Håndbold

Håndbold ligner futsal, og målet for de to syv-mandshold i denne kamp er at vinde ved at score flere mål. Med en kampvarighed på en time forlænges den med fem minutter to gange, hvis der er uafgjort, efterfulgt af en shootout, indtil en vinder er afgjort.

Spillerne kan bruge deres kroppe over deres knæ, men deres hænder kan kun håndtere bolden frit i tre sekunder. Det er ikke tilladt at drible bolden i mere end tre trin. Håndboldvæddemål er en form for sportsvæddemål, der involverer at placere væddemål på udfaldet af spillet.

Håndbold
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Det grundlæggende i håndboldvæddemål

Det grundlæggende i håndboldvæddemål

Håndbold kan sammenlignes med futsal: To syv mands hold sigter efter at vinde ved at score flest mål. Hver kamp varer en time, og spillet forlænges med fem minutter to gange, hvis der er uafgjort, efterfulgt af en shootout, indtil en vinder er fundet.

Spillere bruger deres kroppe over deres knæ, men deres hænder kan kun håndtere bolden frit i op til tre sekunder. En spiller kan drible bolden i maksimalt tre trin. De vigtigste sportsvæddemål inden for håndboldvæddemål involverer at placere væddemål på spillets udfald.

Håndboldvæddemål kan være meget fordelagtige pengemæssigt, selvom det er en af de mindst populære sportsvæddemålsdiscipliner. Solid viden om spillet og en pålidelig væddemålsstrategi er blot to elementer, der kan bidrage til dit succesniveau, når det kommer til at få en udbetaling.

Succes på lang sigt er ikke let, men det er uden tvivl opnåeligt, hvis du anvender dig korrekt. Igennem denne guide vil vi skitsere, hvad betting på håndbold indebærer. Det vil også tilbyde tips og strategier, som bør hjælpe med at forme dit bettingspil.

Det bedste online betting sider vil hjælpe dig med at give de bedste odds, strategier og tilbyde dig kampagner og bonusser af høj værdi.

Det grundlæggende i håndboldvæddemål
Alt du behøver at vide om håndboldvæddemål

Alt du behøver at vide om håndboldvæddemål

Håndbold voksede i popularitet i Østeuropa og i hele Europa efter Anden Verdenskrig. Håndboldvæddemål i USA kan spores til 1900-tallet, hvor der oprindeligt blev spillet en to-spils kamp, kendt som én-vægs håndbold. Denne konkurrence involverede spillere, der skiftedes til at slå bolden mod væggen.

Håndbold er usædvanligt tempofyldt og indeholder nogle få elementer fra forskellige spil, såsom basketball, ishockey og fodbold. Da det er et højt scorende spil, er det udbredt i online betting.

Online håndboldvæddemål er vokset i popularitet for nylig, bemærket af antallet af internationale turneringer og væksten i væddemål. Det er nu en ekstremt populær sport verden over, med øgede hjemmesider for håndboldvæddemål tilgængelige for folk at satse.

Folk er også mere fortrolige med spillet, hvilket har ført til, at der oftere spilles på det. Håndboldbookmakernes popularitet er stigende på grund af tilgængeligheden af flere onlinekasinoer, tv-udsendelser og anden mediedækning af sporten.

Venskabskampe har generelt flere mål, sandsynligvis fordi kampene er mindre kritiske. Derfor kan hold spille med mere selvstændighed. Under vigtige liga- og pokalkampe vil spillerne sandsynligvis holde sig til taktik og følge instruktionerne. Mange spillere kan dog frit spille som de vil med venskabskampe. Dette betyder ofte, at matchfitness er det sande mål i stedet for at vinde spillet.

Alt du behøver at vide om håndboldvæddemål
Sådan satser du på håndbold

Sådan satser du på håndbold

Hvad er håndboldsportsvæddemål? Der er mange forskellige væddemål så lad os bryde det ned.

Match Vinder

Den mest ligetil væddemålstype er, hvor en spiller satser på, hvilket hold der vinder. De kan også spille på, hvilket hold de tror vil vinde hver halvdel af kampen.

Spread Betting

Der er også en væddemålstype kaldet spread betting. Dette er, når en spiller satser på, at et hold vinder, men de vil kun vinde væddemålet, når deres hold scorer mere end et udvalgt antal mål ud over det modsatte hold. Så for eksempel, hvis en spiller satser på hold A -9,5, skal de vinde med 9,5 mål over det andet hold.

Totale mål

En spiller kan også satse på den samlede sum af alle scorede mål i løbet af en kamp. For eksempel, hvis bookmakeren tilbyder en linje på 34,5, vil en spiller vinde, hvis de scorede mål er 35 eller derover, og tabe, hvis der er 34 eller færre mål. Lad os sige, at et hold scorer et ulige eller lige antal mål; så er der også et bud på det. Interessant nok kan en spiller også satse på odds eller lige for hver halvdel af kampen.

Dobbelt chance væddemål

En spiller kan også satse på to udfald. Dette kaldes dobbelt chance-væddemål, hvor en spiller kan satse på to holds sejre og uafgjort. Hvis de tror, at et hold vil vinde med et bestemt antal mål, kan de placere et vindermargin-væddemål. Dette er en anden type væddemål, der gælder for de individuelle halvdele af spillet.

En spiller kan også satse på det hold, de tror, vil vinde den højeste scorende halvdel og den halvdel af kampen, de tror vil have den højeste score. Hvis et hold scorer et bestemt antal mål før det andet, er der et væddemål på, hvilke hold der scorer først og sidst.

Liga vinder

En spiller kan også satse på, hvem de tror vil slå alle andre hold under ligaturneringer. Dette inkluderer verdensmesterskabet.

Handicap

At satse på et handicapvæddemål i håndbold betyder, at en spiller sætter penge ned på et hold, som de tror enten vil vinde eller tabe spillet med et fastsat beløb. Dette vil blive anklaget med et + eller - tegn. Hvis et hold har et +-tegn efter deres navn på tavlen, har de lov til at tabe med tallet efter symbolet.

På den anden side, hvis et hold har en - efter deres navn, skal de vinde spillet med mere end tallet efter symbolet.

Vindermargin

En spiller kan satse, hvor meget et hold vil vinde med i håndbold. Dette kommer næsten altid i form af et over/under bet. Hvis tallet er over eller under det beløb, du har valgt, vil du vinde dit væddemål.

Her er en oversigt over væddemål:

  1. Tilmeld dig en bettingside, der tilbyder håndboldvæddemål, og lav en indbetaling.
  2. Vælg den håndboldbegivenhed, du ønsker at spille på.
  3. Vælg det hold, du ønsker at spille på.
  4. Vælg et indsatsbeløb.
  5. Placer et væddemål.
Sådan satser du på håndbold
Beregning af håndboldvæddemål

Beregning af håndboldvæddemål

Hvis du forstår hvordan man satser på sport, vil du kende det decimalformat, der bruges til at beregne odds. Du kan beregne din forventede udbetaling ved at bruge oddsene til at gange den med mængden af din indsats. Forhåbentlig vil disse håndboldsportsvæddemål hjælpe dig, når du indstiller dine indsatser.

Fordi håndbold overvejende spilles i Europa, tilbydes håndboldvæddemål reelt kun på europæiske bettingsider. Derfor bør du sætte dig ind i decimalodds repræsenteret som decimaltal.

Den gode nyhed for dig er, at decimal odds er uden tvivl det nemmeste at forstå. Alt du skal gøre for at bestemme din potentielle udbetaling er at gange din indsats med de odds, du har valgt.

For eksempel, hvis oddset er 5,0 og du satsede $10 til odds 5,0, ville du få en udbetaling på $50. I sidste ende betyder det, at du har tjent $40.

Beregning af håndboldvæddemål
Håndboldturneringer, der er værd at satse på

Håndboldturneringer, der er værd at satse på

I de senere år har håndbold vundet popularitet, og sportselskere er draget til det på grund af den fingerfærdighed, det kræver, og spillenes karakteristiske karakter. Sporten har den højeste popularitet i Ungarn, Frankrig, Tyskland og de nordiske lande.

Partille Cup er en af de mest prestigefyldte håndboldsportsbegivenheder, man kan satse på. Det er altid en god mulighed for at finde din bedste online bettingside eller følge live betting.

Det seneste verdensmesterskab i 2021 vandt stor popularitet, hvor millioner af sportsfans fulgte med på tv. Vinderne af den turnering blev Danmark, hvor Sverige blev nummer to.

Her er en liste over nogle af de mest kendte håndbolde konkurrencer i verden:

EHF Champions League

EHF Champions League er en verdenskendt håndboldkonkurrence i Europa. De bedste hold fra Europas førende lande deltager. Konkurrencen administreres og styres af EHF årligt. EHF administrerer også kampe for kvinder, der følger et lignende format.

EHF Champions League er typisk opdelt i fem hovedfaser. Hold kan deltage i konkurrencen i gruppefasen eller kvalifikationsfasen baseret på deres kriterieliste og nationale forbundslisterangering.

IHF verdensmesterskaber i håndbold

Det Det internationale håndboldforbund arrangerer verdensmesterskaberne i håndbold for mænd og verdensmesterskaberne i håndbold for kvinder.

I de 27 afholdte verdensmesterskaber i håndbold for mænd har elleve lande vundet titlen. Frankrig har haft størst succes ved at sikre sig seks titler.

Med hensyn til verdensmesterskaberne i håndbold for kvinder har Rusland sikret sig de fleste titler, efterfulgt af Holland.

Olympisk håndbold

Håndbold foregår kl Sommer-OL, hvor 12 dame- og herrehold kæmper om at vinde den eftertragtede guldmedalje.

OL's håndboldturneringer skulle oprindeligt finde sted i 2020 i Tokyo, Japan, men blev udskudt på grund af pandemien. Så de afholdes i år med start den 24. juli.

Holdene starter i en gruppefase. De otte bedste lande vil derefter gå videre til turneringens knockout-fase. Danmark vandt især en svær kamp i 2019 og slog Norge med 31-22.

Håndboldturneringer, der er værd at satse på
Spil ikke på hype

Spil ikke på hype

Fordi håndbold ikke er den mest populære væddemålssport, er det let for en vædder at satse på en anden bedre i troen på, at de skal kende ins og outs, hvis de satser på denne sport. Det er dog ikke altid tilfældet.

Det er vigtigt for spillere at få deres eget kendskab til spillet og den aktuelle kamp og ikke følge med i, hvad publikum måske spekulerer på. Bare fordi publikum kan juble over ét navn, betyder det ikke, at det er den, der vinder kampen.

Nøgle takeaways

  • Overvej den væddemålstype, der fungerer bedst for dig
  • Frisk op på decimalbetting odds
Spil ikke på hype
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen