Spil på The X Games online

X Games er sportsturneringer, der arrangeres af sports-tv-netværket, ESPN, to gange hvert år. Disse toårige vinter- og sommerspil byder på spændende atleter og tilskynder til atletisk risikovillighed. Enkeltpersoner konkurrerer i in-line skating, sportsklatring, skysurfing, snowboarding, skateboarding, street rodel, stuntcykling og barfodet vandskihop blandt mange andre. X Games blev skabt af ESPN og blev oprindeligt udsendt i sommeren 1995. Senere i 1998 blev vinterudgaverne af X Games introduceret.

X Games faktureres som alternative OL og er rettet mod at tage højde for teenagekulturen. Turneringens navn er inspireret af det populære Generation 'X' navn, som er kendt blandt den unge aldersgruppe. Sportsturneringerne gør fjerntliggende og 'beskidte' hobbyer som faldskærmsudspring og skateboard fremtrædende og organiserede.

Om X GamesHistorien om X GamesHvorfor er The X Games populære?Hvordan satser man på X Games?
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Om X Games

Om X Games

Deltagere i ekstremsport konkurrerer normalt om bronze-, sølv- og guldmedaljer. Der er også pengepræmier, der kan vindes af verdensomspændende deltagere. Turneringerne er opdelt i to kategorier: vinter- og sommerkonkurrencer.

Den indledende sommerturnering fandt sted i 1995 i Rhode Island ved Newport og Providence. To år senere, i Californien ved Big Bear Lake, blev en vinterturnering tilføjet til X Games. I øjeblikket afholdes vinterbegivenheder i Aspen, Colorado, mens kampene om sommeren afholdes i Los Angeles, Californien.

Ekstremsportsspillene kodificerer adfærd, der normalt er ureguleret. ESPN kan arrangere og styre potentielt kaotiske sportsgrene ved at tilføje målte præstationsstandarder til rekreative tidsfordriv som in-line skating, klatring og snowboarding. Samfundet hånede generelt ekstremsport, da de er fysisk skadelige, men ligesom de bedste e-sportsmesterskaber er de ved at blive populære blandt teenagere.

Præmiepenge

Selvom X Games-begivenhederne er utraditionelle, er priserne sammenlignelige med dem, der tilbydes i de største sportsbegivenheder som f.eks de Olympiske Lege. Der tildeles en guldmedalje til mesteren, mens den anden og tredje toer modtager henholdsvis sølv og bronze. Der er også en pengepræmie at vinde. Præmiepengene i tidligere X Games var ikke særlig imponerende. Den højeste belønning i en begivenhed er $50.000, selvom præmiepengene falder, jo lavere en deltager slutter. Derudover tjener de fleste atleter $50.000 til $200.000 om året i sponsorater og præmiepenge.

Om X Games
Historien om X Games

Historien om X Games

Ekstremsports stigning i popularitet repræsenterede ændrede amerikanske fitnessvaner fra 1990'erne. Med mange mennesker inaktive, blev ikke-atleter inspireret til at begynde at løbe og aerobic under 1980'ernes fitness FAD. Health club-medlemskaber steg dramatisk. Fitness og sundhed forblev den primære virksomhed gennem disse år. Men unge voksne forbrugere og reklamer forvandlede træning til en rutine i stedet for blot en tur i fitnesscenteret.

Adrenalin-tvangstendensen trådte ind i de unge generationers sprog og påvirkede markedsføringsmetoder. De nye teknikker begyndte at fokusere på disse nye ekstreme imageforbrugere. Efterfølgerne så mountainbikes, in-line skates og snowboards opnå betydelige salgsstigninger, ligesom bungee jumping og faldskærmsudspring. X Games på ESPN udnyttede denne nye fitness- og forbrugerdille.

Sport på X Games

Snowboarding, stå på ski, skateboarding og BMX-cykling er på listen over sportsturneringer ved X Games. Arrangementerne varierer dog fra år til år. Mange atleter i ekstremsportsturneringerne konkurrerer også i internationale konkurrencer som f.eks. Isklatring World Cup. Sarah Burke, en freestyle-skiløber fra Canada, er blevet kåret som blandt de bedste i verden. I årenes løb vandt den mest dekorerede atlet tre guldmedaljer i ekstremsport. Andre X Games-deltagere konkurrerer i OL for deres respektive lande.

En af X Games-atleterne, Shaun White, har vundet en guldmedalje i OL's snowboarding. White, der er indfødt i det sydlige Californien, har vundet priser ved X Games i skateboarding og snowboarding ved sommerlegene.

Historien om X Games
Hvorfor er The X Games populære?

Hvorfor er The X Games populære?

X Games er meget mere end bare en sportsbegivenhed. Mode, musik og produktanbefalinger er vævet ind i ESPNs primære publikum. Disse målgrupper er normalt 12-34-årige personer, der ser demografisk gennem massemarkedsføring og mediemetoder. Fastfood-restauranter, sportssko, koffeinholdige colaer og en "officiel" smertestillende aspirin er blandt genstandene på listen over annoncer, der promoveres gennem konkurrencerne.

Konkurrencen støtter også tilhørende alternative musiknumre og film hvert år. ESPN starter også et roadshow, et omrejsende sportsskue med mange begivenheder før kampene. Ekstremsport er tiltalende, fordi det er uden for samfundet og opfattes som en trussel i modsætning til de store sportsligaer. På den anden side bliver ekstremsport mindre magtfuld på grund af begivenheder som X Games, der ændrer deres betydning i populærkulturen.

Hvorfor er denne turnering populær at spille på?

X Games er populære, da der er adskillige måder at satse på X Games. Både mænd og kvinder vil konkurrere i forskellige discipliner. De førende X Games 2021-væddemålstjenester dækker dem alle, og det kan være fristende at prøve lykken ved at væddemål på sportsturneringer. Det er nok ikke en god ide, medmindre spilleren er en sand specialist i ekstrem vintersport og har fulgt deltagerne religiøst.

Hvorfor er The X Games populære?
Hvordan satser man på X Games?

Hvordan satser man på X Games?

X Games kan sammenlignes med OL i mange aspekter, herunder hvordan indsatskategorierne er organiseret på online sportsvæddemålssider. De fleste indsatser på begge begivenheder er pengelinjer, hvilket betyder, at spillere simpelthen forudsiger, hvem der vinder hver X Games-begivenhed.

Hvor og hvordan satser man på denne turnering?

Spillere kan satse på X-spil på flere fremtrædende betting-sider. Disse omfatter blandt andet 1xBet, Gunsbet. Fordi X Games traditionelt er vært i USA, satser spillere på søgen efter amerikanske odds.

Hvad er den bedste strategi for denne turnering?

Spillere, der er interesseret i X Games-væddemål, kan anvende taktikker, der ligner andre online-sportsturneringer. I stedet bør de forsøge at koncentrere sig om et eller to X Games 2021-odds og tage disse udfordringer op. Dette vil gøre det muligt for spillere at analysere alle konkurrenter, før de satser rigtige penge fuldt ud ved sportsmesterskaberne.

Hvad er trinene for at foretage dette væddemål?

Det kan være udfordrende at få information om listen over deltagere i hver disciplin og yderligere information inden store sportsturneringer. Heldigvis er alle godkendte atleter opført på X Games officielle hjemmeside for at lære mere om deres baggrunde.

Før du satser på sportsturneringer, kan spillere se på X Game-atleters tidligere præstationer, alder og andre relevante oplysninger. Det er et fantastisk sted at starte X Games-væddemålsforskning, så spillere drager fordel af de gratis data.

Hvordan satser man på X Games?