Spil på EHF Champions League online

EHF Champions League-væddemål vokser eksponentielt. I denne guide kan fans af håndboldvæddemål finde ud af alle detaljer om denne sportsturnering, fra dens historie til hvordan den har udviklet sig. Der er også vigtige indsigter i, hvordan man satser på konkurrencen, der er rangeret som en af de største sportsbegivenheder i håndboldverdenen. EHF Champions League også kaldet EHF FINAL4 Men, er den førende herrehåndboldturnering.

Det tiltrækker tophåndboldhold fra europæiske nationer, der er en del af EHF. I dag tiltrækker det ikke kun store tilskuere som en af de store sportsturneringer; det er også ved at blive et kendt navn på væddemålsscenen.

Historien om EHF Champions LeagueTurneringsformatHvorfor er EHF Champions League populær?Sådan satser du på EHF Champions League
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Historien om EHF Champions League

Historien om EHF Champions League

EHF Champions League, ligesom andre topbedømte sportsligaer, tiltrækker sponsorater fra nogle af de største mærker, herunder Infront Sports & Media, DAZN, hummel, Gerflor Group Select og Sport Radar.

Fans og spillere kan ikke forstå historien om EHF Champions League uden at se på oprindelsen af den organisation, der er vært for konkurrencen, det europæiske håndboldforbund (EHF). Det europæiske håndboldforbund (EHF), som navnet antyder, er et sportsligt styrende organ, der er vært for og administrerer europæisk håndbold. Organisationen, der har hovedkvarter i Wien, Østrig, udgør 50 medlemsforbund sammen med England og Skotland, som er associerede forbund.

EHF Champions League blev derimod dannet i 1993. Allerede nu var der en europæisk konkurrence kaldet European Champions Cup, som var arrangeret af det internationale håndboldforbund (IHF). Det, der gjorde EHF Champions League unik, var dets nye format.

Berettigelse og kvalifikationer

Medlemsforbundene skal stå i spidsen for EHF's koefficientrangering for at kvalificere sig til EHF Champions League. EHF's koefficientrangering er en liste, der rangerer medlemslandene baseret på deres præstationer i de sidste tre sæsoner af dette sportsmesterskab, EHF European League (EL) og EHF European Cup (EC).

De første 9 forbund i EHF-koefficientrangen får automatisk kvalifikation til turneringen, hvor det nationale mesterhold repræsenterer forbundet. Det øverste forbund på ranglisten får derefter en anden plads i turneringen. Den indenlandske andenplads i forbund nummer 1 tager denne plads. Resten af de 6 slots tildeles baseret på et jokertegn, der tager højde for turneringens spillested, tilskuere, tv, produktstyring, digital indflydelse og tidligere resultater fra EHF-turneringer.

Historien om EHF Champions League
Turneringsformat

Turneringsformat

Der er fire etaper i EHF Champions League.

  1. Gruppefase - I gruppefasen oprettes 2 puljer (Gruppe A og B), hver med 8 hold. Holdene sammen kæmper i to kampe, hjemme og ude. De to øverste hold i puljerne går direkte til kvartfinalerne, mens hold i nummer 3 til 6 møder op i næste fase, slutspillet. De sidste to hold er elimineret.
  2. Slutspil - I slutspil bliver holdene parret baseret på parringen i gruppefasen. De kæmper derefter igen i to kampe, hjemme og ude. De samlede vindere går videre til kvartfinalerne.
  3. Kvartfinaler - Også her følger placeringerne et bestemt format, baseret på placeringerne i gruppefasen. De fire vindere i kvartfinalerne går videre til finalen.
  4. EHF FINAL4 - I finalen i EHF Champions League møder de fire kvartfinalevindere i semifinalerne, og vinderne af semifinalerne ude i finalen. Der spilles også en kamp om at finde tredjepladsen.

Mest succesrige klubber i EHF Champions League

Det spanske forbund har været den mest dominerende kraft i EHF Champions League, med Barcelona, de nuværende mestre, i spidsen med 10 titler. Andre spanske hold, der har vundet EHF Champions League, inkluderer TEKA Santander, Elgorriaga Bidasoa, Portland San Antonio og Ciudad Real.

Tyske hold har sammen med franske, makedonske, polske og slovenske hold også sejret.

Turneringsformat
Hvorfor er EHF Champions League populær?

Hvorfor er EHF Champions League populær?

EHF Champions League er en af elitesportsturneringerne i verden, der tiltrækker de bedste europæiske håndboldhold. Ifølge statistikker tiltrak turneringen et publikum på 530 millioner i 2020/21. Interessant nok fik EHF's Over The Top-platform, EHFTV, mere end 250.000 globale abonnenter i det første år siden starten. De siger, at tal ikke lyver, og det er tal, der cementerer det faktum, at EHF CL faktisk er populær.

Udover EHF Champions Leagues popularitet blandt håndboldentusiaster, har konkurrencen en enorm tilhængerskare i online sportsvæddemål. Mange af de håndboldentusiaster, der følger turneringen, er altid på jagt efter bookmakere med EHF Champions League-væddemålsmarkeder. Dette rejser spørgsmålet, hvorfor er EHF Champions League-turneringen så stor på bettingscenen?

Nå, svaret er enkelt; EHF Champions League er den største håndboldturnering på verdensplan. Det tiltrækker topholdene fra Europa, såsom Barcelona, THW Kiel, RK Vardar, Montpellier, Vive Tauron Kielce og HSV Hamburg. Disse er blandt de bedste hold globalt, som giver turneringen den konkurrenceevne, den fortjener. Mens der er andre turneringer, har ingen den hype, som EHF Champions League bringer til bordet.

Hvorfor er EHF Champions League populær?
Sådan satser du på EHF Champions League

Sådan satser du på EHF Champions League

At satse på sportsturneringer er en fantastisk ting, da det tilføjer adrenalinsuset til handlingen. Så hvordan satser spillere på EHF Champions League? Nedenfor er nogle nyttige tips.

For det første skal spillere finde den bedste sportsbook med håndboldmarkeder, især EHF Champions League-odds. Det gode er, at der er masser af bookmakere, der tilbyder væddemålsmarkeder til denne turnering. Det er en af de største håndboldbegivenheder på de bedste online sportsvæddemålssider. Tjek også bookmakerens licens og de tilgængelige sportsvæddemålsbonusser.

Det næste er nøje at vurdere den aktuelle form for de deltagende hold i den kommende eller igangværende turnering. At vurdere formen på holdene i EHF Champions League hjælper spillere med at vide, hvilke hold der er favoritter, og hvilke der er underdogs. Med disse oplysninger er spillere i stand til at træffe bedre beslutninger om spil.

Til sidst skal du forstå de forskellige væddemålsmarkeder. For det første er disse de mulige resultater, for eksempel ligavinderen, matchvinderen, handicaps eller totalerne. Det er vigtigt at bemærke, at jo højere odds, jo mindre er chancerne for at vinde væddemålet, og omvendt.

Det er det, folkens, den ultimative EHF Champions League-bettingguide. EHF Champions League 2021–22 startede onsdag den 15. september og forventes at slutte søndag den 19. juni 2022, så der er stadig meget tid til at satse!

Sådan satser du på EHF Champions League
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen