestevæddeløbsligaer, men også sportskulturen som helhed. Der er begrænsninger på antallet af berettigede heste. At deltage i alle tre løb vil koste hesteejere $15.000.

Alt hvad du behøver at vide om Triple Crown
Hvorfor er Triple Crown populær at satse på?

Hvorfor er Triple Crown populær at satse på?

Triple Crown er toppen af amerikanske hestevæddeløbsturneringer. Det omfatter tre af de mest ikoniske udfordringer i sporten. De heste, der konkurrerer, inkluderer de mest atletiske og højtydende eksemplarer, der findes. Desuden tvinger Triple Crown jockeyerne til at finjustere deres ridefærdigheder. Hvis spillere kan lide hestevæddeløb, så vil denne begivenhed være meget tiltalende.

Da hestene er velkendte for offentligheden, giver det spillere mulighed for at undersøge, hvor godt de har gjort det i tidligere løb. Dette er nyttigt, når det kommer til at placere en indsats med en online sportsbog. Hvis personen udnytter deres indsigt, vil det øge deres chancer for at lave en korrekt forudsigelse.

Formålet med ethvert væddemål er at opnå en udbetaling. Triple Crown-indsatser belønner dem, der kender til sporten og dens deltagere.

Det er også rimeligt at sige, at Triple Crown er en social begivenhed. Der er lagt vægt på tilskueroplevelsen. Det deler disse ligheder med andre hestevæddeløbsturneringer såsom Grand National. Mens de ser et af de tre løb live, er det almindeligt, at folk trækker deres telefoner frem og får adgang til online betting sider.

Hvorfor er Triple Crown populær at satse på?
Alt du behøver at vide om hestevæddeløb

Alt du behøver at vide om hestevæddeløb

Hestevæddeløb er en af de ældste sportsgrene, der findes. Ingen kender den nøjagtige æra, hvor den blev skabt. Det skyldes, at heste er blevet tæmmet siden forhistorisk tid. Gennem århundreder er der sket ændringer i banetyper og regler. Der er også sket fremskridt inden for sikkerhedsudstyr.

Det overordnede koncept for hestevæddeløb har dog ikke ændret sig. To eller flere af disse dyr rides af jockeyer, der forsøger at kontrollere deres retning og hastighed. Banen kan indeholde forhindringer og spring. Den hest, der først når målstregen, erklæres som vinder.

Den største undtagelse er, hvis jockeyen er steget af. Nogle gange vil begivenheden kun tillade visse racer at konkurrere. Hestens alder kan også bruges til at bestemme berettigelse.

Når man satser på hestevæddeløbsturneringer online, er det almindeligt, at folk satser hver vej. Det betyder, at selvom dyret ikke kommer først, kan der stadig ske en udbetaling, så længe det placerer sig. Mængden af vundet penge falder, jo længere nede på ranglisten hesten når. Hver måde væddemål er blevet en meget udbredt form for gambling i hestevæddeløbskulturen.

Alt du behøver at vide om hestevæddeløb
Sådan satser du på Triple Crown

Sådan satser du på Triple Crown

Det er svært at finde et sportsvæddemål, der ikke henvender sig til hestevæddeløb. Disse typer begivenheder er blevet en industristandard for bookmakervirksomheder.

Da Triple Crown har tre berømte løb, vil et stort antal bookmakere tilbyde indsatsmuligheder for det. Hvis personen ønsker den mest ligetil mulige oplevelse, kan de lave et direkte væddemål. Dette indebærer at vælge en potentiel vinder.

Der er også mange mere usædvanlige muligheder at prøve. At gøre det vil forbedre gambling-oplevelsen. For eksempel, i stedet for at vælge én hest, kunne spilleren forudsige tre topplaceringer. Dette er kendt som et Trifecta-væddemål. Det vil kræve at forudsige, hvilken rækkefølge de ender med at slutte i.

Exacta- og Superfecta-væddemål involverer at vælge henholdsvis de øverste to eller fire heste. Sidstnævnte bliver svær at vinde. Følgelig er udbetalingerne ret høje sammenlignet med straight bets.

Det betting odds for hver hest gives som en brøkdel. Jo højere tal, jo større udbetaling. Chancerne for at hesten vinder vil dog falde. Gamblere skal vælge en, der har den rigtige balance mellem potentialet til at komme først og en anstændig nok udbetaling. Faktorer, der påvirker odds inkluderer mund til mund, banetypen og vejret.

Sådan satser du på Triple Crown
De bedste Triple Crown-væddemålssider i 2024

De bedste Triple Crown-væddemålssider i 2024

Bookmaker-hjemmesider konkurrerer konstant med hinanden for at lokke flere kunder. Det gør de ved at tilbyde de bedst mulige odds og bonusser. Det er værd at shoppe rundt, før du nøjes med en bestemt sportsbook. Flere mærker skiller sig ud på grund af deres anerkendelser, mange års service og stærke omdømme.

Den Malta-baserede bookie Unibet er et godt eksempel. Siden grundlæggelsen i 1999 er den blevet en af de mest populære sportsgrene væddemålsfirmaer på markedet. Live-væddemål er en værdifuld funktion, hvis brugere ønsker at ændre deres Triple Crown-indsats, mens løbet er i gang.

10bet er værd at overveje på grund af dets mange forskellige indsatstyper. Deres side tilbyder også konkurrencedygtige odds på hestevæddeløbsbegivenheder. Disse er tilgængelige i amerikanske, europæiske og britiske formater. 10bet-siden har opnået positive anmeldelser takket være dens intuitive og brugervenlige grænseflade.

22Bet er en nyere sportsbook ideel til fans af væddemål på hestevæddeløbsmesterskaber såsom Triple Crown. Deres primære fokus er spillere baseret i europæiske nationer. De fortsætter dog med at udvide. Mens 22Bet kun har eksisteret siden 2018, har dets side allerede formået at imponere langsigtede spillere.

De bedste Triple Crown-væddemålssider i 2024
Triple Crowns historie

Triple Crowns historie

Hvis en nybegynder skulle se på en liste over hestevæddeløbsturneringer, ville de sandsynligvis genkende Triple Crown. Dette skyldes, at det gennem årene er blevet et af de største amerikanske sportsmesterskaber. Racerne, der udgør denne begivenhed, eksisterede længe før navnet Triple Crown vandt frem.

Forfatteren Charles Hatton er krediteret for at komme med det i 1930. I årenes løb ville rækkefølgen, som de tre løb blev kørt i, variere. I 1969 blev det besluttet at holde dem alle inden for fem uger. På grund af dette kan moderne spillere forudsige en vindende hest og vente i lidt over en måned for at se, om det er et vellykket væddemål.

Selvom både hingsteføl og hoppeføl er tilladt i Triple Crown, har hoppeføl aldrig vundet alle tre løb. Valder kan også konkurrere. Det er dog også indtil videre ikke lykkedes dem at opnå trofæet. I 2003 lykkedes det en vallak ved navn Funny Cide at komme først i Derby og Preakness.

Når spillere spiller på hestevæddeløbsturneringer såsom Triple Crown, har spillere historisk set favoriseret hingsteføl. Da internettet blev skabt, førte det til fremkomsten af online sportsvæddemålssider. Hestevæddeløb er en stor sport, der findes på et væld af bookmaker-kataloger.

Triple Crowns historie
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen