Spil på AFL Europe: Aussie Rules online

Formålet med denne guide er at hjælpe spillere med at forstå alle aspekter af væddemål på australske regler-turneringer, fra spillets historie til, hvordan man placerer de mest populære former for væddemål på en online sportsbook. AFL Europe, som navnet antyder, er den europæiske fløj i Australian Football League, der har til opgave at styre sporten samt organisere konkurrencer og promovere den generelt.

Mens de overvåger en liste over AFL-sportsturneringer, er de to store begivenheder Euro Cup og EM, som afholdes i medlemslandene på skift. Alle europæiske australske regler spilles på amatørbasis, så der er ingen præmiepuljer involveret.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt at vide om AFL Europe: Aussie regler

Alt at vide om AFL Europe: Aussie regler

Først af majoren Aussie regler turneringer er EM, som afholdes hvert tredje år for at afgøre, hvilket landshold der er det bedste. Der deltager landshold fra 23 lande med hold på hver 18 spillere. Det er et af de bedste australske regelmesterskaber og er en hård konkurrence over tre dage.

Den anden af de største australske regler-begivenheder er Euro Cup, en årlig 9-mands-konkurrence, der faktisk inkluderer ikke-europæiske hold. Begge australske regler mesterskaber har også kvindekampe og giver endnu flere muligheder for spillere at placere væddemål på online betting sider.

Alt at vide om AFL Europe: Aussie regler
Alt du behøver at vide om Aussie Rules Football

Alt du behøver at vide om Aussie Rules Football

Selvom det har fodbold i sin titel, er det faktisk et spil, der kombinerer elementer fra rugby, amerikansk fodbold, basketball og britisk fodbold for at skabe et spændende, unikt spil. Det er en kontaktsport med to hold af 9-mands spillere, der spilles på en oval bane med en oval bold.

Målet er at score så mange mål som muligt gennem de to højeste stolper i hver ende af banen. Spillet varer i 80 minutter og består af fire kvarter á 20 minutter hver. Det er et hurtigt spil med en række forskellige måder at afgive bolden på.

Alt du behøver at vide om Aussie Rules Football
Hvorfor er AFL populær at satse på?

Hvorfor er AFL populær at satse på?

AFL er det mest populære spil i Australien med et stort publikum, og dets popularitet vokser konstant i og uden for Europa. Faktisk tiltrækker den i USA omkring halvdelen af antallet af tilskuere Amerikansk fodbold gør; hvilket ikke er dårligt for en kommende amatørsport endnu.

I Europa er tilskuertallet steget med 50 % og stiger stadig. En række tv-stationer og online streamingtjenester sikrer, at fans kan følge med i handlingen, placere væddemål på online betting-sider og vælge mellem et stort antal markeder.

Euro Cup og EM, samt alle de andre ligaer og turneringer, tilbyder masser af muligheder for at satse på denne unikke sport. Spillere kan vælge at satse på kampe, individuelle hold eller spillere. Et af de populære væddemålsmarkeder er Moneyline betting (kendt som Head to Head i Australien), hvor spillerne satser på, hvilket hold der vinder.

Den næste populære mulighed er line betting, hvor spillere forudsiger, hvordan et handicappet hold og modstanderhold vil præstere i forhold til hinanden. Andre markeder omfatter margin-væddemål, derivat-væddemål, proposition-væddemål og futures-væddemål.

Hvorfor er AFL populær at satse på?
Sådan satser du på AFL

Sådan satser du på AFL

For det første skal spillerne finde deres bedste online bookmaker, der tilbyder AFL-væddemålsmarkeder. At vælge et pålideligt websted med en velrenommeret licens er afgørende for at sikre sikkerheden og sikkerheden af personlige og økonomiske detaljer.

Andre faktorer at overveje kunne omfatte velkomstbonusser, gode odds og en betalingsmetode, der passer til spilleren. Spilleren skal blot registrere sig på siden, åbne en konto og derefter finansiere kontoen. For at begynde at spille skal spillere gå til AFL på siden, vælge en kamp, vælge et væddemål og derefter bekræfte væddemålet.

Spillere kan gøre meget for at hjælpe deres chancer for at vinde ved at udvikle viden. Dette inkluderer at undersøge statistikker om hold og spillere og holde sig ajour med de seneste nyheder om dem. At kende spillerskader og konditionsniveau er vigtig information, når du f.eks. placerer propositionsvæddemål.

Også at vide, hvordan holdene præsterer under de forskellige stadier af spillet, kombineret med vejrtypen og hjemme- og ude-præstationer, kan alt sammen være afgørende for mere succesfuld indsats på derivater.

Sådan satser du på AFL
De bedste AFL-væddemålssider i 2024

De bedste AFL-væddemålssider i 2024

Bettingranker har gjort det nemt at vælge de bedste AFL betting sider i 2022 med deres detaljerede anmeldelser af siderne. Der er mange gode sider at satse på, men 1xBet (9.2), Melbet (9,0), og Malina (8,9) scorede alle meget højt, og det samme gjorde en række andre onlinesider.

Den absolutte topvinder er Casumo, som scorede en perfekt ti. Som man kunne forvente, er alle disse websteder sikre, korrekt licenseret og beskyttet af SSL-teknologi. Mange af dem tilbyder fantastiske bonusser; for eksempel op til $500 på Casumo-siden.

De kan tilgås fra et utroligt antal lande over hele verden og tilbyder mange valutaer, sprog og ind- og udbetalingsmetoder, der passer til en bred vifte af mennesker. Mobilapps er også tilgængelige for spillere, der kan lide at satse på farten. Disse online sportsvæddemålssider giver mange forskellige markeder at satse på, herunder Moneyline, margin, derivat, proposition, futures og live betting.

Live betting er en spændende oplevelse, der tillader væddemål i spillet og får spilleren til at følge spillet meget tæt for at placere de rigtige væddemål. Med odds, der konstant ændrer sig under kampen, gør det det spændende for spillere, der skal time deres indsatser i overensstemmelse hermed.

De bedste AFL-væddemålssider i 2024
Andre begivenheder og turneringer afholdt af AFL Europe

Andre begivenheder og turneringer afholdt af AFL Europe

Året efter EM arrangerer AFL Europe AFL International Cup, hvor hold fra hele verden dyster om overherredømmet. Da dette er en amatørkonkurrence, har ingen hold eller spillere fra Australien lov til at konkurrere, da de er professionelle.

AFL Europe har også en liste over sportsturneringer, som den organiserer, inklusive Fitzpatrick Cup, som er en årlig 9-mands-konkurrence, der spilles mellem universitets- og universitetsstuderende fra hele Europa.

De organiserer også AFL Europe Champions League, hvor australske ligaer i hele Europa hvert år konkurrerer om at finde den europæiske klubmester. Som med alle andre AFL Europe-spil er alle konkurrerende hold amatører. En anden årlig begivenhed er Anzac Cup, som har fundet sted siden 2012 og mindes befrielsen af Anzac af australske styrker under Anden Verdenskrig.

Spillere fra Australien med forbindelser til Anzac spiller mod det franske landshold som en del af de årlige mindebegivenheder. AFL Europe er også involveret i testkampe mellem England og Irland, to af kraftcentrene i sporten.

Andre begivenheder og turneringer afholdt af AFL Europe
AFL Europes historie

AFL Europes historie

Aussie regler-fodbold er blevet spillet i Australien i over 150 år, og dets popularitet blev bragt til Europa i slutningen af 80'erne af udlændinge, som oprindeligt startede i Storbritannien og Danmark. Så det begyndte med kun to ligaer, der nu er vokset til 15, med landshold i 23 lande og stadig i vækst.

I 2005 blev det første centrale organ etableret, som til sidst blev til AFL Europe i 2010. Dette er det organ, der organiserer alle AFL-begivenheder og turneringer i Europa, hvor den første Euro Cup blev spillet i 2005. EM er blevet spillet siden 2010.

AFL Europes historie
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen