Alt om Basketball Odds

Basketball, især NBA, har overtaget verden i de sidste par årtier og er blevet en af verdens mest populære sportsgrene. NBA er sandsynligvis den mest succesrige sportsorganisation i verden og dermed en af favoritterne for spillerne.

Det samme er tilfældet med EuroLeague, ACB-ligaen, Eurocup samt de internationale turneringer som VM eller OL. Basketball har mange specifikke elementer, og de bedste online bookmakere tilbyder en række forskellige linjer at spille på.

Hvordan læser man odds på basketball?

Hvordan læser man odds på basketball?

I betragtning af det er det ekstremt vigtigt, hvordan man læser odds på basketball, da der er mange forskellige odds og linjer. Fra pengelinje, pointspredning og samlede point over/under til væddemål på separate quarters og halvdele, alt dette er kun en del af, hvad basketball online sportsbooks tilbyder.

Det basketball bookmakere online, der ønsker at skille sig ud, tilbyder betting-linjer på individuelle spillerstatistikker. I dag kan du satse på spillernes point, rebounds, assists, steals, blokeringer, turnovers, lavet tre-pointere og lavet frikast.

Det ser ud til, at alt er klar til en ultimativ væddemålsoplevelse for enhver basketball-betting-fan, men hvis du ikke er bekendt med væddemålslinjerne og hvordan man læser basketball-odds, kan du fare vild.

Hvordan læser man odds på basketball?
Alt om basketball odds, betting linjer og spreads

Alt om basketball odds, betting linjer og spreads

Et af de grundlæggende elementer i enhver holdsport er spillets varighed. Basketball er en af få sportsgrene, hvis ikke den eneste, hvis kampe varer forskelligt afhængigt af ligaen. Det NBA spil og kampene fra nogle andre ligaer såsom den kinesiske CBA eller Filippinernes PBA spilles i 4 x 12 minutters perioder eller i alt 48 minutter.

Basketballkampe i Europa eller alle dem, der er organiseret af FIBA, spilles i 4 perioder af 10 minutter eller i alt 40 minutter.

Det er meget vigtigt at vide, hvor længe en basketballkamp varer, før du placerer dit væddemål, især hvis du vil satse på over/under.

Basketball odds

Ingen basketballkamp kan ende uafgjort, hvilket betyder, at hver enkelt af dem skal have en vinder. En vis procentdel af basketballkampe slutter uafgjort efter de almindelige 40 eller 48 minutter. I disse tilfælde spilles der ekstra perioder på 5 minutter, indtil et af holdene ender som vinder af disse perioder.

At vide, at basketball bookmakere online tilbyder 2-vejs og 3-vejs pengelinje. I en 2-vejs pengelinje får du kun odds for hvert holds sejr. I en 3-vejs pengelinje, udover disse to, vil du se basketball betting odds for uafgjort i regulering.

Når det kommer til væddemål på quarters eller halvdele, er 3-vejs pengelinjen den mest almindelige, da et kvarter eller et halvt kan ende uafgjort.

Basketball breder sig

Basketballvæddemål er kendt for at bruge spreads. Beregning af spændene er noget, som bedste online bookmakere har det meget godt. Formålet med spredningen i basketballvæddemål er at give begge hold en lige chance for at vinde ved at sætte spredningen på et bestemt tidspunkt. Hvad spredningen vil være, afhænger af mange faktorer såsom lister, rekorder, seneste scoringer, skadesrapportplan osv.

Alt om basketball odds, betting linjer og spreads
Sådan satser du på basketball-spredning

Sådan satser du på basketball-spredning

Hvordan man satser på basketball-spredning vil bedst blive beskrevet med et eksempel. Så lad os antage, at Golden State Warriors spiller Charlotte Hornets. Warriors, som et af de bedste hold i det seneste årti, ville være favoritten til at gå ind i dette spil. Det vil sætte spredningen på et sted omkring -9,5 point for Warriors.

Denne spredning betyder, at hvis du placerer et væddemål på Warriors for at dække spredningen, skal de vinde med mindst 10 point. På den anden side, hvis du placerer et væddemål på Hornets, vil dit væddemål være en vindende, hvis Hornets vinder spillet eller taber, men ikke med mere end 9 point margin.

Sådan satser du på basketball-spredning
Basketball-væddemålslinjer forklaret

Basketball-væddemålslinjer forklaret

Basketball-væddemålslinjer er en af de mest interessante i branchen, men også en af dem, der kræver opmærksomhed for at blive forstået. Basketball-væddere placerer lige så meget deres væddemål på moneyline og spredning samt det samlede spilpoint.

Over and under er en af de muligheder mange spillere vælger i basketball-væddemål online. Indstilling af den samlede pointmargen svarer til indstilling af spredningen. Nogle af de bedste online sportsbooks tilbyder adskillige over/under linjer for et enkelt spil med forskellige odds.

Der er også basketball-betting-odds for de individuelle hold og deres statistik i spillet samt statistik for separate basketballspillere. Bookmakere, der tilbyder de bedste odds på basketball-væddemål, tilbyder også linjer for spillere point, rebounds, assists, steals, blokeringer, scorede frikast, lavet trepointere samt forskellige opsummeringer af disse kategorier.

Inden sæsonen starter og som sæsonen skrider frem, tilbyder basketball-væddemål online odds for det hold, der vinder specifikt mesterskab. Der er også basketball odds for det højest scorende eller det lavest scorende kvarter, hvilket hold eller hvilken spiller der ville score de første point og mange andre basketball odds.

Basketball-væddemålslinjer forklaret
Sådan finder du de bedste odds på basketball

Sådan finder du de bedste odds på basketball

Hvis du er fan af basketball-betting, især NBA, skal du være opmærksom på, at basketball-betting-oddsene nok er dem, der bevæger sig mest. Basketball sæsoner består af mange kampe og med al respekt for hold, ikke alle er lige vigtige for dem.

Det betyder, at trænere bruger tidsstyring til at begrænse minutterne for deres stjernespillere i visse kampe eller endda ikke spille dem. Nyheder om disse træk er kun et par timer før tip-off, og basketball odds ændrer sig hurtigt.

Hvis du spekulerer på, hvordan du satser på basketball, og hvordan du vælger de bedst mulige basketball-betting-odds, skal du sammenligne oddsene givet af forskellige basketball-sportsbøger.

Ligesom oddsene skal de givne linjer også sammenlignes. Der er mange statistiske faktorer, der har indflydelse på pointspredningen og den samlede pointmargin, og selvom alle online bookmakere bruger lignende systemer, kan der stadig være mange forskelle.

Dette er endnu vigtigere, hvis du satser på individuelle spillerstatistik, da fraværet af en bestemt spiller kan betyde flere scoringsmuligheder for den spiller, du vil satse på.

Sådan finder du de bedste odds på basketball
Hvilken bookmaker har de bedste basketball odds?

Hvilken bookmaker har de bedste basketball odds?

Hver bookmaker tilbyder basketball-væddemål online, men konkurrencerne og de udbudte linjer varierer ofte. De mest populære basketballkonkurrencer såsom NBA, NCAA, EuroLeague eller FIBA World Cup eller OL, ville blive tilbudt af enhver online bookmaker.

Men hvis du vil satse på andre basketballkonkurrencer som G-League, CBA, PBA eller Big-Three, bliver du nødt til at gøre dit hjemmearbejde og finde de bedste odds på basketball.

At sammenligne odds mellem forskellige online bookmakere er ikke det eneste, du skal gøre. I basketball-væddemål bør de givne spreads og spil-, hold- eller spillertotaler også være genstand for sammenligning. Basketball bookmakere online såsom 1xBet, Bet Winner, 22bet, Rabona eller Nomini tilbyder de fleste af linjerne, men de faktiske spreads eller samlede pointmargener er ikke altid de samme.

Nogle af basketball-bookmakerne online markerer den retning, som visse basketball-odds går i, ved at bruge op- og ned-pile eller grønne og røde farver, hvor den grønne betyder, at oddsene går ned, og den røde betyder, at de går op.

Hvilken bookmaker har de bedste basketball odds?
Tips og tricks til odds på basketball

Tips og tricks til odds på basketball

Basketball er en sport, hvor sæsonen er meget dynamisk. NBA-holdene spiller 3 til 5 kampe om ugen, og spiller ofte back-to-back-aftener. Det er en 82-kamps regulær sæson, hvor holdene og trænerne står over for alle mulige udfordringer med spillere og personale.

I Europa spiller holdene i mere end én konkurrence. De spiller en national eller regional konkurrence, nogle gange begge dele, og også internationale konkurrencer som EuroLeague, EuroCup eller Champions League.

I et så dynamisk miljø går holdenes form og ambitioner op og ned i et givet spil. Alt det har indflydelse på basketball-odds, og hvis du vil være sikker på, at du satser på de bedst mulige muligheder, så skal du følge alle disse oplysninger. Nogle gange er oddsene givet baseret på holdets rekord, og den liste, der går ind i det følgende spil, ser slet ikke ens ud.

Tips og tricks til odds på basketball