Nyheder

November 16, 2022

2022 FIFA World Cup odds

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Det længe ventede 2022 FIFA World Cup er endelig rundt om hjørnet. Qatar, værtsnationen, vil låse horn med Ecuador den 20. november i, hvad der tilsyneladende vil blive en spændende gardinhæver i den månedlange turnering. Fra sydamerikanske stjerner som Neymar og Messi til Europas fineste, såsom Harry Kane og Kylian Mbappe, forventes turneringen at vise nogle af de bedste talenter nogensinde til at sparke bolden.

2022 FIFA World Cup odds

Selvom top bookmakere allerede har offentliggjort deres 2022 FIFA World Cup odds, har snesevis af fodboldentusiaster lavet deres egen analyse for at forudsige hold med den bedste chance for at løfte pokalen. Martin Green er en af disse personer.

Martin Green kort fortalt: Efter at have arbejdet i sportsvæddemålsbranchen i årevis, gik Martin Green over til en professionel sportsskribent og handicapper. Siden han dykkede ind i sin nye bestræbelse, har Greens forudsigelser været forbløffende nøjagtige, med fingeren på pulsen i fodbold verden over. 

Derfor har han været go-to for mange spillere, begyndere og erfarne. Efter at have analyseret mødet i 2022, har Green ikke tøvet med at gøre sine valg og forudsigelser kendt for det globale fodboldvæddemålssamfund.

Hvad er Greens 2022 FIFA World Cup-forudsigelser?

Det skal huskes, at forudsigelser ikke nødvendigvis er korrekte. Men de peger på det sandsynlige udfald, og enhver vædder vil ignorere dem på deres (vædderens) egen fare. Efter at have forklaret det, er det tid til at gå i gang med kernen: Greens holdning og forudsigelser.

Brasilien som turneringsfavoritter

Selvom Green ikke er høj på Brasiliens chancer for at gøre krav på trofæet, indrømmer han, at Brasilien vil være en styrke at regne med i 2022 FIFA World Cup turnering. Naturligvis er Green ikke overambitiøs her; hvem kender ikke Brasilien? Faktisk er det det mest succesrige hold i turneringens historie, efter at have vundet æren hele fem gange. 

I betragtning af, at de fleste nationer drømmer om at kvalificere sig til turneringen (endsige at vinde den), er dette en kæmpe bedrift, som kun få lande kunne opnå i det 21. århundrede.

Bortset fra Tyskland og Italien, som er blevet kronet til VM-mestre fire gange hver, har intet land truet med at overgå Brasilien. Hvad er meningen så? Pointen er, at fremkomsten af Brasilien som fodbold odds-på favorit er ikke bizart og langt ude.

Brasiliens ubesejrede række

Skriften er på væggen, at Selecao har nydt den bedste form i fodboldverdenen forud for 2022 FIFA World Cup. At have spillet 13 kampe uden et eneste tab fremhæver denne påstand. Selvom holdet ofte bliver bebudet for dets fritflydende spillestil, er det deres forsvar, der har været fremragende under deres ubesejrede løb. Men hvorfor er Green ikke sikker med et land, der vil søge at vinde sin sjette krone?

En smule tvivl om Brasilien

Selvom bookmakerne har bragt Brasilien foran alle hold (i hvert fald for nu), ser det ud til, at Green har en afvigende holdning, da han ikke tror på, at Tites side har alt, hvad der skal til for at slå andre topkonkurrenter. Da det ikke lykkedes at vinde Copa America sidste sommer, viser det sig, at holdet måske ikke optræder på den største scene, som mange ville forvente. 

Endnu værre er det faktum, at de tabte den kontinentale turnering til en ærkerival på hjemmebane. Ja, et hold, der søger at vinde VM, bør ikke tabe, når det betyder mest.

Desuden har Selecao aldrig lagt hænderne på det største trofæ siden 2022, og deres præstationer i 2018-udgaven var ikke op til mærket - de styrtede ud af konkurrencen i kvartfinalen. Og fodboldbroderskabet har ikke glemt den undervældende præstation i 2014 på hjemmebane, hvor de fik en grundig tæsk af Tyskland (7-1).

Frankrig, Spanien og England

Efter at have analyseret Brasiliens styrker og svagheder ser Green ud til at læne sig mod andre fodboldspillere, herunder Frankrig, Spanien og England. Selvfølgelig er Frankrigs historie i turneringen veldokumenteret, og det faktum, at de er forsvarende mestre, betyder, at de vil gå alt for at beholde pokalen. 

De var klare favoritter i 2018, og de har stadig hvad der skal til for at forsikre fans om, at de stadig er de bedste. Med talenter som Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé på toppen af deres fodboldkarriere, kan vægtskålen let vippe til fordel for Frankrig.

Når vi taler om Spanien og England, har de to hold forynget hold, der kan give ethvert bedste hold en chance for pengene. Desuden har de vundet turneringen én gang hver, hvilket betyder, at det ikke vil være en overraskelse, hvis et af holdene hævder sejren denne gang.

Seneste 2022 FIFA World Cup odds

For ivrige spillere er VM en glimrende mulighed for at satse. Selvom der er mange væddemål at vælge imellem, er ''turneringsvinderen'' blandt de mest populære. De seneste odds indikerer, at Brasilien er den mest favoriserede til at løfte kronen i Doha, med bookmakere, der giver den +450. Her er oddsene for de 10 bedste favoritter:

  • Brasilien: +450
  • Frankrig: +550
  • England: +600
  • Spanien: +750
  • Tyskland: +1000
  • Argentina: +1000
  • Belgien: +1200
  • Portugal: +1200
  • Holland: +1400
  • Danmark: +2800

Så hvem er bedst placeret til at vinde FIFA World Cup 2022? Med ovenstående odds burde man være i stand til at give et godt gæt under hensyntagen til synspunkterne fra eksperten selv - Martin Green.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hyldet som BettingRankers "Data Dynamo", er den essentielle kombination af en sportsentusiast og en talfnidder. Hans omhyggelige forskning sikrer, at spillere altid er et skridt foran, hvilket gør ham til en hjørnesten på platformen.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder