Nyheder

November 30, 2022

Hvem bliver Baseball Hall Famers i 2023?

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

I 2022 byder Baseball Hall of Fame syv nye medlemmer velkommen i den eksklusive klub. Det var efter, at intet navn nåede ned året før. Med folk som David Ortiz, Tony Oliva og andre, der ikke er i hallen, kan baseball-entusiaster og spillere flytte deres opmærksomhed til 2023-klassen af Major League Baseball-talenter, der har en god chance. 

Hvem bliver Baseball Hall Famers i 2023?

Faktisk mange online bookmakere har allerede udgivet odds til den effekt, med flere interessante navne øverst på listen. Medmindre andet er angivet, er datoen for 2023 Baseball Hall of Fame-induktionsceremonien den 23. juli samme år.

Selvfølgelig er der mange pensionerede baseballspillere med alle de kvalifikationer, der er nødvendige for at blive overvejet af Baseball Writers' Association of America (BBWAA). Det er dog ikke alle, der får den meget eftertragtede hæder. Ud fra deres historie i sporten, og hvad bookmakerne siger gennem odds, er her nogle navne, hvis induktion ikke vil overraske nogen baseballfan.

1. Carlos Beltran

Selvom Carlos Beltran måske lige mangler de mange benchmarks, der bruges til introduktion til Baseball Hall of Fame (ikke helt på henholdsvis 3.000 og 500 karrierehits og homers), har han gravitas, lang levetid og toppen af en fremtidig Hall of Fame indsat. 

Efter at have været med i hele 20 sæsoner, hovedsageligt med Royals og Mets, vandt Carlos fortjent prisen Rookies of the Year i 1999 og modtog MVP-stemmer ved syv lejligheder. Han er også en ni-dobbelt All-Star og vinder af 2017 World Series. Andre hold han spillede for i løbet af sin karriere inkluderer Rangers, Yankees, Cardinals, Giants og Astros.

Når det er sagt, er det vigtigt at pointere, at Carlos har et par ting, der virker imod ham. Disse inkluderer blandt andet manglende evne til at vinde en MVP (NBA Most Valuable Player) pris. En anden mulig hindring på hans vej kunne være hans Astros-snydeskandale i 2017. Selvfølgelig optræder han på stemmesedlen for første gang, men alt kan ske.

2. Scott Rolen

Ja, Carlos har en god chance for at klare cuttet i 2023, men Scott Rolen kan være den eneste rigtige lås i Major League Hall of Fame odds. Og selvom han ikke er i nærheden af Beltrans enorme offensive milepæle, kan han prale af en anstændig lang levetid og har ratestatistik under bælte. Desuden giver hans fremragende forsvarskarriere ham mange vitale point; Scott Rolen vandt Gold Glove-prisen otte gange.

I 2022 opnåede Rolen 65,2 % af stemmerne, hvilket falder under den tærskel på 75 %, der er nødvendig for at bryde ind i Hall of Fame. Det vil være hans sjette stik på æren, og med store drenge som Roger Clemens og Barry Bonds ikke med i konkurrencen, burde han samle nok stemmer til at tjene en plads i hallen.

3. Omar Vizquel

Efter at have opnået 52,6 procent i 2020, er Omar klart en kandidat til Hall of Fame, selvom hans tal siden er faldet. Men han kunne vende tilbage i 2023, da han allerede råder over en række diehards. Hans argument for induktion er baseret på forsvar og lang levetid - for ikke at nævne hans tre gange All-Star og 11 guldhandsker. 

Før sin pensionering i en alder af 45, havde Omar prydet baseballbaner i 24 sæsoner. Folk undrer sig måske over, om en spiller med 688 karriere på base plus slugging (OPS) virkelig kan blive en Hall Famer i denne tid. Nå, det kan kun overlades til tilfældighederne.

4. Billy Wagner

Bill Wagner er en anden figur, der kan drage fordel af næste års optagelse i Baseball Hall of Fame. Ved at få 51 % af stemmerne i 2022 kom Wagner under tærsklen med 24 %, så han vil håbe på at ramme det magiske tal denne gang. 

Dette vil være hans ottende forsøg på at blive Hall Famer, og han kunne have en god chance, da nogle af hans konkurrenter i de foregående år allerede er indsat. Med hensyn til alle tiders redninger ind MLB, Wagner ligger på sjettepladsen. Han er syv gange All-Star og betragtes som en af tidens bedste venstrehåndede relief-pitchere.

5. Matt Kain

Cain er en tredobbelt All-Star, der underholdt baseball verden i 13 gode sæsoner, hvor de spillede for et enkelt hold: Giants. Han kom ind i top 10 National League Cy Young Award to gange og blev inkluderet i Giants' World Series mesterskabsholdet i 2010, 2012 og 2014. I løbet af 2010 Postseason noterede han 2-0 med en 0.00 ERA i 21.1 innings . 

Det år tillod han et uoptjent løb og 13 hits. Med sine præstationer veldokumenterede, er der ingen tvivl om, at Cain har det, der skal til for at blive optaget som en af Baseball Hall Famers. Ikke desto mindre er det et spørgsmål om at vente og se.

Andre navne

Listen over pensionerede baseballspillere, der kunne komme ind i Hall of Fame i 2023, er lang, og at begrænse navnene til kun fem ovenfor ville være en uretfærdighed. Her er nogle andre navne, der kunne opnå bedriften:

  • Andre Ethier
  • Jacoby Ellsbury
  • Mike Napoli
  • John Lackey
  • Jayson Werth
  • Jered Weaver
  • Huston Street
  • Francisco Rodriguez
  • Jhonny Peralta

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder