Spil på NCAA March Madness online

På listen over årlige store basketballbegivenheder er der kun få mere højt profilerede end NCAA Division I Men's Basketball Tournament. Det kaldes også i daglig tale March Madness. Disse turneringer byder på 68 af de største college basketballhold. Single elimination spil bruges til at bestemme det allerbedste hold. National Collegiate Athletic Association driver dem.

Som navnet antyder, finder de sted hvert år i marts. Gamblere bliver nødt til at vente til denne tid af året, før online sportsbook-selskaber åbner markeder for begivenheden.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt hvad du behøver at vide om væddemål på NCAA March Madness

Alt hvad du behøver at vide om væddemål på NCAA March Madness

Der er ikke et enkelt sted for disse spil. Ligesom andre store basketballligaer er de spredt over forskellige byer over hele USA. Der er en præmiepulje på $170 millioner, som hver Division I-skole modtager en del af. Hvis de klarer sig godt under March Madness-turneringer, kan deres andel af denne fond øges.

De, der ikke er bekendt med sporten, vil måske overveje college-basketball for at være noget amatøragtig. Men i de seneste årtier har sportshold i NCAA gjort denne begivenhed til en vigtig dato i den professionelle basketball-kalender.

Online bookmaker hjemmesider over hele verden analyserer holds præstationer for at bestemme deres odds for at nå førstepladsen.

Alt hvad du behøver at vide om væddemål på NCAA March Madness
Alt du behøver at vide om basketball

Alt du behøver at vide om basketball

Basketball er en af de største former for populær sport. Under spil til disse turneringer konkurrerer to hold mod hinanden. Der er fem spillere på hvert hold. Hovedmålet er at skyde så mange basketball som muligt ind i bøjlen på modstanderholdet.

Samtidig skal spillerne forsvare deres egen bøjle mod angreb. Et standard field goal giver holdet to point. Hvis det gøres, mens det er placeret bag trepunktslinjen, vil der blive tildelt tre.

Fejl er et nøgleaspekt i basketballturneringer. Når de opstår, stoppes uret. Holdet, der er blevet begået, kan skyde et antal frie bøjleskud. Disse er hver et point værd. Ved slutningen af spillet er det hold, der har opnået det højeste antal point, erklæret som vinder. I løbet af sportsbegivenheder de går typisk videre til næste fase.

Nogle gange vil begge hold trække. Hvis dette er tilfældet, er det standard for overarbejde. Bolden flyttes ved at hoppe den, mens den løber. Dette er kendt som dribling. Angrebsspillere er i stand til at anvende en bred vifte af forskellige skudtyper.

Alt du behøver at vide om basketball
Hvorfor er NCAA March Madness populær at satse på?

Hvorfor er NCAA March Madness populær at satse på?

Folk kan blive overrasket over det popularitetsniveau, som college-basketball-begivenheder som March Madness opnår. Faktisk konkurrerer det med NBA. Der er masser af grunde til, at bookmakere er så opmærksomme på NCAA.

Der er større chance for, at et væld af hold kommer til tops. Dette er i modsætning til NBA hvor realistisk set kun fem er bookmakerfavoritter.

NCAA-spillere skal bevise sig selv med hvert spil. De får ikke betalt de store summer, der gives til proffer. Som et resultat kræver hver basketballkamp, de deltager i, at de viser deres færdighedsniveau.

Gamblere kan basere deres indsatser på det faktum, at hver deltager spiller til deres højeste evner. Dette gør det også noget lettere at bestemme bedste hold.

Mange fans af sporten anser March Madness for at være "rigtig basketball", fordi den har været ubesmittet af virksomhedernes indblanding. Konkurrenter har tydeligvis en passion for selve spillet i stedet for blot at opnå et berømmelsesniveau eller blive betalt. Dette er hovedårsagen til, at NCAA-turneringer er så højprofilerede. Det er hjulpet af vokal opmuntring fra fans.

Hvorfor er NCAA March Madness populær at satse på?
Sådan satser du på NCAA March Madness

Sådan satser du på NCAA March Madness

Hvis spilleren ønsker en simpel indsatstype, kan de placere pengelinjevæddemål. Dette kan involvere at vælge et fremherskende hold, samt hvordan pengepoint de vil vinde med. Efterhånden som personen opretter deres indsatstype, stiger de potentielle udbetalinger ofte. Afvejningen er dog, at oddsene vil falde.

Adskillige online bookmakersider lader brugere inkludere kampstatistikker i deres indsatser. Disse kan omfatte trepointere, blokeringer og rebounds. Mange spillere kan lide at vælge en potentiel MVP for individuelle March Madness-spil.

Et parlay-væddemål giver mulighed for at tilføje flere hold til en enkelt indsats. Det maksimale er normalt otte hold. Deres totaler skal dække matchpointspredningen. Jo lavere antal hold, jo bedre er oddsene for at vinde. Hvis otte vælges, kan oddset være så meget som 150/1. Selvom udbetalingen kan virke tillokkende, er det højst usandsynligt, at forudsigelserne går i opfyldelse.

Basketballturneringer såsom March Madness er ideelle til futures-væddemål. Spilleren vælger et hold, som de tror vil ende med at blive nummer et. Det er vigtigt at tage højde for nuværende statistik og tidligere præstationer. Nichebookmakere tilbyder muligvis mere eksotiske væddemålstyper.

Sådan satser du på NCAA March Madness
De bedste NCAA March Madness-væddemålssider i 2024

De bedste NCAA March Madness-væddemålssider i 2024

Basketball er ekstremt populært i online betting-fællesskaber. På nogle bookmakersider er den næst efter fodbold. Med en sådan udbredelse kan en førstegangsudøver finde det svært at vælge anstændige mærker. Når det kommer til væddemål på basketball, skiller tre sider sig ud. Den første er William Hill. Når NCAA-mesterskaberne starter, vil denne side tilbyde en række lokkende markeder.

Tidligere var William Hill mest kendt for sine mursten og mørtel bookmakere. For nylig er den flyttet online. Deres sidelayout er strømlinet i dets design, hvilket gør det nemmere for brugere hurtigt at placere basketball-væddemål.

Alternativt kunne spilleren bruge 888 Sport for at satse på March Madness mesterskaber. Samlet set sætter dens websted kryds ved alle de vigtige felter. Det giver god sikkerhed, masser af bankmetoder, en række forskellige væddemålstyper og venlig kundesupport. 888 Sport vil appellere til folk, der leder efter en solid bookmaker. En anden mulighed er Mr Play.

Som mærke er det mindre kendt end William Hill og 888 Sport. På trods af dette har den Aspire Global-ejede platform vist sig at være meget populær blandt fans af basketball. Den har en match tracker og in-play væddemål.

De bedste NCAA March Madness-væddemålssider i 2024
Historien om NCAA March Madness

Historien om NCAA March Madness

I 2011 omdøbte tv-stationen CBS Sports NCAA Division I Men's Basketball Tournament som "March Madness". Som et resultat kan nogle sportsfans antage, at denne begivenhed er lidt over et årti gammel.

Dens historie er dog meget rigere. Faktisk går dens oprindelse helt tilbage til 1852. Universiteter som Yale og Harvard udfordrede hinanden til roløb. I slutningen af 1800-tallet var dette udvidet til andre sportsgrene, herunder basketball.

I det tidlige 20. århundrede var der et skub for at skabe en organisation, der fokuserede på at ændre college-sportsreglerne og gøre det mere sikkert. I 1905 blev Intercollegiate Athletic Association of the United States (IAAUS) dannet. Dens navn blev ændret til NCAA i 1910.

NCAA skabte en række regler for basketball i løbet af det 20. århundrede. Der var en stigning i både medlemstallet og antallet af mesterskaber. Der blev indgået aftaler med netværk om at udsende disse spil. Som et resultat var flere spillere i stand til at se og satse på dem.

Dette førte til, at NCAA-mesterskaber (og i særdeleshed March Madness) blev meget højt profilerede. Organisationen har nu en årlig nettoomsætning i titusindvis af millioner dollars.

Historien om NCAA March Madness
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen