Spil på World Baseball Classic online

World Baseball Classic er almindeligvis forkortet til WBC. Mesterskabet er en årlig international baseball-begivenhed afholdt siden 2006. Store baseball-foreninger støtter de største sportsbegivenheder i forskellige nationer. Blandt disse er en af de største sportsligaer; Major League Baseball og dets spillerforening.

Andre store baseball-sportsmesterskaber, der støtter begivenheden, er Japans NPB og Koreas KBO. Der er også adskillige professionelle baseballorganisationer og spillerforeninger verden over, der støtter begivenheden. Den anden WBO blev afholdt i 2009. Efterfølgende turneringer blev afholdt med fire års intervaller. WBO var den første internationale baseball-begivenhed, der involverede nuværende store sportsligaspillere. World Baseball Classic har til formål at promovere spillet over hele verden og tilbyde en konkurrenceplatform, der sætter de bedste spillere globalt.

Historien om World Baseball ClassicHvorfor er World Baseball Classic populær?Sådan satser du på World Baseball Classic

Ifølge et resumé af MLB's internationale intentioner vender World Baseball Classic tilbage i 2023. Der var en udsættelse af 2021-udgaven på grund af den globale pandemi. WBC's tilbagevenden vil bringe den verdensomspændende turnerings seks-årige pause til en ende.

USA er den regerende World Baseball Classic-mester. WBC er også vundet to gange af Japan og også Den Dominikanske Republik. Der er ingen faste præmiepenge til denne turnering. Gevinsterne varierer afhængigt af indtægterne for hver udgave.

Section icon
Historien om World Baseball Classic

Historien om World Baseball Classic

Amerikas MLB og MLBPA annoncerede intentionerne for turnering i maj 2005. Ligaen forsøgte at organisere en turnering i tidligere år, men der var nogle forsinkelser. Disse forsinkelser skyldtes drøftelser med de involverede foreninger og IBF's sanktioner. I første omgang takkede ejerne af holdene nej til invitationen. Også spillerforbundet var bekymret over tidspunktet for begivenheden.

På samme måde var der en konflikt mellem Japans forbund og dets spillerforening. Men den 16. september 2005 informerede NPB officielt MLB om, at de havde accepteret tilbuddet efter fire måneders start-stop overvejelser. Desværre var der i opbygningen til tidsplanen tvivl om Cubas deltagelse på grund af USA's sanktioner. Der var således stigende betydelige aflysningstrusler. Turneringen blev dog bekræftet få uger før den begyndte.

Udvælgelse af deltagere

Udvælgelsen af turneringens oprindelige liste var efter invitation. Intentionerne var at involvere alle betydelige internationale baseballnationer. Det var nationer, der genererede et betydeligt antal professionelle atleter. Før 2017-udgaven blev kvalifikationskriterierne revideret. Resultatet var en lidt ændret liste over deltagerlande.

Pakistan erstattede Thailand i det, der var deres jomfruoptræden. Israel og Sydamerikas Colombia lavede også en hovedbegivenhedsdebutkvalifikation. Begge havde vundet deres respektive puljer i 2017 World Baseball Classic Qualifiers afholdt i det foregående år. For første gang vandt USA begivenheden ved at slå Puerto Rico med 8-0 i finalen på trods af, at sidstnævnte gentog en finale.

Oversigt over baseballsporten

EN baseball kamp involverer to hold på ni spillere. Disse spillere matcher på et diamantformet felt, der har fire hvide baser. Orienteringen af disse baser er kvadratisk, mens den diagonale linje er lodret. Når spillet starter, bliver tre spillere fra batting-holdet sat ud. Som battere udfordrer spillerne at slå bolden ud af feltholdets hold. Efter at have gjort det, gennemfører de et helt kredsløb rundt om baserne for at score et "løb". Det vindende hold skal score flest løb i ni innings.

Historien om World Baseball Classic
Hvorfor er World Baseball Classic populær?

Hvorfor er World Baseball Classic populær?

En liste over sportsturneringer betragter en enorm atletik fra konkurrerende holds spillere. Baseball er dog baseret på en iboende evne, som spillerne skal mestre selv. Spillet kræver andre færdigheder såsom strategi, tålmodighed og evnen til at reagere hurtigt under tvang. Disse faktorer er grunden til, at spillere i forskellige former og størrelser kan nyde et spil.

Baseball er afslappet i modsætning til store sportsbegivenheder. Der er ingen tidsbegrænsning. Baseball bestemmer, hvornår det skal kaldes en dag. Dette er i modsætning til mange online sportsturneringer, som fans følger. Typisk kræver en baseballkamp, at hold går til 27 outs på så kort tid som muligt. Hver bane, slagtøver og baserunner tæller i en baseballkamp, hvilket gør hver besiddelse interessant. Hvert øjeblik af spillet kræver, at spillerne giver alt.

Hvorfor er denne turnering populær at spille på?

Længden af de tidligere ligaer giver masser af tid til at teste metoder og spore data og tendenser. Spillere kan indsamle oplysninger for at forbedre deres odds på online sportsvæddemålssider. Baseball er mere en serie af individuelle spil. Dette svarer til de største sportsbegivenheder i verden. I modsætning hertil kan mere holdorienterede spil være vanskelige at nedbryde på grund af de mange samtidige bevægelige komponenter, der påvirker et givet spil.

Hvorfor er World Baseball Classic populær?
Sådan satser du på World Baseball Classic

Sådan satser du på World Baseball Classic

Hundredvis af vindende væddemålssystemer og metoder er allerede blevet udtænkt. Væddemål på sportsturneringer kræver simpelthen, at brugerne laver research på de involverede hold. De vælger derefter et system, der bruger statistik, de kan finde og forstå. Spillere kan prøve at afdække kommende matchups, der falder inden for systemets grænser.

Væddemålsstrategi på World Baseball Classic

Online sportsvæddemålssider anvende pengelinjesystemet i baseballvæddemål. Det gælder dog et point-spredningshandicap, hvor begge sider starter ved -110. Der er en underdog og en favorit, hvor odds repræsenterer det mest sandsynlige udfald. Spilleren vælger et af de to hold til at vinde direkte og modtage betalinger i henhold til oddsene.

Den direkte indsats giver handicappere mulighed for at vælge den vej til profit, der bedst opfylder deres præferencer. For at tjene penge bør man fokusere på at vinde en stor procentdel af valgene, eller de kunne spille det sikkert og blive hos favoritter eller små underdogs. En anden vil måske koncentrere sig om underdogs ved store sportsturneringer. På denne måde vil de tabe oftere, end de vinder, men stadig tjene penge på grund af de mere betydelige udbetalinger.

Baseball run-totaler svarer til måltotaler i fodbold og pointtotaler i basketball, idet de er Over/Under-væddemål. Det samlede antal refererer til det samlede antal runs scoret af begge sider. Det er afgørende at bemærke, at dette inkluderer kampe uafgjort i slutningen af ni innings og går i ekstra innings. En baseballkamps samlede løb er normalt mellem 8 og 10 løb.

Sådan satser du på World Baseball Classic