Mest satsede sportsbegivenheder

Nyheder

2022-11-09

Online sportsvæddemål har oplevet et boom i de seneste år på globalt plan. Ifølge Statistica.com blev sportsvæddemålsindustrien vurderet til $231 milliarder i 2021. Og hvis markedsprognoser er noget at gå efter, forventes denne industri at overstige $300 milliarder i 2023. Alene udgør sportsvæddemål 30 til 40 % af globale spilmarked.

Mest satsede sportsbegivenheder

I årenes løb er nogle få begivenheder fortsat højt satsede. Tilfældigvis er disse normalt de mest elskede sportsgrene i verden. Det er dog ikke altid nok for de fleste at se deres yndlingssport. Derfor opfattes det ofte at tilføje nogle økonomiske aspekter til spilhandlingen som en ny måde at krydre tingene på, med udsigten til at tjene nogle ekstra penge.

Hvad er den mest satsede sportsbegivenhed? Her er nogle af de mest satsede sportsbegivenheder rundt om i verden.

FIFA World Cup

Langt, fodbold er verdens mest populære sport. Så ikke overraskende er det FIFA World Cup topper listen over de mest bet-onde sportsgrene. Denne kvartårige fodboldturnering trækker cirka 3,5 milliarder seere, tæt på halvdelen af verdens befolkning.

Det er værd at bemærke, at en betydelig del af seerne er mere end gennemsnitlige sportsentusiaster. For eksempel anslår sportens styrende organ, at der blev satset mere end 100 milliarder dollars under 2018 FIFA World Cup. Ydermere, gennem hele turneringen på 64 kampe, satsede spillerne i det sidste spil mellem Frankrig og Kroatien rekordhøje 7,2 milliarder dollars. Ingen anden sport kommer uden tvivl i nærheden med hensyn til popularitet.

super Bowl

Det Super Bowl er uden sammenligning USA's mest fulgte sportsbegivenhed. Denne begivenhed er højdepunktet i National Football League (NFL), og trækker rekordhøje seertal. Ikke desto mindre understreger gambling-tallene yderligere Super Bowls popularitet.

Over 110 millioner mennesker så denne sportsbegivenhed i 2022. Væddemålstallene er også utrolige, med det samlede antal væddemål vurderet til omkring $7 millioner. Fra et væddemålsperspektiv forbliver dette spændende på grund af dets fascinerende halvtidsvæddemål, såsom møntkastet eller nationalsangen, som har tendens til at bringe mere afslappede væddemål om bord.

Rugby World Cup

Rugby nyder global popularitet. Japans sidste Rugby World Cup så 2,5 millioner tilskuere følge handlingen live. Men selvfølgelig var antallet af rugbyfans, der streamede handlingen eller så på satellit-tv, endnu højere, med rapporter, der viste, at begivenheden i 2019 tiltrak tæt på en milliard seere.

Den nøjagtige værdi af denne begivenhed i væddemål er muligvis ikke registreret. Denne begivenhed kan dog være værdsat til langt over 1 milliard dollars, at dømme ud fra antallet af seere, der ser begivenheden.

NBA finaler

I flere uger har basketball-fans verden over set deres øjne på den førende basketball for mænd. Som resultat, NBA, uden tvivl den mest berømte basketballturnering, er blevet en af de mest satsede sportsbegivenheder.

Ved 2019-mesterskaberne brugte amerikanere $8,8 millioner på sportsvæddemål. En anden interessant statistik er, at hver femte voksen spiller på begivenheden. Mere end 20 millioner mennesker så begivenheden, så den er uden tvivl mange penge værd.

Kentucky Derby

Hestevæddeløb og væddemål har en lang historie. Hestevæddeløb er en af de sportsgrene, der er stærkt påvirket af væddemålsscenen. I lyset af dette overvejer mange spillere Kentucky Derby en guldgrube.

Begivenheden, der også betragtes som den hurtigste to-minutters sport, tiltrækker massive 150.000 tilskuere, og tæt på 20 millioner seere vælger at følge handlingen hjemmefra. I monetære termer indkasserede Kentucky Derby 2019 gigantiske $250,9 millioner i indsatser, hvilket oversteg rekorden på $139,3 millioner, der blev sat i 2015.

Grand National

Grand National er uden tvivl en af de mest betydningsfulde hestevæddeløb begivenheder i gambling termer. Denne nationale jagtvæddeløbsbegivenhed har afholdt i Liverpool siden 1983 og byder på en række forhindringer under løbet. Selvom det hovedsageligt er en elitebegivenhed, der overværes af royalty, tiltrækker den mere end 500 millioner seere verden over.

I 2021-begivenheden steg det samlede satsede beløb til næsten $400 millioner, hvilket overgik Amerikas Kentucky Derby.

marts galskab

marts galskab er en årlig mænds college basketball begivenhed. Med 67 spil at satse på, tiltrækker March Madness et sundt antal væddemål. Derudover, da sportsseertallet fortsætter med at stige efter pandemien, satte begivenheden i 2022 et gennemsnit på 10,7 millioner seere, hvilket satte rekord for de højeste tv-visninger i begivenhedens historie.

Før March Madness i 2022 forventede American Gaming Association, at 45 millioner spillere ville placere indsatser til en værdi af $3 milliarder.

Afsluttende tanker

Sportsvæddemål er store penge. Selvom de fleste mennesker tror, at det kun er sikkert at satse på verdens mest populære begivenheder, er der store muligheder. For eksempel er europæiske fodboldligaer meget fremhævet af bedste online bookmakere i dag. Uanset begivenhedens popularitet, er det afgørende for en fornøjelig spiloplevelse at placere informerede valg og væddemål ansvarligt.

Seneste nyheder

Den ultimative guide til at administrere din bankroll til sportsvæddemål
2023-05-17

Den ultimative guide til at administrere din bankroll til sportsvæddemål

Nyheder

Casino-kampagne

Unibet:100 % op til €100
Spil nu

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn:100 % op til $500

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Gå ikke glip af disse bonustilbud

Unibet
Unibet
€50
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusUnibet anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn
500 USD
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusComeOn anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Close