Alt om Tennis Odds

Tennissæsonen varer i 11 ud af 12 måneder hvert år, og der er flere turneringer på en given dag, som efterfølges af bookmakerne. Tennis tilbyder en række forskellige væddemålslinjer, uanset om det er til ATP- eller WTA-turneringer, Challenger Tour eller ITF-turneringer på lavere niveau.

Grand Slam-turneringerne er en rigtig ferie for enhver passioneret spiller, der tilbyder en række forskellige linjer, hvilket gør tennis en af de mest spændende sportsgrene at satse på.

Alt om tennis odds, betting linjer og spreads

Alt om tennis odds, betting linjer og spreads

Tennissæsonen starter lige efter nytårsaften og varer til slutningen af november. Spillerne er rangeret ud fra deres resultater i de foregående sæsoner. Rangeringssystemet er udviklet på en bestemt måde for ikke at tillade en spiller at opbygge et forspring, som han vil beholde i årevis, men hver spiller skal vise konsistens og regelmæssigt vinde.

Der er forskellige niveauer af turneringer, der giver et forskelligt antal point baseret på hvilken rangeringen er oprettet. De fire Grand Slam-turneringer, Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open er de mest prestigefyldte, der giver vinderne 1.500 point.

Der er 10 turneringer i Masters Series, der giver 1.000 point til vinderne og mange af ATP 500 og ATP 250 turneringerne.

Konkurrencesystemet gør tennis meget interessant at følge, hvilket er en af grundene til, at denne sport har vundet stor popularitet blandt spillere. Der er tenniskampe på ethvert givet tidspunkt rundt om i verden, der er tilgængelige for væddemål på de bedste online bookmakere.

Alt om tennis odds, betting linjer og spreads
Tennisvæddemål på moneyline

Tennisvæddemål på moneyline

Det mest almindelige væddemål på tennis er moneyline betting, hvor du blot forsøger at gætte, hvilken spiller der skal vinde kampen. Kampene vindes det meste af tiden af den spiller, der først vil vinde to sæt, medmindre det er en Grand Slam-turnering eller Davis Cup.

Tennis odds for moneyline-væddemål kan gå fra meget lavt til meget højt afhængigt af de spillere, der spiller mod hinanden.

Tennis online sportsbooks tilbyder også moneyline-væddemål på sæt og endda på spillede spil. Live tennisvæddemål er ekstremt populært og tilbyder en række linjer, der tilbydes hvert minut.

Tennisvæddemål på moneyline
Tennis spread betting

Tennis spread betting

Tennisspil online tilbyder forskellige spreads, der refererer til hele kampen eller sættet. Derfor kan spredningen indstilles til sæt eller til spil. Spredningsværdien varierer afhængigt af kampens format. Hvis det er en kamp, der vindes med to sæt, så er det eneste spredning for sættene -1,5 mens det kan være -1,5 eller -2,5, hvis det er en kamp, der kræver tre vundne sæt.

Når det kommer til spilspredning, går spredningen normalt fra -2,5 til -8,5 igen afhængig af kampformatet.

Det er værd at bemærke, at kvinder altid spiller i to vundne sæt uanset turneringen.

Tennis spread betting
Tennis betting linjer forklaret

Tennis betting linjer forklaret

udover det pengelinje og spredningen, den vigtigste tennislinje er det samlede spil. Ligesom spredningen varierer linjen afhængigt af matchformatet. Hvis turneringen er en af dem, der spilles i to vundne sæt, så er den samlede spillinje sat til omkring 22,5 spil.

Hvis du placerer et væddemål på over denne linje, betyder det, at summen af de samlede spil, der spilles i kampen, skal være mindst 23. Et eksempel på en tennisscore, der ville blive betragtet over denne linje, er 6-4, 7-6 . Hvis du placerer et væddemål på under denne linje, betyder det, at kampen skal afsluttes med maksimalt 22 spil eller 6-4, 7-5 eller 6-1, 2-6, 6-1.

Spillinjer for et sæt tilbydes også af samme regel. Tennis online sportsbooks tilbyder alle linjer inden for et sæt, der starter fra 6,5 til 12,5.

Der er også linjer vedrørende antallet af sæt, der går fra 2,5 til 3,5 og 4,5 i Grand Slam-turneringer. Esser, dobbeltfejl, at vinde i straight sæt, kommer bagfra sejre er også nogle af de linjer, som tennisvæddemål tilbyder.

Tennis betting linjer forklaret
Sådan finder du de bedste odds på tennis

Sådan finder du de bedste odds på tennis

Tennis betting odds kan findes på enhver online sportsbook, men ikke alle tilbyder de samme linjer og muligheder. Moneyline, spredning og samlede spillinjer kan findes bogstaveligt talt på enhver online sportsbook, mens de andre muligheder kun tilbydes af de bedste online bookmakere.

Tennis er en sport, hvis odds bevæger sig mest. Det er en individuel sport, hvor mange faktorer kan have indflydelse på en fremtidig begivenhed. Længden af den forrige kamp, den tilbagelagte distance, den seneste form og skader, en tidligere head-to-head rekord er kun få af de faktorer, der påvirker tennis odds.

Alle disse faktorer har forskellig indflydelse på oddsene i forskellige sportsbooks, så du skal tjekke flere bookmakere og sammenligne tennis odds kan gøre en reel forskel.

Den nævnte samlede spillinje kan også være forskellig på forskellige online bookmakere. For eksempel, hvis linjen et eller andet sted er på 23,5 kampe og forventer, at begge spillere holder deres servinger i en lang periode af kampen, kan den samme linje være 22,5 et andet sted, hvilket er den almindelige linje i de fleste kampe.

Sådan finder du de bedste odds på tennis
De bedste online betting sider for tennis odds

De bedste online betting sider for tennis odds

Som nævnt ovenfor tilbyder de fleste online sportsbooks tennisvæddemål online, men kun få har masser af linjer, der er en sand fornøjelse for enhver tennisfan.

Melbet, N1 bet, Unibet, William Hill, Leon bet er nogle af de bookmakere, der tilbyder alle de linjer, som en tennisvædder gerne vil se.

Sammenligning af tennis odds er meget vigtigt for at placere det rigtige væddemål og for at kunne drage maksimalt udbytte af det. Det er ret almindeligt, at tennisodds går op og ned, og ofte er der mange forskelle i oddsene mellem dagen før og spilledagen.

Forskelle mellem oddsene er almindelige, ikke kun for moneyline-væddemål, men også i spreads og spillinjer.

Det samme er tilfældet, hvis du satser på, hvilken spiller der vinder en turnering. Forskellige bookmakere giver forskellige odds for topfavoritten, og da mange spillere nyder at vælge vinderen, er det meget vigtigt at finde den bookmaker, der tilbyder de højeste odds for den valgte spiller at vinde.

De bedste online betting sider for tennis odds
Tips og tricks til odds på tennis

Tips og tricks til odds på tennis

Ligesom for enhver anden sport, er der mange tips og tricks, når det kommer til tennis online betting.

Før du placerer et væddemål på kampvinderen, skal du tjekke mange detaljer. De nuværende placeringer giver et klart billede af, hvor god spilleren er. Sæsonrekorden taler også meget om nyere form og spillerens potentiale til at vinde flere kampe i en turnering eller endda vinde trofæet.

Når du tjekker spillerens sæsonrekord, er der en anden afgørende detalje. Du skal se rekorden på en given overflade, da tennis spilles på tre hovedflader.

For eksempel, hvis du vil satse på Wimbledon-kampe, skal du tjekke spillernes rekord på græs. At se, at spilleren er god eller dårlig på leroverfladen, vil ikke fortælle dig nok, da spillestilen på græs og ler er helt anderledes.

En anden vigtig kendsgerning er, hvis spilleren spiller i en bestemt turnering for første gang, eller han eller hun har en succeshistorie. Spillere har turneringer og overflade, som de føler sig trygge ved at spille på, hvilket også kan gøre en forskel.

Og endelig er det vigtigt at kontrollere head-to-head rekorden mellem de to spillere for at vælge det rigtige valg. Hvis en spiller regelmæssigt slår sin modstander, så er det en god føring for en vindende indsats.

Tips og tricks til odds på tennis